Blog

Zerif supports a custom frontpage

Paksua kullia erotiikka sivut

Paksu äiti haluaa munaa. Paksu äiti ja hänen nuorempi naapuri. Paksu, blondi kotiäiti saa syvälle sisään. Paksu ja kiimainen äiti ratsastaa sohvalla. Seksikäs äiti kadulta nussii kuin huora. Blondi äiti haluaa cain rajun seksiä. Seksikäs äiti Madisin Lee ja hänen pojan ystävä. Amatööri äiti ratsastaa kuin teini tyttö. Isotissinen äiti ja hänen pojan ystävä. Isotissinen äiti tyydyttää itseään kotona.

Kiimainen, humalassa äiti ja nuoret miehet. Isotissinen äiti rakastaa neekerin munaa. Kiimassa äiti masturboi aamulla. Suomalainen äiti saa kahta munaa luonossa. Isotissinen äiti haluaa penistä. Olen aina suhtautunut varauksella noihin kokojuttuihin ja uskonut, että tavallisellakin pärjää mutta jokin aika sitten eräs vanha tuttavani, rouva Jen.. Hänen naapuriinsa rivitaloon oli muuttanut nuori mies, joka ei ollut älyllä pilattu. Itse asiassa he olivat tutustuneet kun tämä Erko.. Kaveri kai on suoraluontoinen eikä kovin ujo mutta hänellä on aivan valtavan paksu ja nopeasti kovaksi jäykistyvä kalu.

Tämä rouva ei ole ollut miesten kanssa vuosiin tekemisissä ja nyt pam. Poika oli suoraan sanoen pyytänyt häneltä sitten jossain tilanteessa ja vanha rouva oli heltynyt ja antanut ensimmäisen kerran ja rouva kertoi, että jo tuo ensimmäinen kerta oli ainutlaatuinen, se nuorukaisen helpotus hänen saadessaan naista oli ollut antajalle kaikin puolin huima kokemus. Kuuntelin tuon tarinan aivan hämmentyneenä. Nainen, joka on ollut jo valmis lopettamaan kaikenlaisen seksuaalisen kanssakäymisen tapaa kaverin, joka tarvitsee häntä ja auttaa missä pystyy taas toisipäin.

Heillä synkkaa siis aivan ihmisinäkin. Vakuuttavin rouvan kertomuksessa oli tapahtuma pari viikkoa sitten. Nainen kertoi, että hän ei ehtinyt peseytyä eikä riisua muuta kuin alushousut.

Kodinhoitohuoneessa hänellä on pöytä, jonka päällä hän usein on ollut tämän tuttavuuden aikana mahallaan ja hän kertoi, että tuolla pöydällä hän oli taas kohta, hän oli todella täynnä pojan työntyessä häneen takaapäin ja hän tunsi olevansa haluttu ilman ehtoja. Hän sai itsekin useamman kerran, hän antoi pojan naida niin kuin tämä halusi ja hän tunsi itsensä myönteisellä tavalla pehmitetyksi.

Uudestaan ja uudestaan ja ensin niin, että poika ei edes vetänyt ulos hänestä välillä, purkauduttuaan hänen sisäänsä odotti poski painautuneena naisen selkää vasten, syvään hengittäen, kivikovana ja sykkivänä pitäen kiinni rouvan rinnoista ja alkoi sitten taas siemenen puristuessa ulos paksun elimen venyttämästä emättimestä. Itsellä cm penis ja ympärysmitta sen 14 cm, 16 liian iso?

En mitenkään kehuskele itseäni vaan oikeesti kiinnostaa tietää et onko liikaa.. Olen Ranualainen nuori mies Ranua, Lappi ja minulla on suuri ongelma, nimittäin liian suuri peenis. Samalla hetkellä pidin aisastani kaksin käsin, ja silti VAIN puolet peeniksestäni peittyi. Ja näin, lähes viidentoista vuoden jälkeen ongelma on kasvanut entisestään. Eihän limusiiniakaan saa mahtumaan pikku Fiatille tarkoitettuun autotalliin.

Hyvät alkulämmöt, runsas voitelu taikka rauhallinen aloitus eivät auta. Ei vaan mene sisään. Olemmekin miettineet, onko kyseessä perintö vai onko luontoäiti vain päättänyt että tämän kunnan rajojen sisäpuolella oleville suodaan suuret sukukalleudet. Ja sehän tuottaa kesällä uimarannalla ratkiriemukkaita tilanteita, kun kanki on kovana kun vähänkin bikiniä vilahtaa. Nyt kysyisin apua, tarvitseeko MEIDÄN mennä pienennysleikkaukseen, jotta voisimme viettää normaalia elämää niin biitsillä kuin makuukammarissakin?

Vai onko muita vaihtoehtoja? Kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen! Jokainen neuvo tulee tarpeeseen. Taitaa olla aika ruma ukko sulla.

Pillu on venyvä elin. Kyllä sinne kyrpä mahtuu jos sieltä vauvakin tulee ulos. Ei veny , Onkai noita mulkkuja kaiken kokosia ja näkösiä, mutta ompa niitä pillujakin. Toisilla on niin tiukka ettei meinaa sisään sopia ja toisilla on sellanen lörttihörö, ettei meinaa saada edes tulemaan millään. Ympärysmittaa 16,8cm ja pituus samaa luokkaa Miehelläni on paksukalu , Nämä penis-keskustelut ovat hiukan hassuja lueskella, mutta kun nyt luin niin vastaan omalla näkemykselläni.

Minulla on suomalaisen grillimakkaran kokoinen penis, 14 cm pituus mutta paksuus on mittaamatta, viittaan grillimakkaraan. Olen ollut yhdynnässä n naisen ja bi-seksuaalisuudestani johtuen n miehen kanssa. Olen antanut ja saanut. Kokemukseni mukaan anaaliin mahtuu liukkarin kanssa isokin penis, mutta peniksen koko ei kerro nautinnon määrästä juuri mitään. Naisen vagina venyy paremmin kuin anaalipuoli ja naiseen saa työnnettyä suuren kalun suht helposti, työntö syvyys määräytyy naisen koon mukaan.

Mielestäni huonoin paketti on heikko erektio ja nopea laukeaminen. Parhaat kokemukset ovat syntyneet kokonaisuuden hallinnasta, huumorintajusta, tilannetajusta ja oman sukuelimen tai kehon aukon sopeuttamisesta kumppanin sukuelimeen tai kehon aukkoon molempien nautintoa lisäävällä tavalla. Olen itse perso oraaliseksille, eli pidän suuseksistä.

Kädet ja sormet pidän aina mukana erotiikassa.

0 thoughts on “Paksua kullia erotiikka sivut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *