Blog

Zerif supports a custom frontpage

Guide to eat pussy villi ira

guide to eat pussy villi ira

FL Katriina Lehto nyk. Lehto-Bleckert asuu Berliinin Kreuzbergin kaupungisosassa. Hän on historian opintojensa myötä kiinnostunut Saksan kielestä, k Olavi Veltheimin pojanpoika Antti Veltheim s. Hän on työskennellyt mm.

Said syntyi Libanonissa, mutta muutti kahden vuoden ikäisenä perheensä ka Yhdysvaltalainen Norman Mailer on aikamme merkittävimpiä kirjailijoita. Hän on briljantti verbalisti ja provosoiva keskustelija, joka on Koulutukseltaan hän on arkkitehti. Historioitsija, FM Mika Kulju s. Hänen tuotantoonsa kuuluvat mm. Oulun ihmeen tekijät Hän on aiemmin työskennellyt mm.

Hän on saanut Vuoden britti Hän on myös kirjailija ja feministi, ja hän on tutkinut juutalaisuutta, kristinuskoa, i Mauno Saari on Torniossa vuonna syntynyt, nykyään punkaharjulainen kirjailija ja toimittaja. Hän on julkaissut aiemmin mm. Hän opiskeli nykykieliä St John? Blythe on kirjoittanut jännitystarinoita, kuten Helsingin yliopistosta vuonna tohtoriksi väitelleen Tuomen väitöskirja k Aikamyrsky on Jeanette Wintersonin ensimmäinen nuorisoromaani.

Winterson on saanut romaaneistaan lukuisia palkintoja. Teoksessaan Aikamatka Hotelli Vi Moskovassa yli kymmenen vuotta asunut Esa Seppänen everstiluutnantti evp. Johanna Vilkuna FM on opiskellut suomea Vaasan yliopistossa. Nigel Nicolson oli brittiläinen kirjailija, kirjankustantaja ja poliitikko. Hänen teoksensa ovat pääasiassa elämäkertoja. Hänen väitöskirjansa jäi aikoina Sir Patrick Moore s.

Hän on tullut tunnetuksi tähtitieteen popularisoijana jo Sputnik-vuodesta Hän on väitellyt tähtitieteestä Isabel de Madariaga s. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa elämäkerran Kata Hän on myös kirjailija ja taiteilija, jonka maalauksia on ollut näytteillä New Yorkissa.

Jerry Oppenheimer on yhdysvaltalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut useiden julkisuuden henkilöiden, kuten esimerkiksi Bill ja Hillary Tohtori Christian Ankowitsch s. Nykyään Ankowitsch asuu Berliinissä perheensä kanssa. Hän on tunnettu pyrkimyksistään filosofian popularisointiin. Hän on työskennellyt suomen kielen opettajana ruotsinkielisessä koulussa vu Yhdysvaltalainen Kate Jacobs on kokenut journalisti, joka on työskennellyt toimittajana muun muassa Redbookissa.

Tällä hetkellä hän toimittaa freelanc Brittiläinen John Jacobs s. Hän on golfin European Tourin perustaja. Filosofian lisensiaatti ja kasvatustieteen maisteri Pekka Hako s. Riitta Salo on kirjoittanut Väinämöisen viettelys -keittokirjan yhdessä Riikka Juvosen kanssa. Tekniikan tohtori honoris causa Carl-Fredrik Geust on sotahistoriallinen asiantuntija. Geust on toiminut Nokia-yhtymän ja Soneran idänkaup Eva Gesine Baur on müncheniläinen kulttuurihistorioitsija, toimittaja ja kirjailija.

Hän on väitellyt tohtoriksi taidehistoriasta ja opiskellut oopper Tohtori Adrian Goldsworthy s. Hän asuu Hartolassa tyttärensä kanssa ja toimii yksi Michael White on palkittu brittiläinen tietokirjailija, jonka esikoisromaani Luciferin liittolainen oli maailmanmenestys.

Myös uudessä jännärissään, F Luc Besson on kansainvälisesti tunnettu ranskalainen elokuvaohjaaja, -käsikirjoittaja ja -tuottaja. Besson on tullut tunnetuksi erityisesti elo Kirjailija ja käsikirjoittaja Marko Leinolta on ilmestynyt lastenkirjoja, näytelmiä, romaaneja, runoja ja hän on tullut tunnetuksi myös elokuvakäsikir Jämsänkoskelta kotoisin oleva, nykyään Latviassa asuva toimittaja ja tietokirjailija Jukka Rislakki s.

Aviopari asuu Massachusettsissa U Tony Calder on menestynyt brittiläinen rock- ja popmanageri. Colin Irwin on kuuluisa brittiläinen musiikkitoimittaja. Hän on työskennellyt muun muassa Melody Maker ja Number One -lehdissä. Irwin on myös kirjoitt Syntyjään saksalainen George Stein s. Steinin teos Waffen-SS on kansainvälisen Hän on toimittanut teoksen Suuret kysymykset Ajatus Robert Cowley on yhdysvaltalainen historioitsija.

Hän oli mukana perustamassa MHQ: The Quarterly Journal of Military History -lehteä. Charlotte Chandler tutustui Alfred Hitchcockiin henkilökohtaisesti ja kävi pitkiä keskusteluja Hitchcockin klassikkoelokuvien tähtikaartin kanssa.

Julian Baggini väitteli filosofiasta tohtoriksi ja on sen jälkeen tullut tunnetuksi BBC: Elina Toppari on toiminut Aku Ankka -lehden toimittajana. HuK Heli Koppelo s. Hän työskentelee Cosmopolitanin toimituspäällikkönä ja kuuluu Lääketie Juha Pusa on arvostettu perhoasiantuntija ja -kalastaja.

Hän on ja luvuilla ollut monet kerrat Suomen MM-joukkueessa kilpailijana ja kaptee Anssi Uitti toimii Pohjolan perhokalastaja -lehden toimitussihteerinä. Hän on alan asiantuntija, joka on kirjoittanut perhokalastuksen saloista lukema Hänen tuorein teoksensa on kiitosta saanut elämäkerta Olavi Virta ja hänen maailmansa Aj Hän on aiemmin työskennellyt Ylioppilaslehden päätoimittajana ja Kansan Uutis Helena Soini valmistui Petroskoin yliopiston kielitieteen, kirjallisuuden ja historian laitokselta, ja jatkoi opintojaan Tartossa sekä Moskovassa.

Pekka Salojärvi, kustantaja ja fil. Vuodesta alkaen hän toimi Gummeruksen toimitus Ambulanssi oli hänen läpimurtoteoksensa. Harstadilta on julkaistu aiemmin suomeks Hän työskentelee useille aikakauslehdille. Hän on vapaa kirjailija ja kirjoittaa säännöllisesti Taziin, Die Weltiin, Carol Shields oli palkittu kanadalainen kirjailija ja professori. Jane Austen-elämäkerran ansiosta hänelle myönnettiin arvostettu Charles VTT, erikoistutkija Ville Pernaa toimii Turun yliopiston Poliittisen historian laitoksella Eduskuntatutkimuksen keskuksen vastuullisena johtajana.

Nigel Rodgers on brittiläinen historioitsija, ja hän on kirjoittanut useita tietokirjoja, kuten Hitlerin ja Churchillin elämäkerrat. Edesmennyt Sari Norkola oli rakkausvalmennusmenetelmän kehittäjä ja Rakkausakatemian perustaja. Rakkausakatemia aloitti toimintansa Tanskassa vuonna Kim Vatanen järjestää suomalaisille yrityksille golfmatkoja ja -tapahtumia ja opettaa golfia. Kimin rakkain harrastus on taimenen ja lohen kalastus. Noronen on tullut tunnetuksi hulvattomista hahmoistaan, kuten Sartsa Hänen väitöskirjansa käsitteli Suomen Eversti evp David M.

Glantz on yhdysvaltalainen sotahistorioitsija. Ennen sotilasuraansa Glantz opiskeli historiaa Virginian Military Institutessa j Ennen Suomeen tuloaan hän kärsi kahdeksa Lorna Lee Malcolm voitti vuonna ? Fitness Leader of the Year? Tällä hetkellä hän toimii Reebok-yhtiössä päävalmentajana, kouluttaa fitne Pamela Tola on syntynyt Ruotsinpyhtäällä, kasvanut Joensuussa ja Suhmurassa. Hän on harrastanut näyttelemistä vuotiaasta saakka. Eleanor Herman on toiminut journalistina ja kuninkaallisiin liittyvien aiheiden asiantuntijana tv: Hän on valmistunut Towson Staten yl Justin Somper työskentelee PR-konsulttina ja kirjoittaa työnsä ohella Vampiraatit-kirjasarjaa.

Sarjan ensimmäinen osa Vampiraatit - Kirottujen laiva o Sven Hassel oli sotakirjallisuuden kiistellyimpiä hahmoja, ja hänen kirjojensa todenperäisyydestä on väitelty kymmeniä vuosia. Minna Canthin oli merkittävä suomalainen näytelmäkirjailija ja realismin uranuurtaja. Parhaiten Canth tunnetaan näytelmäntekijänä, mutta myö Vuonna julkaistussa lisensiaatin tutkielmassaan Vuodet Yleisradion toimittajana veivät hänet kymmeniin urheilun ar VTL Jarmo Viljakainen s.

Hänen kirjansa ovat humoristisia ja liikkuvat absurdiuden ja proosarun Roger Tabor on tehnyt yli kolmikymmenvuotisen uran kissojen parissa. Tabor on matkustanut tutkimuskohteidensa perässä yli 25 maassa ja innokkaana valo FK Marianne Saari on syntynyt Helsingissä Hän on opiskellut englantilaista filologiaa, pohjoismaisia kieliä ja romaanista filologiaa Helsingin y Opiskellut englantia, pohjoismaista filologiaa ja kirjallisuutta Helsingin yliopistossa.

Opettanut kouluissa, kansalais- ja Kirsti Tirkkonen FM, diplomikielenkääntäjä on toiminut kieltenopettajana peruskoulun yläluokilla, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa vuodesta Spahl on kirjoittanut teoksen Luonto, tiede ja elämä.

Kaikki mitä tulee ti John Kennedy O'Connor s. Toiminut Italian valtion lehtorina Jyväskylän yliopistossa v. Nykyään hän työskentelee Italian ulkoministeriön kulttuuriosastossa.

Onttoni Miihkali oli kirjailijanimi, jolla Mikko "Miihkali" Karvonen ? Hän oli lähtöisin Kiestingistä, rajantak Dustin Thomason on valmistunut Harvardin yliopistosta. Thomason ja Ian Caldwell ovat lapsuudenystäviä, jotka ovat tunteneet toisensa kahdeksanvuotiaas FM, virallinen kielenkääntäjä, lukion vanhempi lehtori ruotsi, ranska. Ollut viimeisen 15 vuoden aikana mukana useassa sanakirjatyöryhmässä ja osall Opiskellut ruotsin kielen kääntämistä ja kielenhuoltoa Helsingin yliopistossa.

Toiminut ruotsin kielen keskustelun op Syntynyt Moskovassa, jossa asuu edelleen. Valmistunut Moskovan valtiollisen yliopiston filologian laitokselta. Työskenteli vuosia venäjän ja englannin FM Vaasan yliopistosta v. Opiskellut viestintätieteiden laitoksella sivuaineena terminologiaa.

Päässyt tutustumaan käytännön sanastotyöhön Tekni Lingvisti, käännöstieteilijä ja kulttuurintutkija, asunut 14 vuotta Suomessa ja toiminut tuolloin englannin kielen lehtorina ja suomi?

Tuomas Vimma on etelähelsinkiläinen kirjailija, kolumnisti ja epikurolainen hedonisti, joka on vakiinnuttanut aiemmilla romaaneillaan Helsinki 12, Toi Kivinen kuuluu Lapinlahden Linnut -yhtyeeseen. Hän on tullut tutuksi useis Liinoja kuuluu Lapinlahden linnut -yhtyeeseen.

Liinoja on esiintynyt lukuisissa televisi Toimittaja Ulpu Iivari s. Hän on toiminut aiemmin muun muassa sdp: Lisäksi hän oli teatteriohjaaja, kirjailija ja k Ulvi Wirén on syntynyt Tartossa, Virossa.

Hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Tarton yliopistosta ja on asunut Suomessa vuodesta Megajätkä-kirjasarja on avopari Martin Olczakin ja Anna Sandlerin luomus. Martin kirjoittaa ja Anna kuvittaa. Patrick Jake O'Rourke s. Toledossa Ohiossa syntynyt O'Rourke on paitsi humorist Pertti Tanhua on toiminut yritysvalmentajana, työyhteisöjen kehittäjänä ja terapeuttina.

Nykyisin hän on jakeluauton kuljettaja. Jasmine Birtles on brittiläinen talousasiantuntija, toimittaja, humoristi ja kirjailija. Hän on työskennellyt sekä radiossa mm. BBC , televisiossa m Hän on julkaissut kaksi runokokoelmaa: Bieder on tutkija ja vieraileva professori Indianan yliopistoon kuuluvassa School of Public and Environmental Affairsissa. Opettanut italiaa Helsingin ja Turun yliopistoissa v. Toimii nykyään italian kielen lehtorina Jyväskylän yliopistossa.

Heli Esker FM on toimittaja ja vapaa kirjailija, joka on kirjoittanut, suomentanut ja toimittanut monia ruokaan, kodin sisustukseen, vapaa-aikaan ja Carl-Johan Gadd on ruotsalaisen Nicotext-kustantamon kirjailija-kustantaja ja osaomistaja.

Gadd vastaa Nicotextin kirjojen ulkoasusta. Mike Pohjola on kirjailija, pelisuunnittelija ja yrittäjä. Hän on taiteen maisteri ja Helsingissä asuva turkulainen. Hannu Tuomainen on pitkän linjan elokuva-ammattilainen. Hän on ollut tekemässä Niko - Lentäjän pojan lisäksi muun muassa elokuvia Menolippu Mombasaan Laura Elizabeth Ingalls Wilder - oli yhdysvaltalainen kirjailija, jonka kirjoittamat hurmaavat romaanit pohjautuivat hänen lapsuuteensa ja FT Tuomas Hoppu s.

Hän on kirjoittanut mm. Alan Goldstein on valmistunut New Yorkin yliopistosta ja toiminut Baltimore Sunin urheilutoimittajana 40 vuotta. Vuonna hän sai Nat Fleischer -pa Tietokirjailija ja valokuvaaja Jarmo Nieminen s. Brittiläinen Sebastian Faulks s. Häneltä on julkaistu kymmenen k Pirkko Muikku-Werner työskentelee suomen kielen professorina Joensuun yliopistossa.

Hänen kiinnostuksensa kohteena on erityisesti kielenkäyttö jokapäi Jarmo Harri Jantunen työskentelee yliopistonlehtorina Oulun yliopistossa ja on myös Tampereen yliopiston dosentti.

Hän on aiemmin julkaissut ja toimit Ossi Kokko on koulutukseltaan suomen kielen tohtori. Hän on työskennellyt assistenttina ja tutkijana Joensuun yliopistossa ja työskentelee tätä nykyä Michael Quinion on toimittaja, kielentutkimuksen ja historian harrastaja sekä näyttelykuraattori, joka on työskennellyt mm.

Angela Neumann-Kunz syntynyt Saksassa käärmeen vuonna työskenteli hotellinjohtajana ja talouspäällikkönä, kunnes alkoi opiskella fengshuita ja Teresa Välimäki on ruoka- ja elintarvikealan moniottelija. Hän työskentelee omassa yrityksessään Darwin Food Consulting Oy: Vaasalaissyntyinen Petri Karra on kirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa teoreettista filosofiaa ja oikeustied Jo Rees on brightonilainen kirjailija ja kolmen lapsen äiti. Hän päätti kirjoittaa Kostajattaret petyttyään kirjakauppojen valikoimiin: Jo Nesbø on norjalainen eturivin kirjailija ja rockmuusikko.

Hänen dekkareitaan on käännetty 25 kielelle ja hän on saanut niistä useita palkintoja. Stefan Merrill Block s. Hänen esikoisromaaninsa Unohdettujen tarinoiden kirja on saanut innoituksensa hänen oma Anna Ryynäsellä on vuosien kokemus eri-ikäisten lasten ja aikuisten liikunnan parissa.

Vierumäen urheiluopistosta AMK valmistunut Ryynänen työskente Nicolas d'Estienne d'Orves eli Neo on vuotias ranskalainen journalisti ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut laajalti Euroopan historiasta.

Taloustieteiden tohtori Juri Piskulov on työskennellyt mm. Neuvostoliiton kaupallisessa edustustossa Helsingissä ja ulkomaankauppaministeriössä Janet Browne on luonnontieteiden historian professori Harvardin yliopistossa. Hän on kirjoittanut useita Charles Darwinin elämäntyötä käsitteleviä teo New Yorkissa syntynyt filosofian tohtori Donald Spoto on julkaissut 21 kirjaa, niiden joukossa kansainväliset menestyselämäkerrat Marlene Dietrichistä Hannu Kahakorpi on helsinkiläinen tv- ja elokuvaohjaaja, -käsikirjoittaja ja -tuottaja.

Hän on myös Lapin korkeakoulukonserniin kuuluvan Pohjoisen kul Hän on kirjoittanut se Ahlströmin tehtaan varjossa kasvanut Heikki Kahila, 77, oli Ylen TV-uutisten ankkuri vuosina — Sen jälkeen hän teki toisen uran TV1: Mia Jokiniva on yhteiskuntatieteilijä, business coach ja jooga- ja meditaatio-opettaja.

Mia on kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista niin fyysisestä, ps Filosofian tohtori ja sotahistorian dosentti Pasi Tuunainenon julkaissut tutkimuksia erityisesti mottitaktiikasta. Hän on kirjoittanutyhdessä Jukka Pa Filosofian tohtori Jukka Partanen on kirjoittanut useita Suomen sotahistoriaa käsitteleviä tietokirjoja ja artikkeleita, mm.

Rajakapteeni evp Tauno J. Oksanen on sotahistorian harrastaja ja tutkija, joka on erikoistunut Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueiden sotahistoriaan. Gille omisti elämänsä kirjallisuudelle ja kuului Ranskan arvostetuimpien kirja-alan Susan Aldridge on tieteeseen ja lääketieteeseen erikoistunut freelance-journalisti, joka kirjoittaa useisiin aikakauslehtiin. Hän on orgaanisen kemian Elizabeth King Humphrey on entinen televisiouutisten tuottaja.

Hän on myös toiminut freelance-toimittajana yli kymmenen vuoden ajan ja opettanut engla Julie Whitaker on kirjailija, tutkija ja toimittaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus tietokirjojen ja tietosanakirjojen tekemisestä. He ovat niittäneet mainetta Reginald Hill on yksi brittiläisen rikoskirjallisuuden arvostetuimpia nimiä. Hänen älykkäät, kuivan humoristiset rikosromaaninsa ovat nousseet kansain Jenny Nordberg työskentelee toimittajana New Yorkissa ja Tukholmassa.

Hän asui sen jälkeen monissa paikoiss Hän on perehtynyt erityisesti Lähi-Idän tapahtumiin ja historiaan. Vuonna Minoui sai Alber Sisustusarkkitehtuuriin ja kalustesuunnitteluun erikoistunut Jenni pitää itseään p Kate Moore työskentelee Tampereen yliopiston kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikössä englannin lehtorina.

Hän on ollut mukana erilaisissa Päivi Pouttu-Delière on monikielisyyttä ja kulttuurisidonnaisia käännösongelmia tutkinut kielten opiskelija Helsingin yliopistosta. Ilmari Kiannon runsaasta tuotannosta tunnetaan parhaiten romaanit Punainen viiva ja Ryysyrannan Jooseppi.

Legendaarinen musiikkitoimittaja Jake Nyman s. Tunnetuimpia niistä ovat Kovan päivän ilta Hän on perehtynyt erityisesti konservatismin ja oikeistoradikalismin John Bailey on kansainvälisesti tunnustettu kirjailija ja valokuvaaja, ja hän on opastanut kalastajaryhmiä maailman kaukaisimpiin kolkkiin. Hän on seurannut kuninkaallista perhettä vuodesta Nuorena hän haaveili ryhtyvänsä kirjaili Hänen esikoisromaaninsa, hyvän ruoan nautintoja ylistävä Kulinaristin kuole Vénédikt Jerofejev oli venäläinen kirjailija, jonka tunnetuin teos on Moskova-Petuski.

Hän kirjoitti romaanin vuonna , ja se julkaisti Hänen kirjojaan on myyty Suomessa reilusti yli miljoona kappaletta j Päivi Tapola on helsinkiläinen kirjailija.

Hän on kirjoittanut aiemmin kaksi sotahistoriallista teosta Ajan paino - Jalkaväenkenraali K. Maiju Lassila eli Algot Untola on suomalaisen kirjallisuuden arvoituksellisimpia hahmoja. Untolan elämä ja kirjailijanura olivat täynnä yl Puutarhasuunnittelija ja elämyspuutarha Eija's Gardenin toimitusjohtaja Eija Klaucke on monelle tuttu kasvo suositusta tv-ohjelmasarjasta Pioni.

Andrew Taylor on työskennellyt toimittajana sanoma- ja aikakauslehdissä sekä televisiossa niin Isossa-Britanniassa kuin Lähi-idässäkin. Hän opiskeli Cambridgessa ja on kirjoittanut lukuisia kirjoja toisesta maailma Aloitettuaan suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden opinnot Helsingin yliopistossa hän Taideakatemiassa opiskellut Marttinen on myös taitta Alexandre Dumas vanhempi oli romantíikan ajan ranskalainen kirjailija.

Hänen kuuluisimmat teoksensa ovat Kolme muskettisoturia ja Monte-Cr Ilona Korhonen on suositun Ilun handu duunaa -neuleblogin pitäjä, muusikko ja äiti. Neulominen on Ilonalle rakas harrastus; hän osasi kutoa jo 7-vuoti Jouko Heikura on filosofian maisteri, joka opiskeli pääaineenaan teoreettista filosofiaa. Hän on käynyt Sanoma Osakeyhtiön toimittajakoulun, työskenne Vuodesta alkaen hän on työskennellyt toimittajana Alexandra Horowitz opettaa psykologiaa Columbian yliopistossa.

Hän on tutkinut ihmisten, virtahepojen, kääpiösimpanssien ja koirien kognitiota. Hän on työskennellyt toimittajana Helsingin Sanomissa ja Kuukausiliitteessä sekä esimiehenä Me Naisissa Syksyllä hän pääsi jatkamaan keskeytynyttä koulunk Beverly Guhl on asuu Texasissa ja on kahden lapsen ja yhden kissan äiti. Vaikka hän on ihmisoikeuksien ja sukupuolten välisen tasa-arvon vankkumaton k Hän on aiemmin kirjoittanut ja suomentanutnoin kaksikymmen Ruotsalainen Camilla Läckberg s.

Hänen romaanejaan on myyty yli 12 milj Hän on tullut tunnetuksi myös T Kajsa Wikman on aina ollut innokas käsitöiden harrastaja, ja ollessaan hoitovapaalla yliopiston tutkijanvirastaan hän löysi internetistä kauppapaikan Sydämen mekaniikka on hänen toinen romaaninsa.

Malzieun bändi Dionysos julkaisi Hän on aina ollut kiinnostunut his Kiersten White asuu meren rannalla aviomiehensä ja kahden pienen lapsen kanssa. Hänen tavattoman normaali elämänsä sai hänet kiinnostumaan sellaisista Hän on kirjoittanut aiemmin historiikkeja, lehtiartikkeleita sekä u Patrick O'Donnell on sotahistorioitsija, joka on erikoistunut toisen maailmansodan vakoiluun ja erikoisoperaatioihin.

Hän on kirjoittanut useita kiite Arto Paasilinna syntyi Ennen vapaaksi kirjailijaksi ryhtymist Lassi Rämö on syntynyt Muolaassa Karjalan Kannaksella. Hän asuu nykyään Helsingissä. Rämö on aikaisemmin kirjoittanut perheensä sota-ajan vaihei Vuonna Angoulêmen sarjakuvafestivaalien palkintosarjassa oli Englantilainen Chris Cleave s.

Yleis- ja verisuonikirurgi sekä fysioterapeutti Taija Somppi ja liikuntafysiologi, osteopaatti D. Jani Somppi työskentelevät Tampereella omalla Ampl Pasa on tamperelainen isopää ja kokopäivätoiminen nilkki.

Kaverin säälittävyydestä kertoo kiusallista kieltään se, että hänen CV: Kertoessaan vuonna pitämässään kiitospuheessa elämänmittaisesta ihailusta Marja Ruuti on ravitsemustieteen maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, jolla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus sekä kuntoutuskeskuksis Hän on toiminut myös Helsingin Pe Nykyään hän viettää aikansa Lontoossa ja maaseudulla, jossa hän nauttii pitkistä kävel Artenomi Jenni Österman on harrastanut neulebloggamista.

Käsityöinnostuksen hän on saanut jo verenperintönä käsityöopettaja äidiltään. Johann Wolfgang von Goethe oli saksalainen runoilija, romaanikirjailija, näytelmäkirjailija, humanisti, tiedemies, teoreetikko ja taidemaa Hew Strachan on sotahistorian Chichele-professori Oxfordin yliopistossa.

Hän on julkaissut useita sotaa käsitteleviä teoksia, kuten kirjat The First W John Verdon teki pitkän uran New Yorkin mainosmaailmassa. Jäätyään eläkkeelle hän päätti ajankulukseen kirjoittaa mahdollisimman jännittävän murhamyst Hän on myös politiikan kommentaattori ja inspiroiva yhteiskunnallin Baltimoresta lähtöisin oleva Phil Schwarzmann s.

Hiski Haukkala on kansainvälisen politiikan professori Tampereen yliopistossa. Aiemmin hän on toiminut Alexander Stubbin neuvonantajana ulkoministeriö Suositun amerikkalaisen kirjailijan Alice Hoffmanin s. Hanna Skyttä on naturopaattisen ravitsemuksen ja detoxin asiantuntija ja toimittaja. Hän on julkaissut kymmeniä artikkeleita suomalaisissa ja kansainv Maria Semple on entinen tv-käsikirjoittaja, joka tunnetaan mm. Graeme Thomson on irlantilainen musiikkitoimittaja ja -kirjailija.

Aiemminhän on kirjoittanut muun muassa Elvis Costellon ja Willie Nelsonin elämäkerr Polly Dunbar syntyi pienessä kylässä Cotswoldsin maisemissa Englannissa. Lapsena hän rakasti piirtämistä, ja hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin hä Englantilainen Rosamund Lupton s.

Hänen esikoisromaaninsa Sisar oli huikea men Vaimo 22 on amerikkalaisen toimittajan Melanie Gideonin s. Hän on aiemmin julkaissut omaelämäkerrallisen kirjan avioliitos Päiväsaikaan Doug Savage toimittaa tietokoneohjelmistojen käyttöoppaita megalomaanisen suuren konsernin perimmäisissä, pimeissä sopukoissa. Damian Dibben on englantilainen käsikirjoittaja ja kirjailija.

Hän on kiinnostunut kaikesta mahdollisesta aina arkeologiasta kosmologiaan, ja aivan er Häneltä on aiemmin ilmestynyt useita musiikkiaiheisia teoksia mm. Janet Foxleyn Muncle Trogg - Maailman pienin jättiläinen voitti Times-lehden ja Chicken House -kustantamon järjestämän kirjoituskilpailun. Hän on kirjoittanut useita bestseller-tietokirjoja, mm.

Marko Tiainen, Lyylin poika, on vetänyt Saariselän ruoka- ja pitopalvelua ravintolakoulusta kokiksi valmistuttuaan vuodesta ja harrastaa mm. Sara Shepard on kirjoittanut niin kauan kuin vain muistaa, vaikka lapsena hän halusikin vaihtelevasti LEGO-suunnittelijaksi, muotilehden päätoimittaja Tiia Koskimies on ruokakirjailija ja ruokatoimittaja, ja hän on toiminut käsikirjoittajana ja ohjaajana lukuisissa tv-ohjelmissa.

Sidney Kirkpatrick on kirjailija ja elokuvaohjaaja. Hänen kirjansa ovat olleet myyntimenestyksiä ja hänen dokumenttielokuviaan on palkittu mm. Adam Hart-Davis on tiedemies, kirjailija, valokuvaaja, historioitsija ja toimittaja.

Hän on ollut tekemässä useita BBC: Dokumentaristi ja kirjailija Kate Snell paljasti kirjassaan vuonna kuinka Diana itse järjesti salakuvat hänestä ja al Fayedista ja yritti voittaa Amerikkalainen Eileen Favorite opettaa kirjoittamista Chicagon taideinstituutissa. Hänen novellejaan ja runojaan on julkaistu useissa kirjallisuuslehd Hän on ollut Uuden Suomen taloustoimituksen päällikkönä, Yleisradion tv- j Myöhemmin hän siirtyi Vanity Fair -lehden päätoim Nigel McCrery on englantilainen rikoskirjailija ja käsikirjoittaja.

Ennen kirjailijaksi ryhtymistä ja yliopisto-opintoja McCrery työskenteli yhdeksän FL, opettanut ranskan kieltä ja kulttuuria koulussa ja yliopistossa. Erikoisalat tekstitutkimus ja romaniset kielet esim. Käynyt koulunsa Äänekoskella ja Viitasaarella. Opiskellut Jyväskylän yliopistossa ranskaa, saksaa, taidehistoriaa, markkinointi Ismail Kadare on syntynyt Girokasterin kaupungissa eteläisessä Albaniassa.

Kadare opiskeli Tiranan yliopiston humanistisessa tiedekunnassa. Kate Thompson on armoitettu tarinankertoja ja hänen nuortenkirjansa ovat voittaneet useita palkintoja. Thompson harrastaa muun muassa kilpahevosten ko Barbara Stoney valittiin Enid Blytonin elämäkerran kirjoittajaksi, sillä hänellä oli vaistomainen kyky ymmärtää kirjailijaa. Harrastuksestaan hän teki ammatin valmistuessaan puutarhuriksi vuonna Jukka Ropponen on kokenut yritysjohtaja sekä jääkiekkovalmentaja.

Syntynyt Leipzigissa, opiskellut Saksan Liittotasavallassa: FM, opintoja Moskovassa, Kiovassa ja Pariisissa. Sekä tieto- että kaunokirjallisuuden suomennoksia vuodesta lähtien. Seura-lehden toimittaja Jukka Lyytinen s. Janne Viljamaa on sosiaalipsykologi, joka kouluttaa ja luennoi itsetunnosta, kasvatuksesta ja johtamisesta. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt kaksi ki Historioitsija Simon Sebag Montefioren s.

Michael Palmer on Robin Cookin ohella Yhdysvaltojen tunnetuimpia lääketieteellisten trillereiden tekijöitä. Palmerin romaanien hätkähdyttävän aitouden Käsillä tekeminen, luonnossa liikkuminen ja valokuvaamin Filosofian tohtori, emeritaprofessori Päivikki Antola on Turun yliopistosta eläkkeelle jäänyt uskontotieteen tutkija. Hän on toimittanut teok Filosofian tohtori Mark Rowlands toimii tutkijana Hertfordshiren yliopistossa Englannissa. Hän on niittänyt mainetta suosituilla filosofiaa käsittelev Hän on voittanut arvostetun kansainvälisen Fumetto -sarjakuvatapahtuma Ben Hogan valittiin neljä kertaa PGA: Hän on yksi viidestä pelaajasta, joka on koskaan voittanut kaikki neljä Grand Sl Tina Holmberg-Kaleniuksen FK perheeseen kuuluu kaksi tytärtä ja aviomies.

Hän suorittaa parhaillaan lapsuusopintoja Jyväskylän yliopistossa ja pitää Hänen tunnetuimpia näytelmiään ovat Taide, Satunnainen mie Hakala on kasvatustieteen professori ja filosofi. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja kasvatuksen, tutkivan ajattelun, luovuuden ja lahjak Virtanen, FM, työskentelee Helsingin yliopiston suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitoksella suunnittelijana.

Työkokemuksistaan merkittävimpinä hän pitää grill Rob Beattie on innokas kortinpelaaja ja tietokirjailija, jonka tuotantoon kuuluu useita harrastekirjoja kuten Things to Make and Do on the Weekend Kiuruvetinen Heidi Jaatinen s.

Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa, suomentanut kirjallisuutta puolasta ja Tiina Tuominen, FT, työskentelee määräaikaisena englannin kääntämisen professorina Tampereen yliopiston kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksi Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa, Kansan Uutisissa Aiemmin hän on työskennellyt Demin toimittajana ja kirjoittanut muun muassa Imageen, Mondoon ja Viin Hänen viisi englanninkielistä romaaniaan ovat saaneet lukuisia tunnustuksia, ja niiden Mika Lamminpää opettaa suomen kieltä maahanmuuttajille Turussa, ja hänen laatimansa alkeisoppikirjan ensimmäinen painos ilmestyi vuonna osana Eur Marcus Sedgwick on goottilaisen kauhuromantiikan mestari.

Hän on palkittu nuortenkirjailija, jolta on ilmestynyt Britanniassa yhdeksän nuortenromaania Werner Maser oli arvostettu saksalainen historioitsija, joka erikoistui kansallissosialistien, kolmannen valtakunnan ja erityisesti Adolf Tehdäkseen elämästään enemmän sellaista Claudia Goldilla on maisterintutkinto keskiajan historiasta.

Hän oli tutkimuspäällikkönä elokuvaprojektissa, joka tuotti kouluille historiallista ohei Hän syntyi Turkissa, varttui Saksassa ja asuu tällä hetkellä Södertäljessä. Hän on entinen ammattitanssija, ja hänellä on muun muassa terveystietee Haikka on toiminut mm. Hän on luonut muun muassa sarjakuvat Pupujen itsemurhakirja ja Great Lies Simon Tofield on palkittu brittiläinen kuvittaja ja animaattori. Hänen luomansa Simonin kissa -animaatiot ovat voittaneet muun muassa Britannian parha Lewis Carroll, oikealta nimeltään Charles Lutwidge Dodgson, oli englantilainen matemaatikko, pappi, kirjailija ja harrastelijavalokuvaaja Jones on suosittu ja palkittu amerikkalainen viihdekirjailija.

Hän on julkaissut yli 40 teosta, ja niitä on käännetty useille kielille. Miikko Oikkonen on helsinkiläinen käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja. Häneltä on aiemmin julkaistu Sari Luhtasen kanssa yhteistyössä kirjoitetut kirjat Sari Luhtanen on julkaissut romaanit Tuulin viemää ja Kaikkea kaunista sekä Maisa ja Kaarina -sarjakuvia yhdessä Tiina Pajun kanssa. Nimellä Seremoniamestari tunnettu Matti Huhta on musiikkituottaja ja rap-artisti. Seren debyyttialbumi Omin sanoin oli ensimmäinen suuren levy-yhtiön Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur aloitti kiinalaisen lääketieteen opiskelun ja on käynyt kaksi alan koulutusta.

Andrea Maria Schenkel s. Hänen esikoisromaaninsa Hiljainen kylä palkittiin Deutsch Hän on toimittanut mm. Berliiniläinen professori Wilhelm Schmid opettaa filosofiaa Erfurtin yliopistossa. Hän on kirjoittanut useita elämänfilosofisia teoksia ja toiminut fi Daniel kätkee taakseen kirjailijakolmikon. Hän on kirjoittanut kirjan ohjaaja Blake Edwardsin elä Jani Somppi ja yleis- ja verisuonikirurgi sekä fysioterapeutti Taija Somppi työskentelevät Tampereella omalla Ampl Nick Harper on pitkä parrakas journalisti.

Amerikkalainen menestyskirjailija Charlaine Harris tunnetaan ennen muuta Sookie Stackhouse -romaaneistaan. Ahavan esikoisromaani Eksyneen muistikirja oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoe Kerstin Gier on syntynyt vuonna Ylioppilaaksi tulonsa jälkeen hän on opiskellut mm.

John Ajvide Lindqvist s. Laurence Leamer on saavuttanut USA: Anne Lampinen on freelancetoimittaja, jonka aikaisempia teoksia ovat Kaunis Veera ja muut naislegendat , Kun ihminen kuolee - toimintaopas surus John Dickie on historioitsija ja journalisti. Hän opettaa Italian tutkimusta University Collegessa Lontoossa ja on kirjoittanut useita Italian histori Andrew Weaving on Century of London -gallerian omistaja. Galleria on erikoistunut luvun moderniin muotoiluun, sekä alkuperäisiin että uustuotanto Susanna Tee on kokenut kokki, joka on laatinut useita keittokirjoja.

Opiskellessaan kotitaloustiedettä hän sai Nestlé Travel-apurahan, jonka turvin hä Jacqueline Lysycia omistaa puolet joogaopettajia kouluttavasta Dynamic Yoga Teacher Training UK -koulutuskeskuksesta ja toimii sen johtajana sekä koul FM Helena Rönkä valmistui v. Koko ikänsä hän on ollut aktiivinen piirtäjä, lintu- ja Pia Nilsson on Annika Sörenstamin ja Ruotsin golfmaajoukkueen valmentaja.

Hän on esiintynyt useissa konferensseissa ympäri maailmaa. Arkeologi ja antropologi Brian Fagan on alansa arvostetuimpia kirjailijoita maailmassa. Tony Holmes on toiminut ilmailualan kustannustoimittajana vuodesta Hän on myös laajalti arvostettu ilmailuhistorian asiantuntija, jonka asiantun Hänen muita teoksiaan ovat mm. Inner City Sound ja Stranded: Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Sanna Pelliccioni on alun perin biologi.

Lapsuuden puutarhatöistä innostuneena hän osti opiskeluaikanaan opintola Piirtäjästä valokuvaajaksi kehittynyt kuvataideopettaja Loviisa Kangas opettaa valokuvausta Helsingin kuvataidelukiossa.

Taiteen lisäksi hänen intohim Suonenjokelainen keruutuotealan opettaja Kirsti Eskelinen on suorittanut mm. Hän on kirjoittanut Savon Vera Vala on asunut Italiassa lähes 20 vuotta. Hän on opiskellut kieliä ja kirjallisuutta. Nykyisin hän asuu Milanossa miehensä ja tyttärensä kanssa. Michael Kerriganin on kirjailija ja journalisti, ja hänen aiemmat kirjat ovat käsitelleet historian koko kirjoa aina antiikista luvulle asti. Ville Kaarnakari on reservin majuri, rauhanturvaaja, kirjailija ja mainonnan tekijä.

Häneltä on ilmestynyt aiemmin romaanit Operaatio Chevalier ja Übu Lyyli Huhtamella on Kiteeltä Saariselälle päätynyt pitokokki, joka on perehtynyt Lapin ja Karjalan perinneruokiin. Pitopalvelun hän perusti jo vuonna Hän on kirjoittanut aiemmin useita tekniikan Hän on opiskellut lyömään vasaralla kuumaa rautaa Suomessa, Ruotsissa ja Italiassa. Hän valmistui Tampereella filosofian maisteriksi pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede. Hänen esikoisromaaninsa Taivaslaulu o Lasse Mårtenson muistetaan luvun menestyneenä iskelmälaulajana ja luvulta lähtien elokuvasäveltäjänä, jonka uralle mahtuu sellaisia menestyssä Hän lähti Lontoosta vuotiaana Teksasiin karjapaimeneksi ja päätyi monen mut Varpu Tavi on filosofian maisteri, täydentävään lääketieteeseen ja elämäntapahoitoihin erikoistunut terveyskirjailija.

Brittiläissyntyinen Alex Kershaw asuu Williamstownissa, Massachussettsissa ja on aiemmin kirjoittanut usieta menestyneitä, toista maailmansotaa käsitt Renata Calverley syntyi Puolassa Hän on opiskellut englanninkielistä kirjallisuutta ja kirjoittamista ja asuu miehensä kanssa Oxfordissa. Sylvain Vallée on Brysselissä opiskellut freelance-kuvittaja. Hänen ensimmäinen sarjakuva-albuminsa ilmestyi vuonna Olipa kerran Ranskassa -sarj Jyväskylässä asuvan Sari s. Hän työskentelee kardiologina Bærumin sairaalassa Oslon ulkopuolella.

Hän erikoistui syöpälääkäriksi, ja vuonna hänestä tuli lääketieteen tohtori. Nina Hurma pitää charlestonista, kuohuviinistä ja kotikaupungistaan Helsingistä. Hurman romaanien syntyyn ovat vaikuttaneet ainakin hämärät kadut, mer FT Pekka Kauppala s. Professori Harald Welzer s. Taiteilija David Shrigley s. Hän on palkittu kuvanveistäjä, valokuvaaja ja animaattori, mutta suuren Kirjailija Matti Pulkkinen - oli aikakautensa kirjallinen tähti, joka uudisti suomalaista kaunokirjallisuutta teostensa kollaasinomaisella Hän on perustanut vuodesta asti toimineen Hän on opiskellut vuoden Osakassa ja työskenne Metallican lisäksi hän on kiertänyt lukuisten muiden yhtyeide Blaine Harden on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja, joka onkirjoittanut Afrikan ja Pohjois-Korean tilanteista muun muassa The Economistiin, Wa Historiallisia romaaneja kirjoittaessaan Kaunisto tutkii vallan mekani Matkalla kotiin on yhdysvaltalaisen Julie Kiblerin s.

Romaani sai alkunsa, kun Kibler ryhtyi tutkimaan omaa perhetaustaansa ja Peter Higgins on opiskellut Oxfordissa ja työskennellyt tutkijana ja virkamiehenä. Hänen novellejaan on julkaistu lehdissä ja antologioissa. Valente on useasti palkittu kirjailija, runoilija ja satunnainen kriitikko. Hän asuu pienellä saarella Mainen rannikolla Yhdysvalloissa Mikko Penttilä on perheenisä ja vapaa toimittaja, joka tuottaa sisältöä sanoma- ja aikakauslehtiin, televisioon, radioon ja internetiin.

Jan Verho on espoolainen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän kirjoittaa urheiluravitsemuksesta useaan liikuntalehteen Nelisiipinen lokki on hänen esikoisteoksensa. Svenolof Karlsson omistaa tilan Purmossa, hän on varttunut Luodossa, käynyt koulunsa Pietarsaaressa ja opiskellut Turussa. Vuodesta lähtien hän o Antonio Carluccio kasvoi Pohjois-Italiassa, jossa ruokaa kohtaan tunnetulle intohimolle vetää vertoja vain rakkaus hyvään musiikkiin.

Antti Kanto on väitellyt tohtoriksi tilastotieteestä ja toimii vakuutustieteen professorina Tampereen yliopistossa. Suvi Höglund on sipoolainen maalari ja entisöijä.

Hän on kirjoittanut kirjan huonekalujen kunnostamisesta. Helsinkiläinen Anni Remes on taidekehystäjä ja maalari. Hän harrastaa valokuvausta ja askartelua. Skotlantilainen Andrew Nicoll aloitti työuransa tukkijätkänä, siirtyi sanomalehtimieheksi ja julkaisi ensimmäisen romaaninsa, Rouva Agathen rakkauden, Virolainen kirjailija Arved Viirlaid s. Suomeksi häneltä on ilmestynyt muun muassa t Caught in this Iless Storm. From the Bed and Beyond. Hits Pavement for Girls.

Voiko tämä rakkaus olla synti? The Bird of Music. Higher Than the Eiffel. There And Not Dare. The Process Of Belief. About A Boy original soundtrack. Have You Fed The Fish?

One Plus One Is One. Blue Eyed Black Boy. The King Of Nothing Hill. Lil´ Red Robin Hood. First Degree Desperation EP. Time is Over One Day Old. Hot Sauce Committee Part Two. Let the Funeral Begin. Off The Road demo. Method In This Madness. The Physics Of Fire. Rise of the Phoenix. Before There Was Rosalyn: Girls in Peacetime Want to Dance. Boogie 4 Stu – a Tribute to Ian Stewart. In the Heart of Nothing. The Sin Against The Sinners.

While the World Sleeps. Bible Of The Devil: Big Boy Bloater and The Limits: Big Wave Riders EP. Tässä Tulee Bill Cosby Show. Weight of the Wound. I Can Feel Your Bones. A Pinch Of Injustice. A Million Stars Are Burning. Catacombs of the Black Vatican. Death By a Thousand Cuts. III - Brutal Blues. Never Out Of Fashion. Black Rebel Motorcycle Club: Black Rebel Motorcycle Club. Ants In My Kitchen.

The Whales of the Grey Sea. Destroyer of the Void. A Weekend In The City. Misery Is A Butterfly. Blue In The Face: Until You Are EP. Another Self Portrait – Behind Obstacles Lies Truth. Love For The Microphone.

A Beautiful Never-Ending Nothing. The Wonder Show of The World. Tha Funk Capital of the World. Velvet Hours – Stolen Moments. Brant Bjork and The Bros: My Old, Familiar Friend.

The Alternative To Love. Drums Between The Bells. Nitro Burnin’ Funny Daddy. Bright Light Bright Light: Make Me Believe In Hope. In the Shadows of Trance Formers. Original Album Serien 5CD. Heart Full Of Fire. Bruce Soord with Jonas Renkse: We Will Overcome - the Seeger Sessions. Working On A Dream. Ancient Melodies Of The Future.

Bullet For My Valentine: Twelve Live Warthogs live. Burnt By The Sun: Profound Taste Of Gore. A New Shape Of Desperation.

Mitään en tekis toisin. Far Away From Conformity. Love For The Streets. The Thread That Keeps Us. On Rituals and Correspondence in Constructed Realities. Of Dreams Long Gone. Jos tänään tuntis' huomisen - Kaikki EMI-levytykset Carl Barat And The Jackals: No Fool Like an Old Fool. All Things To All People. To The Death Of Fun. Cat O Nine Tails: All Blackshirts To Me. Cavén Tähtinen Rinne Laakso: Are You Dead Yet? Skeletons in the Closet. The Impossibility of Reason.

Charlemagne – by the Sword and Cross. Of Beatings and the Silence in Between. Hang On To That Kite. Clap Your Hands Say Yeah: Clap Your Hands Say Yeah. Kenen luona olit yötä? Tästä paikasta suoraan ylöspäin EP. This Side of Depravity. Beyond the Greatest Oceans. New Beginning - 6 track demo. Contemporary Dead Finnish Music Ensemble: The Gates Of Oblivion. Home In The Universe. Cosmo Jones Beat Machine: No Matter How You Pray.

Heavyweight Sickness demo single. The Manticore and Other Horrors. The Process Of Endtime. Order of the Shadows. Mankind The Crafty Ape. No Sadness Or Farewell. Like Sheep Led To Slaughter. Empirical Research on Western Popular Music Strange Journey Volume One. Till Death Do Us Part. Dadao Meets People EP.

A Fucker Asking Questions. Song To The Siren: Live In San Sebastian. Dan Le Sac vs Scroobius Pip: The Logic of Chance. Exaudi Vocem Meam - Part I. In Darkness Comes Beauty. We Are The Void. Dave Slave´s Doomed And Disgusting: Lost to the Living. And the Anonymous Nobody. Strangers In A Parade. Slaves to the Greed. Dead In The Water: Echoes… In The Ruins.

Dead Man In Reno: Dead Man In Reno. Hollow Sounds From The Void. Confessions Of A Twisted Mind. Death With A Dagger: Birds Of A Coming Storm. We Deserve Much Worse. The Greatest Hits on Earth. Red Lights, White Lines. Songs From The Sparkle Lounge. The Storm Before the Calm. Respect Monkey Hello EP. Sounds Of The Universe. Mario Built My Hot Rod. Dexter Jones Circus Orchestra: Too Much History 2CD. Does The Pain Excite You? Music for Pictures EP. Greetings From Finsbury Park, N4.

Romance At Short Notice. Rubino Liquido – Three Scarlet Drops. The Psychedelic Godly Love Of 7. The Message At The Depth. Less You Know The Better. I Declare - Treason. The Air Conditioned Nightmare. Don Johnson Big Band: Don Johnson Big Band. Tales by the Pyre. A Dramatic Turn of Events. The Big To Do. March 12 - March Seven Shows, Six Nights.

The Meanest Of Times. Drown Me Blue EP. Mouthful Of Shit EP. A Healthy Obsession EP. Lieder sind Brüder der Revolution. Eagles Of Death Metal: When The City is Quiet. Echo Is Your Love: Lion Tamer vs Tigers EP. Eduardo and his Brazilian Aeroplane: Blinking Lights And Other Revelations. Pilvien alla, maan päällä.

Vielä koittaa uusi aika. The Man Behind The Machine. Hyväile minua pimeä tähti. Älä kysy kuolleilta, he sanoivat. Electric Wheels of Confusion: God’s Silence, Devil’s Temptation. Elisa Laiho Acoustic Flow: Fear in a Handful of Dust. The Captain and the Kid. Fireworks - Singles - Employee Of The Month: Change Of Scenery EP. And the Rest Is Silence.

Hän toimii lääkinnällisistä asioista vastaavana johtajan Nathaniel Harris on arvostettu, englantilainen historioitsija. Hän on kirjoittanut useita teoksia historiasta ja taiteesta, joista muinaishistoriaa kä Suvi Heino FM, maantieteilijä on ammatiltaan freelance-toimittaja ja tiedottaja. Pirkko Jarasto on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti.

Niin terapeuttina, työnohjaajana kuin kouluttajanakin hän on jatkuvasti tekemis Marko Kantaneva on valmistunut liikunnanohjaajaksi Vierumäen urheiluopistosta ja työskentelee yksityisyrittäjänä kuntoliikunta-alalla.

Erkki Karjalainen on pitkäaikainen ulkomaankirjeenvaihtaja. Jo luvulla hän raportoi Berliinistä, sittemmin hänen toimipaikkoinaan on ollut Itä- j Risto Kasurinen on valmistunut liikunnanohjaajaksi Vierumäen urheiluopistosta, missä työskentelee freelance liikunta-aktivaattorina.

Anne Kaustio on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän toimii englannin, saksan ja italian opettajana Tuusulan kunnan Kellokosken lukiossa ja yläast Paavo Kähkölä on tunnettu journalisti, joka on julkaissut useita teoksia lähihistorian alueelta. Televisiolle Kähkölä on toimittanut monia Hän on laatinut useita antologioita ja tv-ohjelmien käsiki Andrew Matthews on australialainen taiteilija. Hänen kirjojaan on myyty ympäri maailmaa miljoonia kappaleita.

Matthews on kaikkialla erittäin kysytty Timo Nykyri on nelikymppinen toimittaja. Ura alkoi freelancerina, työmaana aluksi Yleisradion alue-, musiikki- ja lastenohjelmat. Pertti Paasio on valtiotieteiden maisteri. Hän on toiminut kansanedustajana ja , puolueen puheenjohtajana , ulkoministerinä Sinikka Pakeman on kotoisin Kurikasta ja koulutukseltaan äidinkielen opettaja.

Uraa hän on kuitenkin luonut jo 26 vuoden ajan Englannissa ensin muotia Ulla Palomäki on koulutukseltaan ympäristötaloustieteen maisteri. Astrologiaa hän on harrastanut koko ikänsä ja tehnyt tuhansia tähtikarttojen tulkint Janne Pekkala on freelance-kokki Oulusta ja on kokkaillut useissa oululaisissa ravintoloissa.

Paitsi kokin hommia hän on järjestellyt myös erilaisia m Marja Putkisto aloitti liikuntapedagogin uransa Suomen Kansallisoopperassa ja Sibeliusakatemiassa. Hän on julkaissut useita kirjoja ja tehnyt tv-ohjelm Pirjo Saastamoinen on freelancetoimittaja, koulutukseltaan kotitalousopettaja, joka on kirjoittanut ruoasta yli 20 vuotta eri aikakaus- ja suurtalousl Iiro Seppänen on Suomen kaikkien aikojen tunnetuin taikuri, joka on saavuttanut urallaan jo lähes kaiken.

Hänellä on ollut oma tv-sarja, hänen taikuri Nina Sinervo on ammatiltaan psykologi. Niin terapeuttina, työnohjaajana kuin kouluttajanakin hän on jatkuvasti tekemisissä tämän päivän lasten ja nuor Hän on toiminut useita vuosia hypnoterapeuttina, ja vakuututtuaan hypnoosin Raija Valta on pitkäaikainen ulkomaankirjeenvaihtaja.

Jo luvulla hän raportoi Berliinistä, sittemmin hänen toimipaikkoinaan on ollut Itä- ja Kaak Hänen vuosikausia kestänyt sanaristikkoharrastuksensa on tuottanut runsaasti alan perusteoksia Valokuvaaja Pentti Malaste s. Stadin slangin hän oppi pikkupoikana ensin isältään ja tämän ystävilt Marc Levy on ranskalainen arkkitehti, jonka esikoisteos Tapahtui kerran San Franciscossa nousi kertaheitolla kansainväliseksi menestysteokseksi.

Gavalda asuu Pariisin eteläisessä esika Hän on juontanut lukui Reijo Ikävalko on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hänellä on pitkä ura journalistina ja nykyisin hän on vapaa toimittaja. Ikävalko on myös kirjoittanut Hän harrastaa sotahistoriaa j Terveysliikunnan dosentti Raija Laukkanen on tutkinut liikunnan terveysvaikutuksia jo yli 15 vuoden ajan.

Hän edistää aktiivisesti käytännön liikuntaa Elsa Beskow ehti elinaikanaan kirjoittaa ja kuvittaa nelisenkymmentä satu- ja kuvakirjaa. Beskowin ensimmäisen kirjan ilmestymisestä on Radiotoimittaja ja kirjailija Gösta Knutsson oli Astrid Lindgrenin ohella Ruotsin suosituin lastenkirjailija.

Knutsson oli monipuolinen ku Mauri Sariola syntyi Helsingissä Kansakoulunsa hän kävi Hattulassa, oppikoulunsa Hämeenli Kirjoitettuaan omaelämäkerrallisen kirjan Riding in Cars with Boys Donofrio on työskennellyt freelance-toimittajana ja luennoitsijana. Hän on tehnyt u Lisäksi hän on kirjailija, joka on toimittanut moni Joanna Rubin Dranger s. Hän on aikaisemmin julkaissut kaksi lastenkirjaa.

Michael Dibdin kävi koulunsa Skotlannissa ja Irlannissa, sekä opiskeli Englannissa ja Kanadassa. Dibdin toimi opettajana neljä vuotta Peru Venäläis-ranskalainen kirjailija Irène Némirovsky oli sotienvälisen ranskalaisen kirjallisuuden kukoistuskauden loistavimpia tähtiä. Ranskan arvostetuin dekkarikirjailija ja eurodekkarin ykköstähti Fred Vargas s.

Danuta Reah asuu taiteilijamiehensä kanssa Sheffieldissä, Englannissa. Hän opettaa yliopistossa englantia ja on julkaissut useita filologiaa käsittele Karel Glastra van Loon oli Hollannin suosituimpia kirjailijoita. Hän toimi kirjailijantyönsä ohella freelancetoimittajana, laulujen sanoit Dodie Smith oli suosittu englantilainen näytelmä- ja romaanikirjailija. Nykyisin hänet tunnetaan parhaiten nuortenkirjasta dalmatialais Matti Rönkä on syntynyt Outokummussa ja asuu nykyään Helsingissä.

Hän on valmistunut toimittajaksi Sanoma Oy: Taina Koivunen kiinnostui jo koululaisena puutarha-alasta ja leikkokukista äitinsä kukkakaupassa Helsingissä. Hän opiskeli ensin puutarhuriksi Reitkal Juha Laaksonen on tehnyt luontoaiheisia radio-ohjelmia Radio Suomessa vuodesta alkaen.

Hän on aktiivinen ornitologi ja valokuvaaja, koulutukselta Kim Haukatsalo valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Tampereen yliopistosta Hän on työskennellyt lääkärinä mm.

Raili Hulkkonen on maamme nimekkäin meikkitaiteilija. Hänen kättensä jälki näkyy viikoittain naistenlehtien muoti- ja kauneusjutuissa ja häneen luotta Jude Deveraux on kirjoittanut lähes kolmekymmentä kirjaa, jotka kaikki ovat nousseet USA: Hän on voittanut useit Antero Raevuoren tähänastinen päätyö on Paavo Nurmen elämäkerta Juoksijain kuningas, jonka ensimmäinen versio ilmestyi Hän teki myös Lasse Viren Tuomas Forsberg on väitellyt tohtoriksi Walesin yliopistosta Aberystwythistä vuonna Hän on erikoistunut Euroopan turvallisuuteen ja Suomen ulkop Thomas Harris on syntynyt Mississippissä.

Hän aloitti kirjoittajan uransa rikosreportterina ja toimittajana. Romaanit Punainen lohikäärme ja el Sipilä on suomalaisen rikos- ja oikeusjournalismin johtavia to Pianisti, säveltäjä ja kapellimestari Ralf Gothoni on aikamme moipuolisimpia taiteilijoita. Hänet valittiin kesäkuussa maailmankuulun lontoolaise Kölnissä asuva saksalaisdekkaristi Frank Schätzing s. David Baldacci on amerikkalainen rikoskirjailija, joka on syntynyt vuonna Richmondissa Virginiassa.

Hän valmistui lakimieheksi ja työskentel Lawrence Block on yksi tämän päivän arvostetuimmista rikoskirjailijoista. Sue Grafton on syntynyt vuonna Hän on kirjoittanut luvulta lähtien. Aakkosdekkareiden kuningattaresta ilmestyi vuonna elämänkertateos "G Patricia Highsmith syntyi Texasin Fort Worthissa Alkuperäisnimeltään hän on Mary Joe Richard Lansdale on syntynyt Gladewaterissa Teksasissa Hän on opiskellut mm.

Tyler Junior Collegessa ja Teksasin yliopistossa Austinis Dean Koontz syntyi ja vietti nuoruutensa Pennsylvaniassa köyhässä perheessä. Hänen isänsä oli alkoholisti, jolla oli vakavia mielenterveydellisiä onge Jukka Seppinen on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon , ulkoasiainhallinnon virkamiestutkinnon , valtiotieteen kandidaatin tutkinn Valtiotieteen tohtori Martti Turtola s. Jacqueline Briskin on valloittanut miljoonien lukijoiden sydämet tunteita ravistavilla teoksillaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan; kaikki ovat nous Diana Gabaldonin kirjailijanura alkoi, kun hän liittyi internetin kirjoituspiiriin.

Pian nettiystävät alkoivat vaatia jatkoa luvun Skotlannin ylä Inspiroituneena sairaalassa kuulemistaan tarinoista hän alko Katja Ståhl on perheellinen ihminen Espoosta. Hänen lapsensa, miehensä, koiransa ja hevosensa auttavat häntä pysymään kutakuinkin järjissään. Taina Värri kirjoittaa, piirtää ja valokuvaa henkensä edestä. Tuloksena syntyy yleensä musiikkijuttuja, kuvitusta ja sarjakuvia.

Carlos Fuentes syntyi Panama Cityssä Floridassa. Hänen isänsä oli meksikolainen diplomaatti ja Fuentes asui varhaislapsuutensa Washingtonissa. Vuonna nuori Jope innostui keikkailemaan imitaattorina, laulajana, muusikkona ja stand up -koomikkona. Ura alkoi lupaavasti, ja jo parin vuoden k Tuija Välipakka on syntynyt Hämeenlinnassa.

Hän on opiskellut Viita-akatemiassa runoa ja proosaa. Hänet on palkittu kahdesti Pirkanmaan kirjoitus Minna Pyykkö on koulutukseltaan biologi FM. Hän on tutustunut suomalaisiin jokimaisemiin pitkillä kanoottiretkillä, joita on opiskelukavereidensa ka Kotitalousopettaja Marita Suontausta on työskennellyt peruskoulun yläasteella, mutta siirtynyt vapaaksi ruokatoimittajaksi.

Hän on tehnyt ruokajuttuja Ed McBainia pidetään rikoskirjailijoiden aatelisena, onhan mies kirjoittanut jo yli viiden vuosikymmenen ajan ja yli 80 teosta. McBain on saanut lukuis Greg Bear on syntynyt San Diegossa Californiassa Hänen isänsä työ laivastossa kuljetti koko perhettä ympäri USA: Olov Svedelid on yksi Ruotsin luetuimpia ja arvostetuimpia jännityskirjailijoita.

Hänen tuotantoaan on myös käännetty useille eri kielille, myös suome Tanskalainen Jussi Adler-Olsen s. FT Paula Havaste on syntynyt ja viettänyt lapsuutensa Rovaniemellä, mutta asuu nykyään Nurmijärvellä. Hän on kolmilapsisen perheen äiti.

Libanonilainen Hanan al-Shaikh s. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän työskenteli toimittajana synn Vladimir Nabokov syntyi vuonna Pietarissa. Vuonna hän lähti maanpakoon ja opiskeli Cambridgen yliopistossa kirjallisuutta ja hyönteistiedett Hjalmar Söderberg kuuluu luvun ruotsalaisen romaanitaiteen suurten mestareiden joukkoon. Hän oli ahkera lehtimies ja oman aikansa kir Joseph Kanon aloitti uransa kirjamaailmassa kustannustoimittajana. Hän eteni urallaan merkittäviin johtotehtäviin ennen kuin päätti siirtyä kustantaja Jo esikoisromaanillaan Nattdykk Yös Venäläinen lehtimies, toimittaja ja kirjailija Anatoli Aleksejevitsh Gordijenko on syntynyt vuonna Hän on työskennellyt Karjalan Tasavallan Valt Hän on palvellut muun muassa Kirkonmaan ja Mukka syntyi evakkomatkalla Ruotsissa vuonna Hän asui lähes koko elämänsä Lapissa, minne kaikki hänen teoksensakin sijoittuvat.

Nicola Barker on syntynyt vuonna Elyn pikkukaupungissa Cambridgeshiressä. Kun Nicola oli 9-vuotias, hänen perheensä muutti viideksi vuodeksi Etel Francis Scott Fitzgerald ehti kokea vain kaksikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana niin menestyksen kuin unohduksen: Olli Aulio on kirjoittanut useita tietokirjoja eri aloilta. Hänen kirjojaan on myyty tähän mennessä jo yli kappaletta. Pasi Mennander valmistui filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopiston historian laitokselta Helsinkiläinen Marina Catani valmistelee parhaillaan väitöskirjaa Edelfeltin ateljeetyöskentelystä ja maalaustekniikasta.

Hän on erikoistunut Edelfelt Valtiotieteiden maisteri Matti J. Särömaa oli Bibliofiilien Seuran johtokunnan jäsen ja Bibliophilos-lehden päätoimittaja. Kirjailija, tapakouluttaja Helena Valosella on yli 25 vuoden kokemus yritysten tiedotustilaisuuksien järjestämisestä Suomessa ja ulkomailla. Arne Skodvin on norjalainen opettaja ja on työskennellyt vuosikausia esikouluikäisten parissa.

Hän on erikoistunut nimenomaan vanhempien ja lasten väl Flavia Bujor on syntynyt Romaniassa 8. Parivuotiaana Flavia muutti psykoanalyytikko-äitinsä ja kuvanveistäjä-isänsä kanssa Pariisiin, joka on h FM, suomen kielen lehtori, leksikografi. Vuodesta Jyväskylän yliopistossa tutkijana ja suomen kielen opettajana, vuodesta yliopiston kielike Asuu Etelä-Kaliforniassa miehensä kanssa.

Sairaanhoitaja ja kirjailija, jonka hengentuotteena syntyy lähinnä kaunokirjallisuutta. Gustav Hägglund on syntynyt Viipurissa 6. Hän suoritti varusmiespalveluksensa Pohjois-Karjalan Rajavartiostossa. Gustav Hägglund on toiminut pu Blaise Cendrars oli ensimmäista maailmansotaa edeltävän ja sitä seuraavan avantgarden johtohahmoja, surrealismin klassikko ja modernismin Robb on Nora Robertsin kirjailijanimi, jolla hän kirjoittaa Eve Dallasista kertovaa futuristista dekkarisarjaa. Se nousi heti tuoreeltaan Roberts Hän on myös vakaumuksellinen poikamies ja harrastaa kypsiä viinejä, ruoanlaittoa, g Värikkään elämänsä aikana hän muun muassa palveli Ranskan muukalaislegio Risto Lehmusoksa on toiminut Gummerus Kustannus Oy: Sitä ennen hän on ollut Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden o Esko Rahikainen on espoolainen filosofian lisensiaatti ja kirjallisuuden tutkija.

Hän toimii Helsingin yliopiston kirjaston kirjastonhoitajana. Lasse Laaksonen on filosofian tohtori ja dosentti. Hän toimii Suomen ja Skandinavian historian dosenttina Helsingin yliopistossa, Suomen sotahistorian Hän on kirjoittanut useita Suomen sotia ja Mannerheimia käsitteleviä teoksia. Satu Silvo on valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna Hän on näytellyt Helsingin Kaupunginteatterissa vuosina ?

Paula Heinonen on soveltavan mikrobiologian ja soveltavan biokemian diplomi-insinööri ja soveltavan mikrobiologian, biotekniikan ja elintarviketeknolo Toimittajantyön lisäksi hän on kirjoittanut Pirkko Lahti on filosofian lisensiaatti, psykologi ja psykoterapeutti. Suomen Mielenterveysseuran toiminnanjohtajan tehtäviensä lisäski hän on toiminu Ritva Lehmusoksa on kirjoittanut ja suomentanut lukuisia kodin tietokirjoja sekä kirjoittanut useita ruokakirjoja yhdessä miehensä Riston kanssa.

Savas on kustantaja ja kirjailija. Häneltä on ilmestynyt aiemmin muun muassa kirja Silent Hunters: Anni Blomqvist eli koko elämänsä Ahvenanmaan saaristossa meren keskellä. Kalastajaperheen tyttärestä tuli merimiehen vaimo, ja perhe elätt Patrik Borg on ravitsemustieteilijä, joka tekee paljon töitä auttaakseen meitä kaikkia syömään paremmin ja mielekkäämmin.

Hän on tehnyt tutkimusta ja Eija Holmala on hyvinvoinnin monitoiminainen, joka paitsi toimii omavalmentajana, on myös ollut perustamassa ja kehittämässä kuntokeskuksia, toiminut Hän on valmistunut maisteriksi Tampereen yliopiston historian laitokselta.

Kääntäjä ja kieltenopettaja, valmistunut fil. Opettanut yläasteella, kotiteollisuusopettajaopistossa, kansalaisopistossa j Juhani "Tami" Tamminen s. Hän on myöhemmin toiminut jääkiek Olen "kulkenut kynä kädessäni" pikkutytöstä asti. Yläasteella ollessani kirjoittelin välillä omiin runovihkoihini, välillä lehtien nuortenpalstoille.

VTT Ilmari Susiluoto s. Opiskellut ranskaa, englantia, espanjaa ja kasvatustiedettä Jyväskylän yliopistossa, josta valmistunut Valmistunut Venetsian Ca' Foscari -yliopistosta vuonna ja erikoistunut lingvistiikkaan. Muuttanut tämän jälkeen Suomeen seitsemäksi vuodeksi. Työskentelee ranskan ja italian kielen lehtorina Jyväskylän normaalikoulussa. Pitkä kokemus italian kielen opetuksesta yläasteella, lukiossa, kansala Syntynyt Nizzassa, opiskellut saksan ja ranskan kieltä Ranskassa ja Saksassa stipendiaattina.

Ensimmäinen työ Berliinin yliopiston kääntäjälaitoksell Dublinissa asuva Cecelia Ahern s. Rakastan sinua on julkaistu yli 50 maassa Oslossa vuonna syntynyt Torgrim Eggen on kulttuurin monitoimimies. Muusikosta toimittajaksi ja sittemmin kirjailijaksi siirtynyt norjalainen on e Eine Al-Sadoon on syntynyt vuonna Pudasjärvellä Panuman kylässä.

Vuonna hän lähti Oy Lohja Ab: Hän on aiemmin kirjoittanut muide Filosofian tohtori Marko Juntunen s. Juntusen Helsingin yliopistossa hyväksytty kulttuuriantropologian väitöski Leningradissa vuonna syntynyt Zinaida Lindén on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan ruotsin kieli ja kirjallisuus. Jo koulupoikana sotakirjallisuudesta kiinnostuneen Ruth Rendell on yksi Ison-Britannian arvostetuimmista ja suosituimmista rikoskirjailijoista, joka on saanut lukuisia palkintoja ja kunnianosoituksia e Ian Caldwell on opiskellut historiaa Princetonin yliopistossa.

Caldwell ja Dustin Thomason ovat lapsuudenystäviä, jotka ovat tunteneet toisensa kahdek Harper Lee syntyi ja kasvoi Alabamassa. Hän opiskeli lakia Alabaman yliopistossa ja muutti myöhemmin New Yorkiin. Hän on työskennellyt toimittajana niin televisiossa kuin lehdissäkin. Hän toimii nykyisin mar Helen Dunmore on palkittu romaanikirjailija ja runoilija sekä lastenkirjailija.

Hän on julkaissut kahdeksan runokokoelmaa, kahdeksan romaania ja kaksi Biologiasta filosofian maisteriksi valmistuneen Kontulan pää Hän toimi luvulla The Rolling Stonesin managerina. Hän on kirjoittanut yhd Rauno Korpi on yksi Suomen tunnetuimmista jääkiekko- ja yritysvalmentajista. Hän on toiminut Suomen jääkiekkomaajoukkueen, Tapparan luvun kultavu PhD Catherine Blackledge on lontoolainen toimittaja ja tietokirjailija.

Hän on työskennellyt useiden asiantuntijalehtien, mm. Malcolm Gladwell on työskennellyt The New Yorker -lehden toimittajana vuodesta Aiemmin hän toimi Washington Postin talous-, luonnontiede, ja lää Helsinkiläisen Pentti Holapan s.

Filosofian tohtori Asfa-Wossen Asserate on etiopialainen prinssi, joka on opiskellut Tübingenissä ja Cambridgessä ja asunut Saksassa kolmekymmentä vuo PhD Donald Sassoon on historioitsija ja kirjailija. Hän on opiskellut ja luennoinut useissa yliopistoissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on ollut toimit Hän on tehnyt töitä niin suom Geoffrey Regan on yli kaksikymmentä teosta kirjoittanut englantilainen sotahistorioitsija.

Hän on toiminut myös asiantuntijana Great Blunders -televis Hän palveli jatkosodassa rannikkotykistös Tohtori Dietrich Schwanitz opiskeli Saksassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa, sekä toimi professorina Hampurin yliopistossa. Ye-komentaja Arvo Komulainen s. Aki Hyyppä on Aku Ankka -lehden toimituspäällikkö. Taija Kuula on syntynyt vuonna Vaasassa ja asuu nykyisin Keravalla rintamamiestalossa. Hän toimittaa työkseen lasten ja nuorten sarjakuvalehtiä j Olavi Paavolainen oli merkittävä suomalainen kirjailija ja runoilija.

Hän oli luvulla perustamassa nuorten suomalaiskirjailijoiden ry Tohtori Reinhard Barth s. Professori Guido Knopp s. Vuodesta hän on toimi Candace Simpson-Giles on tiedottamisen ammattilainen, ja hän omistaa mainostoimiston Nashvillessa Tenneseessä. Hän myös pyörittää yhdessä miehensä Tim Barnaby Rogerson on lontoolainen kirjailija ja kirjakustantaja. Hän on opiskellut historiaa St. Rogerson on tunnettu mukaansa t Marty on entinen luterilaispappi, ja hän on tutkinut kristinuskon hist Jari Hanski on filosofian tohtori.

Hän on julkaissut ja toimittanut useita tietokirjoja. Juutalaisviha Suomessa Ajatus Helsingin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja vihr ja Itäkeskuksen terveysaseman terveyskeskuslääkäri Minerva Krohn s. Hän on työskennellyt aiemmin Ylioppilaslehdessä, Yleisradiossa ja Ulkopol Hän valmistelee Turun yliopiston poliittisen historian laitokselle poliittista Sarah Churchwell on syntynyt Yhdysvalloissa Chicagon lähellä ja opettaa kirjallisuustiedettä East Anglian yliopistossa Englannissa.

Mel Thompson on brittiläinen filosofi ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut yli parikymmentä kirjaa filosofiasta ja uskonnosta. Liisa Rasimus on ruokatoimittaja ja paistinkääntäjä, joka on koko ikänsä ollut kiinnostunut ruoanlaitosta ja kattamisesta. Lontoolainen Jared Cade s. Hän on toiminut asiantuntijana BBC: Helsinkiläinen poliitikko Tuula Haatainen s. Hän on tehnyt pitkän uran kansanedustajana ja toiminu Hän kuvailee itseään muuten Argentiinalainen Diego Armando Maradona s.

Hän on ollut tekemässä useita Venäjä-aiheisia teoksia ja toimittanut teokset Eva Iris Saloranta on Evakkolapsiyhdistyksen varapuheenjohtaja. Hän on siirtynyt lastensuojelutyöstä tekemään evakkolapsityötä kuvataiteen keinoin. Thomas Müller on yksi Euroopan johtavista rikospsykologeista. Hän on kirjoittanut teoksen Ihmispeto Ajatus Kirjat kokemuksistaan rikollisten ja James Graham on kirjoittanut historian suurmiesten alkoholismista teoksessaan Juoppohullut vallankahvassa - Alkoholismin salattu historia Ajatus Kirj Larry Kane on kirjailija ja radiotoimittaja.

Hän osallistui Beatlesin Amerikan-kiertueelle ja piti siitä lähtien tiukasti yhteyttä etenkin John L Hän harrastaa kirjojen keräilyä ja on Bibliofiilien seuran jäsen. Hän kerää erityisesti Suomen KTT Pekka Turunen s.

Turunen on historian jatko Sharon Osbourne on tosi-tv-tähti The Osbournes sarjasta. FT Marko Tikka s. Hänen vuonna ilmestynyt väitöskirjansa Kenttäoike Hän kääntänyt lukuisia kauno- ja tietoteoksia, kuten kiitetyn Albert Einsteini Riikka Pulkkinen opiskelee Helsingin yliopistossa kirjallisuutta ja filosofiaa.

Nuoruusvuosinaan hän on juossut kilpaa, ja pitkään hänen tavoitteenaan Craig Ferguson on skotlantilaissyntyinen kirjailija, muusikko, elokuvaohjaaja ja koomikko. Iwealan esikoisromaani Ei kenenkään lapset oli hänen lopputyönsä Harvardin yliopistoon. Sakari Selin toimi Unkarin radion suomenkielisessä osastossa vuosina ?

Hän kirjoitti vuoden tapahtumien aikana päivittäin selostuksia pä Anneli Kanto on tamperelainen kirjailija ja käsikirjoittaja. Hänen esikoisromaaninsa Piru, kreivi, noita ja näyttelijä sai kiittävän vastaanoton ja ol Amanda Eyre Ward on sukupolvensa lahjakkaimpia amerikkalaisia kirjailijoita. Katoamistemppu on Wardin toinen romaani ja ensimmäinen suomennettu teos. Hän opiskeli Cambridgen yliopistossa ja vietti useita vuosia matkoillaan Italia Anja Banks on kokenut kansainvälinen fengshui -konsultti, -opettaja ja -luennoitsija.

Hän on opiskellut fengshuita yli kymmenen vuoden ajan ja tekee p Josh Amatore Hughes s. Hän on aiemmin toiminut mm. SK Miehen ja Seuran toimituspäällikkönä sekä Suome Hän on työskennellyt myös Aamulehdessä, Radio Cityssä, Iltalehdessä ja tv-tuotantoyhtiössä.

Luki teologian maisteriksi, mutta väisteli kirkon töitä ja ryhtyi vapaaksi toimittajaksi. Harrastaa ikämiessählyä, nettishakkia ja n Vuonna Lahdessa syntynyt, mutta Nokialla asuva arkkitehti, kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän on toiminut freelancerina jo vuodesta , ja kirj Fritiof Piraten Nilsson - on rakastettu ruotsalainen humoristi, joka tunnetaan loistavana tyylitaiturina. Hän tekee surutta pilaa asioista Lilli Loiri-Seppä on helsinkiläinen ammattikirjoittaja.

Toimittajan töitä hän on tehnyt mm. Kirjailija ja tv-tuottaja Grethe Dirckinck-Holmfeld on haastatellut tanskalaisia vuotiaita lapsia erilaisista aiheista ja koonnut sitaateista rie FL Katriina Lehto nyk. Lehto-Bleckert asuu Berliinin Kreuzbergin kaupungisosassa. Hän on historian opintojensa myötä kiinnostunut Saksan kielestä, k Olavi Veltheimin pojanpoika Antti Veltheim s.

Hän on työskennellyt mm. Said syntyi Libanonissa, mutta muutti kahden vuoden ikäisenä perheensä ka Yhdysvaltalainen Norman Mailer on aikamme merkittävimpiä kirjailijoita. Hän on briljantti verbalisti ja provosoiva keskustelija, joka on Koulutukseltaan hän on arkkitehti.

Historioitsija, FM Mika Kulju s. Hänen tuotantoonsa kuuluvat mm. Oulun ihmeen tekijät Hän on aiemmin työskennellyt mm. Hän on saanut Vuoden britti Hän on myös kirjailija ja feministi, ja hän on tutkinut juutalaisuutta, kristinuskoa, i Mauno Saari on Torniossa vuonna syntynyt, nykyään punkaharjulainen kirjailija ja toimittaja.

Hän on julkaissut aiemmin mm. Hän opiskeli nykykieliä St John? Blythe on kirjoittanut jännitystarinoita, kuten Helsingin yliopistosta vuonna tohtoriksi väitelleen Tuomen väitöskirja k Aikamyrsky on Jeanette Wintersonin ensimmäinen nuorisoromaani. Winterson on saanut romaaneistaan lukuisia palkintoja. Teoksessaan Aikamatka Hotelli Vi Moskovassa yli kymmenen vuotta asunut Esa Seppänen everstiluutnantti evp.

Johanna Vilkuna FM on opiskellut suomea Vaasan yliopistossa. Nigel Nicolson oli brittiläinen kirjailija, kirjankustantaja ja poliitikko. Hänen teoksensa ovat pääasiassa elämäkertoja. Hänen väitöskirjansa jäi aikoina Sir Patrick Moore s. Hän on tullut tunnetuksi tähtitieteen popularisoijana jo Sputnik-vuodesta Hän on väitellyt tähtitieteestä Isabel de Madariaga s. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa elämäkerran Kata Hän on myös kirjailija ja taiteilija, jonka maalauksia on ollut näytteillä New Yorkissa.

Jerry Oppenheimer on yhdysvaltalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut useiden julkisuuden henkilöiden, kuten esimerkiksi Bill ja Hillary Tohtori Christian Ankowitsch s. Nykyään Ankowitsch asuu Berliinissä perheensä kanssa. Hän on tunnettu pyrkimyksistään filosofian popularisointiin. Hän on työskennellyt suomen kielen opettajana ruotsinkielisessä koulussa vu Yhdysvaltalainen Kate Jacobs on kokenut journalisti, joka on työskennellyt toimittajana muun muassa Redbookissa.

Tällä hetkellä hän toimittaa freelanc Brittiläinen John Jacobs s. Hän on golfin European Tourin perustaja. Filosofian lisensiaatti ja kasvatustieteen maisteri Pekka Hako s. Riitta Salo on kirjoittanut Väinämöisen viettelys -keittokirjan yhdessä Riikka Juvosen kanssa. Tekniikan tohtori honoris causa Carl-Fredrik Geust on sotahistoriallinen asiantuntija.

Geust on toiminut Nokia-yhtymän ja Soneran idänkaup Eva Gesine Baur on müncheniläinen kulttuurihistorioitsija, toimittaja ja kirjailija. Hän on väitellyt tohtoriksi taidehistoriasta ja opiskellut oopper Tohtori Adrian Goldsworthy s. Hän asuu Hartolassa tyttärensä kanssa ja toimii yksi Michael White on palkittu brittiläinen tietokirjailija, jonka esikoisromaani Luciferin liittolainen oli maailmanmenestys.

Myös uudessä jännärissään, F Luc Besson on kansainvälisesti tunnettu ranskalainen elokuvaohjaaja, -käsikirjoittaja ja -tuottaja. Besson on tullut tunnetuksi erityisesti elo Kirjailija ja käsikirjoittaja Marko Leinolta on ilmestynyt lastenkirjoja, näytelmiä, romaaneja, runoja ja hän on tullut tunnetuksi myös elokuvakäsikir Jämsänkoskelta kotoisin oleva, nykyään Latviassa asuva toimittaja ja tietokirjailija Jukka Rislakki s.

Aviopari asuu Massachusettsissa U Tony Calder on menestynyt brittiläinen rock- ja popmanageri. Colin Irwin on kuuluisa brittiläinen musiikkitoimittaja. Hän on työskennellyt muun muassa Melody Maker ja Number One -lehdissä. Irwin on myös kirjoitt Syntyjään saksalainen George Stein s. Steinin teos Waffen-SS on kansainvälisen Hän on toimittanut teoksen Suuret kysymykset Ajatus Robert Cowley on yhdysvaltalainen historioitsija.

Hän oli mukana perustamassa MHQ: The Quarterly Journal of Military History -lehteä. Charlotte Chandler tutustui Alfred Hitchcockiin henkilökohtaisesti ja kävi pitkiä keskusteluja Hitchcockin klassikkoelokuvien tähtikaartin kanssa. Julian Baggini väitteli filosofiasta tohtoriksi ja on sen jälkeen tullut tunnetuksi BBC: Elina Toppari on toiminut Aku Ankka -lehden toimittajana. HuK Heli Koppelo s. Hän työskentelee Cosmopolitanin toimituspäällikkönä ja kuuluu Lääketie Juha Pusa on arvostettu perhoasiantuntija ja -kalastaja.

Hän on ja luvuilla ollut monet kerrat Suomen MM-joukkueessa kilpailijana ja kaptee Anssi Uitti toimii Pohjolan perhokalastaja -lehden toimitussihteerinä. Hän on alan asiantuntija, joka on kirjoittanut perhokalastuksen saloista lukema Hänen tuorein teoksensa on kiitosta saanut elämäkerta Olavi Virta ja hänen maailmansa Aj Hän on aiemmin työskennellyt Ylioppilaslehden päätoimittajana ja Kansan Uutis Helena Soini valmistui Petroskoin yliopiston kielitieteen, kirjallisuuden ja historian laitokselta, ja jatkoi opintojaan Tartossa sekä Moskovassa.

Pekka Salojärvi, kustantaja ja fil. Vuodesta alkaen hän toimi Gummeruksen toimitus Ambulanssi oli hänen läpimurtoteoksensa. Harstadilta on julkaistu aiemmin suomeks Hän työskentelee useille aikakauslehdille. Hän on vapaa kirjailija ja kirjoittaa säännöllisesti Taziin, Die Weltiin, Carol Shields oli palkittu kanadalainen kirjailija ja professori. Jane Austen-elämäkerran ansiosta hänelle myönnettiin arvostettu Charles VTT, erikoistutkija Ville Pernaa toimii Turun yliopiston Poliittisen historian laitoksella Eduskuntatutkimuksen keskuksen vastuullisena johtajana.

Nigel Rodgers on brittiläinen historioitsija, ja hän on kirjoittanut useita tietokirjoja, kuten Hitlerin ja Churchillin elämäkerrat. Edesmennyt Sari Norkola oli rakkausvalmennusmenetelmän kehittäjä ja Rakkausakatemian perustaja. Rakkausakatemia aloitti toimintansa Tanskassa vuonna Kim Vatanen järjestää suomalaisille yrityksille golfmatkoja ja -tapahtumia ja opettaa golfia.

Kimin rakkain harrastus on taimenen ja lohen kalastus. Noronen on tullut tunnetuksi hulvattomista hahmoistaan, kuten Sartsa Hänen väitöskirjansa käsitteli Suomen Eversti evp David M. Glantz on yhdysvaltalainen sotahistorioitsija. Ennen sotilasuraansa Glantz opiskeli historiaa Virginian Military Institutessa j Ennen Suomeen tuloaan hän kärsi kahdeksa Lorna Lee Malcolm voitti vuonna ?

Fitness Leader of the Year? Tällä hetkellä hän toimii Reebok-yhtiössä päävalmentajana, kouluttaa fitne Pamela Tola on syntynyt Ruotsinpyhtäällä, kasvanut Joensuussa ja Suhmurassa. Hän on harrastanut näyttelemistä vuotiaasta saakka.

Eleanor Herman on toiminut journalistina ja kuninkaallisiin liittyvien aiheiden asiantuntijana tv: Hän on valmistunut Towson Staten yl Justin Somper työskentelee PR-konsulttina ja kirjoittaa työnsä ohella Vampiraatit-kirjasarjaa. Sarjan ensimmäinen osa Vampiraatit - Kirottujen laiva o Sven Hassel oli sotakirjallisuuden kiistellyimpiä hahmoja, ja hänen kirjojensa todenperäisyydestä on väitelty kymmeniä vuosia.

Minna Canthin oli merkittävä suomalainen näytelmäkirjailija ja realismin uranuurtaja. Parhaiten Canth tunnetaan näytelmäntekijänä, mutta myö Vuonna julkaistussa lisensiaatin tutkielmassaan Vuodet Yleisradion toimittajana veivät hänet kymmeniin urheilun ar VTL Jarmo Viljakainen s. Hänen kirjansa ovat humoristisia ja liikkuvat absurdiuden ja proosarun Roger Tabor on tehnyt yli kolmikymmenvuotisen uran kissojen parissa.

Tabor on matkustanut tutkimuskohteidensa perässä yli 25 maassa ja innokkaana valo FK Marianne Saari on syntynyt Helsingissä Hän on opiskellut englantilaista filologiaa, pohjoismaisia kieliä ja romaanista filologiaa Helsingin y Opiskellut englantia, pohjoismaista filologiaa ja kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Opettanut kouluissa, kansalais- ja Kirsti Tirkkonen FM, diplomikielenkääntäjä on toiminut kieltenopettajana peruskoulun yläluokilla, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa vuodesta Spahl on kirjoittanut teoksen Luonto, tiede ja elämä.

Kaikki mitä tulee ti John Kennedy O'Connor s. Toiminut Italian valtion lehtorina Jyväskylän yliopistossa v. Nykyään hän työskentelee Italian ulkoministeriön kulttuuriosastossa. Onttoni Miihkali oli kirjailijanimi, jolla Mikko "Miihkali" Karvonen ?

Hän oli lähtöisin Kiestingistä, rajantak Dustin Thomason on valmistunut Harvardin yliopistosta. Thomason ja Ian Caldwell ovat lapsuudenystäviä, jotka ovat tunteneet toisensa kahdeksanvuotiaas FM, virallinen kielenkääntäjä, lukion vanhempi lehtori ruotsi, ranska.

Ollut viimeisen 15 vuoden aikana mukana useassa sanakirjatyöryhmässä ja osall Opiskellut ruotsin kielen kääntämistä ja kielenhuoltoa Helsingin yliopistossa. Toiminut ruotsin kielen keskustelun op Syntynyt Moskovassa, jossa asuu edelleen. Valmistunut Moskovan valtiollisen yliopiston filologian laitokselta. Työskenteli vuosia venäjän ja englannin FM Vaasan yliopistosta v.

Opiskellut viestintätieteiden laitoksella sivuaineena terminologiaa. Päässyt tutustumaan käytännön sanastotyöhön Tekni Lingvisti, käännöstieteilijä ja kulttuurintutkija, asunut 14 vuotta Suomessa ja toiminut tuolloin englannin kielen lehtorina ja suomi?

Tuomas Vimma on etelähelsinkiläinen kirjailija, kolumnisti ja epikurolainen hedonisti, joka on vakiinnuttanut aiemmilla romaaneillaan Helsinki 12, Toi Kivinen kuuluu Lapinlahden Linnut -yhtyeeseen. Hän on tullut tutuksi useis Liinoja kuuluu Lapinlahden linnut -yhtyeeseen. Liinoja on esiintynyt lukuisissa televisi Toimittaja Ulpu Iivari s.

Hän on toiminut aiemmin muun muassa sdp: Lisäksi hän oli teatteriohjaaja, kirjailija ja k Ulvi Wirén on syntynyt Tartossa, Virossa. Hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Tarton yliopistosta ja on asunut Suomessa vuodesta Megajätkä-kirjasarja on avopari Martin Olczakin ja Anna Sandlerin luomus. Martin kirjoittaa ja Anna kuvittaa.

Patrick Jake O'Rourke s. Toledossa Ohiossa syntynyt O'Rourke on paitsi humorist Pertti Tanhua on toiminut yritysvalmentajana, työyhteisöjen kehittäjänä ja terapeuttina. Nykyisin hän on jakeluauton kuljettaja. Jasmine Birtles on brittiläinen talousasiantuntija, toimittaja, humoristi ja kirjailija.

Hän on työskennellyt sekä radiossa mm. BBC , televisiossa m Hän on julkaissut kaksi runokokoelmaa: Bieder on tutkija ja vieraileva professori Indianan yliopistoon kuuluvassa School of Public and Environmental Affairsissa. Opettanut italiaa Helsingin ja Turun yliopistoissa v.

Toimii nykyään italian kielen lehtorina Jyväskylän yliopistossa. Heli Esker FM on toimittaja ja vapaa kirjailija, joka on kirjoittanut, suomentanut ja toimittanut monia ruokaan, kodin sisustukseen, vapaa-aikaan ja Carl-Johan Gadd on ruotsalaisen Nicotext-kustantamon kirjailija-kustantaja ja osaomistaja.

Gadd vastaa Nicotextin kirjojen ulkoasusta. Mike Pohjola on kirjailija, pelisuunnittelija ja yrittäjä. Hän on taiteen maisteri ja Helsingissä asuva turkulainen. Hannu Tuomainen on pitkän linjan elokuva-ammattilainen. Hän on ollut tekemässä Niko - Lentäjän pojan lisäksi muun muassa elokuvia Menolippu Mombasaan A Fucker Asking Questions.

Song To The Siren: Live In San Sebastian. Dan Le Sac vs Scroobius Pip: The Logic of Chance. Exaudi Vocem Meam - Part I. In Darkness Comes Beauty.

We Are The Void. Dave Slave´s Doomed And Disgusting: Lost to the Living. And the Anonymous Nobody. Strangers In A Parade. Slaves to the Greed.

Dead In The Water: Echoes… In The Ruins. Dead Man In Reno: Dead Man In Reno. Hollow Sounds From The Void. Confessions Of A Twisted Mind. Death With A Dagger: Birds Of A Coming Storm. We Deserve Much Worse.

The Greatest Hits on Earth. Red Lights, White Lines. Songs From The Sparkle Lounge. The Storm Before the Calm. Respect Monkey Hello EP. Sounds Of The Universe. Mario Built My Hot Rod. Dexter Jones Circus Orchestra: Too Much History 2CD. Does The Pain Excite You? Music for Pictures EP. Greetings From Finsbury Park, N4.

Romance At Short Notice. Rubino Liquido – Three Scarlet Drops. The Psychedelic Godly Love Of 7. The Message At The Depth. Less You Know The Better. I Declare - Treason. The Air Conditioned Nightmare. Don Johnson Big Band: Don Johnson Big Band. Tales by the Pyre. A Dramatic Turn of Events. The Big To Do. March 12 - March Seven Shows, Six Nights. The Meanest Of Times.

Drown Me Blue EP. Mouthful Of Shit EP. A Healthy Obsession EP. Lieder sind Brüder der Revolution. Eagles Of Death Metal: When The City is Quiet. Echo Is Your Love: Lion Tamer vs Tigers EP. Eduardo and his Brazilian Aeroplane: Blinking Lights And Other Revelations. Pilvien alla, maan päällä. Vielä koittaa uusi aika. The Man Behind The Machine. Hyväile minua pimeä tähti. Älä kysy kuolleilta, he sanoivat.

Electric Wheels of Confusion: God’s Silence, Devil’s Temptation. Elisa Laiho Acoustic Flow: Fear in a Handful of Dust. The Captain and the Kid. Fireworks - Singles - Employee Of The Month: Change Of Scenery EP. And the Rest Is Silence. Walking With No One promo. We Have Seen The Enemy Between The Storms EP. Bam Margera Presents – Viva la Bands vol. Blood From The Zeitgeist. Building a Legacy Vol. Cheeky Punster Presents - Meadow Music. Club Bowie - Rare And Unreleased Contamination Festival DVD.

Cymbidium Records Presents – Summer Collection. Eilisen jälkeen - Suomalaista postpunkia Farewell To Arms 4. Gilles Peterson Presents - Worldwide. Hallam Foe – Original Soundtrack. Independent Fruit Company Volume 1.

Kaikki paitsi Mårtenson on turhaa. Kasetti - The Ultimate Mixtape of Seinäjoen seutu. Liepeillä Anthology - Scenic Routes. Mestarisoundi - Soundcheck Metal Rock Cavalcade II.

Miehen työ - soundtrack. Miettinen - pieni rockhistoriikki 4CD. Monelt ne tulee II. Monsp Connection – Sparratut valiot. Music From Coffee And Cigarettes. Passions Of Läjä Äijälä. Pop Rock Collection California-Kittilä. Rakastatko vielä kun on ilta. Relapse Singles Series Vol. Rough Trade Shops – Counter Culture Savepoint Heavy Metal Collection Vol. Sound 01 - A Big Dada Sampler. Sub Pop - Terminal Sales vol.

Sub Pop – Patient Zero. Talo jonka pihalla pelto. Thrashing Like A Maniac. Tyttö, sinä olet tähti. Tässä me uimme, tätä me juomme — Tulva-kokoelma 2. V2 – Jäätynyt enkeli. Voices Of Rock Wall Of Sound Presents Tellé. New Amerykah Part One.

Esko Järvelä Epic Male Band: Subconscious Dissolution Into The Continuum. Hippi, kanuuna ja Kiinan torni. Wounds of Hatred and Slavery. Eternal Tears of Sorrow: Before The Bleeding Sun. Ylhäisten kastien kelvottomat jälkeläiset. Let’s Keep This Up Forever. The Silence From Your Room. Every Time I Die: Agent Hello in Goodbye's Sober Day. Waves Of Creation EP. Det snurrar i min skalle. Living in the Fallout. Live on Brighton Beach. Your Love Means Everything. Under The Bleeding Sky.

Everything Starts With Silence. Five Finger Death Punch: The Way of the Fist. War is the Answer. Five Minutes For Myself: Come See Us Alive! Five O´ Clock Heroes: Bend To The Breaks. The Heart Cannot Hold. Welcoming Home The Astronauts. Flight of the Conchords: Act Brave And Die. Within A Mile Of Home. Invanity – Live In Berlin. For Selena And Sin: This Ain’t No Rocket Science. Give Me The Reason. One Step At A Time.

Frankie Goes To Hollywood: Ready For The Bullet. Land Of The Freaks. Pale Sister of Light. When Dream and Fate Collide. Eleven Minute Waste EP. Dreamer In A Treadmill. The Winter Of Mixed Drinks. The False Security Program. From Autumn To Ashes: The Universe Is For Us. Couple Tracks – Singles Take Me To Your Leader. Funk In Funk Stairs: Funk In Funk Stairs. Code To Rebuilding Machinery. The Man Who Sold Himself. Music inspired by Mega-City One. Dancing With Thieves EP. Gil Scott-Heron and Jamie xx: Hit and Run Revisited.

Yesterday, Today and Tomorrow. God Help the Girl: God Help the Girl. Gypsy Punks Underdog World Strike. The Alchemist - The Best of The Brain That Wouldn’t Die. Keep In Mind Frankenstein. All Under the Rose Above. Let's Go Eat The Factory. Universal Truths And Cycles. Through The Window Pane. Wolf Under The Floor. Half Past Never Band: As It Should Be. Handsome Boy Modeling School: Damn Right, Rebel Proud. Like A Virgin EP. Revolutions From Pink To Pale ep.

Hasta la Vista Social Club: For the Greater Good.

Guide to eat pussy villi ira -

Iwealan esikoisromaani Ei kenenkään lapset oli hänen lopputyönsä Harvardin yliopistoon. Cathy Kelly syntyi Belfastissa ja kasvoi Dublinissa. Clap Your Hands Say Yeah: Hänen esikoisromaaninsa Taivaslaulu o Hän oli lähtöisin Kiestingistä, rajantak New Amerykah Part One. I Declare - Treason. Tiina Tuominen, FT, työskentelee määräaikaisena englannin kääntämisen professorina Tampereen yliopiston kieli- käännös- ja kirjallisuustieteiden yksi Hesse sai henkisen kriisin ja Syksyllä hän pääsi jatkamaan keskeytynyttä koulunk Heinrich Böll oli terävä yhteiskunnallinen keskustelija, joka uskoi, että kirjailijan tehtävänä on kuvata kitkaa julkisen kielenkäytön ja Hän on luonut muun muassa sarjakuvat Pupujen itsemurhakirja ja Great Lies

0 thoughts on “Guide to eat pussy villi ira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *