Blog

Zerif supports a custom frontpage

Naishieroja helsinki antaa persettä

naishieroja helsinki antaa persettä

Samalla huoneistossa voi alkaa soida länsimaiseen korvaan hieman "valittava" musiikki. Hierojatar pyytää sinua käymään vatsallesi ja aloittaa hieronnan, jossa yleensä käytetään käsivoimien lisäksi myös hierojan omaa painoa. Joskus hierontaan sisältyy myös jalkojen käyttöä selkälihaksiin.

Osa hierojista on selvästi saanut koulutusta alalle, osa ei, joten taso vaihtelee etkä voi tietää sitä etukäteen.

Hierontaa suunnataan vähitellen selästä kohti jalkoja ja tämän osan loppua kohti käsittely voi satunnaisesti "eksyä" reisien sisäpinnoille ja jopa takaa päin hipaista sukuelimiä, mutta tätä yleensä säästellään seuraavaan vaiheeseen. Pakaroita ei käsittelyssä unohdeta. Voi todeta, että hieronnan lisäksi tarkoitus on virittäää ja kiihottaa asiakasta seuraavaa vaihetta varten. Kun maksamasi aika on suurin piirtein kulunut - joissakin paikoissa on kello asiakkaankin näkyvillä - hierojatar pyytää asiakasta kääntymään selälleen.

Tässä vaiheessa aletaan sitten "sopia jatkosta". Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Jopa suorasukainen kysymys "seksi? Joka tapauksessa nyt tullaan alueelle, joka periaatteessa on vain sinun ja hierojattaren välinen, paikan järjestäjä ei tästä puolesta "tiedä" mitään. Tässä saatetaan myös ratkaista se, jääkö hierojattarelle itselleen sessiosta mitään korvausta.

Oletan, että päädytte siihen, että käsittelyä jatketaan. Sinun täytyy nyt kaivaa hierojattaren ilmoittama lisähinta. Tinkiäkin voi, jos hennoo siinä tilanteessa. En ole kokeillut, voisiko sen maksaa jo aluksi etuhuoneessa. Epäilen, ettei voisi, koska silloinhan "emäntä" myöntäisi olevansa tietoinen jatkosta.

Hierojatar vie rahan "turvaan" ja palaa sitten mahdolliset vaihtorahat mukanaan. Mitä tästä eteenpäin tapahtuu riippuu siitä, mitä olette sopineet, minkä suuruinen on korvaus ja miten hierojatar on koulutettu. Joillakin näyttää olevan vain kiire hoitaa asiakas "valmiiksi", joskus käsittely on hyvinkin taitavaa. Siihen voi sisältyä myös anaalihierontaa. Sitä käytetään apuna, jos asiakkaan laukeaminen kestää pitkään tai se voi olla myös lisämaksullista palvelua.

Kun olet lauennut, on hyvin tavallista, että hierojatar jälkiä pyyhkiessään kiittää sinua. Puhdistustoimet tehtyään hän häipyy nopeasti etkä välttämättä enää näe häntä. Pukeudut ja palaat kylmälle kadulle. Etuhuoneessa saatat vielä saada kiitokset ja hyvästelyt. Hieroja istuu pakaroiden päällä, hieroo hartiat jne. Sitten voidaan hieroa myös reidet aika läheltä sukuelimiä jne. Muuten kaikki samat liikkeet ja vartalolla painelut ja päällä istumiset mutta seksiä ei ole koskaan tarjottu.

En myöskään itse mieti, onko ne liikkeet provosoivia tai vihjailevia. Ollaan oltu miehen kanssa samaan aikaankin viereisillä hierojilla ja ihan samat päällä istumiset ja hiplailut mutta kummallekaan ei tarjottu happy endiä. Moni mies taitaa yksin ollessaan suostua.

Toivottavasti nainen myös pesee kätensä välillä, ettei vain pyyhi pyyhkeeseen, iu ja tartunnat jne. Niin, onko tuossa ap: Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain muuta. Ei kaikissa, mutta joissain. Seksiä saa aivan missä tahansa, kunhan on rahaa maksaa siitä, olkoon sit hierontapaikkoja tai mitä tahansa paikkoja.

Ei siis mitään uutta. Kaikki tietää, mutta selvän kauran piti silti tuoda junttiutensa esille Thaimaa on kivapaikka , Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa? Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka.

Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota.

Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä.

Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa. En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa.

Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa.

Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois.

Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi.

Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan. Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan.

En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa. Tuskin ammatikseen hierontaa harjoittavat ammattilaiset kovin käy ronkkimaan toisten asiattomia paikkoja mikäli tienestiä meinaa jatkossakin saada.

Pitkään pystyssä pysyneet hierontayritykset varmasti ihan asiallisia paikkoja käydä itseään hoidattamassa. Ja hierojiakin tarjolla eri sukupuolen rooleissa, joista valita. Kyllä nuo tarinat totta on, millon tulee peukkua persiiseen yms. Riski on vain otettava. Nämä ihmiset jotka täällä levittävät valheellista tietoa ja eivät ole käyneet hierojalla tai eivät ole hierojia ja vaan haluavat jauhaa paskaa,niin kadotkaa maan alle piiloon!

Teitä ei todellakaan tarvita täällä mustamaalaamaan hierojia tai hierojan ammattia. Todellisuus on kyllä jotain ihan muuta Rohkeasti vaan menet hierontaan! Ei ole mitään järkeä antaa lihasten mennä vielä enemmään jumiin.. Jos asut Helsingissä,niin täällä löytyy asiansa osaava hieroja ja luotettava myös. Jos taas et asu täällä,niin mene khl: Riippuu täysin päivästä ja hierojan päivästä kuinka paljon apua saa.

Olen myös kohdannut erittäin törkeäää käytöstä. Kerran hierottiin tahallaan liian kovaa. En kuitenkaan asiasta valittanut. Hyvää hierojaa on vaikea löytää. Jos et kerran valittanut, niin mistä hieroja saattoi tietää, että painetta oli liikaa? Pitäisikö hierojan sinun mielestäsi olla ajatustenlukija myös? Aina, kun olen sanonut, että nyt on liikaa, jokainen hieroja on höllännyt otetta. Kävin Kokkolassa Loistopaikassa ja ei kyllä hinta laatu suhde vastannut toisiaan.

Hieronta oli pliisua lääppimistä ja eräskin työntekijä oli naama väärinpäin mennen tullen. Treen Eedesnissä mies hieroja luuli että kääntysin vatsaltani paljain rinnoin selälleni pyynnöstä. Pyysi vielä susitteleen tutuilleen, kun hänellä on yksityisvastaanottokin.

Kertokaa ihmeessä asiallisista hierojista. Kannattaa sanoa hierojalle mitä toivoo. Ja kun jalkoja ja pakaroita hierotaan ei sinne intiimeihin paikkoihin kosketa se on sääntö! Housut, mielellään venyvät pikkarit voi olla jalassa, jolloin voidaan tarvittaessa hieroa pakarat. Hierojalle voi ja kannattaa sanoa toivomuksensa mistä ja miten hierotaan.

Ammattitaitoinen hieroja kyselee tarkasti asiakkaan toivomuksia, myös hieronnan aikana. Ja tietenkin kannattaa heti sanoa jos jokin juttu ei tunnu mukavalta tai sattuu. Koulutetut hierojat löytyvät myös TEO: Kaikki eivät ole hierojien liitossa vaikka ovatkin koulutettuja ja ammattitaitoisia. Netistä googlaamalla ja paikallislehtien ilmoitusten kautta löytyy hierojia. Jos on epävarmuutta hierojan taidoista, aina voi tilata ensimmäiseksi lyhyen ajan vaikkapa niska-hartia-hierontaan ja kokeilla millaiset taidot hierojalla on.

Kyllä se lyhyelläkin ajalla selviää onko hieroja ammattitaitoinen ja asiallinen. Hyväksi todetulta voikin sitten tarvittaessa varailla pidempiä aikoja. Vuosikymmeniä olen käynyt fysioterapeuteille sekä koulutetuilla hierojilla. Aina ollut asiallista kohtelua. Nuo kauhujutut perseen ronkkimisesta yms.

Hierojalle voi esittää toivomuksia, jos tuntuu että otteet ovat liian löperöt tai voimakkaat. Olen käynyt fysioterapeuteilla ja urheiluhierojilla useammilla tähän ikään mennessä. Yksi ainut negatiivinen kokemus on, hieronta oli niin kova otteista että iho oli kosketusarka jopa vaatteille monta päivää ja selkä mustelmilla. Huomautin kivusta monta kertaa mutta otteet eivät höllentyneet yhtään. Lopetin hieronnan kesken kun en enää sietänyt olla.

Mutta muuten aina asiallista käyttäytymistä oli nainen tai mies ammattilainen. Ja käyn edelleen säännöllisesti. Miksi sitten maksat hieroojalle? Eikö ole vientiä enää vapaille markkinoille? Kai kummatkin tunteensa samalla työhönsä purkaavat? Onko intiimisi sitten hienommin pelissä mukana kun maksat kosketuksista ja muusta kehosi leipomisesta? Tekopyhä on tonttu 1. Siis mitä nimimerkki "Tekopyhää" oikein tarkoittaa? Onkohan sinulla nyt oikein käsitystä siitä, mistä hieronnassa on kyse?

Totta kai voi antautua ilmaiseksi seksihullulle. Mutta seksihullulta ei saa sitä, mitä hierojalta, eli lihashuoltoa. Enkä hierojalta sitä, mitä seksihullulta. Ovat kaksi aivan eri asiaa.

Hieronta on ihan oma tekniikkansa, jota asiaan vihkiytymätän ei hallitse. En maksa kosketuksista ja kehoni leipomisesta vaan terveydenhoidosta. Miksi postaat hierontapalstalle, kun vain luulet tietäväsi?

Käy edes joskus hierojalla ennen kuin kutsut toisia tekopyhäksi.

Pyysi vielä susitteleen tutuilleen, kun hänellä on yksityisvastaanottokin. Kertokaa ihmeessä asiallisista hierojista. Kannattaa sanoa hierojalle mitä toivoo. Ja kun jalkoja ja pakaroita hierotaan ei sinne intiimeihin paikkoihin kosketa se on sääntö!

Housut, mielellään venyvät pikkarit voi olla jalassa, jolloin voidaan tarvittaessa hieroa pakarat. Hierojalle voi ja kannattaa sanoa toivomuksensa mistä ja miten hierotaan.

Ammattitaitoinen hieroja kyselee tarkasti asiakkaan toivomuksia, myös hieronnan aikana. Ja tietenkin kannattaa heti sanoa jos jokin juttu ei tunnu mukavalta tai sattuu. Koulutetut hierojat löytyvät myös TEO: Kaikki eivät ole hierojien liitossa vaikka ovatkin koulutettuja ja ammattitaitoisia.

Netistä googlaamalla ja paikallislehtien ilmoitusten kautta löytyy hierojia. Jos on epävarmuutta hierojan taidoista, aina voi tilata ensimmäiseksi lyhyen ajan vaikkapa niska-hartia-hierontaan ja kokeilla millaiset taidot hierojalla on. Kyllä se lyhyelläkin ajalla selviää onko hieroja ammattitaitoinen ja asiallinen.

Hyväksi todetulta voikin sitten tarvittaessa varailla pidempiä aikoja. Vuosikymmeniä olen käynyt fysioterapeuteille sekä koulutetuilla hierojilla. Aina ollut asiallista kohtelua. Nuo kauhujutut perseen ronkkimisesta yms. Hierojalle voi esittää toivomuksia, jos tuntuu että otteet ovat liian löperöt tai voimakkaat. Olen käynyt fysioterapeuteilla ja urheiluhierojilla useammilla tähän ikään mennessä.

Yksi ainut negatiivinen kokemus on, hieronta oli niin kova otteista että iho oli kosketusarka jopa vaatteille monta päivää ja selkä mustelmilla. Huomautin kivusta monta kertaa mutta otteet eivät höllentyneet yhtään. Lopetin hieronnan kesken kun en enää sietänyt olla. Mutta muuten aina asiallista käyttäytymistä oli nainen tai mies ammattilainen.

Ja käyn edelleen säännöllisesti. Miksi sitten maksat hieroojalle? Eikö ole vientiä enää vapaille markkinoille? Kai kummatkin tunteensa samalla työhönsä purkaavat? Onko intiimisi sitten hienommin pelissä mukana kun maksat kosketuksista ja muusta kehosi leipomisesta?

Tekopyhä on tonttu 1. Siis mitä nimimerkki "Tekopyhää" oikein tarkoittaa? Onkohan sinulla nyt oikein käsitystä siitä, mistä hieronnassa on kyse? Totta kai voi antautua ilmaiseksi seksihullulle. Mutta seksihullulta ei saa sitä, mitä hierojalta, eli lihashuoltoa. Enkä hierojalta sitä, mitä seksihullulta. Ovat kaksi aivan eri asiaa. Hieronta on ihan oma tekniikkansa, jota asiaan vihkiytymätän ei hallitse.

En maksa kosketuksista ja kehoni leipomisesta vaan terveydenhoidosta. Miksi postaat hierontapalstalle, kun vain luulet tietäväsi? Käy edes joskus hierojalla ennen kuin kutsut toisia tekopyhäksi. Kannattaa varoa erityisesti perseen peukuttajia. Usein olen saanut nimittäin peukkua peräaukkoon, vaikka en ole halunnut. Ammattilainen ei sellaista tee. Saimme mieheni kanssa pitkään asiallista ja hyvää hierontaa Kuntoutus-Karppisella. Nyt on sitten kaiketi laman myötä asiat muuttuneet, miehelleni ehdotti samainen vanhempi naishieroja extra-palveluita joita hän kuulemma vain kanta-asiakkailleen tarjoaa.

Pitkällisten vihjailuiden jälkeen kävi ilmi että kyse olisi oraaliseksistä ns. Petyimme molemmat kyseiseen kuntoustuspaikkaa ja päätimme samantien etsiä itsellemme uuden ja asiallisen hoitolaitoksen jossa voisimme jatkaa turvallisesti kuntomme ylläpitämistä. Samalla kun purin turhautumistani tuttaville sain kuulla että kyseinen hieroja on tunnettu siitä että hän ns.

Ihan uskomatonta että noinkin laadukkaaksi kehutussa paikassa saa selkeästi häiryyntynyt hieroja pilata kokopaikan maineen. En missään nimessä suosittele kyseistä hierojaa kenellekään. Pe rseen peukutus on nyt pientä.

Kerran sain hierojan toimesta nyrkin rannetta nyöten takamukseeni! Kävin Markus Mäkipellolla porissa hieronnassa. Elkää ikinä käykö moisella hierojalla. Se hieroo väkivaltaisesti että sattuu kunnolla. Mun selkä on sökö sen takia koko loppu elämän. Hyvä asiakassuhde perustuu luottamukseen, hieroja tietää asiakkaan ongemat ja osaa kehonkieltä tulkita milloin hierotaan liian lujaa tai hiljaa. Ja asiakkaalla on oikeus sanoa myös millaista käsittelyä haluaa.

Itse suorastaan toivon ja kehotan sanomaan. Tietty kehossa voi olla todella kipeä alua esim lapojen tuntumassa jolloin voimakas ote voi olla liikaa. Hierojan täytyy seurata koko ajan asiakkaan kehonkieltä, hengitystä ym ja reagoida siihen jos joku selvästi muuttuu. En itse usko että kukaan tahallaan haluaa kipua toiselle tuottaa. Jos niin on niin se kertoo vaan ammattitaidottomuudesta. Niin, onko tuossa ap: Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain muuta.

Ei kaikissa, mutta joissain. Seksiä saa aivan missä tahansa, kunhan on rahaa maksaa siitä, olkoon sit hierontapaikkoja tai mitä tahansa paikkoja.

Ei siis mitään uutta. Kaikki tietää, mutta selvän kauran piti silti tuoda junttiutensa esille Thaimaa on kivapaikka , Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa? Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa.

Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota. Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia.

Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä. Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa.

En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa.

Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi.

Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi.

Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan. Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa.

Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut. Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa. Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä.

Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista. Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti. Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella.

Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa. Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa.

Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen. Neljä naisista on thaimaalaisia ja yksi on kiinalainen, jonka luona olen käynyt lähinnä akupistepainelussa ja joka on parin euron lisämaksusta runkannut, ei tarjoa muuta. Thaikkunaisten kanssa olen eri tavoilla ja nussin niitä. Maksan € noin tunnin sessiosta.

Olen ollut liki 40 vuotta viidennen kumppanini kanssa liitossa, ja olen siihen tyytyväinen, mutta vaihtelu tekee gutaa. Kalle Kyrpyri , Thaimaassa thaihierontaa on tarjolla jokaisella ostarilla monessa paikassa.

Siistejä paikkoja ja paljon naisia rivissä odottamassa. Maksaa muutaman euron kerta. Ja tapahtuu muiden asiakkaiden nähden eikä missään sperman tahrimassa kopissa. Naiset tykkää , On se vaan niin kiihottavaa laueta thai-tytön pehmeä ihoselle ja mahtaville käsille,jotka todella osaavat tämän runkkaamisen! On ihanaa laueta thaihin!

Yksikään ammatilliunen thaihieroja ei pyydä päksyjä pois ne pysyy jalassa hjiwrotaan selkä jalat kädet molemoiöta puolilta ei keskijalkaa koskaan. Ne jptka hieroo sen ei oo kunnpn thai hierojia.

Mutta älkää luulko että ne tekee sitä halusta. Niillä ei oo muuta vaihtoehtoa jotta ne tulee toimeen. Mutta seksdiä ne ei anna varsinaista kukaan jos antaa joku kyseessä ei ole thaihieroja.

Naishieroja helsinki antaa persettä -

Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Koulutetut hierojat löytyvät myös TEO:

Naishieroja helsinki antaa persettä -

Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kerran sain hierojan toimesta nyrkin rannetta nyöten takamukseeni! Etuhuoneessa saatat vielä saada kiitokset ja hyvästelyt. naishieroja helsinki antaa persettä Jonkin ajan kuluttua varsinainen hierojatar ilmaantuu. Sisään tullessasi saat samalla jättää kenkäsi telineeseen. Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa. Jopa suorasukainen kysymys "seksi? Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole kokeilleet.

0 thoughts on “Naishieroja helsinki antaa persettä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *