Blog

Zerif supports a custom frontpage

Kiimainen anoppi seisova kulli

kiimainen anoppi seisova kulli

Otin sinut eräs viikonloppu työpaikassani takaapäin ja niin täydellistä huumaa en ole ennen koskaan kokenut. Kadotin sinut enkä ole löytänyt sinua ihana nainen. Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Itse olin silloin n. Pian sain vastauksen s-postiini naiselta, joka kertoi olevansa hieman yli 60 v. Hetken mietittyäni vastasin viestiin. Muutamia viestejä myöhemmin oli selvää, että haluaisin ehdottomasti tavata tämän naisen.

Viestitellessä hän oli mm. Lisäksi mainitsi, että pitää itsestäänselvyytenä, että on sessioissa ilkosen alastomana ja aina huolellisesti sheivattuna ja saa nautintoa "nimittelystä" esim huoraksi, lutkaksi tms. Niimpä Merjaksi nimi muutettu esittäytynyt nainen saapui sovittuna toukokuun perjantaina maaseudulla sijaitsevan taloni pihalle autollaan.

Kaikista ennakkotiedoista huolimatta yllätyin melkoisesti; varsin tavallisenoloinen pienehkö nainen, tosin hyvin muodokas ja nuorekas ikäisekseen. Istuimme kahville ja juttelimme vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä kaikessa kiireettömyydessä. Tulimme tosi hyvin juttuun ja lähes kolmenkymmenen vuoden ikäero alkoi kuulostaa pelkiltä numeroilta Lopulta totesimme, että "eiköhän aloiteta". Merja kertoi hakeneensa matkalla piiskoja ja risuja metsästä.

Käskin häntä hakemaan ne autostaan, tuliaisina oli iso kourallinen koivurisuja, pajupiiskoja ja paksumpia pihlajaraippoja. Olin myös koonnut normaalisti vaatekaapissa piilossa olevan piiskauspukin keskelle lattiaa. Pöydällä sängyn vieressä oli dildoja, pyllytappeja, nipistimiä yms valmiina käyttöön. Merja katsahti tätä kaikkea ja henkäisi syvään. Hänen katsoessaan minua, arvelin session alkaneen.

Siispä komensin häntä riisuuntumaan alastomaksi. Katsoin nautinnolla paljastuvaa vartaloa; isot rinnat suurilla tummilla nänneillä, paljaaksi ajeltu pillu ja varsin muodokas peppu. Käskin hänet konttaamaan luokseni ja laitoin kaulapannan ja nahkakahleet nilkkoihin ja ranteisiin.

Otin tukasta kiinni ja talutin kohti pukkia ja kiinnitin hänet siihen kunnolla kiinni. Kysyin "tietääkö lutka mitä nyt seuraa? Tähän tyyliin aloitimme, ja seuraavan tunnin piiskasinkin Merjan isoa peppua ensin lämmitellen ja lopuksi varsin kovaa paju- ja pihlajavitsoilla. Lopuksi pakarat alkoivat olemaan kauttaaltaan sinipunaisilla juomuilla.

Aina hetken taukoa pitäessäni kuulin kuiskauksen "lisää, kovempaa". Totesin olevani todellisen masokistin kanssa tekemisissä, joten jatkoin piiskausta myös muodokkaille reisille.

Tällä sain jo aikaan lähes itkua muistuttavaa ääntä, mutta aina se ääni päättyi lähinnä nautinnolliseen huokaisuun. Viimein otin tapin pois pyllystä ja avasin kahleet. Huomasin, että pillunhuulet kiiltelivät kosteudesta ja kiimasta Kertokaa, jos haluatte lukea jatkoa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Tositarinat Anoppi sukkahousuissa osa 2 Anoppi sukkahousuissa osa 2 bobbyorr 3.

Niinpä saavuttiin anopin pihaan ja lupasin saattaa hänet sisälle asti. Anoppi kyseli, että ehtisinkö kun se peli alkaa ja pitäisi se kaverikin hakea. Kerroin anopille, että en ole menossa mihinkään peliin, enkä hakemaan ketään. Anoppi ei vastannut mitään vaan hoiperteli sisälle. Riisuimme ulkovaatteet ja otin hänet syleilyyn ja suutelimme pitkään. Aloimme molemmat selvästi kiihottua ja anoppia selvästi ujostutti tilanne pitkästä aikaa. Anoppi menikin tekemään itselleen paukun ja sanoi käyvänsä pesulla.

Anoppi tuli syliini sohvalle alusvaatteisillaan. Olimme aivan himon vallassa molemmat. Olin ajatellut eilistä anopin näytöstä ja pyysinkin häntä laittamaan ne samat sukkahousut jalkaan. Hetken päästä hän tuli takaisin sukkahousut jalassaan. Tartuin anoppia kädestä ja vein hänet keittiöön. Sanoin "tämä on nyt mun fantasia.

Esiinny mulle nyt samalla tavalla kuin eilenkin. Hän pyöritti pyllyään ja kääntyili sukkahousuissaan. Aloin riisua itseäni ja menin samalla aivan anopin lähelle. Olin polvillani hänen takanaan. Ja aloin hyväillä anopin sukkahousujen verhoamia reisiä ja tuhtia peppua. Suutelin hänen pakaroitaan ja annoin käteni vaellella pitkin hänen jalkojaan. Nousin ylös ja painoin anopin pöytää vasten. Anoppi myönsi myös tunteneensa ylimääräistä kihelmöintiä tilanteessa. Silloinkin oli ollut molemmilla vähän kuoharia veressä, mutta vaimon läsnäolo viereisessä huoneessa oli ilmeisesti se hillitsevä tekijä silloin.

Anoppi tuli luokseni ja hymyili takaisin. Halasin anoppia ja silittelin käsillä anopin selkää. Halaus vain jatkui ja jatkui niin kuin silloinkin. Laskin toisen käteni anopin pakaralle sivelin sitä hieman. Sitten alkoi se osuus, mistä olin haaveillut usein runkatessakin. Puristin pakaraa voimakkaammin ja siirsin myös toisen käteni toiselle pakaralle. Puristelin anopin muhkeita pakaroita ja samalla suukottelin anopin kaulaa varovasti.

Nostin toisella kädellä paitulin helmaa niin, että pian hyväilin kahta ihanaa paljasta pakaraa. Anopin hengitys kiihtyi ja hänkin alkoi vastata suukotteluihin. Siirsin toisen käden paitulin alla pakaralta paljaalle selälle. Hyväilin pakaraa ja selkää. Suutelin jo anoppia suulle ja hän vastasi suudelmiini. Nostelin, pyörittelin ja puristelin rintaa paitulin alla.

Anoppi otti paitulin helmoista kiinni ja veti sen pois päältään. Ja taas näin lisää anopin kainalokarvojakin. Anoppi seisoi edessäni alasti ja häpeilemättä aloin suudella hänen rintojaan, kumpaakin vuorollaan joka puolelta. Suutelin ja imin nännejä, anopin nännit olivat paksut ja töröttivät kovina. Anoppi huokaili syvään ja minä olin aivan huumaantunut anopin tisseistä.

Kehuin anopille hänen tissejään, että ne tuntuivat mahtavilta. Anopin liikenninnästä päätellen hän halusi jotain muutakin. Siirsin toisen käteni vatsaa pitkin kohti tummaa karvoitusta. Hyväilin anopin karvaista jalkoväliä ja työnsin jalkoja erilleen.

Tunnustelin karvojen seasta tien klitorikselle ja pillunhuulille. Anoppi voihki, kun hieroin rintoja ja pillua. Laskin shortsit alas ja anoppi nousi istumaan. Hän katseli puolikovaa kulliani todeten sen olevan komea ja haluaisi maistaa sitä.

Luonnollisesti annoin anopille luvan maistaa kaluani. Anoppi suukotteli ja nuoli sitä, otti välillä syvemmälle suuhun. Anoppi lipoi kiellellään kalun vartta ja terskan päätä ja sitten taas upotti sen kuumaan suuhunsa.

Elimeni jäykistyi anopin suussa kovaksi. Anoppi laskeutui takaisin selälleen sängylle ja levitti rehevät reitensä edessäni paljastaen kiimaisen ja karvaisen pillunsa. Anoppi pyysi minua nuolemaan häntä. Katselin tuota kiihottavaa näkyä hetken. Aloin suukotella anopin reisien sisäpintoja ja alavatsaa, hitaasti kohti anopin tuuhean kiharakarvaisen karvoituksen läpi lemmennesteistä kimaltelevia turvonneita, tummia ja paksuja häpyhuulia.

Anoppi levitti reisiänsä lisää ja vaati minua nuolemaan. Levitin käsillä anopin pillua auki ja nuolin ahnaasti leveällä kielellä häpyhuulia ja klitorista, välillä työntelin kieltä anopin emättimeen niin pitkälle kuin pystyin.

Lipsuttelin kielellä klitorista ja imin sitä. Anoppi voihki käsittelyssäni ja alkoi olla vaikea pitää häntä paikallaan. Siirryin toisinpäin ja siirsin anoppia puolikylkiasentoon.

Levitin anopin jalkoja ja märkä karvainen mätäs oli irstaasti aivan avoimena kasvojeni edessä. Anopin kiimaisen pillun voimakas tuoksu leijui nenääni. Anoppi asetteli yläkroppaansa niin, että sai kaluni suuhunsa ja aloitti sen imemisen.

Annoimme toisillemme ihanaa suuseksiä, huohotimme ja voihkimme enemmän ja enemmän kiimasta. Paksu kullini tuntui vain paisuvan entisestään anopin käsittelyssä. Anopin pillukin valui eritteistä ja syljestäni. Tuntui, että koko makuuhuone täyttyi kiimaisista äänistä ja tuoksuista… Nousin ja siirryin anopin jalkojen väliin. Levitin anopin paksuja reisiä lisää ja aloin asetella paisunutta siitintäni anopin pilluun.

Kulli painui heti syvälle anoppini tiukkaan, mutta liukkaaseen vakoon, anoppi kiljaisi ja ulisi kiimasta. Lykin pitkiä vetoja sisään hitaasti niin, että kulli painui anopin pillun pohjaan ja takaisin ulos niin, että terska vain pysyi sisällä.

Kiihdytin välillä tahtia ja välillä taas hitaammin liukkaan pillun litistessä äänekkäästi. Sitten otin anopin polvitaipeista kiinni ja taivutin jalat kohti anopin olkapäitä. Liikutin kalua nopeasti anopin pillun etuosassa niin, että se hinkkasi G-pistettä ylhäällä. Anoppi saikin aika nopeasti voimakkaan orgasmin. Hän ulisi, kiljui ja tärisi minun jatkaessa nussimista. Päästin anopin jalat vapaaksi ja pidin kullia paikallani. Annoin anopin hengähtää hetken ja pyysin häntä kääntymään.

Nousin pois anopin sisältä ja anoppi alkoi kääntyä sängyllä. Anoppi oli siinä edessäni nelinkontin karvat ja paksut häpyhuulet reisien välistä näkyen. Levitin anopin jalkoja ja pakaroita, toisella kädellä ohjasin kyrpäni pakaroiden välistä anopin karvaiseen pilluun. Aloitin taas pitkillä vedoilla, hitaammin kuin edestä äsken, mutta välillä kiihdyttäen pumppaamista. Puristelin samalla anopin muhkeita pakaroita ja välillä käteni siirtyivät anopin raskaille ja suurille rinnoille, rinnat heiluivat villisti nussimisen tahdissa.

Sitten otin anopin lanteista kiinni ja aloin survoa paksua kulliani voimalla anopin pilluun. Katselin anopin pakaroita, jotka hyllyivät rajusta panemisesta. Kyllä sai selluliitti kyytiä… Anoppi alkoi taas täristä ja ulista käsittelyssäni ties monennenko kerran.

Hidastin tahtia ja annoin anopin laueta rauhassa. Kun anoppi oli toipunut orgasmista, painoin hänen olkapäänsä sänkyä vasten niin, että anoppi oli selkä kaarella, perse ihanasti pystyssä edessäni.

Katselin tuota kookasta takapuolta hetken. Painoin naamani kiinni anopin karvaiseen, märkään ja todellakin turvonneeseen pilluun. Nuolin vähän aikaa ja anoppi alkoi taas huohottaa. Käytin myös sormiani pillun hyväilyssä, levitin kielellä ja sormilla pillun lemmeneritteitä kohti anopin peppureikää. Siinä kohtaa huomasin ja tunsin paremmin, että anopin pakaroidenkin sisäpinnoilla oli karvaa.

Ei se mikään pehko ollut, mutta perskarvoja oli selvästi. Anoppi nytkähti ja äännähti voimakkaasti, kun kieleni vaelsi peppureiälle.

En ollut koskaan nuollut kenenkään persettä, ajatuskin kuvotti. Mutta nyt olin niin kiimassa, että anopille tekisin mitä vaan. Nuolin anopin persettä ahnaasti leveällä kielellä ja aloin sovitella myös sormea ahtaaseen reikään. Anoppi vaikeroi ja voihki taas käsittelyssäni. Nuolin anusta ja pillua, samalla sormetin kumpaakin reikää.

Anopin voihkinta oli taas äänekästä ja tuntui, että hän oli taas saamaisillaan. Sillä kohtaa aloinkin asetella kivikovana seisovaa asettani anopin peppureikään. Levitin pakaroita ja työnsin kaluani reikään, minkä olin kielellä ja sormilla saanut liukkaaksi. Anoppi lopetti voihkeen ja oli aivan paikallaan, kun minä yritin saada kaluni sisään anoppiin. Lopulta pääsin anoppini kireän pepun sisälle muutaman sentin, hitaasti ja varovasti.

Yritin työntyä anopin persereikään varovasti, mutta reikä tuntui todella ahtaalta, eikä se ollut tarpeeksi liukas pelkästään pillun eritteistä.

Anoppikaan ei ollut tarpeeksi rentona vaan anus supisteli työntäen kaluani ulospäin, joten lopetin. Anoppi kääntyi selälleen ja veti minut päälleen. Hänen ilmeestä näki, että hän oli hämillään yrityksestäni painaa häntä kakkoseen. Upotin kaluni anoppini jo todella liukkaaseen pilluun, aloin suudella ja hyväillä anopin pehmeitä rintoja. Olin huomannut, että anoppi oli rinnoista todella herkkä kiihottumaan.

No kukapa ei olisi… Anoppi jatkoi tuttua voihkintaa, kun imin nännejä samalla takoen kyrpääni anopin pilluun. Sen verran aikaa oli mennyt pepun kimpussa, etten ollut enää niin lähellä tulemista.

Välillä nousin polvilleni ja painoin anopin jalkoja taas kohti olkapäitä. Siitä asennosta pääsin g-pisteeseen helposti, nyt tosin vein joka työnnön pohjaan asti. Puskin niin lujaa kuin pystyin ja anoppi uikutti villinä allani. Sitten taas vähän hitaammin, tunsin anopin pillun voimakkaat supistelut. Aloitin taas survoa voimalla, pumppasin kyrpääni anopin pillussa kuin viimeistä päivää.

Anoppi huusi ja voihki allani. Tarrasin anopin heiluvista tisseistä ja puristelin niitä, kyrvän lypsäessä pillua. Anoppi otti polvitaipeistaan kiinni ja levitti reitensä niin levälleen kuin sai.

Viimein otin tapin pois pyllystä ja avasin kahleet. Survoin edestakaisin munaa anopin pilluun kiimaisena ja tunsinkin, että laukean aivan pian, aivan liian nopeasti. Pornofilmi seuraa miehelle milf in massage naintiuun 55 kullini täynnä munaa mummo kiimassa vastakkain ilmaikset pornovideot suomiporno vilmit anoppi ja vävy harrastaa sexsiä. Hieroin kivikovaa kaluani peiton alla ja kuvittelin anopin kiihottavat pakarat ja rinnat. Lipsuttelin kielellä klitorista ja imin sitä. Nousin ylös ja kyykistyin kohden appeni kyrpää ohjaten sen kädelläni vasten sulkijalihasta, hitaasti annoin kalun painua peräaukostani sisään ohi kireän sulkijalihakseni tiukan suoleni puristukseen. Etsi Toggle navigation Valikko.

0 thoughts on “Kiimainen anoppi seisova kulli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *