Blog

Zerif supports a custom frontpage

Mtv helmi vaahteramäen eemeli elokuva youtube

Granity snapsilasi 4,5 cl Tuotekoodi:. Hobstar snapsilasi 6 cl Tuotekoodi:. Hot Shot lasi 3,4 cl Tuotekoodi:. Hot Shot lasi 7 cl Tuotekoodi:. Islande snapsilasi 6 cl Tuotekoodi:. Snapsilasi 2,2 cl Tuotekoodi:. Snapsilasi 4,4 cl Tuotekoodi:. Snapsilasi 5,5 cl Tuotekoodi:. Alvaro Soler La Cintura. Clean Bandit, Demi Lovato Solo feat.

Kasmir Mökkitie Vain Elämää Kausi 8. Jonne Aaron Kun jätät minua. Sani Meidän biisi Vain elämää kausi 8. Jenni Vartiainen Keinu Vain elämää kausi 7. Terhi Kokkonen Sirpa Vain elämää kausi 8. Mikael Gabriel Naapurit Kuulee.

Enkä halua nähdä Avaruusasema Alfaa, ettei sekin mene pilalle Katsoo tuota Merilinjan videoo Asuista en ymmärtänyt silloin mitään, mutta pukujen täytteenä ollut Elizabeth oli ihaninta mitä maa päällään kantaa Minusta ykkönen tv-tunnareista on John Barryn The Persuaders. Isoveljen seurassa sai katsoa myös seriffi McCloudia ja Cannonia. Hyvä että tuli sentään mäkkaiveri!! Pitää tietty muistaa myös Ritari Ässä ; http: Ja se Dempseyn syöksy liikkuvan auton takakontista kierähtäen polviasentoon revolverin kanssa oli luvun ehdotonta parhautta.

Näkyy siinä tunnarinkin soidessa. Siis voi jee, noita kaikkia tuli seurattua. Äiti oli aina vahtimassa, tosin illan päätteesi herätettiin ja käskettiin sänkyyn nukkumaan, isoveljen kanssa. Ihan tulee hyviä muistoja. Juu, kyllä edellä mainitut tuttuja oli. Jännittävä oli myös Safiiri ja Teräs. Sen tunnarista en kyllä muista mitään. Kun Glynis Barber eli Makepeace kävi Suomessa, niin suomalaiset gutmensch-toimittajat kyselivät vain mitä mieltä mimmi oli Etelä-Ahrikan apartheid-politiikasta.

Ei vissiin mitenkään liittynyt muijan promokeikkaan. Jotain hajanaisia muistoja on jäänyt mieleen. D Se tunnusmusiikki oli myös tosi hieno. Muistui mieleeni myös suuren suosion saanut sarja "Veljekset" joissa oli Kurt Russel ja se tummahiuksinen sävyisämpi veljes.

Kurt taisi käydä Suomessakin. Harmillisuus että tummahiuksinen veljes, joka oli myös komea, jäi ihan tän inkkarityypin varjoon.

Aikanaan halusin barbielle hevosen ihan Sheriffi McCloudin innoittamana. Cannonista en oikein tykännyt, kun oli semmoinen paksu ja kalju, McCloud oli komea, ja kiva länskärityylinen. Nimittäin löysin kerran "Vastatuuleen" koko jutun DVD: Noi musiikit on silti hienoja. Ehkä se silloinenkokemus näistä sarjoista oli erityisempi kun mitä nyt mistään telkkarisarjasta tulee.

Silloinhan valinnanvaraa ei ollut kun kanava1 ja 2. Ja c-kasetit joille äänitettiin esimerkiksi suoraan mikrofonilla näitä tunnareita.

Se toinen oli Tim Matheson http: Ja kai Muistan sua Elaine http: Joku muukin on varmaan niiin vanha, että muistaa — esitetyn Hanskin. Juutuubi-jaksot alkaa kesken musiikin ja alkuperäismusiikissa on vähän ylimääräistä. Mutta "Tankki Täyteen" muistan, ja sitten ainakin alkumusiikista muistaa jokainen nämä "huippukokit" http: Against the wind https: Tankki täyteen on jollain lailla sellainen, ettei tunnu kärsineen vuosista: Ja Reinikainen toimii aina http: Jaa noinkos se aika meneekin?

No vähän tuoreempaa ja melkein suomalaista. Bablo - Taivas Sinivalkoinen: Kasaripentu joutui nyt vähän miettimään mitä muuta telkkarissa esitettiin silloin paitsi Pikku kakkosta. Ja sitten Hill Street Blues http: Kasari on kyllä leffapuolellakin jatko-osien tunnarien kulta-aikaa: Ja leffatunnareista Top Gun http: Sitä tuli siskon kanssa soitettua vinyyliltä aika monta, monta kertaa. Levy on vieläkin tallella. Itse leffaa ei oltu nähty vielä sekuntiakaan.

Pimeyden ytimessä sarja joskus luvun puolvälin hujakoil,Willie Nelsonin levy piti sarjassa soineen kipaleen takia aikanaan hommata. Tallessa levy on edelleen,harvemmin vaan levylautasel. Six million dollar man http: Ja Heikkiä ja Kaijaakin katseltiin ja toki myös Pertsaa ja Kilua. Rawhidea en muista nähneeni, mutta tunnari oli tosiaan hieno ja sen täytyi olla hyvä: Kun nyt vanhoja muistellaan, kuka muistaa tämän http: Clint on musiikkimiehiä, mutta ei ollut kyllä siinä tunnarissa mitenkään.

Sarjassa käsittääkseni ei kovin pääosassa, nuori poika. Nyt jos mennään spedepuolelle, niin Naurava Kulkuri. Ei kertakaikkiaan voi olla nauramatta mukana - jo heti alusta Näki sen valkoisen Testarossan tunnusmusiikki ei ole mielestäni kovin ihmeellinen, mutta sarjassa oli paljon hienoja mm. Phil Collinsin kappaleita, ja Jean-Michael Jarren musiikkia jota varmaan tunnarikin on.

Erityisesti pidän Crockettin teema-kappaleesta. Jotta, muutkin kuin minä on "tulossa vanhaksi". Silloin juuri muistellaan wanhoja ja kun niistä on jäänyt hienoja muistoja. Eikä ole yllätys, että "aika kultaa muistot". Täällä olikin paljon hyviä ja tuttuja sarjoja! Mieleen tuli heti, yksi luvun scifisarja, jolle oisin toivonut hiukan pidempää jatkoa, sillä siinä oli kunnon käsikirjoitus ja juoni! Babylon 5 Ehdotonta scifisarjaeliittiä! Enivei, hienoja biisejä vaikka aika on ehkä kullannut muistot.

Secret Agent- Patrick McGoohan https: Tästähän puuttui oleellisin, eli linkki Patakakkosen tunnariin: Kas, eikö tätä ole vielä mainittu? No niin on, mulla on soundtrack-cd. Ja 6 itseäänitettyjä videokasetteja täynnä MiamiVicejaksoja, ja 1 dvd-paketti kyseistä sarjaa. Ei kovinkaan kauan kun MV tuli uusintauusintana telkkarissa, ja oli ne hienoja jaksoja vieläkin.

Paras jakso on tietysti se kun ukot Crockett varsinaisesti saa uuden valkoisen hienon auton räjäytetyn mustan Ferrarin tilalle. Jaksossa otetaan Ferrari-fanit erittäin hyvin huomioon, sitä autoa kuvataan edestä ja takaa ja läheltä: Jakso taisi olla nyt töissä en muista Kaltevalla pinnalla. Miami Vice on edelleen suosikkini, saisi tulla uusintauusintauusintana.

Mtv helmi vaahteramäen eemeli elokuva youtube -

Tää muistetaan varmasti - mennään bussilla http: Ja kai Muistan sua Elaine http:

: Mtv helmi vaahteramäen eemeli elokuva youtube

Prostata hieronta i pussy Fine snapsilasi 4,5 cl Tuotekoodi:. Rawhidea en muista nähneeni, mutta tunnari oli tosiaan hieno ja sen täytyi olla hyvä: Tältä näyttää Paperi T: Vastatuuleen oli ahdistava sarja, kun päähenkilöille tapahtui vain pahoja asioita, muistelen tästä videosta että upseeriukkeli halusi päähenkilön vaimon itelleen. Granity snapsilasi 4,5 cl Tuotekoodi:. Dollaritrilogia on hienointa länkkäriä mitä olla voi.
Pano työpaikan vessassa ilmaisia pillukuvia Seksitreffit vantaa video sex
VRK SÄÄ BARCELONA THAI MASSAGE SEX VIDEO 92

Musiikin ostaminen netistä Musa Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla. Maksua ei voitu suorittaa. Alvaro Soler La Cintura. Clean Bandit, Demi Lovato Solo feat.

Kasmir Mökkitie Vain Elämää Kausi 8. Jonne Aaron Kun jätät minua. Sani Meidän biisi Vain elämää kausi 8. Jenni Vartiainen Keinu Vain elämää kausi 7. Terhi Kokkonen Sirpa Vain elämää kausi 8. Mikael Gabriel Naapurit Kuulee. Angelicassa oli tosin vähän "höhliä" kohtauksia, mutta hienoja pukuja! Mutta en todella tunnistanut videopätkää, eikä nuo kappaleiden nimet sano mitään. Ilmeisesti ei mulle kiinnostava telkkarisarja: Jäänyt mieleen jostain lapsuuden alkuhämäristä.

Hakusanoilla "watch tv series" voi mahdollisesti löytää saitin, missä on suurinpiirtein kaikki tv-sarjat, jotka on joskus saatu tallennettua rikitaalisesti. Osassa sarjoja on vain listattu jaksot ja kaudet ilman linkkejä, mutta jos on pitkästynyt niin voi löytää helmejä. D Noin luulin, kunnes kaivelin esiin juurikin kyseisen Rekkakuskit-sarjan ja toisen suursuosikin Kuuden miljoonan dollarin mies jaksoja: Enkä halua nähdä Avaruusasema Alfaa, ettei sekin mene pilalle Katsoo tuota Merilinjan videoo Asuista en ymmärtänyt silloin mitään, mutta pukujen täytteenä ollut Elizabeth oli ihaninta mitä maa päällään kantaa Minusta ykkönen tv-tunnareista on John Barryn The Persuaders.

Isoveljen seurassa sai katsoa myös seriffi McCloudia ja Cannonia. Hyvä että tuli sentään mäkkaiveri!! Pitää tietty muistaa myös Ritari Ässä ; http: Ja se Dempseyn syöksy liikkuvan auton takakontista kierähtäen polviasentoon revolverin kanssa oli luvun ehdotonta parhautta. Näkyy siinä tunnarinkin soidessa. Siis voi jee, noita kaikkia tuli seurattua. Äiti oli aina vahtimassa, tosin illan päätteesi herätettiin ja käskettiin sänkyyn nukkumaan, isoveljen kanssa. Ihan tulee hyviä muistoja.

Juu, kyllä edellä mainitut tuttuja oli. Jännittävä oli myös Safiiri ja Teräs. Sen tunnarista en kyllä muista mitään. Kun Glynis Barber eli Makepeace kävi Suomessa, niin suomalaiset gutmensch-toimittajat kyselivät vain mitä mieltä mimmi oli Etelä-Ahrikan apartheid-politiikasta. Ei vissiin mitenkään liittynyt muijan promokeikkaan. Jotain hajanaisia muistoja on jäänyt mieleen. D Se tunnusmusiikki oli myös tosi hieno.

Muistui mieleeni myös suuren suosion saanut sarja "Veljekset" joissa oli Kurt Russel ja se tummahiuksinen sävyisämpi veljes. Kurt taisi käydä Suomessakin. Harmillisuus että tummahiuksinen veljes, joka oli myös komea, jäi ihan tän inkkarityypin varjoon.

Aikanaan halusin barbielle hevosen ihan Sheriffi McCloudin innoittamana. Cannonista en oikein tykännyt, kun oli semmoinen paksu ja kalju, McCloud oli komea, ja kiva länskärityylinen.

Nimittäin löysin kerran "Vastatuuleen" koko jutun DVD: Noi musiikit on silti hienoja. Ehkä se silloinenkokemus näistä sarjoista oli erityisempi kun mitä nyt mistään telkkarisarjasta tulee. Silloinhan valinnanvaraa ei ollut kun kanava1 ja 2. Ja c-kasetit joille äänitettiin esimerkiksi suoraan mikrofonilla näitä tunnareita. Se toinen oli Tim Matheson http: Ja kai Muistan sua Elaine http: Joku muukin on varmaan niiin vanha, että muistaa — esitetyn Hanskin.

Juutuubi-jaksot alkaa kesken musiikin ja alkuperäismusiikissa on vähän ylimääräistä. Mutta "Tankki Täyteen" muistan, ja sitten ainakin alkumusiikista muistaa jokainen nämä "huippukokit" http: Against the wind https: Tankki täyteen on jollain lailla sellainen, ettei tunnu kärsineen vuosista: Ja Reinikainen toimii aina http: Jaa noinkos se aika meneekin?

No vähän tuoreempaa ja melkein suomalaista. Bablo - Taivas Sinivalkoinen: Kasaripentu joutui nyt vähän miettimään mitä muuta telkkarissa esitettiin silloin paitsi Pikku kakkosta. Ja sitten Hill Street Blues http: Kasari on kyllä leffapuolellakin jatko-osien tunnarien kulta-aikaa: Ja leffatunnareista Top Gun http: Sitä tuli siskon kanssa soitettua vinyyliltä aika monta, monta kertaa.

Levy on vieläkin tallella. Itse leffaa ei oltu nähty vielä sekuntiakaan. Pimeyden ytimessä sarja joskus luvun puolvälin hujakoil,Willie Nelsonin levy piti sarjassa soineen kipaleen takia aikanaan hommata. Tallessa levy on edelleen,harvemmin vaan levylautasel. Six million dollar man http: Ja Heikkiä ja Kaijaakin katseltiin ja toki myös Pertsaa ja Kilua. Rawhidea en muista nähneeni, mutta tunnari oli tosiaan hieno ja sen täytyi olla hyvä: Kun nyt vanhoja muistellaan, kuka muistaa tämän http: Clint on musiikkimiehiä, mutta ei ollut kyllä siinä tunnarissa mitenkään.

Sarjassa käsittääkseni ei kovin pääosassa, nuori poika. Nyt jos mennään spedepuolelle, niin Naurava Kulkuri. Ei kertakaikkiaan voi olla nauramatta mukana - jo heti alusta Näki sen valkoisen Testarossan tunnusmusiikki ei ole mielestäni kovin ihmeellinen, mutta sarjassa oli paljon hienoja mm.

Phil Collinsin kappaleita, ja Jean-Michael Jarren musiikkia jota varmaan tunnarikin on. Erityisesti pidän Crockettin teema-kappaleesta. Jotta, muutkin kuin minä on "tulossa vanhaksi". Silloin juuri muistellaan wanhoja ja kun niistä on jäänyt hienoja muistoja. Eikä ole yllätys, että "aika kultaa muistot". Täällä olikin paljon hyviä ja tuttuja sarjoja! Mieleen tuli heti, yksi luvun scifisarja, jolle oisin toivonut hiukan pidempää jatkoa, sillä siinä oli kunnon käsikirjoitus ja juoni!

Babylon 5 Ehdotonta scifisarjaeliittiä! Enivei, hienoja biisejä vaikka aika on ehkä kullannut muistot. Secret Agent- Patrick McGoohan https: Tästähän puuttui oleellisin, eli linkki Patakakkosen tunnariin: Kas, eikö tätä ole vielä mainittu?

No niin on, mulla on soundtrack-cd. Ja 6 itseäänitettyjä videokasetteja täynnä MiamiVicejaksoja, ja 1 dvd-paketti kyseistä sarjaa. Ei kovinkaan kauan kun MV tuli uusintauusintana telkkarissa, ja oli ne hienoja jaksoja vieläkin.

Paras jakso on tietysti se kun ukot Crockett varsinaisesti saa uuden valkoisen hienon auton räjäytetyn mustan Ferrarin tilalle. Jaksossa otetaan Ferrari-fanit erittäin hyvin huomioon, sitä autoa kuvataan edestä ja takaa ja läheltä: Jakso taisi olla nyt töissä en muista Kaltevalla pinnalla. Miami Vice on edelleen suosikkini, saisi tulla uusintauusintauusintana.

Pieni Talo Preerialla on iki-ihana, vaikka tunnusosa on ihan liian imelä. Jaksossa on aina joku opettavainen tunteita herättävä tarina. Olenkohan yhtäkään jaksoa voinu itkemättä katsoa? Tässä on tosi kiva kokooma Crockettin teemaa, ja ainakin mä tunnistin paljon kohtauksia ei kronologisessa järjestyksessä ne. Mustan ferrarin räjäytys on 4. Testarossa jäi viimeisen jakson "Viimeinen keikka" jälkeen Crockettille.

Pari henkipattoa oli välttänyt hirttoköyden ja sekkaili lain oikealla puolella, toisen roolinimi taisi olla Hayes? Loton vanha tunnari http: Kasari-Suomi alkaa näyttää nyt kyllä niin absurdilta, että se on jo kuin jokin dystopia. Vähän uudempi, Huonosti Käyttäytyvät Miehet: Entäs tämä, Näkemiin vaan, muru! Tää muistetaan varmasti - mennään bussilla http: Tää muistetaan varmasti - mennään bussilla Kyllä. Kerran tätä katsoessamme vanhempani huomasivat että osaan lukea.

Taitaa olla sitä vanhan maailman yhteisöllisyyttä, kun tuijoteltiin niitä kahta kanavaa. Arsène Lupin, jossa oli alkuun https: Tämä menee taas vähän offariksi, mutta tuossa Tankille, että ymmärrät asian vakavuuden. Samaan iltapäiväsatsiin kuului myös Vaahteramäen Eemeli https: Aivan, ja lähetykset loppuivat jo yhdentoista haminoilla. Lahjomattomat on jäänyt mieleen - http: Hyvin on mieleen jäänyt myös Yöjuttu http: Myös Ashtonin perhe - http: Näitä sarjoja jos pitäisi tunnistaa tunnarin perusteella vois olla vaikeeta, no Dallas ehkä menis kaikilta oikein.

Kun Ewing Oilin porauslautta räjähti Meksikonlahdella ja öljyä oli hiukkasen laineilla tokaisi JR vain: Tästä listasta puuttuu kait Lemmenlaiva ja kapteeni Stubing Tuolloin jänniltä tuntuneita tarinoita.. Liftari eli "The Hitchhiker" http: Muutama oma suosikki jo tulleiden lisäksi: Kuka muistaisi sarjan nimen? Ei tullut montaa jaksoa ja muistaakseni jäi jotenkin niinkuin kesken, mutta hyvä mokoma oli Ja taitaa retroihin mennä jo myös nämä: Mainio snobi oli tämä Arsene, äijän ei tarvinnut kuin vaihtaa hattua niin kävi jo toisesta henkilöstä.

Ehkä se silloinenkokemus näistä sarjoista oli erityisempi kun mitä nyt mistään telkkarisarjasta tulee. Ei tullut montaa jaksoa ja muistaakseni jäi jotenkin niinkuin kesken, mutta hyvä mokoma oli Sitä katsoin, vaikken yleensä ole välittänyt näistä amerikkalaisten Vietnam-tuskailuista. Cannonista en oikein tykännyt, kun oli semmoinen paksu ja kalju, McCloud oli komea, ja kiva länskärityylinen. Siinä kuitenkaan sitten onnistumatta, sarja päättyi vaikeuksien kautta onnellisesti. Sitten luvulla oli yksi tosi mysteeriksi itellekin jäänyt muistikuva, sarjassa oli tumma hiuksinen siis.

0 thoughts on “Mtv helmi vaahteramäen eemeli elokuva youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *