Blog

Zerif supports a custom frontpage

Korkokenkä fetissi etsin ystävää palsta

Oon vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja olis tosi jees jos tätä kautta löytäis uusia ystäviä kenen kanssa vois sitten jopa nähdäkkin mikäli juttu luistaa. Varsinkin näin kesän tullessa ois kiva, kun löytyis lisää niitä ystäviä miksei jopa sitä tosiystääväkin kenen kanssa sitten tehdä kaikenlaista.

Sukupuolella ole väliä, mutta itse olen seurustellut pari vuotta, joten parisuhdetta en ole täältä hakemassa. Myös juttuseura käy oikein hyvin, jos asut kauempana Mutta joo jos yhtään kiinnostaa tutustua niin ota ihmeessä yhteyttä!

Täällä vuotias,höpöttelevä ja nauravainen nuori nainen tutustuisi mieluusti uusiin kivoihin tyyppeihin: Kohta 20v jäbä ettii juttu seuraa tai miksei vaikka tosi ystäviä! Muutin vuoden vaihteessa Rovaniemeltä ouluu ja ei oo mahottomia tullu noita kavereita saatua nii jos nyt sit tän kautta sais. Pirtee, hölömö ja hyvällä tavalla huonolla huumorintajulla höystetty kaveri, jolta ei juttu lopu kunha tutuksi tulee. Tyttö Oulun läheltä ja etsin uusia ystäviä tai snäppi kavereita Sukupuolella ei oo väliä.

Tuu toki tutustuus SC: Omia mietteitäni voi lukea: Uusia ystävia ja tuttavuuksia Etlä-Karjala , onnellisuus , uusi tuttavuuksia , Uusia ystäviä Comments: Etelä-Pohjanmaa , hevoset , Ilmajoki , kissat , seinäjoki Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Homopoikaa Terve.

Kingston walls tyyliin kans konsanaan! Kommentit pois päältä artikkelissa Kaveria Satakunnan alueelta: Ghost, meri, kahvi, fillarointi, kiireettömyys Olisi siis kivaa saada kaveri keikoille, metsäretkiin, kirppistelemään tai vaikka ihan wa-kirjoitteluun.

Jos koet vähän edes samankaltaisuutta, niin heitä mailia industrialx4 gmail. Kommentit pois päältä artikkelissa Kavereita etsitään!! Kommentit pois päältä artikkelissa Naista ystäväksi Hei olen 52v mies oulusta Etsin naista ystävää kaveria Kävely kahviseuraa eräreissuja kävelyä Mukavaa huumorintajuista kiva mukava naista oulusta whatsapp tekstailu soita. Kommentit pois päältä artikkelissa Ystäviä Oulusta v huumorintajuinen nuori nainen etsii tosiystäviä.

Helsinki , uusi , Uusia kavereita Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Kavereita Helsingistä!: Kommentit pois päältä artikkelissa moromromromr 26v mies Etelä-Suomesta Aika introvertti olen eikä juuri kavereita ole. Kanta-Häme , kavereita , matkustelu Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä Heippa!

Kommentit pois päältä artikkelissa Kivoja kamuja Oulusta! Kommentit pois päältä artikkelissa Oulusta kamuja! Siitä vaan jos hän haluaa haistella minun hikisiä avokita tai saappaita. Ällöttävä minun mielestä, jos hän saa jotain irti siitä niin anna mennä vaan.

Kyllä semmoinen vieno tuoksu naisen korkokengissä on todella kiihoittavaa Mutta mutta sehän on todella pervoa ja ei semmoista kehtaa naiselle kertoa että tahtoisi haistaa.

Kuin luin tämän oli pakko vastata. Minulla mies tykkää minun hikisistä käytetyistä työkengistä mitä käytän myös arkena. Kengät ovat työpäivän aikana tunntia jalassa ja aina ihan kosteat kun riisun niitä. Käytän korkkarit ja korkonilkkurit pääsääntöisesti. Osassa on minun mielestäni todella paha haju mutta hän tykkää siitä.

Aika usein seksissä minulla on korkokengät jalassa ja hän ottaa yleensä yhden pois ja pitää sen naaman edessä. Hän saa kiksejä niistä Tällä hetkellä jalassa on noin 10 tunntia päivässä Michael Kors tai Högl korkkarit missä noin 10cm korko. Kyllä lämpimät ja vähän aromiset korkokengät voi olla ihan kiva haistatella. Vaimon kanssa tule aika usein harrastettu seksiä kun hän tule kotiin töistä tai kaupungilta. Oi rakastan seksikkäästi pukeutumista ja tykkään toteuttaa miesten seksifantasioita jos he haluavat.

Olen itse 20 mutta olisi ihana jos vähän vanhempi mies hieman läimäyttäisi pakaralle ja näyttäisi kuka on pomo! Moi ota yhteyttä täällä ta kikis mikael nii jutskataan lisää. Nam,ota yhteyttä treffipalstan kautta jel Voisikohan sinua kiinnostaa seuraavanlainen ystävyys..?

Täällä olisi tarjolla ihan normaali, suomalainen, nelikymppinen, miehekkääksikin kehuttu mies, joka haluaisi löytää vain yhden naisystävän, jonka kanssa voisi tapailla satunnaisen säännöllisesti kuinka molemmille sopisi. EN etsi yhden illan seuraa vaan pidempiaikainen ystävyys olisi hakusessa! Mahdolliset tapaamiset onnistuisivat melko monipuolisesti mutta päivästä riippuen. Ensitapaaminen, jos sinua niin paljon kiinnostan, sopii mainiosti johonkin julkiselle paikalle vaikkapa kahvi- tai teekupposen äärelle.

Hiukset lyhyet ristiveriset ja muuten karvoitusta mielestäni kohtuudella Tatuointeja tai lävistyksiä en omista mutta kevyen suuparran kylläkin. Tupakkaa en polta ja mahdolliset tapaamiset selvinpäin. Seksin suhteen en harrasta mitään omituisuuksia mutta kokeilunhaluinen olen.

Erityisesti nauttisin jos saisin antaa sinulle suuseksiä vaikka ihan loppuun asti ja useammankin kerran jos vaan haluaisit Minusta se olisi vaan niiiin ihanan intiimiä ja kiihoittavaa Tuntea kuinka laukeaisit suutani vasten! Kaikenlainen naisen hyväileminen olisi mielestäni hyvin ihanaa ja kiihoittavaa mutta erityisesti tuo suuseksi.

Muuten sellainen normaali, hellän hyväilevä, monipuolisen kiihoittava ja estottoman nautiskelevakin seksi olisi kaikkein mieluisinta Toki tykkään olla se joka sanoo kuinka tehdään ja ottaa naisen Asun ja elän parisuhteessa mutta jo pidemmän aikaa on menty ilman lähempää kanssakäymistä ja koska koen olevani hyvin eroottinen ja seksuaalinen, läheisyyttä kaipaava ihminen niin siksi seuraa etsin pidemmäksi ajaksi yhdestä naisesta, jonka kanssa tällainen ystävyys voisi onnistua Jos yhtään kiinnostaa niin kirjoittele, tutustutaan paremmin ja katsotaan jos vaikka saisimme molempia kiinnostavan, kiihoittavan ja tyydyttävänkin suhteen aikaiSEKSI Minua kyllä kiihottaa pukeutua seksikkäästi, eikä miehellänikään ole mitään valittamista.

Ja juuri noin sukat ja korkkarit, sekä iltaisin kotona ja joskus ravintolassakin. Eikä ole kummoinen asia: Olen toista kertaa naimisissa oleva nainen. Ensimmäinen mieheni uskovainen, eikä tuollainen ollut sopivaa edes avioliitos ja kotona makuuhuoneessa. Nykyinen mieheni ostaa minulle kaikenlaisia seksikkäitä alusasuja ja jopa ihan oikeaa kokoakin nykyisin: Kyllä minua kiihottaa pukeutua niihin. Ja mieheni on suorastaan seitsemännessä taivaassa katsellessaan. Totta kai itseäkin kiihottaa, kun saa ja joskus pitääkin pukeutua huolella seksikkäisiin alusvaatteisiin, nahkaan, korkkareihin, laittaa meikit, huolitella karvoitus Haluan olla haluttava, ja sellaiseksi itsekin koen itseni, kun laittaudun.

Ei sovi kaikkien psyykelle, mulle sopii ja mun kumppaneilleni. Ei aina, mutta mahtava antaa yllätyksiä: Et sill vissii Mun miäs ei ala mihinkäs seksitouhuin, jos mä en pukeuru sukkiin ja korkkareihin ynn muihin hepenei! Sit hän kyl panee, vaik kaks tunti yhte kyyti. Ons see ny sen vetissi vaik mik mahtaa. Mut kyl maar se kiva on mulki. Meillä kanssa on miehellä kenkäfetissi. Ei oo iso homma laittaa sukat ja kengät illalla. Ja kyllä mä myös tunnen itseni halutummaksi seksikkäästi pukeutuneena.

Mutta vain sängyssä, yöllä potkin kengät pois jaloista. Ehdottomasti parasta naisen päällä. Kyllä, ja tuollaiselle viisikymppiselle nimenomaan, pienet ajan tuomat ulkonäölliset seikat peittyvät ja aaaah, kun ajattelenkin Kyllä meillä noissa köpötellään muutaman kerran viikossa, eikä tämä ole ilotalo: Ei tulisi kuuloonkaan sellainen huoraksi pukeutuminen.

Salaa katselen netistä noita kuvia naisista seksikkäissä alusasuissa. Jos tuostakin pienestä paheesta kärähtäisin, niin en pääse kavereiden kanssa kalaan kolmeen viikkoon.

Korkokenkä fetissi etsin ystävää palsta -

Harrastuksina musiikin kuuntelu ja keikoilla käyminen ja muukin kulttuuri, myös niin museoista kuin teatteristakin saattaa minut löytää. Verkkosivusi osoite Henkilökohtainen verkkosivusi kotisivu, blogi tms. Eikä kirjoitustesi tarkkuus parane myöhemminkään: Mikäli en ole johonkin argumenttiin ottanut kantaa se johtuu siitä että se on kumoutunut jossain muualla jo muutenkin. Mitä järkeä siinä on?

Korkokenkä fetissi etsin ystävää palsta -

Minä olen eri mieltä. Niin siis ei se mikään matematiikan tai fysiikan kaltaista tarkkaa "kovaa" tiedettä ole.

Tupakkaa en polta ja mahdolliset tapaamiset selvinpäin. Seksin suhteen en harrasta mitään omituisuuksia mutta kokeilunhaluinen olen. Erityisesti nauttisin jos saisin antaa sinulle suuseksiä vaikka ihan loppuun asti ja useammankin kerran jos vaan haluaisit Minusta se olisi vaan niiiin ihanan intiimiä ja kiihoittavaa Tuntea kuinka laukeaisit suutani vasten! Kaikenlainen naisen hyväileminen olisi mielestäni hyvin ihanaa ja kiihoittavaa mutta erityisesti tuo suuseksi.

Muuten sellainen normaali, hellän hyväilevä, monipuolisen kiihoittava ja estottoman nautiskelevakin seksi olisi kaikkein mieluisinta Toki tykkään olla se joka sanoo kuinka tehdään ja ottaa naisen Asun ja elän parisuhteessa mutta jo pidemmän aikaa on menty ilman lähempää kanssakäymistä ja koska koen olevani hyvin eroottinen ja seksuaalinen, läheisyyttä kaipaava ihminen niin siksi seuraa etsin pidemmäksi ajaksi yhdestä naisesta, jonka kanssa tällainen ystävyys voisi onnistua Jos yhtään kiinnostaa niin kirjoittele, tutustutaan paremmin ja katsotaan jos vaikka saisimme molempia kiinnostavan, kiihoittavan ja tyydyttävänkin suhteen aikaiSEKSI Minua kyllä kiihottaa pukeutua seksikkäästi, eikä miehellänikään ole mitään valittamista.

Ja juuri noin sukat ja korkkarit, sekä iltaisin kotona ja joskus ravintolassakin. Eikä ole kummoinen asia: Olen toista kertaa naimisissa oleva nainen.

Ensimmäinen mieheni uskovainen, eikä tuollainen ollut sopivaa edes avioliitos ja kotona makuuhuoneessa. Nykyinen mieheni ostaa minulle kaikenlaisia seksikkäitä alusasuja ja jopa ihan oikeaa kokoakin nykyisin: Kyllä minua kiihottaa pukeutua niihin. Ja mieheni on suorastaan seitsemännessä taivaassa katsellessaan.

Totta kai itseäkin kiihottaa, kun saa ja joskus pitääkin pukeutua huolella seksikkäisiin alusvaatteisiin, nahkaan, korkkareihin, laittaa meikit, huolitella karvoitus Haluan olla haluttava, ja sellaiseksi itsekin koen itseni, kun laittaudun. Ei sovi kaikkien psyykelle, mulle sopii ja mun kumppaneilleni. Ei aina, mutta mahtava antaa yllätyksiä: Et sill vissii Mun miäs ei ala mihinkäs seksitouhuin, jos mä en pukeuru sukkiin ja korkkareihin ynn muihin hepenei!

Sit hän kyl panee, vaik kaks tunti yhte kyyti. Ons see ny sen vetissi vaik mik mahtaa. Mut kyl maar se kiva on mulki. Meillä kanssa on miehellä kenkäfetissi. Ei oo iso homma laittaa sukat ja kengät illalla. Ja kyllä mä myös tunnen itseni halutummaksi seksikkäästi pukeutuneena. Mutta vain sängyssä, yöllä potkin kengät pois jaloista. Ehdottomasti parasta naisen päällä. Kyllä, ja tuollaiselle viisikymppiselle nimenomaan, pienet ajan tuomat ulkonäölliset seikat peittyvät ja aaaah, kun ajattelenkin Kyllä meillä noissa köpötellään muutaman kerran viikossa, eikä tämä ole ilotalo: Ei tulisi kuuloonkaan sellainen huoraksi pukeutuminen.

Salaa katselen netistä noita kuvia naisista seksikkäissä alusasuissa. Jos tuostakin pienestä paheesta kärähtäisin, niin en pääse kavereiden kanssa kalaan kolmeen viikkoon. MItä nyt, meillä tuo on ihan joka iltainen juttu. Ja kalareissuihin ei vaikuta tuon taivaallista. Aamulla on kiva hiippailla pilkille, kun vaimo vielä nukkuu uupuneena yön sekstailusta. Tänä viikonloppuna on taas sitä kivaa tarjolla. Pitkät sessiot joissa vain taivas on rajana.

Joskus rouva ottaa puhelimitse kaverin mukaan leikkiin. Todella kiimaista katsella kun rouva eri asennoissa leikkii jellyllä ja kiimaisena kaverin jutuista pyytää panemaan kovempaa. Siinä vaiheessa viimeistään on päästävä kiimaisen rouvan kimppuun jonka pimppi on liukas ja turvoksissa Hoono soomi boy Vaimo tykkää laittautua seksileikkeihin.

Stay upit, korkkarit jne. Kunnon juhlameikki totta kai. Joskus pitää odottaa puolisen tuntiakin kun rouva tällää. Mutta on sitä sitten kiva katsoa naidessa. Samma här, 10 minuutissa hän kyllä tuosta hyvin selviää. Ja pitää myös itse siitä. Tuota on jatkunut niin kauan kuin muistan, eli koko naimisissa oloaikamme 34,2 vuotta Se vaan on niin hyvä juttu, ei sille mahda mitään.

Opettajat kiihottavat minua koska ne paljastelevat itseään. Sä olet alaikäinen, pois heti tältä palstalta, tai sut raiskataan: Katsokaapa tätä tyttöä, joka osaa esitellä rintsikkansa! Vaimoni on vajaa viisikymppinen. Muodokas ja aika sexy nainen. Hän tykkää pukeutua kesäisin korkkareihin, lyhyeen hameeseen, stay uppeihin, tiukkan puseroon.

Talvisin jalassa on korkosaappaat ja mahdollisuuksien mukaan päällä hame. Hän nauttii siitä, kun hänet huomataan ja hänen jälkeensä katsotaan ja "kuolataan".

Itsestäni on ihan ok ja oikeastaan aika kiihottavaa, kun vaimoni on eräänlainen viettelevä puumanainen,. Saman ikäinen rouva minullakin ja muotoa löytyy. Ihmisten ilmoilla ei kulje korkkareissa ja hänen mielestä joku 7cm tolppakorko on korkea.

Pari vuotta takaperin houkuttelin käyttämään kotona 12cm piikkikorkoja, jos ko. Minulla on murkusta asti ollut selvä kenkäfetissi, mutta yllätyimme positiivisesti että a rouva osasi heti kävellä moitteettomasti ja b seksi ole todella kiihkeää, kun moiset asusteet oli otettu käyttöön ; Olemme nykyään paljon jutelleet asiasta, ja vaikuttaa siltä että jotkut "kiltit" vähän aikuisemmat naiset henkisesti kieltävät, että korkkareilla on varsinainen turn-on vaikutus sekä naisiin että miehiin.

Suorastaan tihkuu seksiä niin paljon, että perhetyttöjä punastuttaa. Pitää vastata vielä tuohon edelliseeen. Meilläkin on erikseen vino pino "sänky. Niitä käytetään vaan kotona, Jonkun asteinne kenkefetismi täälläkin: Erittäin voimakas kenkäfetissi jo nuoresta lähtien.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Varmaan ihmettelisin ja kysyisin että mikäs se siellä döfää? Jos se olis joku fetissi niin siitä vaan, ei haittaa, olis jotenkin tosi mielenkiintoista.

Utelisin varmaan että minkälaisia tuntemuksia ja mikä siinä viehättää etc. Onneks ei oo jalkahikeä! Mulla on mies kotona jolla on fetissi minun korkokenkiin. Käytän korkokenkiä tuntia joka päivä töissä. Niissä on aina kunnon jalkahien haju koska mun jalat hikoilevat toisi paljon. Kun meillä on seksiä mulla on yleensä korkkarit jalassa ja mies ottaa aina yhden pois jalasta ja haistelee sitä.

Hän on sanonut että hän saa siitä paljon irti. Siitä vaan jos hän haluaa haistella minun hikisiä avokita tai saappaita. Ällöttävä minun mielestä, jos hän saa jotain irti siitä niin anna mennä vaan. Kyllä semmoinen vieno tuoksu naisen korkokengissä on todella kiihoittavaa Mutta mutta sehän on todella pervoa ja ei semmoista kehtaa naiselle kertoa että tahtoisi haistaa.

Kuin luin tämän oli pakko vastata. Minulla mies tykkää minun hikisistä käytetyistä työkengistä mitä käytän myös arkena. Kengät ovat työpäivän aikana tunntia jalassa ja aina ihan kosteat kun riisun niitä. Käytän korkkarit ja korkonilkkurit pääsääntöisesti. Osassa on minun mielestäni todella paha haju mutta hän tykkää siitä.

0 thoughts on “Korkokenkä fetissi etsin ystävää palsta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *