Blog

Zerif supports a custom frontpage

Prostituutio tallinna tallinnan yöelämä

prostituutio tallinna tallinnan yöelämä

Tosi mielenkiintoisesta aiheesta kirjotit ainakin mun mielestä ja opin paljo uutta! Haluan kuulla sulta lisää sun matkasta ja kokemuksista! Mielestäni erittäin kiinnostava teksti, joka saa lukijan kuin lukijan kiinnostumaan siitä minkälaista Itä-Virossa on. Teksti sisältää paljon omakohtaista kokemusta, joka antaa todenmukaisen kuvan Itä-Viron tilanteesta. Erittäin hienosti ja kiehtovalla tavalla kirjoitettu!

No jopas tuo kampunki on muuttunut siitä, kun siellä kävin parin otteeseen. Oikeasti en usko tuohon. Olen ollut työmatkalla ja myös perhematkalla tuolla. Kännisiä näin, mutta niitä näkee ihan Suomessakin. Ero on Tallinnaan suuri, kun missään ei näy ihmisiä. Mutta Tallinnassa minä kyllä aikuisena naisena varon taskuvarkaita. Niitä tosin on myös Helsingissä.

Minusta Narva on mielenkiintoinen paikka ja pidin siitä kovasti. Pitääpä mennä uudelleen nyt lähiaikoina. Löysin blogisi, kun etsin tietoa Narvasta. Oli pakko tämän takia tulla kommentoimaan.

Tunnen virolaisia, jotka eivät koskaan ole käyneet Narvassa. Kertovat tarinoita ja yleensä lapsuudestaan, jos ovat tuolla käyneet. Harva on käynyt aikuisena. Mutta jokainen kokee asiat omalla tavallaan. Tallinna on suomalaisen lempi ulkomaan kohde. Tax free alkoholi ja vilkas yöelämä. Viroon matkustaminen on mutkatonta ja halpaa. Sinne lähdetään hyvällä meiningillä ja seuralla. Linda Linella sinne pääsee nopeasti 1,5 tunnissa.

Ottaessasi Tallinkin Baltic Princess 22 h risteilyn  voit nauttia uskomattoman yön laivalla ja aamulla pääset ulkoilemaan ympäri Tallinnaa. Jotkut suomalaiset ovat laajentaneet omaa mukavuusaluetta ja käyvät tutustumassa muihinkin kulttuurialueisiin kuten Pärnuun. Kukaan suomalainen ei varmasti koskaan käy Itä-Virossa. Kesällä minä lähdin isäni kanssa Itä-Viroon, Narvaan.

Viron unohdettu alue, jossa työllisyystilanne  on erittäin huono ja rikollisuus rehottaa. Paikka, jossa asuu venäjänkielinen väestö. Tehtaat on  suljettu aikoja sitten ja alueen ihmiset on  jätetty oman onnensa ojaan.

Valtio ei välitä, koska venäjänkielinen väestö ei ole suosittu Virossa monimutkaisen historian takia. Jo et osaa viron kieltä, niin et saa kansalaisuutta, täällä olet sitten eristäytyneenä. Itse synnyin Narvassa, mutta muutin vanhempieni kanssa sieltä pois 5-vuotiaana Suomeen. Mutta mieleeni painautui muistikuvat minun asuinalueelta. Nyt vuotiaana  menin Isäni kanssa käymään siellä sukulaistemme luona.

Tallinnasta otimme bussin, jonka pitkä helteinen matka kesti yli tunnin. Saavuttuamme kaupunkiin oli selvää, että tämä EI ole Tallinna. Talot olivat isoja ja vanhentuneita. Itse kaupungissa oli vähän liikehdintää, supermarketteja oli kaikkialla.

Isoja supermarketketjuja on rakennettu, yllätyin kun mietin väestön elintasoa. Muutenkin kaupunki näytti ihan siistiltä. Saavuttuamme sukulaistemme luo  huomasin miten rapussa ovet olivat suuria ja niissä oli monipuolinen lukkosysteemi. Suomessa asunnon oven saa näppärästi auki monenlaisin konstein, tässä rappukäytävällä vaadittaisiin jo rynnäkkötiimi.

Soitimme ovikelloa ja talon isäntä varmisti, ketkä olivat oven takana. Nopeasti tajusin miten onnekas olen ollut, kun olen saanut asua Suomessa rauhassa. Suomessa asuva nuori ei edes tajua miten onnekas hän on. Kyse on tällöin usein erääntyvästä lainan tai vuokran maksusta. Tallinnassa seksiä myyneitä on tutkittu. Heistä valtaosa kärsii masennuksesta, unettomuudesta, stressistä, levottomuudesta ja turhautuneisuudesta.

Tallinnan prostituoitujen asiakkaista neljännes tulee Suomesta, ja kaksi kolmasosaa on naimisissa. Saman tutkimuksen mukaan seksiä myyvistä yli 60 prosenttia on joutunut asiakkaidensa nöyryyttämiksi tai pahoinpitelemiksi. Prostituutio on laillista Virossa. Seksin välittäminen eli paritus sekä alaikäisiltä ostaminen tai heidän houkuttelemisensa prostituutioon on laitonta.

Viron viranomaisten toiminta on ollut tuloksellista. Kun vuonna Tallinnassa toimi klubityyppisiä bordelleja 43, nyt niitä on neljä. Huoneistojen määrä, joissa seksiä myydään, on pudonnut vastaavassa ajassa sadasta kahteenkymmeneen. Raportti Tallinnan yöelämän tästä puolesta löytyy perjantaina Kotimaa Kotimaa Näytä kaikki. Vasemmistoliitto koulii tulevaisuuden toivoja Mehiläiskato uhkaa viedä osan ruokapöydän antimista Oodi maksuttomalle oleilulle Lähi-itään ei synny rauhaa ilman Israelin siirtomaavallan purkamista

prostituutio tallinna tallinnan yöelämä En nähnyt yhtäkään poliiseja koko reissun aikana. Helsingissä koko ikäni asuneena käveltyäni kaupungissa minulle tuli melankolinen olo. Tallinnassa poliisi ei myöskään puutu seksikauppaan julkisella paikalla, toisin kuin Helsingissä. Virun ja monen muun hotellin yökerhossa taistelee suomalaismiesten huomiosta myös maksullisia naisia. Tuttava kertoi että ainakin vuosi sitten oli. Irkkupubi Molly Malones sijaitsee vanhassakaupungissa Raatihuoneentorin laidalla ja tarjoaa vaihtoehdon irlantilaista pubitunnelmaa etsivälle. Island Cafen erikoisuus on, että drinkkejä myydään kaksi yhden hinnalla -periaatteella.

Prostituutio tallinna tallinnan yöelämä -

Kyselen ihan vain sen vuoksi etten vahingossakaan heihin törmää. Löysin blogisi, kun etsin tietoa Narvasta. Ei niitä voi välttää, itse olen lopettanut Tallinna-matkustelu. Tallinnan yöelämä on vilkasta ja monipuolista. Lisätietoa löydätte Club Hollywoodin nettisivuilta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Vanhasta kaupungista muistan yhden kerran, että muutama vuosi sitten tultiin kyselemään. Toista se on Helsingissä, nimittäin Kampissa ja Mannerheimintiellä ei paljon suorasukaisempaa tarjontaa voisi olla. Menohan on kuin Thaimaassa. Virolaismiehillä näyttää kuitenkin olevan rahaa käydä näissä paikoissa. Kun olen käynyt, suurin osa asiakkaista on nimenomaan virolaisia. Lähinnä siellä on pyörinyt rappiotilassa olleita yksittäisiä prostituoituja mutta median ja viranomaisten toiminta on saanut toimintaa siivottua ja ihan hyvä niin.

Juttu ei oikein vastaa todellisuutta mielestäni. Minulle on jäänyt näistä Sami Lotilan Viro-artikkeleista kuva, että jotain on pahasti hampaankolossa maata kohtaan.

Samaa tai pahempaa rienaamistahan hänellä oli kolumnit virolaismedioissa kunnes muutti häntä koipien välissä takaisin Suomeen taannoin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Perusongelma on juuri se, Perusongelma on juuri se, että sitä pyritään niin Virossa kuin Suomessakin kieltämään, eri intresseistä. Edellä kirjoittaneella "ulkosuomalaisella" tuntuu olevan yksityiskohtaista tietoa asiasta, "Söle-katu on rauhoittunut" eli hän ollee prostituutiopalvelujen käyttäjä, joka pelkää ilmiön nousemista laajempaan keskusteluun.

Monelle suomalaiselle Tallinna on yhä enemmän Suomen likainen takapiha, jossa tehdään kaikki se, mikä Suomessa ei onneksi ole mahdillista. Hyvä, että ilmiö tulee tässä esiin. Kukaan terve ja järkevä mies Kukaan terve ja järkevä mies tai nainen ei kyllä astu jalallakaan Sõle-kadun palveluiden piiriin. Eikä siellä enää juuri mitään olekaan mitä nyt joskus olen ohi kulkenut. En itse käytä prostituoitujen palveluita, mutta jos pakottava tarve tulisi, jättäisin kyllä tuolla käyttämättä.

Sen verran elähtänyttä tarjonta on ja pelkästään ei tarkoita liikaa kilometrejä mittarissa näillä ilolinnuilla. Ilmiön ei pidä nousta edes mihinkään laajempaan keskusteluun, koska siitä on ainakin Virossa uutisoitu todella paljon menneinä vuosina. Prostituutioilmiön saa Prostituutioilmiön saa poistettua siten, että miehet porukassa tekee päätöksen olla maksamatta mitään näistä lemmenasioista! Ottaessasi Tallinkin Baltic Princess 22 h risteilyn  voit nauttia uskomattoman yön laivalla ja aamulla pääset ulkoilemaan ympäri Tallinnaa.

Jotkut suomalaiset ovat laajentaneet omaa mukavuusaluetta ja käyvät tutustumassa muihinkin kulttuurialueisiin kuten Pärnuun. Kukaan suomalainen ei varmasti koskaan käy Itä-Virossa. Kesällä minä lähdin isäni kanssa Itä-Viroon, Narvaan. Viron unohdettu alue, jossa työllisyystilanne  on erittäin huono ja rikollisuus rehottaa. Paikka, jossa asuu venäjänkielinen väestö. Tehtaat on  suljettu aikoja sitten ja alueen ihmiset on  jätetty oman onnensa ojaan.

Valtio ei välitä, koska venäjänkielinen väestö ei ole suosittu Virossa monimutkaisen historian takia. Jo et osaa viron kieltä, niin et saa kansalaisuutta, täällä olet sitten eristäytyneenä.

Itse synnyin Narvassa, mutta muutin vanhempieni kanssa sieltä pois 5-vuotiaana Suomeen. Mutta mieleeni painautui muistikuvat minun asuinalueelta. Nyt vuotiaana  menin Isäni kanssa käymään siellä sukulaistemme luona. Tallinnasta otimme bussin, jonka pitkä helteinen matka kesti yli tunnin. Saavuttuamme kaupunkiin oli selvää, että tämä EI ole Tallinna.

Talot olivat isoja ja vanhentuneita. Itse kaupungissa oli vähän liikehdintää, supermarketteja oli kaikkialla. Isoja supermarketketjuja on rakennettu, yllätyin kun mietin väestön elintasoa. Muutenkin kaupunki näytti ihan siistiltä. Saavuttuamme sukulaistemme luo  huomasin miten rapussa ovet olivat suuria ja niissä oli monipuolinen lukkosysteemi.

Suomessa asunnon oven saa näppärästi auki monenlaisin konstein, tässä rappukäytävällä vaadittaisiin jo rynnäkkötiimi. Soitimme ovikelloa ja talon isäntä varmisti, ketkä olivat oven takana. Nopeasti tajusin miten onnekas olen ollut, kun olen saanut asua Suomessa rauhassa. Suomessa asuva nuori ei edes tajua miten onnekas hän on. Käveltäessä ympäri kaupunkia, tuntui, että koko ajan sai olla varuillaan. Enimmäkseen sen takia mitä tarinoita kuulin alueesta. Helsingissä koko ikäni asuneena käveltyäni kaupungissa minulle tuli melankolinen olo.

Ei ollut ihmisvilskettä, kaupunki näytti kuolleelta. Minulla oli etuoikeutettu ja hemmoteltu olo. Miten itse eläisin tällaisessa olosuhteessa. Kävimme katsomassa sukulaistamme hautausmaalla ja hämmästyin miten hautausmaa on täynnä minun ikäisiä miehiä. Katsoin hotellimme parvekkeelta ulos ja aitauksen takana oli iso koira vartioimassa.

Hotelli oli muuten pieni ja siisti. Heistä valtaosa kärsii masennuksesta, unettomuudesta, stressistä, levottomuudesta ja turhautuneisuudesta. Tallinnan prostituoitujen asiakkaista neljännes tulee Suomesta, ja kaksi kolmasosaa on naimisissa. Saman tutkimuksen mukaan seksiä myyvistä yli 60 prosenttia on joutunut asiakkaidensa nöyryyttämiksi tai pahoinpitelemiksi.

Prostituutio on laillista Virossa. Seksin välittäminen eli paritus sekä alaikäisiltä ostaminen tai heidän houkuttelemisensa prostituutioon on laitonta. Viron viranomaisten toiminta on ollut tuloksellista. Kun vuonna Tallinnassa toimi klubityyppisiä bordelleja 43, nyt niitä on neljä. Huoneistojen määrä, joissa seksiä myydään, on pudonnut vastaavassa ajassa sadasta kahteenkymmeneen.

Raportti Tallinnan yöelämän tästä puolesta löytyy perjantaina Kotimaa Kotimaa Näytä kaikki. Vasemmistoliitto koulii tulevaisuuden toivoja

0 thoughts on “Prostituutio tallinna tallinnan yöelämä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *