Blog

Zerif supports a custom frontpage

Voodi ee sex in tallinn

voodi ee sex in tallinn

Jake99 vois ilmoittaa jos on käynyt kylässä kyseisellä pimulla ja oliko aito kuva. Pesäpaikan osoite olis hyvä tietää tai siis edes alue niin vois kartasta katsella kuinka kaukana paikka on keskustasta. Kuva ainakin on sen verran houkutteleva että poikkeaisin varmasti käymässä jos on lähellä ja oma kuva.

Kuva ainakin on sen verran houkutteleva että poikkeaisin varmasti käymässä jos on lähellä ja oma kuva Kai tuosta Tõnujen rapsasta selviää puudelille olennainen. Telefonis lubas tundi eeguga. Jõudsin maja juurde ja siis enam ei vatatud, kuigi lubasin 15 min kohal olla. Ootasin 20 mintsi, sain tibi kätte, läksin üles ja ka esmamulje oli ok. Siis läks teemaks, tibi tüdinud, masin kuiv, lebas nagu surnud pelmeen mul kõhu all, nahal suitsukoni kustutusjäljed??? Enam tagasi ei lähe.

Kõik ei ole ka kuld mis pildil hiilgab. Pesemisvõimalused olid ka nutused ja rätik oli õline. Soovitan kõigil eemale hoida. Kai tuosta Tõnujen rapsasta selviää puudelille olennainen. Tyhmyyttäni nyt kyselen että mistä näitä rapsoja voi lukea, onko ne tuolla foorumi Viron puolella vai missä, ja viron kieli ei ole hallussa: Selventää huomattavasti tulevaa asiointia ja välttyy yllätyksiltä kun saa lukea toisten kokemuksia. Pidinkin tuota ilmoitusta ja kuvaa liian hyvää ollakseen totta mutta hyvä tietää tämäkin.

Mikä muuten on toi puudeli tai mistä se tulee: Olen katsellut Viron tarjontaa ja vastaani on tullut muutama sana mitä en ymmärrä ilmoituksissa. Sama nätti kuva löytyy monelta sivustolta ilman naamaa peitettynä: Millä periaatteella toi kuvahaku toimii. Pitääkö rekisteröityä vai voiko kuka vaan etsiä kuvasta kopioia.

Fidde ku ei osaa yhtään enkkua niin kaikki on niin vaikeeta, jopa tän foorumin käyttö on tuskaa. Osaatko yhtään neuvoa miten tuolta tineye. Yritin lähettää tänkin privana mutta vituiks meni Tervehdys oi kunnioitetut tallinnankadun tallaajat: Huomen olis laivamatka tallinnaan edessä.

Työporukka risteily ni ei viitti mennä yöks maihin nussutteleen hotelliin ku pitää joraa ja dokaa öitä möiten. Mutta aamulla olis tiukka 4h aikaa käydä etsiskelemässä neitonen jostakin sataman liepeiltä ja käydä nasauttamassa. Eli oliskos jollakin nyt jotaa vinkkiä minne satamasta suunnistaa eli mistä löytyy naisia maksullisia?

Onko lähistöllä mitään hotellia minne saa vietyä naisen että ei veloita koko yöstä? Eli kertokaa jotakin vinkkejä edes jos on tullut kokemuksia Ei viittis pallo hukassa lähtä heilumaankaan: Tallinnan reissu tuli heitettyä ja virne jäi naamatauluun, eikä ihan heti kyllä irtoa: Eli täs nyt sit mun "kokemus" tarina ja vinkit mitä tulee mielee jos joku nyt on lähössä tallinnaan naisten perässä.

Puhelimeen vastasi viehkeä ääni joka ei suomea osannut, mutta englanti luonnistui hyvin. Kuski tajusi heti mitä oltiin menossa tekemään ja käytti humalatilan hyväkseen. Näpytti naviin osotteen 12km ja sanoi, että tulee maksamaan n. Kuski osasi suomea ja kertoi, että yö aikaan emme pääse muka motarille ja siksi kierrämme hiukan kauempaa. Huone oli kuin suoraan 70 luvulta tv, sänky,kirjahylly,puhtaat petivaatteet, pyyhe, tuhkis jne , mutta enhän minä sinne huoneen takia mennytkään: Kun respan neito oli lähössä pois niin kysäisin enkuksi onko tähän aikaan yöstä mahdollista saada tyttöä huoneeseen.

Hän sanoi soittavansa ja että ei mene kuulemma kauaa kun tulee. Ovella minua tuijotti 3 nuorta kaunista naista. Vinkkasin kauniille vaaleatukkaiselle tytölle ikää ehkä n. Nurkan takaa tuli nuori mies ja otti rahat eli ikäväkseni rahoista ehkä puolet päätyy naiselle hyvällä säkällä.

Tyttö näytti, että riisu ja tästä eteenpäin voitte kuvitella sitten vain Aamulla chekkasin itseni ulos hostellista. Hän neuvoi minut mustamäen kauppakeskukselle matkaa ehkä 1km. Käppäilin neuvottuun suuntaan ja sieltähän se löytyi. Sit painelin pihalle ja soitin respa beiben antamaan numeroon ja sieltä vastasi joku ihan himmeä ääni. Kysyin enkuksi saako taksin mustamäentorin kauppakeskukselle? Ääni vastasi kyllä ja meni tauolle hetkoksi, sitten sama ääni ilmoitti kr maksaa taksi.

Mietin hetkon mistä saisin kaupungin taksiaseman numeron, koska muistan lukeeni jostaa että ne ei kuseta. Sit näin western unionin postin ja painelin sieltä kysymään numeroa ja enkuksi tietysti. Englannilla pärjää hyvin koska suomea tuntuu aika harva puhuvan. Sieltä sain numeron ja soitin sinne. Kiltti naisen ääni vastasi ja sönkkäsin sinne vodka päissäni että tarvin taksin tänne.

Taas meni puhelu tauolle ja sama ääni vastasi että taksi numero??? Alkusumma muistaakseni jotaa 35kr ja perille päästessäni oli jotaa 65kr. Nyt oli hinnat kohdallaan D-laiturin edessä kävin alkossa ja painelin laivaan. Siinä oli hyvä rapsa, tästä suorituksesta tulee 10 pistettä ja pelimies ry: Hyvää infoa ja tähän oikein eläytyi mukaan.

Kävin itsekin joku viikko sitten Tallinnan tarjontaan tutustumassa. Tein jonkinverran etukäteistyötä kiitos Jake99! Mielestäni Litsid-sivusto on hyvä koska siellä ilmoitetaan selkeästi hinnat ym. Feikkejä on kuitenkin paljon. Valitsin kohteekseni pääasiassa sellaisia tyttöjä jotka tulevat hotelliin outcall , oma kuva minu pilt , ei ole firma ja tunti hinta tai alle.

Sunnuntai-iltapäivällä kun pääsin hotelliin ryhdyin soittelemaan näille kolmelle. Soitin ja sovittiin tapaaminen parinkymmenen minuutin päästä. Hetken päästä soi puhelin ja mies! Varoituskellot kilisivät mutta jäin kuitenkin odottelemaan kuinka tässä käy.

Vajaa tunnin kuluttua tyttö sitten saapuikin, maksu etukäteen, mutta palvelu oli tosi huono, kumi päälle suikkari ja pano. Kovalla vauhdilla tyttö pukeutui ja poistui. Ilmoittelee nyt nimellä Samira …..

Seuraavana päivänä tuli Lera ….. Sovittiin aika seuraavalle päivälle. Nainen tuli ajallaan, puhui hyvin englantia parin varvin välillä jutteli olleensa Tanskassa aviossa, poika 17 v asuu mummolassa ja kotoisin Liettuasta. Tosi hyvävartaloinen raitis nainen, ammattilainen. Ajattelin jättää Tallinnan kokeilut näihin kolmeen naiseen mutta muutaman kaljan jälkeen löysin netistä Lizan ….

Puoli tuntia ennen H-hetkeä soi puhelin ja tapaamisaika varmistettiin eri numerosta? Tasan yhdeltätoista oveen koputettiin ja edessäni tosi kaunis tyttömäinen nainen farkkuihin pukeutuneena. Rahat vaihtoi omistajaa ja tyttö alkoi suudella tosi kiihkeästi.

Siitä sitten petille ja hommiin. Kortsun kanssa Liza oli selvästi amatööri ja tuntui nauttivan panosta. Väliajalla juteltiin niitä näitä, näytti 7 vuotiaan poikansa kuvan kukkarostaan ja kertoi olevansa absolutisti. Toinen kierros aloitettiin kuten siviilijutuissa kiihkein suudelmin ja hyväilyin. Sormeilun jälkeen tyttö oli niin vauhdissa että jouduin pyytämään että kortsua tarvitaan. Vähän siinä tunnelma häiriintyi kun sama räplääminen toistui kuin eka kerralla.

Finaaliin päästiin ja jälkeenpäin oon harmitellut olisko vaan pitänyt päästellä paljaalla kuten Silmunen aikanaan. Aion mennä tässä kevään korvalla muutamaksi päiväksi Tallinnaan ja mielenkiintoni kohdistuu kaveruksiin Helena, Katja ja Vika jotka ilmoittelevat aina lähes peräkkäin.

Laitan sitten rapsaa kun olen reissusta toipunut. Uutta verta löytyy Tallinnaan. Onkin aikaa kun tämmösiä rapsoja on päässyt lukemaan. Taloudellinen taantuma, lama, pistää seksi hommiin vauhtia!!! Samanlaista kuin aikoja sitten!!!

Mielestäni Tallinnassa taksit eivät enään kuseta niin järjestelmällisesti kuin vielä pari vuotta sitten. Tallinnassa jokaisella taksifirmalla on oma hinnastonsa eli kaikilla ei ole sama taksa niin kuin suomessa. Toi mahtra hostelli on todella hyvä mesta panomiehille ja se viereinen mustakivi ostoskeskus on myös todella hyvä paikka.

Siellä on muuten todella hyvä venäläinen ravintola Gorodok. Tuli poikettua tallinnassa muutama kuukausi sitten.

Tuli kokeiltua Avrora nimistä tapausta, joka oli varsin erikoinen tapaus. Kuva jossa hän poseeraa on feikki. Toiseksi hän ei ollut kasvoiltaan kovinkaan kaunis ja hänen pyytämänsä taksa oli aika suuri verrattuna muutenkin ulkonäköön kr. Kolmanneksi hänella oli oikea "Pakistan" karvoitus alapäässä ja kainaloissa. Neljänneksi hän haisi hieltä. Viidenneksi hän ei puhunut englantia juuri ollenkaan.

Sen ymmärsin hänen puheestaan että oli kotoisin Uzpekistanista. Sen verran kummiskin minua panetti että oli pakko lyödä rahat kouraan. Muuten hän oli minusta ihan hyvin asiansa osaava tapaus, jos ei anna noiden "pienten" edellä mainittujen seikkojen haitata.

En tiedä kusettavatko taksit mutta viikonloppuna käydessä tuli ajettua taksilla eikä yksikään suostunut laittamaan mittaria päälle ainakin joissakin tuli katsottua että sellainen oli. Tokihan siinä ovessa oli joku hinnasto mutta mitä siitä jos ei ole mittaria.

Veloitus oli kroonia lyhyestäkin siirtymästi n. Hyviä vinkkejä tässä ketjussa mutta maksulliset jäi silti väliin. Sen verran hankalaa kuitenkin. Toimintakin lienee keskittynyt tyyliin Lasnamäelle joka on ikävän kaukana ja vaatii melkein vuokra-auton tai neuvotteluja taksikuskin kanssa ettei joudu "ryöstetyksi" hinnoittelussa. Kovin hankalaa lähteä seikkailemaan iltasella julkisilla tuntemattomalle ja myös huonomaineiselle seudulle.

Vinkkejä saa toki lisää antaa tai laittaa privaa kun tekisi mieli kuitenkin uuteen reissuun jos on hyviä saitteja tms. Muutenkin Virussa on semmonen hässäkkä aina siinä aulassta et ketään tuskin kiinnostaa tai ehtii seurata ketä siellä liikkuu. Kuitenkin tykkään Tallinnasta kaupunkina paljon mutta tämä seuranlöytö ei ole vielä onnistunut. Kannattaa aina soittaa taksi paikalle, tulee halvemmaksi ja välttyy kusetukselta. Jos kuski ei pysty kuittia antamaan, matkaa ei tarvitse maksaa.

Jos osaat edes vähän lontoota, niin menepä esim. Asia selviää huonommallakin kielitaidolla. Rohkeasti vaan puhelin käteen.

Virussa hissit toimivat klo Sen jälkeen voi tehdä treffit aulaan ja käydä hakemassa tyttö ylös. Virun aulassa ei kukaan ihmettele ketä siellä liikkuu ja millä asialla. Hotelliin tulemisesta tytöt yleensä veloittaa vähän ekstraa, mutta enemmän maksaa se takseilla ajo ja paikkojen etsiminen.

Sitä paitsi ei tarvi stressata, että mihin sitä on menossa ja mitähän sieltä löytyy. Ottaa vaikka huoneessa tai lobbybaarissa drinkin odotellessa. Sitä paitsi olen sitä mieltä, ettei kannata dokata ja odottaa sitä yötä, vaan pistää toimeksi jo iltapäivällä tai alkuillasta.

Myöhemmin voi sitten lähteä ilman paineita vaikka baarikierrokselle, jos siltä tuntuu. Muita hyviä sivustoja ovat: Tuolta löytää amatööri tyttöjä pienellä vaivalla jotka pyllistävät perseensä nussittavaksi pikkurahasta. Hassua on että välillä törmää soittaessa Tallinnasa tyttöihin jotka eivät enään ole nuoria tai edes siroja jotka ihan tosissaan yrittävät puhelimessa pyytää Eek.

Hyvä vastaus on siihen että "ei siis koko yö" tai "siis ei anaalia". D Tallinnassa löytää kymmeniä tyttöjä jotka pyllistävät , ja jopa Eek 28 euroa hinnalla. Jos rimaa laskee vähän niin välillä voi löytyä jopa tai Eek. Se nyt vain on tyhmää maksaa liikaa! I am very sexy and beautiful girl! I have private appartament in center Tallinn. Profisional massage,erotic massage,good sex.

Ottaa vastaan tavallisessa kerrostalo huoneistossa aivan ydinkeskustassa hotelli Olümpian vieressä osoitteessa Imanta Todella mukava tapaus, blondi, terhakat ehkä c-kupin rinnat, hieroo tisseillään aluksi, ja imee munaa oikein antaamuksella.

Antaa panna ihan vapaasti kaikissa asennoissa. Mikä on V6imalik analseks? Tuskin tuolla Veekutosen toosaa farkkujen alla on, eikö ne yleensä oo suoralla kakkosella liikenteessä?

Eestin kielessä on ääni ja merkki mitä ei muissa kielissä ole. Tallinnan itäpuolella on lähiö 6ismäe, mutta suomalaiset lausuvat sen Öismäe. Kirjain on O, mutta yläpuolella samanlainen viiksi kuin espanjalaisessa N kirjaimessa kun kirjoitetaan sana senor senjor. Oikea ääni alussa tässä Eestiläisessä nimessä on Ö ja E äänin välinen ääni joka laitetaan kurkkuun. Koska moni tietokone ja puhelimen ei tue tämmöistä kirjainta, niin Eestiläiset korvaavat sen usein kutosella joka muistuttaa eniten sitä O kirjainta jolla olisi viiksi päällä.

Täytyy kyllä vähän hehkuttaa tuota iha saitia. Löytyy todella paljon ja helposti tyttöjä jotka nussivat pikkurahasta.

Rekisteröit vaan oman tunnuksen ja alat kirjoittelemaan tytöille. Tytön tulevat mielellään myös esim. Sopiva sponsoriraha tytölle on koko viikonlopun panosessiosta eek. Tullut niin paljon kyselyjä privana tosta www. El älkää sitten missään nimessä ruvetko lähettämään viroon tytöille mitään rahaa etukäteen. Kaikki maksetaan paikanpäällä ja mielellään vielä niin että puolet heti ja sitten kun tyttö lähtee pois niin loput.

Näin välttyy hyvin kaikenlaisilta kusetuksen yrityksiltä. Laivalippuakaan ei kannata maksaa kuin Tallinna-Helsinki aluksi. Paluulippu kannattaa maksaa vasta Suomessa sitten kun tyttö on palaamassa takaisin viroon. Jos etsii Tallinnassa hotelliin tyttöä niin kannattaa tehdä kaikki selväksi jo kirjeessä noiden tyttöjen kanssa ei kannata olla hienotunteinen.

Kannattaa mainita ihan selvästi mitä haluat tytöltä: Hinnat kannattaa sopia ihan selvästi myös etukäteen. En tiedä onko mulla ollut huono tuuri vai mikä kun tuntuu että rajan toiselle puolelle on kiirinyt tieto tyhmistä Suomalaisista jotka maksavat ylihintaa seksistä.

Lähettelin tytöille viestiä ja kyselin josko heille kelpaisi komea urheilullinen uros seksin merkeissä. Jotenkin tuntuu että nämä Suomalaiset kukkaroaivot ovat nyt pilaamassa jo Viron tarjontaakin kun ensin ovat pilanneet Suomen tarjonnan älyttömillä maksuilla. Sitten oikein täälläkin mainostetaan kuinka monta sataa siitä ja siitä maksoi ja päälle vielä tipit: Täytyy koittaa laittaa vielä raspaa tytöille ilman Suomimainintaa josko hinnat putoaisivat oikealle tasolle.

Jake on realisti, noin puotetaan kusetus minimiin. Virolaiset on siihen tottunut. Itse oon rekisteröitynyt ja kokeillut tässä ketjussa hehkutettuja saitteja mutta eipä niistä mistään kuulunut vastakaikua, lähinnä spämmiä vaan tulee. Siinä mielessä tuntuu yliampuvalta nämä tarinat kuinka tytön voi helposti saada sieltä tulemaan Helsinkiin vierailulle jne. Ehkä sitten en osaa käyttää noita saitteja tai sitten lähestyn väärin.

Tuntuu kuitenkin että noissa noita kuvia kommentoidaankin siihen tyyliin että "kilpailu" on kovaa ja niin päin pois et miehiä on kuitenkin paljon enemmän noissa kuin nuoria naisia vaikka itsekin vielä nuori mies olen että eipä ne ehdi oikein vastailla kuin pienelle prosentille. Lisäksi tämä kielimuuri et nuo saitit on kuitenkin niin sisäsiittoisia et kun ei palu räägi eesti keelt ja pitää sanoo et ma ei saa aru niin mikäs siinä sitten.

Muutenkin virolaisten ja suomalaisten välillä tuntuu olevan jostain syystä jonkinlainen kuilu joka haitta keskinäistä kanssakäymistä vaikka etäisyys toisiin on näinkin lyhyt kaipa se jotain keskinäisestä historiasta ja politiikasta johtuu. Samaa mieltä kanssasi ja olen huomannut että toisilla sivuilla olevat neidit ovat paljon halvempia ja myös myötämielisempiä Suomalaisia kohtaan.

Sen minkä korostuneesti huomasin niin huomattavasti korkeammat hinnat niillä on ja aika moni haluaa rahaa tililleen vaikkei edes kuvaa ole nähnyt. Haiskahtaa, haiskahtaa mutta kun ei lähetä eikä maksa niin jäipähän nekin tienastit saamati. Varmin tapa taitaa olla että hakee naisen livenä eikä tarvitse maksaa mitään, aina vaan ei ole aikaa siihen tai sitten maksaa vähän. Näin on, pelkkää ajanhukkaa nuo virolaiset deittisaitit.

Parina päivänä käytin kohtuullisesti aikaa laittaakseni useille tytöille asiallisen, toki copy-paste viestin, tulos oli että yhtään mitään ei kuulunut.

Yritin vielä lopulta valita sellaisia kuvattomia tai ei niin aktiivisia että viestit ei hukkuisi satojen muiden joukkoon mutta turhaa touhua. Seuranhakemiseen se on kaikkein haastavin ollut ainakin itselle. Laitoin voodi-sivullekin paikallisella prepaidilla ilmoituksen mutta mitään ei kuulunut. Olisin halunnut löytää jonkun ei niin ammattilaisen mutta ei onnistunut. Jos lisää ilmoitukseen kuvan niin pari viestiä tulee - homoilta.

Viron skene ja markkinat ovat siis joka suhteessa aika turhat. Jos soitteletkin joihinkin numeroihin niin venäjää kun et osaa niin aika moni on senmaalaisia, sitten muittenkaan kanssa et tiedä osataanko englantia vai pitäisi puhua suomea, ymmäretäänkö sitä vai pitäiskö kokeilla ne pari kolme lausetta viroa jotka osaa mutta ei niilläkään sitten pitkälle pääse jos kieli siirtyy enempi siihen.

Ei siis oikein ole mitään yhteistä eikä punaista lankaa missään. No onneksi on syksymmällä reissu Amsterdamiin ja sitten Aasiassa ehtii ehkä käymään. Taas olis matka tallinnaan edessä kamun kanssa. Pitänee varata tuo www. Näytti olevan aika uus hostelli, hinta matala, huoneet siistit, ihan sataman vieressä, hyvä sijainti jne. Tällä kertaa olis tarkoitus nyt sit kokeilla noi voodi.

Jos joku tietää jo etukäteen jonkun hyvän osoitteen tms minne kannattaa soittaa tai suunnistaa niin kiitän jo etukäteen. Pistän sitten taas palattuani kunnon rapsan.

Hyvä jos edellisestä oli jollekin apua ja kelpasi: Kerron vaan kokemuksesta että turha kuluttaa kallista aikaa Iha. Kadulta voi saada joko ilmaista tai sitten halpaa? Täytyy tässä pikku hiljaa alkaa tuudittautumaan siihen ajatukseen että vanhan ajan kapakka iskut tulevat ainakin meikäläiselle taas tutuiksi. Se on vaan niin tylsää jaarittelua, mutta onpa ilmaista: Ei tartte miettiä missä vaihtaa rahaa, mutta Olen menossa ensimmäistä kertaa Tallinnaan, joten joitakin kysymyksiä.

Itsellä ei viro eikä venäjä oikein suju? On, ja niistä runkataan rahat pois lolliporolta 2 Kun tytöt myyvät tunnin aikaa niin onko se tunti ja yksi laaki vai sen verran kun mies jaksaa? Lolliporolle riittää lämmin käsi ja viisi minuuttia 3 kannattaako edes soittaa noihin aikaisemmin listattuejn sivujen numeroihin jos mainoksessa ei mainita, että tyttö puhuu englantia?

Aina voi soittaa 4 Onko striptease baarit ihan puhtaita ryöstöpaikkoja, vai voiko selvinpäin mennä ottamaan yhden oluen ja katselal tanssia? Jos tonttu olet 5 Onko sihteeriopsitossa ilmoittavien tyttöjen hinnoissa mukana suomi lisä? Tietenkin, Silmusen pitää pysyä maksalaatikossa 6 Jos joku osaa suositella suoraan jotain tyttöä niin saa laittaa privaattiviesti: Jos ihan oikeasti haluaa tietää mitä Virossa tapahtuu, niin sen voi lukea voodifoorumista, tosin sinne on 35 EEK: Ja onhan tässä ketjussakin yllinkyllin tietoa, jotta hiljainenmies ottaa nyt ajan kanssa ja lukee, eikä vaan kysele.

Kun selaat tämän threadin posteja niin jossain luki avoinna olevat. Mutta aika ryöstö paikkoja olivat muistaakseni.

Jotkut tytöt antavat tunnin paukuttaa ja jotkut ottavat sen kerta laaki kuhan tunnin sisään. Kysy ennen niin saat tietää: Selaappas sellaista sivustoa kuin www. Sieltä löytyypi enkkua sönkkäävät neitokaiset: Hinnat on reilusti suomen tasolla. Ja minne vain voit mennä selv. Halvemmalla pääset kun pyydät neitokaisen tanssimaan huoneeseesi. Saat privana stripin ja kun alkaa ottamaan eteen niin vielä panonkin kaupan päälle.

Ja juomaa löytyy jos olet sellaista ostanut. Ei tarvi pelätä ryöstetyksi tulemista: Onko kukaan "kokenut" reissaaja tällä viikolla menossa tallinnaan? Ajattelin jos joku "kokenut" suomiäijä haluaa juttuseuraa niin kaljat tarjotaan. Sit voisit vastapalveluks kertoa hauskoja menopaikkoja jne Paljonko noista litsidin hinnoista voi ja kannattaa tinkiä?

Jos tyttö kadulla tai tyttö ilmoituksessa pyyttää pikapanosta hänen luonaan summan Eek noin 19 euroa tai vain Eek 12 euroa , niin miten paljon tahdot vielä tinkiä? Banana Ei tuolla kysytyllä sivustolla ollut tuollaisia hintoja vaan Siitä voi jo päätellä mitkä hinnat meitä odottaa tulevaisuudessa.

Nyt jo hilaavat hintoja ylöspäin. Mutta maksajahan se on joka pilaa hinnat. Turha marista jälkeen päin että hinnat ovat tapissa. Itse en usko että pillun hinta tulee nousemaan taivaisiin virossa euron myötä. Monet huorat virossa myyvät persettään aivan pakosta.

Suurin osa on yh-äitejä ja virossa sosiaalituet ovat melkein olemattomat. Työttömyyskorvaustakin maksetaan vain 9kk ajalta. Hinnat nousevat todennäköisesti vähän muttei paljoa. Pyöristys tapahtuu lähimpään tasasummaan. Ei kukaan rupea maksamaan huorissa kolikoilla esim. Ei tuolla kysytyllä sivustolla ollut tuollaisia hintoja vaan Yleisesti heinäkuusta koettua - moni numero tuuttasi joko suljettua tai ihan normaalisti ilman vastausta.

Terveysintoilijoille - kaikki söhelletty kumin kanssa. Kunderi suht lähellä Stockmania Asenne kohdallaan, mutta aika XL -nainen - joka suhteessa ei varsinaisesti lihava. Hind Jakobi uulitsas Vaata pilti!! Call my Pakun, et ta tahtis kirjutada "Call! My ass" aga paber sai otsa! Puhelinnumeroa en älynnyt kysyä. Neidin palautus läheiselle huoltoasemalle. Tallinnassa ei eksy, noita ilmaisella navigoinnilla varustettuja Nokian kännyjä saa jo eurolla. Kartat kannattaa ladata puhelimen muistiin niin ei tule datasiirtomaksuja.

Ensiksikin aivan suunnaton kiitos nimimerkille Jake99 hienoista Talllinnan rapsoista. Yritän nyt itse auttaa ja kannustaa pohjoissuomalaisia huoripukkeja. Air Baltic aloitti toukokuussa suorat lennot Oulusta Tallinnaan ja Riikaan. Halvimmillaan saa pelkän lennon 69 euroa per sivu.

Itse ostin hotellimatkan ja euroa yhdenhengen huoneessa Virussa kaksi yötä. Olisi ollut halvempiakin vaihtoehtoja, esim. Metropol, kun mutta en tunne niin hyvin kaupunkia enkä hotellien suhtautumista naisvieraisiin. Ja tein sitten kaiken niinkuin Jake99 oli viisaasti neuvonut. Eli valmistelin hyvin kotiläksyt jo Oulussa. Vaikka olenkin lukenut koulussa lukiossa lyhyen venäjän, niin silti luotan nykyään enimmälti englantiin kielissä.

Politiikassa luotan ainoastaan Leniniin. Kaikki naiset olivat ainakin lähes kuvansa näköisiä ja ihan mukavia ihmisiä. Tämä nimimerkillä Drezzika ilmoitteleva nuori nainen oli kyllä kaikkien kehujen arvoinen. Harmittaa kun en sitten kehdannut pyytää illalliselle kanssani. Seuraavalla reissulla kyllä pyydän. Tallinnahan on muutenkin ainakin historiasta kiinnostuneelle ehtymätön matkakohde.

Ja kuinka hienoja ruokaravintoloita siellä on. Yhden neiun Studiota kyllä etsiskelin siellä vanhassa kaupungissa tovin. Mutta siinä helteessä päädyin sitten tietenkin Saku- oluelle. Ja tilasin sihteerikön hotelliin. Itse maksoin hotellitunnista sen kroonia. Varmasti halvemmallakin saa Lasnamäellä, mutta onhan se hienoa omassa hotellikämpässä kun pystyrintaiinen hoikka uumainen tyttö kysyy kiihkeän matsin jälkeen jotain että "viel toine koord.

Juttu katkesi tietysti ikävästi. Ja sinne jäi paljon kirjoitusvirheitä. Tarkoitus oli osoittaa nimimerkki Jake Onko kellään suositella jotain ok kohtuuhintaista raflaa keskustan läheltä vaikka lounasikaan tai heti sen jälkeen tai vaikka illalliselle, yksin tai jonkun kanssa.

Menen keskiviikkona yöksi Tallinnaan, laitan rapsaa myöhemmin miten tapaamiset sujui. Onkos joku mestoilla silloin? Rapsaa sen verran että olin yhteydessä erään kotaktisaitin kautta 24v tyttöön, jonka kanssa sovin treffit Viru Keskukseen ja vahvistettiin "tilaus" tekstarilla samana päivänä. Sanoi et kroonia maksas sen pari tuntia.

No, se joi kahvinsa ja itse join olueni loppuun ja siirryttiin sitten hotellilleni lähistölle. Täytyy sanoo et tosi hyvännäköinen oli. Ihmettelin jo viesteissäkin et puhu täydellistä enkkua niin kuulemma asunut Skotlannissa ja joku skotlantilais-saksalainen taustaltaan. Just, et aika erikoiseksi meni. Ei siinä mitään, hengailtiin 3. Tokakin kun tässä oluita menny niin ei oikein niin irronnut, pitäskö täs joskus sit jotain lääkettä testata. Halusi kuitenkin että tulen ja kuulemma sperma on hyväksi iholle joten piti sit väkisin runkkailla sen päälle sängyllä.

Kun kyselin niin väitti ettei tapaa ketään edes viikoittain vaikka saa paljon viestejä, niinhän ne varmaan aina sanoo mut ehkä tässä tapauksessa jopa uskoin sen kun kyselin sen tarkempaa mieshistoriaa. Sanoi et saa paljon viestejä mutta on valikoiva. Alussa pitää olla Hello, pitää olla yli 30v ja sitten viestissä pitää olla yli 5 lausetta.

Mene ja tiedä oliko. Summa summarum muuten ois ollu aika täydellinen mutta loppujen lopuksi ei jostain syystä ollut niin tiukka, muuten suosittelisin varauksetta, nyt ei taitas jaksaa ehkä uudestaan nähdä vaikka ulkokuori oli 9 vähintään. Hyvämuotoinen, ei kyllä kaikkein hoikimpia mutta ei läskikään. Tuolla kadulla kun kävelee niin näkee kyllä uskomattoman hoikkia ja houkuttelevia tapauksia, taso paljon parempi Tallinnassa jostain syystä kuin Helsingissä.

Menin vaatekauppaan ostin kengät 30e ja paidan 20e, ei pahat hinnat. Päivän loma ollut antoisa. Kyselin myös huvikseen ilman kumia en toki olis laittanut mutta ei olis onnistunutkaan mutta ehkä tämä oli hyvä merkki. Elämässä on kuitenkin aina riskinsä ja everybody dies sometimes. Rimissä halvimmat bisset kuitenkin 1e per litra ja tsekkiouluet paria euroa litralta.

Ostin säkin reppuun koko setti vissiin pari kymppii varmaan 12 isoa tölkkiä, sipsipussi, suklaalevy, pari paketii Durex kortsuja koko setti siis pari kymppiä, Suomessa suoraan sanoen vituttaa kun bisse on niin saatanan kallista plus muutenkin ruokakauppaan menee aina 20e vaikkei ostas juuri mitään, täällä Tallinnassa rahalla on kaupassa arvonsa!

Enkä tiedä oliko tuo tyttökään nyt niin kallis pari kiloa muutama tunti vaik ehkä halvempiakin on. Satunnainen matkailija päättää rapsansa täältä etelästä tähän. Ai niin sää sateinen, ei hyvä, ei nyt silti kauheen kylmäkään mut viileähkö. Tuuli lännestä 6m sekunnissa. Jos tahtoo leikkiä turvallisesti niin käyttää sitä kumia, eipähän tarvitse selitellä puolisolle jomman kumman vehkeisiin ilmestyviä vesirakkuloita: Suusexs ilma olikin kroonia, ja yksi tunti olikin oikeasti yksi kerta.

Vähän otti nuppia suuhunta, ei saanut viittä senttiä syvemmälle. Ei ollut omat kuvat, ja todellisuudessa aika löllykkä, ja nopeasti halusi lähteä pois. Ei voi kyllä suositella. Mutta osasi suomea aika hyvin. Mutta Viru-hotellin vessaa tuli käytettyä, ilmaiseksi, vaikka asuin muualla. Ihan puhdas ja mukavasti keskellä kaupunkia. Vedin kahdet aimo kuset sinne pönttöön. Niin eikö todellakaan ketään muita pelimiehiä ole tulossa tallinnaan Banana vois ottaa auton mukaan ja tulla myös rentoutumaan rapakon toiselle puolen?

Tietääkö kukaan muuten maximuksesta mitään onko enään edes hengissä? Ollut vähän sivussa näistä kuvioista viime vuodet perhe syistä. Mut nyt tilanne on muuttunut.. Sivuja joista löytää tyttöjen ilmoituksia: Olin G9-hotellissa yhden yön n. Tyttöjen aikataulut lopulta asettuivat siten etten mitenkään pystynyt järjestämään kahta tapaamista vaan toinen meni sitten ohi.

Tapaamani oli 22v viikonloppuisin työssäkäyvä joka opiskeli jotain designia. Ei mitään kaikkein hoikimpia. Käytiin syömässä jossain kiinalaisessa Viru-kadulla ja drinkillä jossain Karja Kellar paikassa.

Sitten hotellille ja lähti silleen käsistä että mitään kumeja ei käytetty vaan tulin kahdesti sen sisään. Todella seksikäs pakkaus oli muotoineen ja todella hyvä owo muuten ja daty myös tuli kokeiltua. Kyllähän nuo riskit tietysti mietityttää, mitä mieltä olette HIV-riskistä? Oli kuulemma ollut kontaktisaitilla 2kk ja tavannut yhden miehen viikossa, että siitä voi laskea, kaikki kuulemma tätä ennen virolaisia ja kuulemma aina käytetty kumia mutta käyttää myös pillereitä.

I am non smoker. Good oil massage, BJ and sex with condom. I use WhatsApp and Viber. I like what I do. Pane palju tahad, mitte palju suudad! She invites you in its apartmenty near the city center. Also,she can come to you in hotel also apartments. Sexy,nice girl with slim body and long hair doinng mans erotic body-body massage my apartments and can vizit your place-apartments and make good sex,blojob, Elizabeth GFE     Puhelin: I love giving and receiving pleasureI, I only meet true gentlemen who understands the difference between true courtesan and the simple call girl.

My service is a seductive, indulgent, relaxing, unfo Pano oli kans tosi jees taas. Kaikki asennot käytiin ja pillua sai kähmiä samalla kun otti suihin. Tosi hyvää palvelua taas. Kun oltiin lopetettu paneskelut, käyty suihkussa ja puettu niin kaivoin lompakosta vielä viiskymppisen pieneksi lahjaksi ja lähin saattaan pois hotellilta.

Sivulla oleva kuva ei ole yllätys aito. Osoite Kentmanni 19 Perillä soitin uudelleen ja sain asunnon numeron. Kävin suihkussa, pyyhkeen puhtaudesta ei voi kyllä sanoa mitään. Menin takaisin huoneeseen makuulle, tyttö tuli sänkyyn ja alkoi hyväillä ja yritti saada kumin päälle. Aloitti suuseksillä ja samalla työnsin sormet pilluun ja hieroin klitorista. Sitten nousi polvilleen, rintaliivit ja stringit pois. Antoi nussia ihan vapaasti kaikissa asennoissa, pillu nyt ei kaikkein kirein mutta persepano oli kyllä ihan jees.

Soitin ja sovin että tulen 15 min päästä paikalle. Osoite Raua 1 Perillä soitto ja täsmennettiin vielä porraskäytävä, ovella otti vastaan nuori, rauhallinen ja hieman pullea blondi nainen.

Rupes kyllä heti panettaa kun näin tämän ilmestyksen. Huone oli yksinkertainen mutta siisti, sama kylpyhuoneen osalta. Pyyhe oli kuiva, niitä oli siellä 3 kpl kasassa minua odottamassa. Vesi oli kuumaa ja jopa miesten suihkugeeliä oli olemassa. Tyttö itse oli hiljainen, rinnat suuret. Antoi kaikkialle koskettaa, pillu suht tiukka, suuseksi mielästäni keskivertoa parempi otti aika syvälle suuhun.

Ehdottomasti, tätä voi jopa kaverille suositella! Tolle Ksenijalle soittelin viimeks, mut ei vastannut silloin. Hyvä rapsa ja sijainti hyvä. Täytyy kyllä kokeilla joskus. Mistäs Tallinnassa löytäis sellaisen enemmän maatuska-tyyppisen maksullisen naisen? Haussa ois hieman varttuneempi vuotias leidi. Rinnat sais olla mahdollisimman isot E-kuppi ja ylöspäin , eikä todellakaan tarvi olla kiinteät.

Ruumiinrakenteella ei väliä, saa olla lihaisakin. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan. Tollanen ilmo löyty osotteesta http: Kuva on luultavasti oma. En tosin ymmärrä miksi maksaa tosta, kun tolla hinnalla tai kympin kalliimmalla nussii hyvännäköstä v naista.

Onko tästä kenelläkään kokemusta. Tästä palautetta Alinalle, 26 vuotta, löytyy voodi. Kivat isot tissit, mutta tyttö aika läski. Mutta jos pullukoista tykkää niin ihan jees. Asenne aika hyvä, mutta hyvin tylsää sängyssä, suihinotta hyvin mekaanista ja seksissä ei mitään intoa ja aloitellisuutta, koska ei oikein mieltynyt, niin tuli pantua pikasesti ja lähtö. Aika turhaan tuhlattu 40e. Massage1 Hind 1 tund:

Voodi ee sex in tallinn -

Etsiskelin, mutten löytänyt aiheesta pahemmin joten kysäsenpä tässä: Massage1 Hind 1 tund: Tuli poikettua tallinnassa muutama kuukausi sitten. Maksullista seuraa eroottiset tarinat jälkeen tyttö oli niin vauhdissa että jouduin pyytämään että kortsua tarvitaan. Kortsun kanssa Liza oli selvästi amatööri ja tuntui nauttivan panosta. Aloitin tyttöjahdin jo laivan saavuttua Viron telealueelle niin, että aimmin hommaamani virolainen prepaid heräsi henkiin. BJ 4 Pano 3 Puh. Rimissä halvimmat bisset kuitenkin 1e per litra ja tsekkiouluet paria euroa litralta. Tallinnan reissu tuli heitettyä ja virne jäi naamatauluun, eikä ihan heti kyllä irtoa: voodi ee sex in tallinn

0 thoughts on “Voodi ee sex in tallinn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *