Blog

Zerif supports a custom frontpage

Hyvä peppu oulu

hyvä peppu oulu

Ja oikeastaan, miksipä ei? Huomaan, että varsinkin tuo uusin hankintani aivan oikeasti tuottaa minulle iloa. Silloinhan se on onnistunut hankinta, vai mitä? Jotain hassua siinä on, että tuollaisen pienen taulun sanomaan haksahtaa päivä toisensa jälkeen. Vaikka olen itse maksanut tuon esineen, joka muistuttaa minua siitä, että minunkin peppuni on aivan nätti, silti se toimii.

Aamulla kotoa lähtiessäni, eteisen peilistä itseäni tarkastellessa tuo taulu muistuttaa että olen hyvä, riitän ja näytänkin vielä oikein mukavalta. Jotenkin se vain riittää ja saa pilkkeen silmäkulmaan. Ehkä olen vain helposti höynäytettävissä?

Tsemppilauseet ovat kliseitä, mutta niin kai olemme mekin. Tarvitsemme sitä, että samoja tuttuja lauseita toistellaan aina vain uudestaan. Sellanen latino, brassi tyylinen peppu jne. Olin tulossa sanomaan, että eiköhän jokaisesta pepusta joku tykkää, ei sen niin väliä. Mutta kun kattelin suurinta osaa noista linkeistä järkytyin siitä, että kaikilla tuntuu olevan samanlainen maku tuon suhteen ja viellä enemmän siitä, että noi peputhan on hyvin paljon sellasia millasia LASTEN peput on.

Oisin jotenki luullu, että enemmän ois tykätty vähän naisellisemmista eikä noin "tyttömäisistä" muodoista. Tähän keskusteluun vastaa pääosin teinityttöjä. Muodokas ja timmi, treenattu pylly! Sellanen pyöreä ja erottuva, mielellään aika kookaskin: Lukija,siistit kattilat pelastin metallinkeräyksestä tarpeeseen myllyojalla!

Enkeli tuo kultasiipi suojan ja turvan antaa Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu. Päivän tykätyin viesti Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta Sisällissota oli yritys vapautua sortovallasta. Osa kansasta ajatteli, että on parempi kuolla vapaana kivääri kädessä, k Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Höyhtyällä väkivallanteko, jossa käytettiin teräasetta — poliisioperaatio päättyi yhden henkilön kiinniottoon Parikymppinen Iikka Kivi sai helpotusta huonoon oloonsa rasistisista ajatusmalleista — "En voi ylpeillä menneisyydelläni", stand up -koomikko tunnustaa Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Ihmisiä liikkeellä tungokseksi asti — myyntipaikkoja kappaletta Oijärvellä syttyi pieni maastopalo — leviäminen saatiin rajattua.

Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa Suuri maastopalo työllistää pelastuslaitosta yli yön Kalajoella — jälkivartiointi kestää sunnuntaiaamuun saakka Kuski narahti huumeista Kemissä Herra Hyrre on ensimmäinen hypokoira oikeussalissa — tarkkanenäinen koira haistaa verensokerin laskun ja kiikuttaa syyttäjälle välipalapussukan Kun Lappiin tai Kanadaan suunnitellaan uutta kaivosta, rikastuksen aivot löytyvät Pohjois-Karjalan Outokummusta.

Koko maassa joko ruohikko- tai metsäpalovaroitus — lämmin ja kuiva sää jatkuu Kun poliitikko uhriutuu, todellisuus nyrjähtää Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on valmis harkitsemaan perustuslakituomioistuinta. Real jälleen Mestarien liigan voittaja, Liverpool-vahdilla sysimusta ilta — sankarina vaihtopelaaja Bale, joka sinetöi voiton saksipotkulla

hyvä peppu oulu

Hyvä peppu oulu -

Tuo kyllä on tehokas! Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Kunhan tunnette olonne hyväksi siinä kropassa, joka teillä on, ja unohatte sen mistä joku muu tykkää! Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu. Lahtelaisilla tappiotonta taivalta kuusi kamppailua. Liike on tehokas ilman painojakin. Perusbensan hinta noussut yhä, ilmenee seurantasivustolta Pituus ei näissä malleissa sinänsä haittaa, sillä ne eivät farkun lahkeen kapeuden vuoksi yllä maahan. Taidanpa samalla liittyä lukijaksi. Vaikka useat sellaiset tytöt taas vaihtaisivat ilomielin minun kokooni. Sulla on kyllä aina nuita peppujuttuja!

0 thoughts on “Hyvä peppu oulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *