Blog

Zerif supports a custom frontpage

Suomalainen best gangbang

suomalainen best gangbang

Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts.

Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Hei, Onko suomessa järjestetty gangbangejä? Joitain viestejä löysin foorumilta jossa kk olisi yrittänyt järjestää näitä, mutta ilmeisesti homma kuivui? Maailmalta löysin googlella gangbang kisoja, joissa jopa yli tuhat äijää oli panemassa Olis mielenkiintoista päästä mukaan tämmösiin sessioihin. Foorum-persoona vailla vertaa, omanlaisia ajatuksia, ei jäljittele ketään toista. Miehet vaan numerolappu rinnassa munasillaan jonossa oottamassa pääsyä pukille.

Jess, se ois mukavan irstasta ja siitähän meikä tunnetusti tykkää. Kuinkas pitkän jonon se Paulatar suostuis läpipanemaan, jos mä vähän meidän puulaaki- joukkueelle asiasta vinkkaisin? Kyllähän Hesan erotiikka messuilla pantiin kimpassa. Myös siviileillä oli mahdollisuus hakea mukaan. Ja, no tietyissä seuroissa kimppojakin järjestetään, mutta ei niistä ihan kaikille vaan huudella koska julkisuus asioissa on vähän ristiriitaista. Mutta kyllähän kunnon kimppapano paikkansa pitää ja on hyvää.

Nina järjestelee vieläkin kimppoja ja on ilmoitellut ST: Heillä nina ja sabrina ja se vaalea jonka nimeä en nyt muista on muutamia vakioporukoita ja yleensä muutama kimppasessio on kuukaudessa.

Olen itse vain mukana kerran kuussa mutta mukavia neitosia ja tekevät kaiken omasta halustaan ja ovat kyllä melkoisia nymfoja ja vielä kauniitakin.

Ottavat uusia jäseniä yleensä haastattelujen jälkeen eli itsekin pääsin mukaan kun kävin ensin siinä Sedu Koskisen paikassa baarissa ja sain tytöt hyväksymään itseni porukkaan. Myös Tampereella oli kesällä yksi kimppa mutta sen jälkeen sieltä ei ole kuulunut mitään eli taitaa tämä Helsingin kimpparingi olevan ainut tällä hetkellä tiedossa oleva.

Löytyisikö vielä muita kehittelemään gangbang-kuviota? Originally Posted by Mini. Siitä vaan, onhan noita ympäri eurooppaa pilvin pimein. Eikös noita ole Suomessakin? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ei ne kerro itekään. Ne antaa ohjeet sit kun soitat, taksilla sinnen pitää mennä jos olen ymmärtänyt oikein Masala on masala, siel miss takametsian tarzan asuu. Ehdottomasti tuollainen pitäisi saada Suomeen. Olen valmis sijoittamaan yritykseen, sen verta mielenkiintoinen juttu. Ja osakkathan pääsisivät tietysti puolella hinnalla Juu perusta vaan, sitten sulla on kaikki mahdolliset sukupuolitaudit , kun panetat itseäsi siellä joka ilta.

Ei raha kysy hintaa, jos liikeidea toimisi niin raha vie voiton. Luulen et olisi kysyntää ja rahaa voisi tienata, paljonkin. Käyppä masalassa ja kerro meille mikä oli fiilinki. Tuota sukupuolitautien tarttumista on tutkittu noissa klubeissa ja yllätys, ei tartu Ensinnäkin siellä käyvät osaavat suojautua käyttämällä kondomia ja toiseksi tuo porukka on hyvin tietoista riskeistä ja jopa ylireagoivat pienenpiinkin tautiepäilyihin.

Kolmanneksi, siellä ei aivan rupusakki käykkään ja neljänneksi siellä ei saa olla humalassa, joten ei sähläillä niiden suojautumisvälineiden kanssa. Tuolla kaupallisen seksin puolella , ilotaloissa, tilanne on toinen, sieltä tartuntoja saa helpommin. Katselin tuota sateliittikanvalta joskus viime syksynä.

Ainakin Saksassa tuo homma toimi esimerkillisen siististi ja turvallisen näköisesti. Asiallisesti käyttäytyviä ihmisiä ja ei paikkalla kyllä näitä kännäilijöitä näkynyt. Ja Ovella oli kaksiovisen kaapinkokoinen järjestysmies, jos ongelmia olisi ilmaantunut, niin olisi taatusti lentänyt ja kauas. Ovella piti hankkia jäsenyys ja allekirjoittaa Saksankielinen paperi, jossa oli järjetyssäännöt, tai määräykset.

Joo, milloinkas on osakeanti, tuo on varma bisnes, seksi myy aina ja on myynyt. Sellainen siisti ja asiallinen paikka, kunnon tilat, erilaista ohjelmaa, mikä ettei vaimon kanssa tai sitten ilman ostaisin vuosipiletin. Mitähän laki mahtaisi sanoa tuosta, tai siis polliisi?

Laki kieltää parittamisen, eli ei tuo nyt varmaan täyttäisi sen tunnusmerkkejä ja eikös juuri Ruotsissa ole seksin ostaminenkin rangaistavaa.

Toki toiminnasta verotettaisiin normaalin yritystoiminnan tapaan Valtiovarainministeriön harmaantalouden työryhmä varmaan puuttuisi asiaan, nyt kun se Hautalakin lähti sieltä.

Pimeä huone olisi ainakin kiellettävä. Ja kyllä korotkin nousisivat kattoon, jos siellä harrastettaisi tuota joukkopanoa. Mutta on sillä toki hyviäkin puolia, nämä kukkahattutädit voisivat joukolla käydä panettamassa itseään maahanmuuttajilla, jospa hekin sen jälkeen ymmärtäisivät, että seksi voi olla hauskaa ja terveellistä liikuntaa, eivätkä olisi aina sitä kieltämässä.

Ihan turhaa vittuilua ja huulenheittoa tällä palstalla, avaajalla asiallinen kysymys ja esitys. Katselkaa noita treffipalstoja, ihan toivotonta touhua. Tuolla luulisi asioiden toimivan. Ryhmyrit kaapista ry Toistatuhatta ihmistä on kuitenkin lukenut tämän viestiketjun ja enemmistö näyttäisi hyväksyvän tuonkaltaisen puuhaamisen.

Ja mitä vittua tuo juttu kuuluu sellaisille, joita se ei kiinnosta, kysyn vaan? Ei kaikki käy kirkossakaan. Jäsen nro 69 Hyvä keskustelu tässäkin asiassa menee reisille muutaman hörhön takia Niinhän se on aina näillä palstoilla, valitettavasti. Ei luulisi olevan ylivoimaista estettä, suomalaiset hyväksyvät homoavioliitot, alkoholin käytön, tupakoinnin, hampun pössöttelyn jne. Miksi kieltää seksin harrastamista, hyvää ja tyydyttävää liikuntaa ja hauskaa.

Meillä aivan oma "klubi" ts joukko innokkaita harrastajia ja tapailemme noin kerran kuukaudessa. Meillä tarkoitusta varten oma paikka Helsingissä.

Olisimme mahdollisesti kiinnostuneita tällaisesta rennosta "klubista". Ja jäis muutama ulkomaan matka tekemättä. Kotimaan kulutus lisääntuisi ja seksiin liittyvä hiilijalanjälki pienenisi. Löytyiskö helsingistä sopivaa kiinteistöä tuohon tarkoitukseen? Iran paikka on todella hyvä. Voimme suositella iltoja kaikille: Useampia pääkaupunkiseudullakin sekä ainakin yksi jokaisessa isommassa kaupungissa.

Iralla on iltoja pareille kertaa lauantaisin koko keväänä,. Kantakaupungissa pitäisi olla clubi, jonne pääsee hetkenkin mielijohteesta.

Keltsu on ok, mutta jos olisi sellaien jossa vähän enemmän panostettu myös pariskuntien viihtyvyyteen ja seurusteluun Saas nähdä onko tänään taas mitä siellä. Ei Suomessa ole oikeanlaista clubia. Todellakin sen pitäisi olla aina auki ja jäsenkortilla pääsisi.

Villi Iiran mainokset täällä eivät paljoa auta. Eikä homopaikka Keltsun kehuminen. Maailma on muuttunut ja tuollaiselle paikalle on selvä tilaus.

Suomalainen best gangbang -

Juu perusta vaan, sitten sulla on kaikki mahdolliset sukupuolitauditkun panetat itseäsi siellä joka ilta. Katselin tuota sateliittikanvalta joskus viime syksynä. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Kokemuksia, arviot ja kysymykset asiakkailtamme Asiakkaamme antoivat tuotteelle Anna oma arviosi! Eikä homopaikka Keltsun kehuminen. Useampia pääkaupunkiseudullakin sekä ainakin yksi jokaisessa isommassa kaupungissa. Kyllä se vain noin onettä seksi myy aina. Ja kyllä korotkin nousisivat kattoon, jos siellä harrastettaisi tuota joukkopanoa. Yksinäinen mies maksaa sitten paljon enemmän. Ja Ovella oli kaksiovisen kaapinkokoinen järjestysmies, jos ongelmia olisi ilmaantunut, niin olisi taatusti lentänyt ja kauas.

Sellainen siisti ja asiallinen paikka, kunnon tilat, erilaista ohjelmaa, mikä ettei vaimon kanssa tai sitten ilman ostaisin vuosipiletin. Mitähän laki mahtaisi sanoa tuosta, tai siis polliisi? Laki kieltää parittamisen, eli ei tuo nyt varmaan täyttäisi sen tunnusmerkkejä ja eikös juuri Ruotsissa ole seksin ostaminenkin rangaistavaa. Toki toiminnasta verotettaisiin normaalin yritystoiminnan tapaan Valtiovarainministeriön harmaantalouden työryhmä varmaan puuttuisi asiaan, nyt kun se Hautalakin lähti sieltä.

Pimeä huone olisi ainakin kiellettävä. Ja kyllä korotkin nousisivat kattoon, jos siellä harrastettaisi tuota joukkopanoa. Mutta on sillä toki hyviäkin puolia, nämä kukkahattutädit voisivat joukolla käydä panettamassa itseään maahanmuuttajilla, jospa hekin sen jälkeen ymmärtäisivät, että seksi voi olla hauskaa ja terveellistä liikuntaa, eivätkä olisi aina sitä kieltämässä. Ihan turhaa vittuilua ja huulenheittoa tällä palstalla, avaajalla asiallinen kysymys ja esitys.

Katselkaa noita treffipalstoja, ihan toivotonta touhua. Tuolla luulisi asioiden toimivan. Ryhmyrit kaapista ry Toistatuhatta ihmistä on kuitenkin lukenut tämän viestiketjun ja enemmistö näyttäisi hyväksyvän tuonkaltaisen puuhaamisen. Ja mitä vittua tuo juttu kuuluu sellaisille, joita se ei kiinnosta, kysyn vaan?

Ei kaikki käy kirkossakaan. Jäsen nro 69 Hyvä keskustelu tässäkin asiassa menee reisille muutaman hörhön takia Niinhän se on aina näillä palstoilla, valitettavasti. Ei luulisi olevan ylivoimaista estettä, suomalaiset hyväksyvät homoavioliitot, alkoholin käytön, tupakoinnin, hampun pössöttelyn jne. Miksi kieltää seksin harrastamista, hyvää ja tyydyttävää liikuntaa ja hauskaa. Meillä aivan oma "klubi" ts joukko innokkaita harrastajia ja tapailemme noin kerran kuukaudessa. Meillä tarkoitusta varten oma paikka Helsingissä.

Olisimme mahdollisesti kiinnostuneita tällaisesta rennosta "klubista". Ja jäis muutama ulkomaan matka tekemättä. Kotimaan kulutus lisääntuisi ja seksiin liittyvä hiilijalanjälki pienenisi. Löytyiskö helsingistä sopivaa kiinteistöä tuohon tarkoitukseen? Iran paikka on todella hyvä. Voimme suositella iltoja kaikille: Useampia pääkaupunkiseudullakin sekä ainakin yksi jokaisessa isommassa kaupungissa.

Iralla on iltoja pareille kertaa lauantaisin koko keväänä,. Kantakaupungissa pitäisi olla clubi, jonne pääsee hetkenkin mielijohteesta. Keltsu on ok, mutta jos olisi sellaien jossa vähän enemmän panostettu myös pariskuntien viihtyvyyteen ja seurusteluun Saas nähdä onko tänään taas mitä siellä.

Ei Suomessa ole oikeanlaista clubia. Todellakin sen pitäisi olla aina auki ja jäsenkortilla pääsisi. Villi Iiran mainokset täällä eivät paljoa auta. Eikä homopaikka Keltsun kehuminen. Maailma on muuttunut ja tuollaiselle paikalle on selvä tilaus. Ei mitään näpertelyä, silloin tällöin, vaan kunnon tilat.

Kyllä se vain noin on , että seksi myy aina. Muoto vain vaihtuu ja tavat. Paikan pitää olla suuri ja monipuolinen. Ihmiset menevät sinne kuluttamaan aikaansa Tuohon tarvittaisi ihan oikeasti paljon rahaa.

No pistäppä tuollainen pystyyn, ainakin uutiskynnys ylittyisi. En silti epäile kannattavuutta ollenkaan. Ja varmaan on noin, että mitään muutaman sadan neliön koppia ei kannata rakentaa, puitteet pitää olla kunnossa.

Elämää ja erotiikkaa Olet väärässä, noita swinger ja gangbang pareja on tutkittu ja he elävät onnellisempina ja eivät eroa yhtä helposti kuin ns. Liekö kyseessä tilastovirhe tai esim. Varmaan suhde on jo lähtöasetelmiltaan toinen ja voisin ajatella tuollaisen kokemuksen tai kokemusten myös yhdistävän pareja. Tuskimpa kovin mustasukkaiset ja riippuvaiset tuollaiseen ryhtyvät. Kyl meil on ainaki sen verran avoin suhde,että sopimalla kyl saa luvan tommoiseen ja se piristää kyllä parisuhdetta kuha ei ala asuun siellä!!

MItähän yksi ilta parilta mahtaisi maksaa tuollaisessa Suomen hinnoilla, tai pikemmin mitä saisi maksaa? Ravintolassa menee helposti euroa, paikallisbupissa 35,-. Tasosta tuo ainakin Euroopassa riippuu. Parina ajattelisimme, että euroa, jos on todella siisti ja monipuolinen paikka. Johonkin kellariin kyhättyyn emme menisi ilmankaan. Se on siinä Tule mukaan kirjoittamaan ja osallistu! Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter.

Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Hei, Onko suomessa järjestetty gangbangejä? Joitain viestejä löysin foorumilta jossa kk olisi yrittänyt järjestää näitä, mutta ilmeisesti homma kuivui? Maailmalta löysin googlella gangbang kisoja, joissa jopa yli tuhat äijää oli panemassa Olis mielenkiintoista päästä mukaan tämmösiin sessioihin.

Foorum-persoona vailla vertaa, omanlaisia ajatuksia, ei jäljittele ketään toista. Miehet vaan numerolappu rinnassa munasillaan jonossa oottamassa pääsyä pukille. Jess, se ois mukavan irstasta ja siitähän meikä tunnetusti tykkää. Kuinkas pitkän jonon se Paulatar suostuis läpipanemaan, jos mä vähän meidän puulaaki- joukkueelle asiasta vinkkaisin?

Kyllähän Hesan erotiikka messuilla pantiin kimpassa. Myös siviileillä oli mahdollisuus hakea mukaan. Ja, no tietyissä seuroissa kimppojakin järjestetään, mutta ei niistä ihan kaikille vaan huudella koska julkisuus asioissa on vähän ristiriitaista. Mutta kyllähän kunnon kimppapano paikkansa pitää ja on hyvää. Nina järjestelee vieläkin kimppoja ja on ilmoitellut ST: Heillä nina ja sabrina ja se vaalea jonka nimeä en nyt muista on muutamia vakioporukoita ja yleensä muutama kimppasessio on kuukaudessa.

Olen itse vain mukana kerran kuussa mutta mukavia neitosia ja tekevät kaiken omasta halustaan ja ovat kyllä melkoisia nymfoja ja vielä kauniitakin. Ottavat uusia jäseniä yleensä haastattelujen jälkeen eli itsekin pääsin mukaan kun kävin ensin siinä Sedu Koskisen paikassa baarissa ja sain tytöt hyväksymään itseni porukkaan.

Myös Tampereella oli kesällä yksi kimppa mutta sen jälkeen sieltä ei ole kuulunut mitään eli taitaa tämä Helsingin kimpparingi olevan ainut tällä hetkellä tiedossa oleva.

0 thoughts on “Suomalainen best gangbang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *