Blog

Zerif supports a custom frontpage

Naapurintyttöä naidaan milla

En kuitenkaan kiirehtinyt tämän asian kanssa, sillä tämä neito selvästi tarvitsi hiukan aikaa siihen, sillä alkuun monta kertaa, kun tuntui olevan huippu lähellä M jollain tapaa vaihtoi asentoa. Maltoin mieleni ja olin kärsivällinen ja viimein tuli vahva paineen tunne ja sain hänet roiskimaan pitkin lakanoita.

Jatkoin vielä nuolemista ja annoin hänen herkkänä olevalle klitorikseelleen kieltä ja sain hänet tulemaan vielä useaan kertaan. Ohjasin hänet vuorostaan minun jalkoväliini ja hän hyväili kaluani bokserieni läpi, antoi suudelman kyrvälleni myös housujen läpi ja kiusoitteli minua ennen, kuin otti minulta bokserit pois jalasta ja jatkoi kiusaamistaan.

Hän suuteli vatsaani, kaulaani ja kaikkea mitä minä hänelle olin äsken tehnyt, sillä nyt oli minun vuoroni olla kiusattavana. Ja nuolaisi kyrpäni vartta, antoi sille helliä suudelmia, muttei ottanut sitä vielä suuhunsa eikä koskenut siihen muulla tapaa.

Vihdoin hän otti kyrpäni varmaotteisesti käteensä ja upotti sen suuhunsa. Hän vaihteli otettaan, tempoaan ja kovuuttaan runkatessaan, otti välillä kyrvän svyvemmälle suuhunsa ja välillä kiusoitteli vain terskaa pyöritellen kieltään sen ympärillä. Olin kiusoitellut itseäni jo muutaman vuorokauden runkkaamatta, joten olisin voinut räjähtää jo tuohon paikkaan, sillä sen verran hyvin hän työnsä teki, mutten tietenkään tahtonut vielä tässä kohtaa laueta ja pidin malttini.

Kiimani kasvoi vain entisestään ja ohjasin hänet hiuksista päälleni kiusaamaan minua. Hän hieroi märkää pilluaan kyrpääni vasten ja se meinasi tehdä minut ihan hulluksi. Olisi tehnyt mieli vain ottaa hänestä tiukka ote ja upottaa kyrpä tuonne kosteaan pilluun, mutta halusin vielä kiusata itseäni ja tuota todella kiimaista naista. En ollut ainoa jolta loppui maltti kesken ja M kysyi minulta pitäisikö meidän kuitenkin ottaa kondomi, johon sanoin, että se sopii minulle oikein hyvin.

Hän kaivoi laatikostaan kondomin, antoi sen minulle ja minä asettelin sen paikalleen. M tuli päälleni ja ohjasi kyrvän hänen todella tiukkaan, mutta onneksi myös todella märkään pilluun, jotta sisään painuminen oli edes mahdollista. Tämä tuntui taivaallisen hyvältä ja tunne oli molemminpuolinen, sillä M: Hän ratsasti päälläni kiimaisesti, minä puristelin hänen rintojaan ja nautin tästä tilanteesta kaikin aistein.

Litinä kävi, kun märkä pillu pumppasi kyrpääni edestakaisin sisällään ja naisen nautinto näkyi, kuului ja tuntui todella voimakkaana. Halusin ottaa hänet edestäpäin ja siirryimme lähetyssaarnaajaan ja upotin kovan kyrpäni hänen liukkaaseen, mutta ahtaaseen pilluunsa. Rupesin pumppaamaan itseäni hänen sisään todella kovasti ja intohimoisesti.

Tuo pillu tuntui aivan ihanalta ja tunnelma oli muutenkin todella kiihottava ja kiimani vain kasvoi entisestään. Pillu tuntui kostuvan kokoajan vain enemmän ja enemmän ja tunsin siellä kasvavan paineen. Hetken kuluttua M sanoi minulle, että hänestä tuntuu samalta, kuin hänestä aiemmin oli tuntunut kun oli squirtannut ja ei mennyt kauaa, kuin tunsin kyrvän juuressani lämmintä nestettä ja tajusin, että tämä kiltti ja viaton naapurintyttö oli siirtynyt juuri todella tuhmalle levelille ja roiski jo pelkästään siitä, että häntä pani edestäpäin.

Todella harva nainen squirttaa kuitenkaan itse yhdynnässä ja varsinkaan tuollaisia määriä tai kerta toisensa jälkeen, sillä tuo roiskimisen ilotulitus oli vasta alkamassa ja tasaisin väliajoin tunsin kuinka hän tuli uudelleen ja uudelleen ja hän usein mainitsikin, että mä tuun taas kohta. Tämä sai mut todella kiimaiseksi ja olin todella hämmentynyt.

Aiemmat kokemukseni naisista, jotka squirttasivat myös tuolla tapaa olivat kuitenkin naisia, jotka olivat roiskineet lukuisia kertoja aiemmin ja joilla se kuului asiaan lähes joka kerta seksiä harrastaessa. Nautin hänestä tuossa asennossa todella kauan ja kävin välillä nuolemassa noita nesteitä hänen jalkovälistään ja lakanat olivat tässä kohtaa jo aivan litimärät. Hän hoki kuinka hänestä nyt tälläinen kuoriutui ja miten tuollainen edes on mahdollista.

Halusin ottaa hänet takaa ja nähdä tuon hänen timmin ja sporttisen perseen edessäni kun upotan kyrpää hänen halukkaaseen pilluunsa takaapäin. Hän tuli kontilleen sängyn reunalle ja painoin itseni hänen sisäänsä pikkuhiljaa, sillä hänen pillunsa ei ollut selvästikkään tottunut tälläiseen käsittelyyn ja tiukkuutensa vuoksi joka kerta uudelleen siään työntyessä joutui sitä hiukan valmistelemaan.

Panin häntä takaapäin nauttien tuosta näystä joka edessäni oli, tunteesta miten tuo pillu puristi kyrpääni ja noista kiiman äänistä ja tuoksuista, jotka huoneessa vallitsi.

Puristelin ja läpsin myös hänen peppuaan, mutta tällä kertaa läpsäisyni olivat todella helliä, sillä tämän tapaamisen tarkoitus olikin harrastaa intohimoista seksiä vähemmän rajuilla otteilla, mutta ei kuitenkaan tempoa tai tuhmuutta säästellen. Pyysin hänet nousemaan ylös ja nussin häntä peilin edessä takaapäin, otin hänen hiuksistaan kevyesti kiinni ja nautin tuosta näystä kun näin takaapäin, kuinka kyrpäni upposi häneen ja peilissä hänen nauttivan ja ehkä hiukan yllättyneenkin ilmeen, että mitähän sieltä seuraavaksi on tulossa.

Otin hänet vielä edestäpäin ja nautin hänestä todella pitkään ja sain taas todistaa ja tuntea tuon roiskimisen, joka vieläkin hämmensi ja kiihotti minua samaanaikaan. Lopulta tunsin olevani valmis ja hänen myös kaipaavan pientä hengähdystä tottumattomalle pillulleen ja kysyin voisinko laueta hänen päälleen, johon sain myöntyvän vastauksen.

Tästä huolimatta siirtyessäni hänen päälleen ja runkatessani itseäni hänen päällään hän suojasi kasvonsa ja minulla oli aikamoinen käännyttäminen ja suostuttelu, jotta hän suostui ottamaan ne pois edestä, mutta loppuviimein hän sulki silmänsä ja ujostellen virne kasvoilla odotti laukeamistani. Laukesin häne mahalleen, rinnoilleen ja sitten minusta syöksyi kovimmat sykäykset pitkin hänen kasvojaan ja hiuksiaan.

Heittäydyimme sänkyyn ja nautimme tuosta raukeasta olosta ja keskustelimme kaikesta. M sai vieressäni jonkinlaisia kouristuksia ja hänen kehonsa tärisi pitkään nautinnosta vielä tuon seksin jälkeenkin. Kello oli jo todella paljon, sillä tuo ensimmäinen sessio otti aikaa useamman tunnin ja väsymyskin rupesi hiipimään pikkuhiljaa ja jossain vaiheessa nukahdimme lähekkäin.

Olimme nukkuneet korkeintaan kaksi tuntia, kun heräsin jäätävän panetukseen ja silmät ristissä koetin M: N jalkoväliä, joka oli todella märkänä. Rupesin hieromaan hänen jalkoväliään sormilla ja siirsin kovan kyrpäni lähemmäs hänen pilluaan ja hieroin sitä vasten hänen klitoristaan.

Kiusasin häntä hetken ja käytin kyrpääni hänen märällä pillun suullan ja pyysin häntä ojentamaan kumin minulle. Asetin kumin paikoilleen ja rupesin pikkuhiljaa painamaan itseäni taas tuohon märkään, mutta niin tiukkaan pilluun. Jouduin aloittamaan taas todella varovaisesti ja hetki meni, ennen kuin pääsin kunnolla upottamaan itseni hänen sisään.

Vihdoin pääsin täysin syvälle sisään ja rupesin naimaan tuota kiimaista ja nopeasti hengittävää naista kovemmin ja kiihkeämmin.

Vaihtelun nopeutta ja hiukan kulmaa josta menin sisään ja tunne oli taas todella hyvä. Olin ihan kivikova ja tuntui, ettei kiimani voisi tästä enempää enää kasvaa, mutta kasvoi se vielä, kun M sanoi tulevansa kohta taas uudelleen ja tunsin, kuinka pillun puristus lisääntyi ja hetkeä myöhemmin kosteus oli taas aivan uusissa lukemissaan.

Lakanat saivat siis jälleen lisää kostutettua, juuri kun ne ehkä jo vähän olivat ehtineet kuivahtaa. Vetäydyin pois hänestä, siirryin hänen jalkoväliinsä ja nuolin hetken tuota märkää pillua, jonka jälkeen upotin itseni sisään taas edestäpäin. Painoin itseni syvään, menin todella tiivisti kiinni M: Hän tuntui nauttivan juuri tuosta voimakkaimmin, kun kyrpäni upposi todella syvälle sisään ja sen jälkeen kävi melkein ulkona, jonka jälkeen upposi taas voimalla pohjaan saakka.

Vaihdoin asentoani niin, että painoin käsilläni patjaa ja ylävartaloni ylempänä jolloin pystyin panemaan häntä kovempaa tahtia ja lotina lisääntyi. Tästä asennosta myös näin hyvin M: Kokeilin nostaa myös hänen jalkansa ylös olkapäilleni ja naida siitä asennosta lujaa, mutta siinä asennossa hän hieman rajoitti menoa, sillä ei selvästikään ollut tottunut tuollaiseen menoon. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt ja vedin kroppaani taas lähemmäs häntä, hivutin käteni hänen pakaroidensa alle, nostin hänen peppuaan samalla kun panin häntä, jotta pääsin mahdollisimman syvälle.

Tunsin olevani lähellä joten kovensin tahtiani ja ennen, kuin kerkesin sanomaan, että olen kohta tulossa niin M ilmoitti minulle tulevansa myös kohta, jolloin maltoin mieltäni hiukan ja annoin hänen ensin tulla jälleen roiskien, joka kiihotti minua lisää ja tulin Itsekkin voimalla kun hänen märkä pillunsa puristi kyrpääni. Oloni oli todella vapautunut ja raukea, mutta jollain tavalla myös todella sekava, kun uni oli vaihtunut suoraan todella intohimoiseksi ja kiihkeätempoiseksi seksiksi.

Tämän jälkeen taas juttelimme hetken ja olin kuulemma nukahtanut kesken lauseen hänen viereensä. Seuraavan kerran heräsin siihen, kun aurinko jo paistoi sälekaihtimien reunasta pilkistäen ja tunsin jälleen olevani todella kovana.

Availin silmiäni ja mietin, että mitähän kello mahtaa olla, mutta se ajatus häipyi mielestäni melkein samantien, sillä eihän minulla ollut kiire mihinkään ja hieroin tuota edessäni olevaa upeaa peppua käsilläni. Hivutin taas käteni tuonne jalkoväliin todetakseni sen olevan edelleen märkä ja aloin tällä kertaa suoraan hieromaan sitä kovalla kyrvälläni. M heräsi tähän leikkiin jälleen samantien ja oli selvästi valmis taas jatkamaan tuhmia leikkejä ja huokaili ihanasti, kun kyrpäni hieroi klitorista ja hänen märkää pilluun joka puolelta.

Jatkoin tätä itseni ja M: Tuo kiusoittelu oli todella kiihottavaa ja ajatukseni oli vain tuossa, että kohta pääsen jälleen nauttimaan tuosta ihanan tiukasta pillusta ja kiimaisesta neidosta taas täysiä. Taisimme molemmat unohtaa tässä kohtaa kaiken muun, sillä jossain kohtaa huomasin olevani jo hänen sisällään ja upottamassa itseäni yhä syvemmälle sisään, mutta tällä kertaa olimme unohtaneet myös kumin välistä. No minulla oli kyllä todella suuri luotto tuohon naiseen ja siihen, että kaikki aiemmat keskustelummekin olimme käyneet todella rehellisesti, joten tämä asia ei minua sinänsä haitannut tai säikäyttänyt ja toisekseen ei tuntunut haittaavan myös toista osapuolta.

Näin homma jatkui siis ja tuntuihan tuo märkä pillu tällä kertaa vielä paremmalta kyrpäni ympärillä, kun tunsin kunnolla tuon kosteuden ja nesteet pitkin kyrpäni vartta ja kärkeä. Kyrpäni upposi jälleen kerta toisensa jälleen tuohon ihanan tuntuiseen pilluun ja tähän päivään herääminen oli todella upeaa. Nautin lusikassa nussimisesta, vedin M: Vetäydyin ulos ja M asettui selälleen eteeni, jonka jälkeen painoin pääni jalkoväliin ja nuolin häntä hetken kunnes menin hänen eteensä ja upotin itseni taas häneen sisään edestäpäin.

Nain häntä taas tästä asennosta hiukan eri variaatioista ja lakanat saivat jälleen lisää kosteutta kun M ruikki tasaisin väliajoin lämpimiä nesteitä pitkin kyrvän varttani lakanoille. Pyysin häntä kääntymään mahalleen ja työnnyin häneen sisään takaapäin ja tämäkin asento tuntui sopivan M: Tässä asennossa tuo tiukka pillu puristi vielä entistä enemmän ja se tuntui taivaallisen hyvältä. Panin häntä takaapäin, puhuin hänelle tuhmia ja nautin tuosta märästä ja litisevästä pillusta todella paljon.

M avasi myös välillä suunsa ja kertoi kuinka hyvältä hänestä tuntui ja kuinka hän oli ymmällään siitä miten voi jatkuvasti vaan roiskia ja tulla, mutta missään kohtaa hän ei vaikuttanut siltä, ettei kestäisi enää. Pyysin hänen päälleni, mutta tällä kertaa niin, että hänen perse on kasvoihini päin, sillä tämä asento oli visuaalisesti todella kiihottava. Hän teki työtä käskettyään ja laskeutui kyrpäni päälle ja aloitti ratsastamisen.

Annoin tahtia hänen lantiostaan, mutta välillä nostin käteni ylös ja nautin vain tuosta työskentelystä mitä nainen päälläni teki. Hän voihki ja nautti siitä, kun sai olla päällä ja määrätä tahtia, mutta kun otin hänestä kiinni ja ohjasin häntä tuntui tämä kiihottavan vielä enemmän. Hän rupesi lypsämään siinä asennossa minua lujemmin ja kehotin jatkamaan sitä, sillä tunsin olevani lähellä. Ilmoitin tästä asiasta vielä hänelle ja varmistin vielä varmuuden vuoksi, että olihan se ok, että tulisin hänen sisään.

Olin lähellä ja tunsin itseni olevan tulossa, joten rupesin panemaan häntä vastaan ja painoin itseäni sisään niin lujaa, kuin vain tuosta asennosta pystyin ja tulin voimalla hänen sisäänsä. Siirryimme taas makoilemaan sängylle ja keskustelemaan erilaisista asioista, pohdimme mitä tekisimme tämän päivän, koska molemmilla oli vapaa ja olimme suunnitelleet käyvämme kaupungilla.

Puheet tietenkin jossain kohti taas karkasivat raiteiltaan ja tunsin taas olevani valmis uusintaan. Mietin mielessäni, että vielä kerran täytyy ottaa ilo irti tästä kiimasta ennen, kuin on noustava ylös. Upotin sormen sisään ja reaktioista päätelleen tuo teki samalla todella hyvää, mutta myös jo hiukan kipeää, sillä tämä neito ei ollut tottunut tälläiseen käsittelyyn tai näin useaan seksikertaan näin lyhyessä ajassa. Hän sanoi minun olevan todella kiimainen ja yllättynytkin siitä kuinka kiimainen voin ollakkaan, että vaikka hän oli ajatellut minun olevan paljon kiimaisempi ja estottomampi, kuin moni muu niin ei kuitenkaan osannut odottaa mitään tälläistä tai sitä, että kykenisin näin nopeasti aina uusiintaan.

Tässä kohtaa todettakoon se, että kykenen uusintaan hyvinkin pian, kunhan fiilis on oikea ja seksi on ollut aidosti hyvää ja sellaista, jota vaan janoaa kokoajan lisää. Aina ei tietenkään uusintaan ihan heti kykene ja siihen vaikuttaa todella moni asia, mutta mikäli vireystila on oikea, intohimoa riittää ja seksi on hyvää niin ei sitä koskaan voi liikaa saada ;. Rupesin ujuttamaan taas kyrpääni hänen sisäänsä lusikasta, mutta tässä kohtaa selvästikkin pillu oli jo todella herkillä joten minun täytyi olla vielä entistä varovaisempi alkuun, vaikka kosteutta riittä varmasti enemmän, kuin tarpeeksi.

Tässä kohtaa tunsin myös kyrvässäni sen, että seksiä oli tullut harrastettua normaalia enemmän ja ei se kipeää tehnyt, mutta terskani oli jo aika hellänä. Tuo sekava tunne tuntuu samaan aikaan todella hyvältä, mutta samalla siltä ettei tiedä kauan sitä tunnetta kestää. Jälleen päädyimme vaihtamaan lusikasta asennon siihen, että M makasi mahallaan ja otin hänet takaapäin. Nautin taas tuossa asennossa hänestä, jonka jälkeen kysyin haluaisiko hän imeä kyrpääni.

Sen kummemmin empimättä, kun olin mennyt selälleni sängylle ja tuli jalkoväliini ja otti kyrvän suuhunsa. Hän runkkasi ja imi minua, nuoli kyrpäni vartta ja selvästi nautti intohimoisesti tuosta, kun sai leikkiä suullaan minun kovalla kalullani. Tuo imu tuntui todella hyvältä ja tässäkin kohtaa herkkyys tuntui siellä kivasti sivulla, mutta se ei häirinnyt sillä tämä nainen osasi ottaa suihin ja uskalsi käyttää siinä sopivasti sylkeä, jotta se on tarpeeksi märkää.

Nautin huokaillen ja äänehtien tuosta tunteesta ja annoin M: Tunsin, että olen lähellä ja sen enempää kyselemättä kehotin häntä imemään kovemmin ja hoin hänelle, että just noin jatka vaan ja hän välillä ehkä koitti varautua siihen josko olin tulossa, mutta koitin vähän peitellä sitä, sillä halusin laueta hänen suuhunsa.

Kun tulin niin yllätykseksi hän otti spermat suuhunsa nöyrästi ja jatkoi sen loppuun asti. Etusivu » Keskustelut » Syvälliset » Miksi vuotiaat perheelliset miehet haluavat ostaa seksiä vuotiaalta? Ylläpito, älkää poistako tätä keskustelua, ihan asianmukaista keskustelua ja uusimmassakin demissä oli tästä juttu.

Esitin siis pari päivää sitten huoraa suomipalstalla ja mulle tuli sinne todella paljon vastauksia, että järkytyin. Myös kun olen lukenut blogia ''naapurintyttöä naidaan'', blogin kirjoittaja kertoo, kuinka moni on perheellisiä.

Miksi näin on, miksi he haluavat maata tyyliin omien lapsien ikäisten kanssa? Tai miksi muutenkin miehet haluavat ostaa seksiä? Keskustelua aiheesta ja mielipiteitä huoraamisesta. Ehkä ne tuntee ittensä samalla nuoreks? Kerranki ku olin kävelemäs kaupungilla olin menos yhteen paikkaa, mis iskä vartos nii semmonen v ukko rupee ajaan hiljaa autolla vieressä avaa ikkunan ja kysyy haluaisinko pitää kivaa..

Ei niille vissiin oman ikäiset kelpaa.. Kun olin 17 ja oottelin äitiä kirjaston eessä, niin joku vee ukko tuli siihen huohottaa jotain ja kyselee"Paljonkos neiti maksaa? Ehkä nuoremman naisen myötä pönkittävät itsetuntoaan.

Ja ehkä eivät saa munaansa seisomaan oman ikäisen kanssa. Ehkä noilla perheellisillä miehillä on sen verran tylsäksi käynyt seksielämä oman vaimokkeen kanssa, että pakko hakea lohtua muista naisista. Mutta ehkä tähänkin voi sanoo sellaisen puolustuksen sanan, että nykytytöistä ei kyllä osaa sanoa minkä ikäisiä ovat, kun pukeutuminen on varsin naisellista joillakin joillakin aika horomaista, mutta se nyt ei tietenkään oikeuta miehiä mihinkään.

Aika sairasta on tietoisesti haluta seksiä vuotiaalta. No entäs sitten nämä vuotiaat, jotka haluavat myydä seksiä vuotiaille perheellisille miehille? D Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan tyhmä, joka maksaa. No tietty toi on hiukan outoa että vuotias panisi alaikäistä. Täisi-ikäistä en sitten ihmettelisi yhtään. Moni avioliitto on pystyssä täysin rutiinien ja kulissien varassa. Toista suhdetta ei jaksa tai halua etsiä ja pelkkä pillu vaan mielessä. Jos liksakin juoksee niin ei se nyt maailmanloppu ole jos maksaa muutaman satasen pillusta.

D Sen jälkeen tyttö voi käräyttää miehen kytille, ja saattaa rapsahtaa hyvät korvaukset. D ittellänikin on kokemusta noista vanhoista paduista, jotka yrittää iskeä itseään runsaasti nuorempia. Eikä siinä mitään muuta, ku että rupee siinä tilanteessa oikeesti oksettamaan, että miten niillä on pokkaa kuvitella saavansa joltain vuotiaalta alaikäseltä muijalta? Joillekin ei riitä yks, toinen haluaa tehdä jotain laitonta, kolmas ei kestä vaimoaan, neljäs on mielenterveydeltään sairas D Yleensä opiskelijoita, jotka eivät jaksa käydä töissä joka on ihan ymmärrettävää, ettei tarvitse koulun lisäksi työskennellä ja saavat liian huonosti opintotukea.

Kaikille ei aina jää paljoo mitään ylimääräistä ja usein tossa iässä sitä nimenomaan tahtoo shoppailla? D korjatkaa, jos olin väärässä. Yleensä opiskelijoita, jotka eivät jaksa käydä töissä joka on ihan ymmärrettävää, ettei tarvitse koulun lisäksi työskennellä ja saavat liian huonosti opintotukea. D korjatkaa, jos olin väärässä Luulen, että tuollainen koskis enemmän jotain ammattikorkean tai yliopiston opiskelijoita. Ainaki musta kuulostaa vähä erikoiselta jonkun lukiolaisen tai ammattikoululaisen kohdalla.

Älyttömän surullista vaan, enkä voisi edes harkita mitään tuollaista vain uusien kuteiden toivossa! No kyllä suurimmasta osasta osaa sanoa. Ja sitäpaitsi nämä teinejä pokaavat nelikymppiset hakevat tietoisesti just niin nuorta kuin uskaltavat - voisivathan he tuntea itsensä ihan mainiosti nuoriksi vaikka kaksvitosten kanssa jos ei olisi tarve saada melkein-lasta petiinsä. Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan tyhmä, joka maksaa.

Eiköhän sekin melko lähtökohtaisesti ole tyhmä tai "tyhmä" suhteessa hyötyyn ja seurauksiin , joka alaikäisenä alkaa pyytää keski-ikäisiä miehiä panemaan itseään, rahasta tai ilman.

Joo olen samaa mieltä. Musta kenenkään itseään kunnioittavan alaikäsen ei pitäs alkaa myymään itseään. En väitä että se nyt erityisen hybveellistä täysi-ikäisenäkään olisi, mutta silloin ainakin se olisi laillista. Lisäksi keski-ikä alkaa painaa päälle väistämättä, ja halutaan olla olevinaan nuori mies, ja mikä muu saakaan itsensä tuntemaan nuoreksi kuin nuori nainen. No mikäpäs siinä - paitsi että nuo alaikäiset teinit eivät ole mitään nuoria naisia.

Nelikymppiset miehet voisivat vallan hyvin toteuttaa egotrippailuaan vaikka vuotiaiden kanssa ja olisivat silti ihan kurppia naisiinsa verrattuna. En mäkään väitä, että se fiksua on, mutta jos ittestä se on täysin okei, niin mikäs siinä. Eikö Suomessa ole seksin myyminen laillista, mutta ostaminen ei? Vai olenko aivan väärässä? Tekeekö siis tämä alaikäinen mitään rikosta myydessään itseään?

Meinaat, että joku vuotias on riittävän kypsä miettimään tuollaista asiaa mahdollisine seurauksineen? Vai onko sekin ok, jos 8-vuotias myy seksiä, jos se on 8-vuotiaan mielestä ihan okei? Kun alaikäisten seksinmyynnistä on uutisoitu, niin käsittääkseni aika usein miehiltä on saatu vastineeksi jotain ihan mitätöntä: Jos teinit olisivat kypsiä harkitsemaan objektiivisesti seksin myymistä, niin kyllä ne reppanat varmaan tajuaisivat hinnoitella itsensä vähän muuten kuin kympin viinapulloa vastaavaksi.

Ainaki musta kuulostaa vähä erikoiselta jonkun lukiolaisen tai ammattikoululaisen kohdalla Voi kyllä, useat lukiolaiset kuulemma tekevät niin, ainakin eräs ostaja on sanonut niin. Toimeentulo se ois sekin, opiskelukaan ei ihan halpaa oo. Mielenterveys on heikoilla, mutta sitä ei paranna toi helvetillinen laskupino. Sen ikäinen on kuitenkin parin vuoden päästä täysi-ikäinen eikä mikään täysin keskenkasvuinen kakara. En toki väitä, että läheskään kaikki sen ikäiset ymmärtäisivät kunnolla seurauksia ja pohtivat asiaa pitkältä aikaväliltä, mutta ei voi myöskään sanoa, että kukaan vuotias ei olisi tuohon miettimiseen riittävän kypsä.

Ei toi siis mun mielestä hyväksyttävää ja viisasta ole, mutta jos itselle tosiaankin on okei, niin en mä täysin tuomitse ja väitä väistämättä tyhmäksi. Totta ja tuo on kyllä musta aika surullista, jos pitää itteänsä jonku viinapullon arvoisena. Kaikki ei tokikaan suhtaudu seksiin samalla tavalla, mutta silti typerää pyytää vain noin vähän. Toki siis jos seksiä pidä mitenkään sen suurempana juttuna, niin mikäs siinä, jos sattuu olemaan uusien farkkujen tarpeessa ja päättä hankkia ne sitten tuota kautta "ilmaiseksi".

Veikkaisin, että ne jotka ovat, päätyvät aikalailla sataprosenttisesti tajuamaan, että eipä ole sen arvoista. Aivotkin kehittyvät vielä melkein 10 vuotta tuosta eteenpäin. Jos noita riskejä ei olis noin paljon, niin voisin jossain mielessä harkita, jos oikeasti olisi rahatilanne tiukilla. En nyt kuitenkaan ihan siinä iässä, kun asutaan vielä kotona ja ei tarvi pistää kaikista tarpeellisimpaan rahaa ruoka, laskut, asuminen , mutta joskus vanhempana ja olisi vaikka omia lapsia. Voi olla tai sitten ne tajuavat pyytävänsä enemmän.

Siis joo onhan vuotias ihan keskenkasvuinen, mutta tarkoitan lähinnä, että ei nyt ihan minkään pikkulapsen tasoinen. Kyllä tuon ikäisen ainakin olettaisi jotakin tajuavan tästä maailmasta. Kyllä se 8-vuotiaskin "jotakin" maailmasta tajuaa, samoin vuotias. Mutta kumpikaan ei pääsääntöisesti tajua maailmaa sillä monimutkaisuustasolla, jolla liikutaan silloin kun arvioidaan jotain prostituution mahdollisia etuja vs. Jos tajuaisi, niin miksi sitten noita "otti poskeen tupakka-askista" juttuja olisi?

Tavallaan nopea tapa tienata rahaa, mutta helvetinmoiset riskit: List could go on. Kaikki muut tosta voi helposti pitää paikkaansa. Kiva jos törmäis muute omaan isään: Hyii en tiiä tähän vastausta mut toi on niin ällöttävää.

Varsinki jos niillä on tyylii saman ikäsii tyttäriä? Oisko niistä kivaa jos omalle tyttärelle kävis tollee? Tuo on melkein kuvottavinta tuossa. Väkisinkin tulee mieleen, että kuumottaako niitä oikeasti se oma tyttö kotona ja käyvät sitten purkamassa paineet johonkin mahdollisimman vastaavaan vieraaseen?

Idiootteja on joka ikäluokassa. Niin vuotiaissa kuin vuotiaissakin. Kuitenkaan jokaikinen vuotias ei myy itteänsä, joten eiköhän se ole selvää, että vuotiaatkin osaavat jotakin pohtia? Ei kaikki osaa, mutta ei osaa kaikki sitä vanhemmatkaan miettiä kaikkea järjen kanssa.

Ja oikeasti jotkut ei pidä sitä isona juttuna, että otimpa poskeen tupakka-askista vielä monen vuoden päästäkään. Ei se tarkoita, että tällä henkilöllä ei olisi minkäänlaista harkintakykyä.

Joillekin se oli vaan suihinotto, ei sen enempää. Pääasiahan on ettei tälle henkilölle käy mitenkään eikä häntä ala myöhemmin kaduttaa. Ei se ole täysin sula mahdottomuus, että tuollainen ei alkaisi kaduttaa myöhemmin. Toki suurinta osaa varmasti, mutta ei voi yleistää, että kaikkia. Fiksuja junnuja, osaavat tienata helppoa rahaa. Voi olisinpa minäkin ollut niin fiksu. Ja miten se teini, jonka aivot ihan biologisestikin muuttuvat vielä melkein 10 vuotta, näkee omiin tulevaisuuden ajatuksiinsa niin, että sillä suihinottohetkellä tietää ettei tule katumaan ikinä?

Niin - ei se tiedäkään, vaan se ottaa riskin senhetkisen tietämyksensä valossa. Se, että ottaa moisen riskin röökiaskista, kertoo musta ihan aikalailla riittävästi harkintakyvystä. Mäki kokeilin tätä samaa mitä aloittaja, viestejä tuli pilvin pimein.. Paljonko siitä yhdynnästä pitäisi maksaa, jotta hinta ei olisi liian alhainen vitusti: Miekkonen sanoi maksavana e riippuen tapauksesta..

Joo, sä et taida tajuta ihan mitä mä tarkoitan: D Siis ei joku välttämättä saa siitä mitään elämänsä traumoja tuosta. Ja joku saattaa tietää riskit aivan hyvin, mutta silti tehdä noin.

En mä ite tekis noin, mutta kyllä mun mielestä se on tärkeintä, että tätä henkilöä itseään ei juttu haittaa. Jos tosiaan joku ajattelee ettei joku suihinotto ole sen kummoisempi juttu, niin miksei joku niin saisi ajatella? Hyi vittu on kokemuksia ku noin vanhat tulee yrittää, jopa työaikana! Hyi vittu on kokemuksia ku noin vanhat tulee yrittää.

Kirjoituksia ja tekoja ei saa anteeksi, sitten kun kuolet, oma taakkasi katoaa, jäät kuitenkin muiden mieliin naurunaiheena, eikä millään hyvällä. Blogin kirjoittaja voi hakee itelleen apuu oudoist nais ja mieskuvista. Miks tällast paskaa on? Kirjoittajalle terkut, et oot niin likanen, että joudut varmaan rimmaa muijien perseitä lopun ikää. Jumala on salee mun puolella. Ihmisiä kiinnostaa, millainen ihminen päätyy myymään itseään.

Ajattelin nyt paljastaa jotain itsestäni, jotta stereotypiat pääsevät toteutumaan ISTJ, mikä on kolmanneksi yleisin persoonallisuustyyppi, joka on tunnollinen ja analyyttinen tosiasioiden ja yksityiskohtien johtaja.

Eli aika perustallaaja olen! Noista tuloksista huomioitavaa on ehkä tuo, että pohjaan päätökset enemmän järkeen kuin tunteisiin Testiä voi kokeilla tehdä mm. Meniköhän nyt liian korkealentoiseksi Toivottavasti ei tullut paljastettua liikoja. Jos nyt jotain lähdettäisiin analysoimaan noista paljastuksista, niin hei, olen päätynyt ihan selvästi huoraamaan, koska olen avioeroperheestä eli en ole saanut isän huomiota tarpeeksi!

Nyt sitä on sitten haettu muualta. En ala kitisemään vastaan, sillä en usko kenenkään tuntevan itseään niin täydellisesti, että voisi väittää käsi sydämellä olevansa varma jostain tuollaisesta. Vaikka totean, että se ei ole syynä tähän omasta mielestäni, niin mitä jos jossain mielen syvimmissä perukoissa on jotain kuitenkin? Ihmisissä on kuitenkin se tiedostamatonkin puoli, josta ei kukaan tiedä.

Ainakin ihmiset voisivat olla rehellisempiä itselleen siitä, että on normaalia ihastua muihinkin kuin siihen omaan kumppaniin, eikä siinä ole mitään väärää. Haluan, että ihmiset pystyisivät keskustelemaan kumppaninsa kanssa näistä ihastumisista.

Olen saanut sekä hyvää että huonoa palautetta blogistani. Joidenkin mielestä seksiä on muutenkin joka puolella liikaa. Vihapostia en ole kuitenkaan saanut. Lisäksi sähköpostikansioni on ääriään myöten täynnä treffikutsuja ja panopyyntöjä.

Eniten tulee palautetta miehiltä. Monen mielestä olen rohkea kun uskallan kirjoittaa omalla naamallani tällaista blogia. Vanhempani ovat olleet myös tukenani, koska he ovat kiinnostuneita elämästäni ja mielipiteistäni. Ei ihan joka mutsi postaisi omalle Facebook-seinälleen tyttärensä seksikirjoitteluja. Siksi pidän tärkeänä blogien tarjoamaa kanavaa osoittaa, että erilaisia seksuaalisia tapoja on olemassa ja että niiden kanssa voi elää hyvää elämää.

Ihmisten tietämyksessä ja osaamisessa seksin suhteen on monenlaisia puutteita. Monesti harmittaa se, miten heikosti esimerkiksi koulun seksikasvatuksessa käsitellään nautintoa ja seksuaalisuuden moninaisuutta. Seksi on keskeinen ihmisten terveyteen, hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttava tekijä. Joskus huomaan joidenkin ajattelevan, että seksistä kirjoittava ihminen pitää seksiä maailman tärkeimpänä asiana, tai etten välitä muista yhteiskunnallisista asioista.

Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, ja sitä on rasittavaa joutua todistelemaan. Toivon lisää perehtymistä seksuaalisuuden tutkimukseen. Esimerkiksi erilaisten seksuaalisten käytäntöjen seurausten tunnistaminen on minusta kiinnostavaa.

Vähän aikaa sitten kuuntelin Yleltä Maria Jungnerin seksuaalisuutta käsittelevää radio-ohjelmaa. Eräs vieras esitti ajatuksen, että parisuhteessa pitäisi välillä harrastaa huonoakin seksiä, jotta vire ja läheisyys pysyisivät terässä. Se voi kuulostaa intuitiolla ihan hyvältä ajatukselta, kunnes tutkimuksesta huomaa, että vaille orgasmia jääminen seksissä vähentää tulevaisuudessa naisten seksuaalista halukkuutta. Tavoitelkaa rohkeasti nautintoa ja olkaa toisianne kohtaan hienovaraisia ja rehellisiä!

En kirjoita päiväkirjamaisesti omasta seksielämästäni yksityiskohtia säästelemättä, vaan tarkastelen seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla. Blogi käsitteli aluksi ihmissuhteita, ja se vinoili Sex and the City -sarjan esittämälle sinkkuelämän idealle.

Huomaamattani aloin kirjoittaa yhä enemmän seksuaalisuudesta, seksistä, sukupuolesta, parisuhteista ja feminismistä. Kirjoitan siitä, miten tärkeää on käyttää kortsua ja siitä, miten paljon vihaan Cosmopolitanin välittämää kuvaa Naisista ja Miehistä, suurilla alkukirjaimilla. Missioni on lisätä avoimuutta seksin — etenkin naisten seksuaalisuuden suhteen. Naisten seksuaalisuutta hallitaan ja rajoitetaan yhteiskunnassamme yhä monella tavalla.

Juttu luisti todella luontevasti ja keskustelumme oikeastaan vain jatkuivat siitä mihin viesteissä olimme jäänet. Juttelimme todella monipuolisesti eri asioista pitkään ilman minkäänlaista vihjailua mihinkään suuntaan, mutta mielessäni kokoajan toki oli ajatus siitä, että tuon naisen tahdon kohta kiusata äärimmilleen ja ottaa lujaa, jolloin selviää onko hän niin tuhma mieleltään mitä tekstit lupailivat. Ilmassa oli toki havaittavissa sitä naapurintyttömäistä ujoutta ja kiusoittelinkin häntä, että taitaa neitoa vähän ujostuttaa, johon M rehellisesti vastasi olevansa alkuun hiukan ujo.

Siirryimme makuuhuoneeseen ja menin sängylle makaamaan. M tuli viereeni ja pyysin häntä riisuutumaan edessäni ja sanoin, että sinunhan piti kiusata minua siinä asussasi. Hän riisui itsensä paljastaen kauniin ja seksikkään vartalon minulle, jota verhosi tuo asu, jonka hän oli käynyt muutama päivä aikaisemmin ostamassa.

Hän keikisteli edessäni ja toi pyllyään lähelle minua ja selvästi nautti siitä, että sai esitellä vartaloaan minulle. Ujo virne hänen naamallaan teki tilanteesta entistä kiihottavampaa, mutta hän selvästi vältteli ujouttaan ja oli tilanteeseen nähden todella rennon oloinen. Hieroin hänen persettään ja siirsin käteni jalkoväliin, jota peittosi tuo pitsinen alaosa. Tunsin sen läpi jo tässä vaiheessa kosteuden ja kuulin huokaukset ja voihkinnat, kun käteni kosketti hänen kiimaista pilluaan.

Ohjasin hänet makuuasentoon ja rupesin kiusaamaan häntä suudellen häntä kaulalle ja korvan taakse ja edeten alemmas hänen rinnoilleen.

Otin hänen rintansa esiin ja suutelin ja imin hänen nännejään ja siirryin takaisin ylöspäin hänen kaulalleen. Tästä jatkoin matkaani alaspäin, suutelin hänen vatsaansa ja menin kohti jalkoväliä, mutta menin kohti sisäreisiä ja nuolin hänen jalkoväliään todella läheltä pillua, mutten vielä mennyt sinne asti, vein välillä suuni lähelle pillua, jotta hengitykseni tuntui tuon ohuen alaosan läpi ja M selvästi janosi, että painaisin suuni jo suoraan sinne.

Paljastin tuon pillun avaamalla napit alaosasta ja kiusoittelin häntä vielä lähempää. Tästä siirryin takaisin ylös, jotta kiusaamiseni varmasti laittaisi tuon naisen janoamaan saada nautintoa vielä enemmän, suutelin häneen ylävartaloaan, huuliaan ja kiusoittelin kielelläni korvan takaa. Hitaasti alaspäin edeten kävin taas rinnat läpi, edeten vatsalle, sitä kautta sisäreisille ja pillun huulille ja painoin suuni hellästi hänen pillulleen.

Tällä kertaa kuulin voimakkaan huokauksen ja voihkaisun. Nuolaisin kerran pitkällä vedolla pitkin pillua ja maistoin tuon todella märän kiimanesteen ja M voihkaisi vielä lujemmin. Kiusoittelihin häntä näin pitkään ja annoin vain muutaman suoran nuolaisun hänen pillulleen ennen, kuin aloitin kunnon nuolemisen. Nuolin hänen klitoristaan, välillä siirtyen pillun huulille joka vuoti paksua kiimanestettä ja sai minun kiiman maksimiin.

Upotin sormeni myös hänen sisäänsä ja nuo voihkaisut kuulosti todella kiihottavilta ja ennenkaikkea aidoilta reaktioilta.

Ilmassa oli tietynlaista jännityneisyyttä, mutta silti tunnelma oli paljon rennompi mitä olisin voinut kuvitella ja tuon naisen itsevarmuus ja täysi heittäytyminen sai minut todella kiimaiseksi.

Annoin hänelle kieleni avulla usean orgasmin ja käytin välillä sormiani hänen sisällään ja tunsin tuon pillun todellisen tiukkuuden sillä kaksi sormea sisällä teki todella ahdasta. Välillä lopetin sormetuksen ja annoin hänelle pelkkää kieltä, kiusoittelin välillä taas muualta ja jatkoin nuolemista. Otin sormeni tasaisin väliajoin mukaan ja tunnustelin hänen tunnelmiaan ja reaktioitaan ja viimein pitkän nuolemisen ja sormettamisen jälkeen tuli tuttu tunne ja lotina, että kohta tapahtuu jotain mistä tämä neito yllättyy.

En kuitenkaan kiirehtinyt tämän asian kanssa, sillä tämä neito selvästi tarvitsi hiukan aikaa siihen, sillä alkuun monta kertaa, kun tuntui olevan huippu lähellä M jollain tapaa vaihtoi asentoa. Maltoin mieleni ja olin kärsivällinen ja viimein tuli vahva paineen tunne ja sain hänet roiskimaan pitkin lakanoita. Jatkoin vielä nuolemista ja annoin hänen herkkänä olevalle klitorikseelleen kieltä ja sain hänet tulemaan vielä useaan kertaan. Ohjasin hänet vuorostaan minun jalkoväliini ja hän hyväili kaluani bokserieni läpi, antoi suudelman kyrvälleni myös housujen läpi ja kiusoitteli minua ennen, kuin otti minulta bokserit pois jalasta ja jatkoi kiusaamistaan.

Hän suuteli vatsaani, kaulaani ja kaikkea mitä minä hänelle olin äsken tehnyt, sillä nyt oli minun vuoroni olla kiusattavana. Ja nuolaisi kyrpäni vartta, antoi sille helliä suudelmia, muttei ottanut sitä vielä suuhunsa eikä koskenut siihen muulla tapaa.

Vihdoin hän otti kyrpäni varmaotteisesti käteensä ja upotti sen suuhunsa. Hän vaihteli otettaan, tempoaan ja kovuuttaan runkatessaan, otti välillä kyrvän svyvemmälle suuhunsa ja välillä kiusoitteli vain terskaa pyöritellen kieltään sen ympärillä.

Olin kiusoitellut itseäni jo muutaman vuorokauden runkkaamatta, joten olisin voinut räjähtää jo tuohon paikkaan, sillä sen verran hyvin hän työnsä teki, mutten tietenkään tahtonut vielä tässä kohtaa laueta ja pidin malttini. Kiimani kasvoi vain entisestään ja ohjasin hänet hiuksista päälleni kiusaamaan minua. Hän hieroi märkää pilluaan kyrpääni vasten ja se meinasi tehdä minut ihan hulluksi. Olisi tehnyt mieli vain ottaa hänestä tiukka ote ja upottaa kyrpä tuonne kosteaan pilluun, mutta halusin vielä kiusata itseäni ja tuota todella kiimaista naista.

En ollut ainoa jolta loppui maltti kesken ja M kysyi minulta pitäisikö meidän kuitenkin ottaa kondomi, johon sanoin, että se sopii minulle oikein hyvin. Hän kaivoi laatikostaan kondomin, antoi sen minulle ja minä asettelin sen paikalleen. M tuli päälleni ja ohjasi kyrvän hänen todella tiukkaan, mutta onneksi myös todella märkään pilluun, jotta sisään painuminen oli edes mahdollista.

Tämä tuntui taivaallisen hyvältä ja tunne oli molemminpuolinen, sillä M: Hän ratsasti päälläni kiimaisesti, minä puristelin hänen rintojaan ja nautin tästä tilanteesta kaikin aistein. Litinä kävi, kun märkä pillu pumppasi kyrpääni edestakaisin sisällään ja naisen nautinto näkyi, kuului ja tuntui todella voimakkaana. Halusin ottaa hänet edestäpäin ja siirryimme lähetyssaarnaajaan ja upotin kovan kyrpäni hänen liukkaaseen, mutta ahtaaseen pilluunsa.

Rupesin pumppaamaan itseäni hänen sisään todella kovasti ja intohimoisesti. Tuo pillu tuntui aivan ihanalta ja tunnelma oli muutenkin todella kiihottava ja kiimani vain kasvoi entisestään. Pillu tuntui kostuvan kokoajan vain enemmän ja enemmän ja tunsin siellä kasvavan paineen.

Hetken kuluttua M sanoi minulle, että hänestä tuntuu samalta, kuin hänestä aiemmin oli tuntunut kun oli squirtannut ja ei mennyt kauaa, kuin tunsin kyrvän juuressani lämmintä nestettä ja tajusin, että tämä kiltti ja viaton naapurintyttö oli siirtynyt juuri todella tuhmalle levelille ja roiski jo pelkästään siitä, että häntä pani edestäpäin.

Todella harva nainen squirttaa kuitenkaan itse yhdynnässä ja varsinkaan tuollaisia määriä tai kerta toisensa jälkeen, sillä tuo roiskimisen ilotulitus oli vasta alkamassa ja tasaisin väliajoin tunsin kuinka hän tuli uudelleen ja uudelleen ja hän usein mainitsikin, että mä tuun taas kohta. Tämä sai mut todella kiimaiseksi ja olin todella hämmentynyt.

Aiemmat kokemukseni naisista, jotka squirttasivat myös tuolla tapaa olivat kuitenkin naisia, jotka olivat roiskineet lukuisia kertoja aiemmin ja joilla se kuului asiaan lähes joka kerta seksiä harrastaessa. Nautin hänestä tuossa asennossa todella kauan ja kävin välillä nuolemassa noita nesteitä hänen jalkovälistään ja lakanat olivat tässä kohtaa jo aivan litimärät.

Hän hoki kuinka hänestä nyt tälläinen kuoriutui ja miten tuollainen edes on mahdollista. Halusin ottaa hänet takaa ja nähdä tuon hänen timmin ja sporttisen perseen edessäni kun upotan kyrpää hänen halukkaaseen pilluunsa takaapäin. Hän tuli kontilleen sängyn reunalle ja painoin itseni hänen sisäänsä pikkuhiljaa, sillä hänen pillunsa ei ollut selvästikkään tottunut tälläiseen käsittelyyn ja tiukkuutensa vuoksi joka kerta uudelleen siään työntyessä joutui sitä hiukan valmistelemaan.

Panin häntä takaapäin nauttien tuosta näystä joka edessäni oli, tunteesta miten tuo pillu puristi kyrpääni ja noista kiiman äänistä ja tuoksuista, jotka huoneessa vallitsi. Puristelin ja läpsin myös hänen peppuaan, mutta tällä kertaa läpsäisyni olivat todella helliä, sillä tämän tapaamisen tarkoitus olikin harrastaa intohimoista seksiä vähemmän rajuilla otteilla, mutta ei kuitenkaan tempoa tai tuhmuutta säästellen.

Pyysin hänet nousemaan ylös ja nussin häntä peilin edessä takaapäin, otin hänen hiuksistaan kevyesti kiinni ja nautin tuosta näystä kun näin takaapäin, kuinka kyrpäni upposi häneen ja peilissä hänen nauttivan ja ehkä hiukan yllättyneenkin ilmeen, että mitähän sieltä seuraavaksi on tulossa. Otin hänet vielä edestäpäin ja nautin hänestä todella pitkään ja sain taas todistaa ja tuntea tuon roiskimisen, joka vieläkin hämmensi ja kiihotti minua samaanaikaan. Lopulta tunsin olevani valmis ja hänen myös kaipaavan pientä hengähdystä tottumattomalle pillulleen ja kysyin voisinko laueta hänen päälleen, johon sain myöntyvän vastauksen.

Tästä huolimatta siirtyessäni hänen päälleen ja runkatessani itseäni hänen päällään hän suojasi kasvonsa ja minulla oli aikamoinen käännyttäminen ja suostuttelu, jotta hän suostui ottamaan ne pois edestä, mutta loppuviimein hän sulki silmänsä ja ujostellen virne kasvoilla odotti laukeamistani. Laukesin häne mahalleen, rinnoilleen ja sitten minusta syöksyi kovimmat sykäykset pitkin hänen kasvojaan ja hiuksiaan.

Heittäydyimme sänkyyn ja nautimme tuosta raukeasta olosta ja keskustelimme kaikesta. M sai vieressäni jonkinlaisia kouristuksia ja hänen kehonsa tärisi pitkään nautinnosta vielä tuon seksin jälkeenkin. Kello oli jo todella paljon, sillä tuo ensimmäinen sessio otti aikaa useamman tunnin ja väsymyskin rupesi hiipimään pikkuhiljaa ja jossain vaiheessa nukahdimme lähekkäin.

Olimme nukkuneet korkeintaan kaksi tuntia, kun heräsin jäätävän panetukseen ja silmät ristissä koetin M: N jalkoväliä, joka oli todella märkänä. Rupesin hieromaan hänen jalkoväliään sormilla ja siirsin kovan kyrpäni lähemmäs hänen pilluaan ja hieroin sitä vasten hänen klitoristaan.

Hän suuteli vatsaani, kaulaani ja kaikkea mitä minä hänelle olin äsken tehnyt, sillä nyt oli minun vuoroni olla kiusattavana. Naapurintyttöä naidaan milla ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla. Tässä minä oon hyvä, Katri nyökkää. Itselleni se on stereotypia nro 1 - enkä siitä edes kovin hevillä luovu. Itse asiassa kun olin 18 ja lukion kolmannella, ysiluokkalainen poika kysyi olenko samalla seiskaluokalla kuin kuorokaverini. M tuli viereeni ja pyysin häntä riisuutumaan edessäni ja sanoin, että sinunhan piti kiusata minua siinä asussasi.

0 thoughts on “Naapurintyttöä naidaan milla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *