Blog

Zerif supports a custom frontpage

Seksifilmit vaimolle vierasta munaa

seksifilmit vaimolle vierasta munaa

Tänään on vihdoin se päivä joka on kutkuttanut meitä molempia jo reilun kuukauden ajan, vaimo on lähtee laivalle yhdessä vakialfansa kanssa, itse en mukaan lähde, joten jännittävä vuorokausi …. Lauantai, jolloin minut riisuttaisiin nautinnon lähteille vieraan kosketuksesta nauttien alkoi aamujännityksellä. Onneksi töissä oli todella kiireinen viikko, joten aiemmin en hirveästi kerennyt jännittää tulevaa. Jännitys alkoi kiusoittelemaan vasta perjantai-iltana pakatessani ….

Olin pari vuotta sitten luokka kokouksessa,eräässä lapin laskettelu keskuksessa. Ilma oli aurinkoisen kesäinen,ja hameeni helmat armahtivat kuumuudessa. Sopiva tuulen vire sai ihania tuntemuksia aikaan ,ja tunsin …. Vaimoni on vuotias ruskeaverikkö, cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan menettäneet C-koon hieman riippuvat isonänniset rinnat.

Vaimo on 35v muodokas blondi, tosin muutama kilo ylimääräistä mutta korostaa lähinnä peppua. Ei mitkään isot rinnat, mutta kaunis nainen. Seksielämämme on sitä tuttua ja turvallista vailla mitään …. Kaunis vaimoni Mia heilautti vaaleita olkapäille ulottuvia hiuksiaan ja iski minulle silmää pelkkiin stringeihin pukeutuneena.

Olin tyrmistynyt pikkurouvani ideasta kokeilla vierasta miestä tänä iltana, toki ajatus jollakin tapaa kiihotti myös …. Sipsutti hiljaa vain sringit jalassa olkkariin. Sen verran oli valoa että näin suhtkoht hyvin olohuoneeseen. Oli mahtavaa ja tosi kiihottavaa katsoa kun vaimo siirsi käden kaverin peiton alle ja hyväili vieraan miehen kalua. Peitto liikkui vaimon käden liikkeiden mukana, kunnes siirsi peiton pois ja otti suihin oikein kunnolla.

Kaveri vain huohotti vaimoni käsittelyssä. Sitten vaimo meni kaverin päälle ja alotti rajun ja kiihkeen ratsastuksen miehen kullilla. Johtukan humalatilasta kun kumpikaan ei meinannut tulla, vaan naintia kesti pitkään.

Lopulta vaimo ja vieras mies äänteli orkujen saattelemana. Vaimo tuli suihkun kautta takaisin viereeni. Suukottelimme ja nukahdimme vierekkäin. Molemmat tykättiin kun vaimo sai vierasta miestä. Seksi on jotain mitä en ole ikinä kokenut. Olen naimisissa, mutta toisen miehen kanssa koen jotain mitä en uskonut ikinä kokevani. Seksi on aivan ihanaa enkä saa siitä kyllikseni. Olemme jääneet kiinni, mutta lupaan aina parantaa tapani. Jos te rakastatte niitä kumppaneitanne,mut sexi ei suju?

Erotkaa ensin ja hypätkää sit toisen syliin. Ei edes lapsien takia kandee yhes olla,jos kaikki muu on death ja yritetty. Silloin ero etteen ja sit parrua ahteriin vasta. Kundikaverini 18v ja lähtee kaverittesa juomaan. Naapurissa on varmaan kuuskymppin mies joka on ehdotellyt joskus. Kävin kysyy siltä juomaa ja jäin sinne, se rupes halailee ja kiihotuin vaikka olikin vanha.

Se pussas mun pimsaa ja olin ihan kuutamolla, sain heti kun rupesi naimaan ja monta kertaa pelkästä ajatuksesta että vanha mies nai minua kunnolla. Hyvä kokemus ja käyn sen luona usein. Vaikka onkin vanhempi sillä seisoo heti kun saa mun sringit alas, siihen on tullut himo kun tietää mitä saa heti eteisessä välillä.

Jättäkää perheenne ja ruvetkaa huoraamaan jos se niin hauskaa on En tiedä, minulle on tärkein asia maailmassa olla pettämättä kumppaniaan, perhettään. Siis olla tuottamatta sydänsuruja rakkaeilleen - ilmeisesti kaikille ei ole mitään merkitystä sillä mitä kummppanilleen tekee, liekö silloin enää rakkautta onkaan.

Avo liitto , Työpaikalleni tuli alle parikymppinen mies ja ehdotteli kaikkea ja katseli mun 55v lolloja. Kolme kuukautta meni kun oltiin sängyssä ja kyllä kannatti. Vuoden ollaan oltu pedissä aina kkii.

Seksifilmit vaimolle vierasta munaa -

Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Hetken päästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistään. seksifilmit vaimolle vierasta munaa

0 thoughts on “Seksifilmit vaimolle vierasta munaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *