Blog

Zerif supports a custom frontpage

Miehen orgasmi hieno pillu

miehen orgasmi hieno pillu

Mies sanoi että kroppa tuntuu vetävän jotain sellaista reaktiota, että nyt lähdetäänkin ihan hirveälle rääkkilenkille, veret äkkiä isoihin lihaksiin kaikenlaisista turhista kohteista: D Nyt kun kesästä ja kuntoilukaudesta on aikaa ja miehellä vähän enemmän seksikokemusta se ei enää ole niin ongelma. Välillä käy niinkin, että arvelen miehen saaneen ja lopetan, mutta sperman puute sitten osoittaa, että näin ei ollutkaan. Sitten vaihdetaan asentoa yleensä ja mies ei saa, kun joutuu liikkumaan liikaa.

Siksi siis haluaisin tietää, kun mies saa, enkä jälkeen päin päätellä. Mies on tosiaan aika kokematon, olen hänen ensimmäinen tyttöystävänsä ja toinen, jonka kanssa hän on seksiä koskaan harrastanut. Siinä mielessä ei ehkä siis tosiaan osaa ottaa ohjia käsiinsä, mutta enemmän on kysymys siitä, että minä haluaisin pystyä toimimaan "järkevästi" päällä ollessani.

Tuli yhtäkkiä eksä mieleen. Se totes vaan aina minuutin jälkeen, että: Siemensyöksy voi tapahtua ilman kunnollista orgasmia Juu toki voi, mutta paneskeltiin me useampaan otteeseen, ja meno oli aina yhtä hiljasta ja "huomaamatonta": D Oli se vähän kummallista.

Ehkä voisit vaan pyytää sitä kommunikoimaan sängyssä paremmin niin ei tarvitse koko demin kesken arvailla. Mulla on aika sama homma mieheni kanssa kuin aloittajalla. Miehellä ei ole paljoa aiempaa kokemusta ennen minua oltu yhdessä 2,5v , hän ei laukea kovin helposti ja keskimäärin minä olen päällä useammin. Joskus suhteen alkuaikoina ihmettelin, kun mies laukesi hyvin harvoin. Aiempien kokemusteni mukaan, laukeamisessa ei muilla miehillä ole ollut ongelmaa. Mieheni kertoi helposti stressaavan asioita milloin mitäkin ja uskon kyllä että vaikuttaa suoritukseen ja hän oli ehkä myös melko tottunut omaan käteen eli puristus oli ollut erilainen kuin yhdynnässä.

Koitettiin rennoin ottein löytää tapaa, jolla mies laukeaisi useammin, mutta ei saatu pysyviä tuloksia aikaiseksi. Helpottavaa on ollut silti kuulla, ettei laukeaminen ole miehelleni seksin pääpointti.

Tärkeämpää on läheisyys ja se, että yhdyntä kuitenkin tuntuu hyvältä, vaikka loppukliimaksia ei tulisikaan. Kuinka tärkeänä sinun poikaystäväsi pitää laukeamista, ehdotontotuus? Tarvitseeko siitä huolehtia niin paljon? Ja mitenkä sen laukeamisen sitten tuntee Noh, kuten sanottua, en minäkään sitä aina huomaa tai luulen hänen tulleen vaikka näin ei oikeasti ole Yleensä päällä ollessani, kun mies lopettaa yhdynnän tai penis lerpahtaa, niin oletan että "tämä oli tässä, tuli tai ei" ja sitten niistä valumista voi vasta päätellä menikö homma loppuun asti D Ei näitä asioita jaksa ottaa turhan vakavasti, jos siitä ei ole haittaa.: Ei tästä tainnut olla mitään apua, mutta vertaistukea vähintäänkin.: Ite oon kyllä aika kiitollinen siitä, että mies aina ilmottaa pikkasen etukäteen että on tulossa: D Siinä ehtii itekki pikkasen varautua ja sopeuttaa rytmin sen mukasesti.

Suosittelen siis vaan avoimempaa kommunikaatiota. Toki onhan sekin ongelma jos mies keskittyy sit liikaa siihen että sulle pitää ilmottaa ja sit orgasmi lipsahtaakin taas kauemmaksi Tuntuu pillussa kun se laukee Kiinnostaa vaan, että onko muilla ollut samankaltaista "ongelmaa", kun en ole aikaisemmin tähän törmännyt, ja kiinnostaa, että mistä muut tietävät.

Sanoo, että on mukava peuhata, vaikka ei saisikaan. Asia on vaan minulle siinä mielessä ongelma, että eksän kanssa seksi sen määrä, laatu ja olemassaolo oli aika iso ongelma, joka oli vähintään suuri osasyy eroon.

En halua ottaa toisintoa siitä, joten ajattelin edes yrittää panostaa hommaan. Lavikaisen mielestä on kuitenkin arvostettavaa, että mies ajattelee asiaa. Ja jos nainen ei saanut vielä orgasmia, voisiko seksiä jotenkin jatkaa? Toisaalta, tarvitseeko aina saada orgasmia?

Tarvitseeko aina olla se paine siitä, että täytyy saada orgasmi? Voi vain sanoa, että en nyt saanut, mutta seuraavalla kerralla ehkä sitten. Suomalaisten yhdyntöjen määrä on laskussa — Annukka Lavikainen haastattelussa aiheesta.

Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Kävimme syömässä kouluruokaa Kaisaniemen ala-asteella. Katso videolta, mitä ruokana oli, ja miten se maistui! Näin autat naista saavuttamaan orgasmin. Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa? Seksimokat, joihin kolmekymppiset sortuvat: Voiko orgasmin teeskentely auttaa saavuttamaan sen oikeasti?

Kenties, mutta tietyssä vaiheessa suhdetta ei kannata kokeilla. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Jälleen yksi hyvä syy harrastaa säännöllisesti seksiä: Tutkimus osoitti hyödyn muistia vaativissa tehtävissä.

Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Christine Organ sai uimahyppytornissa kohdata nuoria tyttöjä, joiden käytös teki häneen suuren vaikutuksen. Organ päätti kiittää tyttöjä julkisesti kolumnissaan. Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä. Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi.

Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Kiihkein kipinä usein sammuu pitkässä parisuhteessa, mutta mitkä merkit paljastavat, ettei kipinää oikeasti löydy enää lainkaan?

Diabeteksesta aiheutuu suuria taloudellisia menetyksiä, ja tuoreen selvityksen perusteella ne tulevat jatkossa kasvamaan. Jos arviot pitävät paikkansa, vuonna diabetekseen saattaa upota globaalisti jopa 2 miljardia euroa vuosittain. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä. Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla.

Yhden kerran olen kai kokenut "varsinaisen" orgasmin, kun olin miesystäväni kanssa sängyssä, vaatteet oli molemmilla päällä ja hinkkasin itseäni häntä vasten. Jossain vaiheessa alkoi tuntua että alan ikäänkuin nousemaan ja nousemaan jonnekin kuulostaa omituiselta? Olen tullut siihen johtopäätökseen että tuo jälkimmäinen orgasmi tapahtui lähinnä aivoissa ja oli siksi niin mieletön ja kokonaisvaltainen, voi kun sais vielä kokea sen monta kertaa Mut haluaisin kuulla että miten te muut kuvailisitte orgasmejanne?

Matkalla Alabamaan , Olen kaksi kertaa saanut nykyisen ainoa jonka kanssa olen todella saanut rakkaani kanssa sellaisen orgasmin että kyyneleet valuivat silmistäni.

Olin joskus kuullut sellaisesta mutta vasta itse koettuani tiesin mistä on kyse Yleensä orgasmini ovat sellaisia yllättäviä, nopeita sykähdyksiä emättimen pohjassa.

Naisen orgasmi ei voi jäädä naiseltä huomaamatta tai epäselväksi. Kyllä se on sellainen tunteiden purkaus ja kutkutus, joka alkaa hiipimällä ja hyökkää sitten kimppuun ja pitää otteessaan useita sekunteja kunnes vaimenee ja häipyy hiljaksiin pois Silti vielä sekunteja orgasmin jälkeen koko vartalo saattaa nytkähdellä orgasmista.

Mielestäni "Matkalla Alabamaan" on ollut matkalla orgasmiinsa, kuvailit juuri orgasmia sellaisena kun se alkaa, mutta aivan kuin sinulta jäisi kuitenkin huippu saavuttamatta? Meinaan kerralla huipulle päästyäsi et sitä kokemusta unohda! Mutta ne vaihtelevat, ne ovat erilaisia Outoa, jos et tiedä milloin saat sen, ei sitä voi olla huomaamatta. Tuntemukset ovat varmasti kaikilla erilaisia, ei voi sanoa että on olemassa vain yksi tai kaksi tapaa tuntea orgasmi Minä olen epävarma siitä olenko koskaan saanut orgasmia.

Olen kuullut usein sanottavan, että kyllä sen tietää kun saa orgasmin. Mutta toisaalta taas sanotaan usein että orgasmeja on erilaisia, voimakkuuskin vaihtelee. Luulin ennen että saan aina itsetyydytyksessä orgasmin, mutta kun miehen kanssa kiihottuminen joka ei kuitenkaan ole johtanut orgasmiin tuntuu voimakkaammalta kuin tuo itsetyydytys, niin olen sitten muuttunut epävarmaksi. Mieheni on kysynyt, että miten sitten osaan lopettaa itsetyydytyksen jos en saa orgasmia, ja sitä miettiessä olen taas tullut lopputulokseen että kai minä sitten saan orgasmin Sellainen pieni kutkuttava tunne tulee alapäähän joka jotenkin "laukeaa", ja siihen lopetan itsetyydytyksen.

Mitenkään kovin suureltä elämykseltä se ei kuitenkaan tunnu. Eli en sitten tiedä, ehkä se minullakin on vain orgasmin alkua. Joskus suuseksiä harrastaessa on tuntunut todella paljon, mutta en ole koskaan lauennut. Olen vain alkanut täristä todella paljon, mutta se tuntuu lopulta vain kidutukselta.

Minulle on sanottu että siinä vaiheessa olen ylikiihottunut, jolloin orgasmin saaminen on mahdotonta. Olisi niin helppoa olla mies, naisena ei edes tiedä saako orgasmia vai ei Varmasti orgasmeja on erilaisia. Jos orgasmin tunne on heikko, niin tuleeko se tyydytetyksi tulemisen tunne kuitenkin? Vaimoni myös kuuluu vähäeleisiin naisiin, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin tyytyväinen orgasmiinsa. Sormen kanssa tehtynä sen saan hänelle tehtyä.

Ilmeisesti penis ei osu oikeaan kohtaan tai mikä lie syynä. Voisin sanoa Maaria Leinosen runoa lainaten, että matkanteko on yhtä tärkeää ellei tärkeämpää kuin perille pääsy Se läheisyys ja yhteys toisen kanssa tyydyttää minut kyllä ilman tajunnan räjäyttäviä orgasmejakin On vain se ihana tunne siellä sisällä ja tuntuu siltä, että kaikki tuntoaistimukset ovat vain yhdessä paikassa. Hyvältä tuntuu , Ei varmaankaan ole olemassa mitään määritystä siitä, että millainen naisen orgasmi on.

Se voi olla vaikka se pieni lämmin tunne mahanpohjassa tai maailman kaatava tunneryöpsy.

Miehen orgasmi hieno pillu -

Etenkin alussa oli niin, että jos mies liikkui liikaa, niin hällä ei seisonut enää ollenkaan. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Se orkku johtuu myös miehen päästä ei vain pimpin ominaisuuksista. Olen synnyttänyt nainen ja olen miettinyt et mahdanko niin kauhian tiukka olla, mutta joitakin kokemuksia omaavana voin sanoa et onko sitten niin paljon väliä kuinka tiukka on miehet tulee kuitenkin alle viiden minuutin. Kyllä se on sellainen tunteiden purkaus ja kutkutus, joka alkaa hiipimällä ja hyökkää sitten kimppuun ja pitää otteessaan useita sekunteja kunnes vaimenee ja häipyy hiljaksiin pois Kipu on toki todella harhaanjohtava sana, mutta paino onkin sanalla ihana. Myös sykkimisen yleensä huomaa ja kun mies saa orgasmin hän lopettaa, myöskään spermaa ei voi olla huomaamatta. Kertokaapa siskot miltä orgasmi tuntuu!? Vastatkaa te, joilla enemmän kokemusta. Seksiseuraa kouvolasta ilmaiset alastonkuvat ehkä olisi hyvä alkaa laskea sekin orgasmiksi, siinä tapauksessa voisin sanoa lauenneeni miehen seurassa Hassua meinaan on, että vaikka voin yksin laueta tosi helposti, ja joskus jopa unissani ilman kosketteluatoisen ihmisen seurassa en laukea ollenkaan.

Kenties, mutta tietyssä vaiheessa suhdetta ei kannata kokeilla. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Jälleen yksi hyvä syy harrastaa säännöllisesti seksiä: Tutkimus osoitti hyödyn muistia vaativissa tehtävissä.

Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Christine Organ sai uimahyppytornissa kohdata nuoria tyttöjä, joiden käytös teki häneen suuren vaikutuksen. Organ päätti kiittää tyttöjä julkisesti kolumnissaan. Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä.

Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi. Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Kiihkein kipinä usein sammuu pitkässä parisuhteessa, mutta mitkä merkit paljastavat, ettei kipinää oikeasti löydy enää lainkaan?

Diabeteksesta aiheutuu suuria taloudellisia menetyksiä, ja tuoreen selvityksen perusteella ne tulevat jatkossa kasvamaan. Jos arviot pitävät paikkansa, vuonna diabetekseen saattaa upota globaalisti jopa 2 miljardia euroa vuosittain. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä.

Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla. Näillä vinkeillä siitä kuitenkin voi selvitä amatöörikin. Frosé eli jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä.

Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Äh, olisi pitänyt tehdä toinen nimimerkki keskustelulla koska deminymiteetin suhteellinen puute. Siis joo, paremmin tuntuu tulevan, kun minä olen päällä.

Etenkin alussa oli niin, että jos mies liikkui liikaa, niin hällä ei seisonut enää ollenkaan. Mies sanoi että kroppa tuntuu vetävän jotain sellaista reaktiota, että nyt lähdetäänkin ihan hirveälle rääkkilenkille, veret äkkiä isoihin lihaksiin kaikenlaisista turhista kohteista: D Nyt kun kesästä ja kuntoilukaudesta on aikaa ja miehellä vähän enemmän seksikokemusta se ei enää ole niin ongelma. Välillä käy niinkin, että arvelen miehen saaneen ja lopetan, mutta sperman puute sitten osoittaa, että näin ei ollutkaan.

Sitten vaihdetaan asentoa yleensä ja mies ei saa, kun joutuu liikkumaan liikaa. Siksi siis haluaisin tietää, kun mies saa, enkä jälkeen päin päätellä. Mies on tosiaan aika kokematon, olen hänen ensimmäinen tyttöystävänsä ja toinen, jonka kanssa hän on seksiä koskaan harrastanut. Siinä mielessä ei ehkä siis tosiaan osaa ottaa ohjia käsiinsä, mutta enemmän on kysymys siitä, että minä haluaisin pystyä toimimaan "järkevästi" päällä ollessani.

Tuli yhtäkkiä eksä mieleen. Se totes vaan aina minuutin jälkeen, että: Siemensyöksy voi tapahtua ilman kunnollista orgasmia Juu toki voi, mutta paneskeltiin me useampaan otteeseen, ja meno oli aina yhtä hiljasta ja "huomaamatonta": D Oli se vähän kummallista. Ehkä voisit vaan pyytää sitä kommunikoimaan sängyssä paremmin niin ei tarvitse koko demin kesken arvailla. Mulla on aika sama homma mieheni kanssa kuin aloittajalla.

Miehellä ei ole paljoa aiempaa kokemusta ennen minua oltu yhdessä 2,5v , hän ei laukea kovin helposti ja keskimäärin minä olen päällä useammin. Joskus suhteen alkuaikoina ihmettelin, kun mies laukesi hyvin harvoin.

Aiempien kokemusteni mukaan, laukeamisessa ei muilla miehillä ole ollut ongelmaa. Mieheni kertoi helposti stressaavan asioita milloin mitäkin ja uskon kyllä että vaikuttaa suoritukseen ja hän oli ehkä myös melko tottunut omaan käteen eli puristus oli ollut erilainen kuin yhdynnässä.

Koitettiin rennoin ottein löytää tapaa, jolla mies laukeaisi useammin, mutta ei saatu pysyviä tuloksia aikaiseksi. Helpottavaa on ollut silti kuulla, ettei laukeaminen ole miehelleni seksin pääpointti. Tärkeämpää on läheisyys ja se, että yhdyntä kuitenkin tuntuu hyvältä, vaikka loppukliimaksia ei tulisikaan. Kuinka tärkeänä sinun poikaystäväsi pitää laukeamista, ehdotontotuus?

Tarvitseeko siitä huolehtia niin paljon? Ja mitenkä sen laukeamisen sitten tuntee Noh, kuten sanottua, en minäkään sitä aina huomaa tai luulen hänen tulleen vaikka näin ei oikeasti ole Yleensä päällä ollessani, kun mies lopettaa yhdynnän tai penis lerpahtaa, niin oletan että "tämä oli tässä, tuli tai ei" ja sitten niistä valumista voi vasta päätellä menikö homma loppuun asti D Ei näitä asioita jaksa ottaa turhan vakavasti, jos siitä ei ole haittaa.: Ei tästä tainnut olla mitään apua, mutta vertaistukea vähintäänkin.: Ite oon kyllä aika kiitollinen siitä, että mies aina ilmottaa pikkasen etukäteen että on tulossa: D Siinä ehtii itekki pikkasen varautua ja sopeuttaa rytmin sen mukasesti.

Suosittelen siis vaan avoimempaa kommunikaatiota. Toki onhan sekin ongelma jos mies keskittyy sit liikaa siihen että sulle pitää ilmottaa ja sit orgasmi lipsahtaakin taas kauemmaksi Tuntuu pillussa kun se laukee Kiinnostaa vaan, että onko muilla ollut samankaltaista "ongelmaa", kun en ole aikaisemmin tähän törmännyt, ja kiinnostaa, että mistä muut tietävät.

Keskustelu24 Seksi Seksi Tuottaako tiukka pillu voimakkaamman orgasmin? Tuottaako tiukka pillu voimakkaamman orgasmin? Puhutaan siis miehen orgasmista. Itselläni ei ole kokemusta kuin kahdesta naisesta - eksästä ja nyksästä - ja eksän pillu kyllä oli tiukka ja orgasmit meikäläisellä paljon terävämpiä, voimakkaita.

Nyksällä ihan hyvä loora, mutta sellainen pliisu. Ja meikäläisen orkut vähemmän antoisia. On vaan noita vertailukohtia niin vähän. Jospa orkkujeni voimakkuus johtuikin ihan muista seikoista. Vaikka tähtien asennosta tai eksäni yleisestä kiimaisuudesta.

Vastatkaa te, joilla enemmän kokemusta. Antaako tiukka pillu paremmat orkut? Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee. Löylykauha perseeseen sullekin vajakki. Mitä kiihottavampi ja parempi pano, sitä kovemmat orkut kai? Jos olisi kaksi muuten täysin samanlaista naista, mutta toisella olisi tiukka ja toisellä löysä, saisin ainakin itse paljon kiihottavampaa ja paremmalta tuntuvaa seksiä tiukemmalta eli pano olisi parempi.

Täten myös orkku olisi parempi. Mitä paremmalta yhdyntäliike tuntuu, sitä kovempi orkku on itellä on aina lähtenyt. Toki löysän pimpin omistajan kanssa seksi voi olla tosi kiihottavaa, mutta eri syistä kuin tiukkapilluisen kanssa. Mutta löysän kanssakin voi tulla ihan hyvä orkku. Tiukka on toki aina paras. Mutta sekin varmaan on totta, että eksän pillu muistoissa aina tuntuu piukemmalta ja hanakammalta kuin nyksän.

Varsinkin jos niitä molempia on päässyt suht' samanaikaisesti vertailemaan eli nussimaan eksää vielä, kun uusi suhde on jo vauhdissa. Minä käyn yhden varatun 53 vuotiaan rouvan luonna tosi kiimanen ja tiukka,ei sen puoliso tiedä hyvän päältä mitään. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Se orkku johtuu myös miehen päästä ei vain pimpin ominaisuuksista.

Miehen päähän vaikuttanee mm mieliala, tuoksut, äänet, halut. Normaali nainen voi olla niin tiukka kuinhaluaa jos pitää huolta pc-lihasten kunnosta. Minulta vie tajun lypsävä pimppi joka ei rentona ole tiukka. Kyllä, mun ei osasi sen puristamisen niin, että sisällä oli pakko olla valmiiksi. Sitten se paukku lähtikin selkäytimestä asti. Kyllä se on pillun haju, joka vaikuttaa orkun voimakkuuteen!

Kyllä se on löylykauha rectumissa. Paneskelin joskus takavuosina työkaverini vaimoa, jolla oli tosi väljä, suorastaan ladon ovi.

miehen orgasmi hieno pillu

0 thoughts on “Miehen orgasmi hieno pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *