Blog

Zerif supports a custom frontpage

Artemis city spa kokemuksia hämeenlinnan paras yökerho

Kävin viime viikolla pyrähtämässä Hämeenlinnassa. Hetken mielijohteesta keksitty yhden naisen hemmotteluloma epätyypilliseen kohteeseen. Kyllä jälleen voi todeta, kuinka mahtava juttu Couchsurfing on. Houstini Tanja oli mitä mahtavin tyyppi ja kaupan päälle sain vielä ihastuttavaa koiraseuraa Tanjan Sira-koirasta. Hämeenlinnan keskusta on ensivaikutelmaltaan kuin minkä tahansa pienen-keskisuuren suomalaiskaupungin keskusta — mutta ei ihan kuitenkaan.

Suomalaiseen koruttomaan kaupunki-ilmeeseen kuuluvaa tuttua sementtilaatikkotaloa riittää, mutta toriaukio kirkkoineen on oikein idyllinen. Voin kuvitella miten nättiä täällä on kesällä. Voi tätä meidän anti-talvea… Uskomatonta että kuvassa on helmikuu. Pakko vetää kuvia filtteriohjelmn läpi että niissä olisi muitakin värejä kuin harmaan eri sävyjä…. Hämeenlinna-pyrähdykseni päämomentit tulisivat olemaan syöminen kuka yllättyi? D ja kauneushoitolassa käyminen. Hotelli Emilian jonne olin ensin aikeissa buukata itseni ennenkuin sain Couchsurfing-yöpaikan henkilökunta suositteli illallispaikaksi ravintola Piparkakkutaloa , joka vaikutti jo nettisivujensa perusteella lupaavalta.

Miljöö on yhtä suuri osa ruokailuelämystä kuin itse ruoka. Minulle ravintolaillat ovat lähimatkailua antoisimmillaan! Vanhaan kauppiaskotiin rakennettu ravintola on tunnelmaltaan jotain ihan muuta kuin Rossot ja muut kloonatut ketjuviritykset.

Onneksi sain Tanjan mukaan seuraksi, olisi ollut huomattavasti tylsempää syödä yksin enkä olisi voinut kenellekään kommentoida ruokia ja ihanaa sisustusta..! Tanjalle ravintola oli tuttu, ja vasta ruoan tilattuani tuli puhetta siitä että paikka tunnetaan reilun kokoisista annoksistaan… Kun olisin sen tiennyt….

Kuvissa koot eivät oikein tule esiin, mutta annokset olivat noin puolet suurempia kuin mihin olen tottunut. Alkuruokakeitto oli käytännössä pääruoan kokoinen ja olin ihan täynnä sen syötyäni. Tanja sai napostella vehnäjuustotikun ; Nieriäfile olisi riittänyt kahdelle, ja ennen jälkkäriä piti ihan pitää taukoa että sain juustot mahtumaan. Pipari-ravintolasta ilta jatkui vielä lasillisille läheiseen Birgeriin jossa tapasimme Tanjan kavereita.

Matkalla epäilin kovasti suorituskykyäni vatsan pingottaessa kuin potkupallo. Tanjan kaverit ovat myös mukana Couchsurfing-piireissä ja jaoimme kukin surfauskokemuksiamme. Sain taas haavit auki kertomuksellani Sardinian friikistä …. Mummoni vanhan kotitalon ovella oli tuttu kyltti. Uskomatonta että tämä on edelleen jäljellä — äitini kertoo että kyltti oli siinä jo hänen lapsuudessaan…!

Torstaina oli vuorossa hemmottelua kauneushoitolan muodossa. Artemis City Spa sijaitsee vanhan postin tiloissa, ja sisään astuessa katse kiinnittyy heti näyttävän aulatilan kattokorkeuteen. Katossa roikkuvat edelleen postin vanhat, kauniit valaisimet.

Aika persoonalliset puitteet hoitolalle. Artemis on erikoistunut emäksiseen ihon- ja kehonhoitoon. Sain kuulla, että valtaosa kosmetiikasta on hapanta, ja monien iho-ongelmat voivat johtua liian happamoittavasta ravinnosta ja kosmetiikasta.

Sain näytteen mielenkiintoisesta jauheputsarista joka on itse asiassa kylpysuolaa..! Olen sitä pari kertaa testaillut ja sillä tosiaan lähtee meikkikin.

Siinä on vain suolaa ja mineraaleja. Enpäs ole tällaistakaan puhdistusmuotoa koskaan aiemmin kokeillut. Olin valinnut hemmotteluhoidokseni turvehoidon johon kuului myös imukuppihierontaa. D Hieronta ei siis todellakaan sattunut vaan tuntui päinvastoin mukavalta ja rentouttavalta, mutta hoitajani mukaan toisten iho reagoi alipaineeseen herkemmin. Mustelmat ovat nyt jo kadonneet. Värjäytin Artemiksessa myös hiukseni, väristä olikin jo juttua täällä.

Hoitolan jälkeen lähdin etsimään lounaspaikkaa. Tai en minä sitä oikeastaan etsinyt, olin Artemislaisten vinkistä päättänyt mennä Café Hoffiin josta saisi keitto- ja salaattilounasta. Panin merkille, että Hämeenlinnan keskustan kahvilat ovat lähes kaikki sellaisia ei-niin-tunnelmaan panostavia kahvio-tyyppisiä ratkaisuja. Hyvää purtavaa ja erikoiskahveja saa, mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta paikat ovat sellaisia ettei niissä varsinaisesti tee mieli istuskella pidempään. Wetterhoffin talossa sijaitseva Kahvila Hoffi osoittautui oikein viihtyisäksi.

Punajuurisosekeitosta on todettava, että omani oli kyllä parempaa. Lounaan jälkeen teimme vielä Tanjan ja Siran kanssa linnakävelyn, jonka aikana allekirjoittanut syväjäätyi niin perusteellisesti että elpyi vasta myöhään illalla bussin kipattua neidon takaisin kotikaupunkiinsa.

Note to self muistiinpano itselle? Torstaina oli pakastunut ratkaisevasti sen verran että vaatetukseni oli auttamatta liian kevyt…. Olipas kyllä mukavaa ja virkistävää käydä Hämeenlinnassa pitkästä aikaa!

Hauska katsella kotimaan kaupunkeja vähän niinkuin turistin silmin. Keskustan torialuetta en muista lapsuudestani käytännössä lainkaan, ehkä emme siellä päin mummola-vierailuilla juuri liikkuneetkaan. Tanjalta sain paljon vinkkejä Hämeenlinnan kesätapahtumista ja saattaapa olla että tapaamme heinäkuussa linnajatsien merkeissä..!

Seuraavaksi haluaisin vihdoin ja viimein lähteä käymään Vaasassa. Olen pitkäaikainen lukija ja meillä saat asua luonnonläheisessä vhh-koirataloudessa. Meillä on oma venyttely- ja joogasali ja tatuointistudio, jonne valmistamme omat hoitoaineet eli juttua riittää varmasti.

Asumme Laihialla, mutta matka on lyhyt, autot ja junat kulkevat. Pakko kehaista miten mukavaa blogiasi on lukea kun se on niin selkeä! Teksti on sujuvaa, se rakentuu hyvin ja sinulla on aina hyviä kuvia jotka tukevat tekstiä. Voi että, olisitpa vuosi sitten ollut tulossa Vaasaan, mäkin olisin majoittanut sut sohvalleni ilomielin!

Jos haaveilet parhaasta hotelliaamiaisesta ikinä, käy hotelli Astorissa! Jätevesiremonttiin valmistautuvien kannattaa hoitaa asia jo tänä vuonna eikä vasta ensi kesänä, sillä viimeisiin kuukausiin pakkautuva ruuhka ylityöllistää suunnittelijoita ja nostaa hintoja. Kanta-Hämeen keskussairaalan leikkaussalin heräämö toimii jatkossa ympärivuorokautisena. Leikkausten jälkeistä potilaiden tarkkailua ja valvontaa tehostetaan.

Tai tiedätkö, miten toimia väkivaltaisesti käyttäytyvän kanssa? Kanta-Häme on liittoutumassa tienpidossa Pirkanmaan kanssa, jos maakuntauudistus toteutuu. Uudistuksessa Ely-keskusten tehtävät siirtyisivät maakunnille, tie- ja liikenneasioita varten maakunnista muodostettaisiin korkeintaan yhdeksän tienpitoaluetta, eli useimpien maakuntien täytyisi tehdä yhteistyö.

Kuurot törmäävät jatkuvasti hankaluuksiin niin tavallisessa arkiasioinnissa kuin erilaisissa yleisötilaisuuksissakin. Elenia Lämpö palvelee monipuolisesti kaukolämpöasiakkaita. Osoitteessa Ojoistenkatu 3 kaksi tyytyväisen oloista miestä istuu pihakeinussa. Wetterhoffin talossa on huhtikuussa luvassa klubihenkinen ilta uusien tuulahdusten ja tuotteiden parissa. Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry järjestää muotia, sisustusta ja kauneutta tulvivan tapahtuman, jossa esitellään kevään trendejä ja palveluja.

Yrittäjänaisten Keskusliitto ry on valtakunnallinen etujärjestö, joka ajaa yrittäjänaisten taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja. Vuonna perustetussa Hämeenlinnan seudun paikallisyhdistyksessä on noin jäsentä ja se järjestää muun muassa koulutuksia, vapaa-ajan toimintaa ja yleisötapahtumia. Tavoitteena on kehittää ja tukea alueen naisyrittäjyyttä ja naisten yhteistyötä.

Artemis city spa kokemuksia hämeenlinnan paras yökerho -

Konsepti on aivan huippu! Katossa roikkuvat edelleen postin vanhat, kauniit valaisimet. Ehkäpä olisi aika tutustua rakkaaseen kaupunkiin uudestaan? Hotelli Emilian jonne olin ensin aikeissa buukata itseni ennenkuin sain Couchsurfing-yöpaikan henkilökunta suositteli illallispaikaksi ravintola Piparkakkutaloajoka vaikutti jo nettisivujensa perusteella lupaavalta.

Harvinaisen kyläpöllösen vierailu Lammilla näyttää jääneen toivottua lyhyemmäksi. Lintu löytyi tiistai-iltana torkkumasta puun oksalla ja nopeimmat bongarit ehtivät kuulla sen vielä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Jätevesiremonttiin valmistautuvien kannattaa hoitaa asia jo tänä vuonna eikä vasta ensi kesänä, sillä viimeisiin kuukausiin pakkautuva ruuhka ylityöllistää suunnittelijoita ja nostaa hintoja.

Kanta-Hämeen keskussairaalan leikkaussalin heräämö toimii jatkossa ympärivuorokautisena. Leikkausten jälkeistä potilaiden tarkkailua ja valvontaa tehostetaan. Tai tiedätkö, miten toimia väkivaltaisesti käyttäytyvän kanssa? Kanta-Häme on liittoutumassa tienpidossa Pirkanmaan kanssa, jos maakuntauudistus toteutuu. Uudistuksessa Ely-keskusten tehtävät siirtyisivät maakunnille, tie- ja liikenneasioita varten maakunnista muodostettaisiin korkeintaan yhdeksän tienpitoaluetta, eli useimpien maakuntien täytyisi tehdä yhteistyö.

Kuurot törmäävät jatkuvasti hankaluuksiin niin tavallisessa arkiasioinnissa kuin erilaisissa yleisötilaisuuksissakin. Meillä kaikilla on siis aivot, mutta kuinka mielenkiintoiset ne sitten oikeastaan onkaan! Viime viikolla muistihoitajakoulutuksessa innostuin aiheesta entisestään eikä innostusta lannistanut se, että kouluttaja Sanna Aavaluoma on niin hyvä työssään.

Intensiiviset kaksi päivää sai ajattelemaan uudella tapaa niin omia, aviomiehen, lasten kuin asiakkaiden aivoterveyttä. Sanna Aavaluoman sanoin, pelkkä muistisairauksien hoito ei riitä, vaan tulee löytä.

Yksinäisyys voi olla valinnan tulos, mutta jollekkin myös ainoa vaihtoehto. Jokainen meistä tarvitsee ajoittaista yksinoloa. Silloin kun se ei ole omavalintaista, sillä voi olla arvaamattomia seurauksia.

Aniharva meistä kuitenkaan haluaa elää elämäänsä erakkona. Yksin asuvien määrä kasvaa kasvamistaan. Omaiset muuttavat mahdollisesti perheen ja työpaikkojen perässä eri paikkakunnille. Naapurit ovat vaihtuneet viimeisen 40 vuoden aikana. Iän karttuessa on todennäköistä että keho alkaa osoittaa vanhuuden merkkejä. Askel lyhenee, tasapaino horjuu, näkö tai kuulo heikkenevät, voimat hiipuvat. Entä jos pää jaksaisi kyllä, jos olisi vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa?

Eräs iätön ikäihminen paljasti meille nuoruutensa salaisuuden. Pitää olla ainakin yksi paljon nuorempi ystävä. Sellainen, joka touhuaa, menee, tulee ja ottaa mukaan, kuskaa joka paikkaan ja Matkasimme viime viikolla Annukan kanssa Tampereelle.

Ryttylän Kiri ry järjestää 9. Ulkoilupäivä on yksi Hausjärvi vuotta tapahtumista ja myös Avoimet kylät tapahtuma. Suomen ensimmäinen taideasema avataan Iittalan rautatieseisakkeella. Taidetta ja ohjelmaa asema-alueella ja koko Iittalassa! Eila, Rampe ja palvattu onni. Miinan montun kesäteatterissa Turkhaudalla Hausjärvellä esitetään Sinikka Nopolan "Eila, Rampe ja palvattu onni".

Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville. Äitienpäivänä Asema Xssä jo perinteeksi muodostunut äitienpäivä lounas. Maailman Ympäri 80 Päivässä.

0 thoughts on “Artemis city spa kokemuksia hämeenlinnan paras yökerho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *