Blog

Zerif supports a custom frontpage

Nainen etsii naista iskuri net

nainen etsii naista iskuri net

Ja ei, en kaipaa kenenkään analyysiä todellisesta ratiosta, koskan sanoin juuri heittäneeni lotolla tuon lukeman, tarkoituksena oli vain huomauttaa suuresta erosta jakaumassa. Seksitreffeiltä tai muualtakaan ilmoituspalstoilta en ole ikinä saanut vastauksia.

Enkä myöskään mistään chateista mitä porukka tuntuu mainostavan netissä eri foorumeilla. Voi olla, että täällä Pohjois-Savossa ei sitten löydy seksiseuraa hakevia? Ja mun naismausta sen verran, että tykkään kurvikkaista naisista, etenkin jos naisella on iso peppu ja isot reidet suhteessa keski- ja yläkroppaan. Ja kyseisen vartalo tyypin omaavia neitokaisia on olemassa paljonkin, että mistään harvinaisuudesta ei ole kyse. Niin kertokaapa naiset ainakin Pohjois-Savosta olevat vähän, että ettekö te todella etsi seksiseuraa, vai mistä on kyse?

Nuori, fiksu, terve ja jaksavainen nuorimies. Pistäkää yksityisviestiä, mikäli haluat saada väriä ankeisiin iltoihin! Täältä oon saanu hyviä kokemuksia http: Kaikki vastaukset, jotka olen iskuri. Netistä tulee yleensä nykyään seksiseuraa haettua. Se on vaan niin helppoa ja paljon mukavampaa ja laadukkaampaa seuraa on löytynyt verrattuna baareihin. Viime aikoina olen käyttänyt tätä treffipalstaa: Löydä treffi- ja seksiseuraa. Kokemusta iskurista , Rahastus ja huijaus Vieras. Rahastus ja huijaus , Hakeeko kukaan seikkailuja laivalta?

Laivalla tulee käytyä muutaman kerran vuodessa ja kyllä sieltä yleensä on seksiseuraa löytynyt. Eniten kuitenkin haen seuraa täältä. Moi olen 45v varattu,siisti,raitis,tupakoimaton,sosiaalinen,terve mies joka on kokeillut monenlaista seurapalstaa mutta vain maksullisia naisia on lähinnä ollut tarjolla ja sellaisesta en ole kiinnostunut vaan ois kiva löytää ihan oikea pidempi aikainen salainen ystävä luottamuksella kumppaniksi. Ikään,kokoon,varattuun tai vapauteen katsomatta seura käy jos kemiat kolahtaa.

Kuusamon Mies , Itse haen seksiseuraa milloin mistäkin, riippuen täysin missäpäin se vakiopano sattuu silloin olemaan kun seksiä tekeemieli. Kesäisin seksiseura löytyy usein pihalta loikoilemasta riippumatosta, ruohoaleikkaamasta tmv. Eli toisin sanottuna melko huono paikka löytää seuraa, mutta ei kuitenkaan täysin toivoton, kuten moni muu seuran haku kanava En suosittele iskurissa ottamaan yhteyttä naisiin, koska he saavat tuhansia vastauksia ja tuskin tulevat koskaan viestiäsi edes lukemaan.

Sen sijaan suosittelen tekemään oman ilmoituksen ja satsaamaan siihen kunnolla. Sitten voit saada yhteydenottoja naisilta. Itse olen saanut paljon enemmän yhteyden ottoja tuota kautta, kuin Suomi24 treffejen kautta. Tähän mennessä vain yksi viestittely tosin on päätynyt oikeasti tapailuun.

Sekin on kuitenkin parempi saavutus kuin Suomi Se nainen oli mukava ja suht hyvännäköinenkin, tosin käyttääkseni palstan termejä, melko käytetty. Mutta mitä voi odottaa naiselta joka etsii seuraa iskurista. Aika moni nainen joka on ottanut yhteyttä on vaikuttanut mukavalta, mutta heidän ulkonäköönsä se on sitten kaatunut. Eivät he mitään rumiluksia olleet ainakaan kaikki. Ihan sööttejä jopa, mutta kun itse olen oikeasti komea, niin se ei minulle riittänyt. Eli ehkä joku taviksen näköinen voi löytää helpostikin tasoistaan seuraa iskurista.

Noin se juuri on Miehiä on kuin mutaa meressä mutta naisia hiton vähän. Ja tuo terendi on joka paikassa. Tottakai naiset herkuttelee vallitsevalla tilanteella.

Vaikka olisi miten ruma akka miehiä on kyllä jonossa ottamassa. Siellä ärsyttää kun laittaa etsivänsä jotakuta tositarkoituksella, niin puolessa viesteissä kysytään kiinnostaako seksi, naisena haluaisin ensin tutustua ihmiseen ja miehet taas haluaa ensin seksiä ja tutustua vasta sitten.

Sekoilemalla ensin ei kunnollista ihmisuhdetta rakenneta. Naiselle pitää heti tehdä selväksi että haluaa seksiä. Muutoin nainen ajattelee että miehessä on jotain vikaa ja homma kuihtuu kasaan. Näin se käytännön elämässä menee. Ei hyvänen aika, jos sieltä joku löytyy, niin kohdelkaa sitä arvoisenaan. Älkää moista paskaa päästäkö lähellekään. Tervehdys Ei löydy järkevää porukkaa. Sinne on verkostoitunut maksullisia , joka toinen on maksullinen, mulle riitti.

Maksullisia täynnä,katson parhaaksi pysyä erossa. En tiedä onko "vika" alueessani Joensuu mutta tuntuu että kyseinen sivusti vetää puoleensa jo puolisollisia seksiseuran etsijöitä. Moni sanoo suoraan olevansa varattu, ja valtaosa hakee jonkinlaista salaista seuraa. Läskei typeryksii ja laihoi Mensalaisii. Eli ei sieltä mitään löydy. Plajon siellä on kusettajia huoria ja teinejä. Mä löysin kerran iskurista upean tummaihoisen miehen. Oli tosiaan ihana tyyppi tavattiin monena vuonna ja aina seksiä.

Olen itse normaali ei mikään lihava vaan liikunnallinen pitkä nainen, olin varmaan 15 v vanhempi kun se mutta hyvin meni joka suhteessa. Et sillai, hyvää kannattaa kysyä??? Siis onko nyt kyse http: Mies vuosimallia Itse olen löytänyt seuraa ja jos hakuehdoilla hakee tai tarjoaa niin eikö silloin ole siinä kategoriassa, johon itsekin lukeutuu.

Kokemukset ovat laidasta laitaan, mutta vielä ollaan plussan puolella. Enemmänkin tuntuu olevan useammalla ihmisellä kriteerit niin itsestään kuin haun kohteesta niin korkealla, että kaikki menevät riman alta Chubbychaser by Fate Olen 32v mies, ihan ookoo-näköinen ja olen vaihdellut aika paljon ilmoitukseni tekstiä ja nimimerkkiä ja kokeillut eri juttuja ja tässä tulos: Paljon maksullista seuraa ja nekin lihavia ja jopa valikoivat asiakaskuntaansa.

Itseä ei kiinnosta maksaa seksistä. Aidot naiset taas saavat sen vastausta päivästä joten et erotu, ellet ole lihaksikas ja hyviä valokuvia. Pienikin virhe ulkonäössä minulla se on hampaat ja tukka , niin hylsy tulee jos nyt edes ilmoituksesi katsotaan 5 Sitten on oma lukunsa teinipojat, jotka naamioituvat naisiksi ja pyytävät rahaa tai blogipisteitä erinäisin keinoin. Toivottavasti kukaan ei noin läpinäkyviin huijauksiin mene.

Lyhyt ilmoitus saa enemmän vastauksia kuin pitkä, olen huomannut. Mitä enemmän jätätä mielikuvituksen varaan, sitä parempi. Kunhan on joku koukku jolla erotut massasta. Paljon tasokkaampia naisia olen saanut sänkyyn vaikka menemällä juttelemaan kaukoliikenteen bussissa vieruskaverille tai baarissa.

Ehkä jossain PK-seudulla tilanne voi olla toinen mutta näin Pirkanmaalla. Mielestäni nettideittailu on nykypäivää, eikä pelkästään kerro ihmisestä kuin sen, että etsii jotain. Olen muutamilla treffeillä käynyt, eikä vastaan ole tullut yhtään hullumpia tyyppejä. Se kemia ja sähkö on kuitenkin jäänyt puuttumaan. Toki monella 30 paremmalla puolella elävällä jo elettyä elämää on.

On perustettu perhe, joka syystä ja toisestakin kariutunut. Itseäni ei miehen lapset haittaa ja en ole kokenut oman lapseni haittaavan.

Toki yksinhuoltaja en ole. Tämä epätoivoinen ja nettideittailu ei enää ole yhtäkuin. Oma aikani ei riitä yökerhoihin työn ja harrastusten lisäksi. Toki ihmisiä voi tavata Prisman kahvihyllyllä tai harrastusten yhteydessä. Enkä varmasti ole lihava, ruma ja tyhmä. Sikaa säkissä en huoli, enkä sikaa muutenkaan. Joten vastailkaa vain niihin naisten viesteihin ja omin sanoin. Olen nyt tovin etsinyt seuraa iskurin kautta, tosin ainakin vielä huonolla menestyksellä. Vastauksia olen saanut lähinnä reilusti ylipainoisilta tai maksullisilta naisilta.

Olen itse 44v, hyvin toimeentuleva, asiallinen ja nuorekas, parisuhteessa elävä mies. Iskurista olen yrittänyt löytää fiksua, katseenkestävää seuraa illallisille, leffaan, kahville, kävelylle jne. Ja vaikka haenkin vain viatonta seuraa, hotelli-iltojeni piristykseksi, niitä kun tulee vuodessa jonkin verran, niin tuntuu ainakin iskurissa sellainen seura olevan kiven alla, vaikka olen omaan ilmoitukseeni panostanutkin sen verran, että ei pitäisi jäädä epäselväksi, etten hae panoseuraa, enkä etenkään maksullista seuraa.

Samoin ilmoituksestani käy selväksi, että pärjään taloudellisesti, pukeudun siististi, kykenen tuottamaan enemmän kuin 4 sanan lauseita jne. Miksi sitten iskuri, työmatkoillani päivät ovat sen verran kiireitä, alkaen jo aamulla, niin ei huvita, eikä kiinnosta notkua missään baareissa enää iltaisin.

Joten eipä ainakaan vielä voi kehua sivustoa.. Mihin ihmeeseen sitten sitä naisseuraa haet jos et kerran seksiin? En jotenkin jaksa uskoa, että kukaan varsinkaan jo parisuhteessa elävä mies hakisi naista ihan vain platoniseksi seuraksi ilman lihallisia taka-ajatuksia Minulla on vain ja ainoastaan positiivista sanottavaa iskurista. Käteen jäi erittäin tasokas rakastaja joka pani minua monta vuotta.

Vuosi sitten menin kai jonkinlaiseen mielenhäiriöön kun vastasin kuvattomalle miehelle iskurissa koska hänen teksti oli lyhyt ja myyvä. Asian ydin on että meitä miehiä on ihan liikaa naiset vaatii ihan mahdottomia. Itsellä on ollut ilmoitus pari kertaa. Vastauksia tulee todella paljon ehkä noin kpl yhteen ilmoon. Jotkut miehet jopa haukkuvat tuntematonta ilmoittajaa ovat niin vihaisia koska eivät saa naista. Eivät varmaan saa seuraa jos ovat niin pissapäitä. Miehistä voin sanoa et muutaman olen nähnyt ei tullut vakituista jonkun kanssa kävin vain kahvilla.

Ei ollut mielenkiintoa enempään. Erään tapasin autossa päivällä, hän jo melkein veti aseen esiin, joten jätin asian sikseen. En voi sanoa et oli kovin fiksua. Joku voi löytää ihan ok tyypin kun jaksaa ottaa yhteyksiä mutta vaivaa se vaatii, eikä ole sen arvoista. Ei sieltä elämänkumppania kannata etsiä, mutta seksiseuran etsimiseen se on paras paikka.

Itse olen saanut sieltä monta varattua ihan hyvän näköistä kissaa lakanoiden väliin. Itse olen ilmoituksella etsinyt varattua seuraa, sillä en etsi mitään vakavaa, ja olen sitä myös hyvin löytynyt. Yllättävän paljon on naisia, hotka ovat puutteessa parisuhteessaan. Palstalta löytyy pelkästään huoria ja kusettajia, sekä alaikäisiä seksiseuran tarjoajia, valvonta olematonta, siis todella etova palsta, eikä enää pariin vuoteen ole tehnyt mieli vastata yhdellekkään.

Mutta jos te vastaattte, perustakaa palstaa varten ihan oma sähköposti, jonka voitte milloin tahansa poistaa, älkääkä luoko sähköpostia omalla nimellänne, älkää olko heti kuvianne pistämässä, tai muutenkaan kertoko itsestänne kuin ympäripyöreästi, sillä niin monesti huomattu, että vaikka kuinka miehenä seuraa haette naisesta, vastapuolella on useasti myös mies, joka esiintyy naisena. Yleisesti kyllä suositan välttämään tuota palstaa.

Nainen etsii naista iskuri net -

Laivalla tulee käytyä muutaman kerran vuodessa ja kyllä sieltä yleensä on seksiseuraa löytynyt. Naisen psykologia toimii niin, että olet oma itsesi ja lähestyt naista suoraviivaisesti ja luontevasti. Naiset sen sijaan saattavat ehkä sieltä hyvän miehen jopa löytää. Niin säästytään puolin ja toisin enemmältä ajan haaskaukselta ja pahemmilta pettymyksiltä. Siellä ärsyttää kun laittaa etsivänsä jotakuta tositarkoituksella, niin puolessa viesteissä kysytään kiinnostaako seksi, naisena haluaisin ensin tutustua ihmiseen ja miehet taas haluaa ensin seksiä ja tutustua vasta sitten. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Itseä ei kiinnosta maksaa seksistä. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Miehenä ja naisena olemisesta. nainen etsii naista iskuri net

0 thoughts on “Nainen etsii naista iskuri net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *