Blog

Zerif supports a custom frontpage

Aasialainen pillu old tom kouvola

aasialainen pillu old tom kouvola

Älä sano että olet ihastunu Aina Mukana Menossa ollaan siellä missä tapahtuu. Aina saa, jos vaan haluaa.. Aivot ja maksa ym. Ajotaijjoista ee kannata tulla valittamaan..!! Ennemmin ruma rokkari ku sa Rock'n'roll for life, bitch! Siltä tuntuu yleensä joka päivä. Hiukset ja järki ei pysy sa Kaikki saa mutta komiat ensi!! Kangasalan Lukio Kangasalan Lukio. Kannattaako rakastua jos se Kirjaudun sisään minuutin v Kaikkiahan ottaa päähän nuo etusivulla Kuusamon Ammatti-instituutti Kuusamon Ammatti-instituutti.

Mun kissallaki on isompi ha Olen Amis eli saletisti Hot kaikille jotka ovat amiksia,ja amishan se Opiskelen autoalaa, eli oon Opiskelen autoalaa, eli oon saletisti AMIS. Petri Nygård - Sanon Suoraan. Tänne kaikki jotka ajaa tai on ajanut torilla Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Se olisi kissa ja tekis kur Kissanainen Kehrään teidät kumoon. Sitruunasaari Hämeenlinnalainen rock-yhtye, joka palaa Tuun teille joulupukiksi jo Tuun teille joulupukiksi jos saan piparia ;.

Vaasan Yliopisto Vaasan Yliopisto. Vaikka en aina osaa näyttää Viinaa, persettä tai bensaa.. Ysao iisalmi Ysao iisalmi. Aja sinä mennessä niin minä Alkoholi on vihollisemme mu Liika laihuus ei ole todellakaan kaunista Carl Sagan Carl Edward Sagan 9. Dont cry, say fuck and smile näin. Ehkä otin tai sitte en tai Ei tippa tapa mutta tipasta En juo enkä polta, eli oon En juo enkä polta, eli oon saletisti valehtelija. En ole koskaan maksanut pil En ole koskaan maksanut pillusta sen takia olen En saa edes unta Niille jotka eivät saa edes sitä.

Haluan aina sellaisen, ketä Haluan juosta alasti kranaa Miksi tyytyä sixpackkiin kun voi ottaa koko Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste. Iisalmen Lyseo Iisalmen Lyseo. Itkin kun Mufasa kuoli Leij Kaarinan sosiaali- ja terve Kaarinan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Leonidaksen kissat Kaikki kauneimmat tytöt on tervetulleita: Mikä mussa on vikana ku pan Mun kanssa olis helppo olla Klubin nimi kuvaa just hyvin ajatusta!

Musta piti tulla prinsessa Mä oon molokissa, missä sä Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Norjalainen metsäkissa Norjalainen metsäkissa. On ne hylkeetkin rantakunnossa Totta. On oma asiani miten aikaani En mäkää kyttää sun tekemisii! Onha sulla kissa, minä ;. Ota Kiinni Jos Saat. Näinhän Se kuuluu tehdä! Paljon mä sain, mutta liika Paljon mä sain, mutta liikaa mä menetin.. Pelaan Säbää Eli oon Saleti Noin han se on ;: Ratsastus Ei Ole Harrastus Siskoni On Mulle Kaikki Kai Jos siskolle tapahtuisi jotain, en tiedä mitä Älä jaksa aina valittaa ku Hommat hanskassa, hanskat h Jalkapallon MM-kisat Lauritsalan lukio Lauritsalan lukio.

Liian hetero osatakseen ruo Liian hetero osatakseen ruotsia. Mua et saa helpolla Minua ei liehitellä tyhjillä sanoilla ja teoilla. Nissan, auto josta tytöt ty Poliisit ovat kuin hyttysiä Kaikki tänne jotka on samaa mieltä Prinsessakohtelua,kiitos Vaikka pitäisihän sen olla sanomattakin selvää.

Rantasalmen yläaste Rantasalmen yläaste. Revolution Renaissance Revolution Renaissance. Talvikeli, sano Umppa ko lä Tasa-arvo Ihmiset on tasa-arvosia ulkonäöstä, Tänne vaan kaikki suklaan ystävät ja suklaan Tontsan liveshow Joka lauantai klo 21 lähtee päriseen koko Tossa sun takki, hissis on Usko mihin tahdot mutta älä Uskokoon kukin mihin tahtoo mutta ei sitä Vaasan yhteislukio Vaasan yhteislukio.

Voitanko, jos poliisi sanoo Kaikki honraheebot vaa tänne juu: Tuota jännää pikku nappulaa käyttää niin moni Eduskunnassa on liian monta Ei ole kaikki muumit laaksossa Nyt ei ole kaikki muumit laaksossa. Hymyile niin kukaan ei huom Hymyile niin kukaan ei huomaa, että sinuun sattuu. Hyvä kun tulit, saatana! Pari kertaa on sen virheen menny tekemään, ja Ihminen ilman verta on kuin Il sessantanove impertinente Il sessantanove impertinente. Jos autolla saa pillua, nii Jos kauneus olisi rikos, ol Joukkohaudassa et lepää yksin.

Kaljakeisari Jesse Haluuks joku pelaa juomapelii: Koivusaaren koulu Koivusaaren koulu. Kun pubissa ei anniskella j Kävely koiran Kanssa Ja Ilman. Lapsi on minulle kaikki kai Lauttasaaren yhteiskoulu Lauttasaaren yhteiskoulu.

Lieksan lukio Lieksan lukio. Meissä kaikissa asuu pieni Mopoautolla pääsee ja kuvak Naimisissa olevat Tervetuloa kaikki avioliiton satamaan Nuottasaaren ala-aste Nuottasaaren ala-aste.

Oc , salatut elämät. Omaa kivaa suihkussa Kyl tytötki Oon pikkusisko, eli saletis Kaikki tänne jotka on syntyneet joukuussa. Poisalta kännit tulloo ja n Punttisali Ja Lihas Kasvaa. Raha ei tee onnelliseksi mu Raha ei tee onnelliseksi mutta olen onneton Sitä aina tahtoo sellaista Sitä aina tahtoo sellaista mitä ei voi saada. Sori nyt ei kerkee Suomen Huippumalli Haussa suomalainen versio Tyra Banksin vetämästä Suomen Kansan Sinivalkoiset Yhdistyksen päämääränä on Suomen kansallisen Sä oot se joka saa mun sydä Sähkömiehet tekee mitä halu Teksasin kaverit Kaikki teksasin kaverit maan ja taivaan välillä Turha paperi, sano Umpalo k Vasta siinä vaiheessa tajus Viina on viisasten juoma ei Vitulla päähän ja kyrvällä Vitut siitä mitä muut sanoo!

Aleksanterin ala-aste Aleksanterin ala-aste. Alle 80kg Punnitaan Neuvolassa. Tartteeko enempää esityksiä ;D. Ásatrú Ásatrú tarkoittaa uskollisuutta vanh. Dataa päivä kanssani kulta ; Dataa päivä kanssani kulta ;.

Elän kiusaksesi Elän kiusaksesi. Filantrooppinen misantropia Ihmisystävälliset ihmisvihaajat. Harry Potter Ja Viisasten Kivi. Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Juanes - La Camisa Negra. Järkevä sälli, sano umppa k Kaikki erilaisia, kaikki sa Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia: Kaikki Käy Mutta Siinäkin O Kaikki menee, mutta silläki Kyllä naiset ottaa jos mieh Laajasalon ala-aste Laajasalon ala-aste.

Niille kaikille joille lapset on tärkeintä Liian värikästä, silmiin sa Lissut kattoo salkkareita Lissut kattoo salkkareita.

Masalan lukio Masalan lukio. Mihin vittuun mä oon menossa? Miten sitä aina eksyy Miikkan ja sallan Fanit. Minä en ole humalassa vaan Minä en ole humalassa vaan humala on minussa. Miten saat hipin hiljaiseksi? Kokemuksia ja tyylejä erilaisista keinoista Mitäs pienistä ku isot on m Mul on ase, mut se on mun p Musan Tekijät For all ya.. Who spend yo time by entertaining Nice jos sais näitä yön väläytyksia.. Nukun unissani Kaikille, jotka nukkuvat unissaan. OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka. Oulunsalon yläaste Oulunsalon yläaste.

Pussailu on kivaa jos saa p Pussailu on kivaa jos saa pussailla jotain kivaa. Saloon Santa Fe Tammisaari Tänne kaikki siellä käynneet. Screw the perfect people, f Screw the perfect people, fuck they all look Sepo sosiaali-ja terveysala Sepo sosiaali-ja terveysala. Shit happens, sano Umppa ko Sitä saa mitä tilaa ja josk Sitä saa mitä tilaa ja joskus saa vaikkei Taivaassa ei ole viinaa, si Tanssin, oon saletisti hot. Meis tanssijois vaa yksinkertasest on sitä Terminator The Sarah Connor Terminator The Sarah Connor Chronicles.

Vesalan ylä aste Vesalan ylä aste. Ympäri mennään, yhteen tull Kaksisuuntainen liikenneympyrä yllätti taas D. Aina saa tulla halaamaan: Cheek - Kanssa tai ilman ft Ei oo kaikki muumit laaksossa Niinpä juuri: Ei tällä naamalla saa edes Ensin saunotaan ja sitten s Et voi olla kissanainen, jo Kehräyksen valtakunnassa olevat mirrit. Forssan Amatti-instïtuutti Forssan Amatti-instïtuutti. Full Moon Wo Sagashite.

Harry Potter Ja Salaisuuksi Helsingin sosiaali- ja terv Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Hovinsaaren ala-aste Hovinsaaren ala-aste. Human Waste Disposal Unit Death metallia soittava bändi keiteleltä joka Elikkäs tää on kaikille joiden mielestä Irwin Goodman Ja Esa Pakarinen. Isi ei oo maksamassa. James Bond koko "sarja". Kawasaki Ninja kaikki kellä peli tallista tahi nurkista löytyy Kesäkuussa syntyneet on HOT Kaikki jotka on syntyny Kesäkuussa: KeSää odotellessa Kesä tulee ja apinoiden leikit kiihtyy Kulosaaren yhteiskoulu Kulosaaren yhteiskoulu.

Kuusaan Lukio Kuusaan Lukio. Monien mielestä ollaan kuvissa helvetin Kyllä sä saat multa vielä m Laajasalon lukio Laajasalon lukio. Lahden Sosiaali- ja Terveys Lahden Sosiaali- ja Terveysalan oppilaitos. Lapsuuteni molokissa Lapsuuteni Umpalona. Leijona , Steen1 , 50 Cent Lovisa Gymnasium Lovisa Gymnasium. Länsi uudenmaan koulutus ke Länsi uudenmaan koulutus keskuksessa.

Marraskuussa syntyneet on p Kaikki ketkä on syntynyt marraskuussa on Mul on ruskeet silmät eli o Mä en kuorsaa mä kehrään Mä en kuorsaa mä kehrään. Ihmisille jotka ovat tottuneet saamaan tahtonsa Naisen kanssa ei voi elää m Nemo saltat sorbius, nisi i Nissani on mun kissani Nissani on mun kissani. Oma vitsi se paras vitsi, s Höhöö, kyä ny naurattaa: Onko liiasta huulipunan käy Oulunsalon lukio Oulunsalon lukio. Tänne vaan kaikki, jotka pitää saada aamukahvit Pelottavia reikiä sano umpp Pissaan minne haluan Pissaan minne haluan.

Prinsessat tarvii paljon un Siks voi joskus aamul nukkuu pidempää ku äiti Puijonsarven koulu Puijonsarven koulu. Puijonsarven yläaste Puijonsarven yläaste. Pursisalmen yläaste Pursisalmen yläaste. Rakastin, ja edelleen rakas Kyllä ymmärrätte nimestä jo kaiken tarvittavan Rakastuminen on luonnon tem Näin se vain menee. En sano, että se olisi Seikka on saletti Näin on. Should I Say It?

Siis vittu mä oon seis, san Silmiäni susta irti saa, en Skinhead's from Vaasa Niin nousee nöyrä kansa kaikella voimallansa, Sodassa kaatuneiden SS -sot Sodassa kaatuneiden SS -sotilaiden muistolle! Sosiaali- ja terveysalan op Sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Sun on pakko saada mut. Suskin huorat, homot, lesbo Tänne kaikki mun rakkaat Talvisalon koulu Talvisalon koulu. Tarvittaessa vittumainen Tarvittaessa vittumainen. The awkward moment when you Tytöt ovat kuin mopoja, jok Tytöt, ei tartte markkinoid Tänään saletisti natsaa Tää on se päivä, silkkaa toimintaa ;.

Ulkoilu ja luonnossa liikku Vittuilu on taitolaji, jonk Vuosaaren ala-aste Vuosaaren ala-aste. Vuosaaren yläaste Vuosaaren yläaste. Vähiten shitit yksilöt kuva Tervetulloo vaa kaikki,ketkä o samaa mieltä. Alkomahooli ei oo mulle mik Eiköhän klubin nimi jo kerro kaiken: Sano Umppa ko AA-ke Amisautot liittykää jotka harrastatte amisautoja. Cheek - Sun Täytyy Feat. En ole alkoholisti, tykkään En ole ikinä saanut kunnon Niille jotka ei ole ikinä saanut kunnon En usko ihan mitä tahansa s Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Ennen kyylättiin avaimen re Että jotta koska kun jos va Että jotta koska kun jos vaikka saisin sut?

FORD paras kyyti housut jal Forgotten Realms - Kirjasarjat. Haavemaailmassa on hyvä elää Haavemaailmassa on hyvä elää. Hansakallion koulu Hansakallion koulu. Hei vaikken sitä sulle usei Kavereille ja ystäville sekä läheisille joskus Heinäkuussa syntyneet Eli tänne voi liittyä kaikki ketkä ovat Homous ei ole tervettä, se Homous ei ole tervettä, se on sairaus!

Hot Stuff, sano Umpalo ko n Hymyile eikä kukaan huomaa Hyvä mieli, parempi ruoka! Häikäsöö, sano umppa ko aur Ihkuu homoja ja lesboja ei Ja maksoki kakskytä XD-euroo! Itä-Karjalan kansanopisto Itä-Karjalan kansanopisto. JOS ei päät käänny, niin on Näihän se asia on.

Jos erilaisuus olisi rikos, D niin totta kuin se olla vaan voi. Jos rakastat, miks satutat? Joutsan lukio Joutsan lukio. Joutsan-Luhangan yläaste Joutsan-Luhangan yläaste. Justin Sane Justin Sane. Ei toki, vain vähän ;. Niinhän se vaan menee Kisapuiston ala-aste Kisapuiston ala-aste. Kokkolan sosiaali- ja terve Kokkolan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Koulukiusaajat Jos olet saanut opettajallesi sakot tai tehnyt Laajasalon yläaste Laajasalon yläaste. Laulaminen Itsekseni Ja Kav Lehtisaaren koulu Lehtisaaren koulu.

Leiki vaikka tunteilla mut Lihava, mutta onnellinen, s Sakarias ruotalainen räpp duo perustuu veljeksistä Masalan Koulu Masalan Koulu. Matin ja Liisan koulu Matin ja Liisan koulu. Mc Mane -Viimeinen Kerta-sa Mc Mane -Viimeinen Kerta-sanat-guumaz-. Me jotka osatan mutta ei ja Mielummin köyhä ja kännissä Minä osaan yhdys sanat.

Tänne ne henkilöt, joiden tekisi mieli kuristaa Mussa asuu toinenkin persoo Joo se toinen persoona joka tulee parhaiten Mussalon ala-aste Mussalon ala-aste. Musta tulee vielä hyvä uima Oho, sehä oliki pikkutyttö! Uta tissit oli hyvät. Olen rantakunnossa, sano Um On hyvä olla ajoissa, sano Oon muija ratissa ja saleti Oot mulle tärkee ja mielett OSAO Kaukovainion yksikkö, liiketalous. Pain - Same Old Song. Paskat huolista elämä on mu Nimi kertoo jo kaiken Pieni muna jota en osaa käy Pieni muna jota en osaa käyttää.

Pimpsanstelu Hellyydenkaipuisille ihmisille ja Porvoon ammattiopisto Amisto Loviisa. Puhu vaikka sana tunnissa, Puhukaa Vaan Paskaa, Teette Raha ei tee onnelliseksi, m Raha ei tee onnelliseksi, mutta mieluummin Rakkaudessa ei kumpikaan vo Niille jotka ovat kyllästyneet kun joillekin on Rakkaus on sana jota harva Rakkaus on sana jota harva käyttää oikein.

Ratsastus Hevonen Alla Tai Saanko harrastaa kanssasi s Olisi ihana nuolla, imeä ja sormettaa sua Saanks sun numero, satuin u Saanks sun numero, satuin unohtaa omani "! Satuta mua niin saat tuplan Se mikä jää vajaaksi pituud Meille jotka eivät turhaan viitsi pituudellaan Se on siinä sano mertaranta: Sensation White Sensation White.

Shalasaskan vieraat chicksit ;. Sori jos kyylään mutku mä o Suensaaren yläaste Suensaaren yläaste. Sun aivot on alapäässä ja n Sun rahas näyttäis hyvältä Sä et vaa osaa. Sä saat lämmintä lettua vaa Hekutti keksiki vielä paremman mitä "Sä saat Ten Dollars Saloon, Lahti Tänne vaan kaikki, jotka tykkää tenkussa käydä Tiedän mitä teit molokissa höhö xD. Transatlantic Transatlantic were a progressive rock Tykkään Nukkua Jonkun Kanss Kaikki ketkä ovat nukkuneet jonkun kanssa Uusi vuosi Tivolissa, Vaisaaren ylä-aste Vaisaaren ylä-aste.

Viitasaaren yläaste Viitasaaren yläaste. Vittuile vaan, saunan takan Voie ei, mitä siel syntyy! VW passat VW passat. Älä naurata, mulle tulee va Ääni sanoo päässä, lyö vasa Rikkinäinenkin kello on kahdesti Aamul nukutaa chillisti dar Kaikki joiden unirytmi on myös päin vihtua Aina ei mee niinku elokuvis Ajan taksia eli olen saleti Alle kiloset punnitaan Tänne vaan kaikki neuvolan vieroksujat: Anteeksi kun olen olemassa No tää on vaan tällanen klubi Boolit joissa on alkoholia.

Dataaminen Ja Musan Haalimi Ei kaikil voi olla, kivaa s Ei minun vika, virta loppu, Ei pitäisi kiintyä,kun tiet Elvis Presley - A Little Le En aja enää ikinä, sano Ump Autonromu se tuolla parin metrin päässä palaa En ajattele sinua koskaan e Esa ja Vesa - auringonlasku Ettei mikään koskaan vahing Forgotten Realms - Sarja. Haluun aina sellasen ketä e Harry Potter - Sarja. En ehkä ole terve, mutta pöpilän ulkopuolella Se saa ihmiset mie Hyvin tää onnistuu, sano um Hyvä seksi on sitä, kun nai I'm a wild child!

Ilosaarirock juu,siellä nähdään. Ingman saa maidon maistumaa Ingman saa maidon maistumaan ja Opel muovin Muistetaan uhreja ja heidän omaisiaan Jos osaat soutaa, nii melo Jos saan sut, ni en halua m Jos saan sut, ni päästetään nyt kaverisikin Joskus vaa tekis mieli haka Joulupukki mulla olis yks t Kaikenlainen musa menee sekalaisesta musasta pitävät tänne vaa: Kaikissa meissä asuu pieni Kaikki Musa Menee Mutta Sil Kaisaniemen ala-aste Kaisaniemen ala-aste.

Kasavuoren koulu Kasavuoren koulu. Kato peiliin ennen kun voit Kausalan ala-aste Kausalan ala-aste. Kelkkailu On Parasta Mitä H Kelkkailu on parasta mitä v Kaikki ketkä pitää kelkkailusta ni tänne vaa.. Keväällä Isä Sai Siivet. Kissakuusen yläaste Kissakuusen yläaste. Mistäs sitä muuten tietää hä?? Kolsan koulu Kolsan koulu. Koske mun naiseen niin saat Kaikille ketkä oikeesti välittää omasta Kosketan seinää eli oon sal Kaikille teille, joiden mielestä seinän Koulutuskeskus Salpaus, Orimattila Heinämaantie Kulosaaren ala-aste Kulosaaren ala-aste.

Laiska, tyhmä ja saamaton Zen cafén kappaleen mukaan.. Lauritsalan Yläaste Lauritsalan Yläaste. Lauttasaaren Yhteis koulun lukio LYK. Mercedesbenz saxsan laatu m Minua ei petätä missä asias Mokoma - Uni Saa Tulla. Mulla on siniset silmät eli Mun huulet näyttää paremmal Mun kädet näyttäis hyvältä Mä alan olee sunkaa tuohoku Naisten palkka samaksi kuin Jos haluat oppia viittomakieltä vai osaat jo Oliko tämänmoine jo peruste Opel Corsa toiselta nimeltä vauxhall nova. Painavaa asiaa sano Umppa k Parasta maailmassa on ystäv Pelkoa Inhoa Las Vegasissa.

Peltosaaren koulu Peltosaaren koulu. Pentti Saarikoski Pentti Saarikoski. Pikku flunssa se vaan on, s Perus flunssa, ei edes paha. Pimpsaa käyttäjälle Apdik 25v neitsytpojalle haussa halukas Olethan sinä kolmena palasena, uta kerro nyt Puhu vaik sana minuutis mut Pulsation - Feel the differ Konemusiikkia torstaisin Dionessa 8. Punttisali ja lenkkeily Punttisali ja lenkkeily. Pursisalmen ylä-aste Pursisalmen ylä-aste. Rakastan kävellä sateessa, koska kun itken niin Rakastan sinua, tosissani j Ne jotka rakastavat tosissaan jotakuta, eivätkä Rakastele yö kanssani kulta Rakkaus koskettaa mut satut Rakkaus koskettaa mut satuttaa sitä enemmän.

Rakkaus on sairaus, jonka v Tää vaan on niin totta. Rakkaus voi koskettaa meitä Rakkaus voi koskettaa meitä kerran, ja kestää Ratsastus tiedän Että Ajatt Rinsessa Mehu Rinsessa Mehu. Rockin Da North - Sun Kanssas. Sami Sarjula so hot! Koulukiusaamista vastustaville ja kiusatuksi Sauvosaaren koulu Sauvosaaren koulu. Sinut jos saan en ketään jo Nyt nostan kytkimen Carola Kyttyrä: Kaksi lensi yli käenpesän Freeman Käenpoika laulu fasismista Hector Käheä: Vaikka ääneni on käheä nyt Dave Lindholm Kähinöitä japanilaisessa minibaarissa Murhamurhaitsemurha Kämppäkaveri helvetistä Punkkani ?

Viinan yhdistämä kännykkäkansa Mika Peltonen Kännykkämies 2. Yksi ruusu on kasvanut laaksossa Ida Ekman Laanila: Monotanssit Laanilassa Souvarit Laatokka: Keskeltä Laatokka lainehtii Iivari Kainulainen Lada: Uinuvalla laguunilla Elsa Ojonen Lahja: Me lahtarikaartin laitamme Ylioppilasteatteri Lahti: Sotaa laiskanlinnassa Johnny Sulttaani oy Laitakaupungin lapsi A.

Soppa, apsku, Lasol Kuolema Lasse Vehviläinen: Goltison Laura Häkkisen silmät J. Alfred Tanner Liisteri: Aarteeni, juokaamme likööri M. Laulu Limingalle Limingan nuoriso-orkesteri Limousine: Jumala ompi linnamme Helsingin torvisoittokunta Linnanmäki: Tuo tumma ilta lokakuun Vieno Kekkonen Lokki: Hei punkero tuo lonkero Reijo Tani Lonkka: Sanoma Lou Reediltä Neljä suuta Louisiana: Systeemi Luokkasormus Tuija-Helinä Luokkasota: Vuoden luontokuva Ahkerat simpanssit Luontoäidin vuo Klamydia Luontoääni: Vanha luotolainen Tervapelimannit Luottokortti: Laulu Ludendorffin lutkista eri esittäjiä - Erich Ludendorff Lutkuta eri esittäjiä Luukutus: Täyttä luukutusta Sepi Kumpulainen Luulo: Kaupungin luutnantti Kirsti Suonio Luuvalo: Päivänsäde ja luuvalo H.

Silloin se ilma lämmin oli Eino Rautavaara Lämmittäjät: Vedä lärvit Matti Vanhanen! Hammaslääkärillä Iivari Kainulainen Lääninvankila: Aukkoja lääninvankilanaidassa Tulenkantajat Lörpötellä: Karjalainen Electric Sauna Madon soul St.

Petersaari Madonreikä Edu Kettunen Madrid: Vanha Madrid Hannes Saari Mafia: Pyhäaamu Mallusjoella Hyperborea Malmin kaksosten kalalaulu Helsingin kaupunginteatteri ja Etujätti-orkesteri Malminkartano: Laulu Marjalalle Tolvanat Marjaviini: Vuokkoja marraskuussa Maynie Siren Marseille: Kuka vitun Martti Syrjä?

Pelle Miljoona Marttyyri: Metsämehiläinen Teppo Repo Mehuhetki: Muistoja Melbournesta Kipparikvartetti Mellakka: Mika Nuorva Moraali: Pariisi , Motala ja Hilversum J. Yks-kaks-motocross Karkkiautomaatti Motown: Nobody Pirkka-Pekka Petelius Mr. Pepysin laulu naisista Muksut Mrs. Haloska ja ne toiset muijat J. Asun mummelin keittiössä Heikki-Juhani Piha Mummo: Onko munkit tässä elämässä tärkeintä Ilona Munnarit makeeks Lemon Munuaiskivet: Matti murhamies Lasse Mårtenson Murhe: Kolme muskettisoturia Kari Peitsamo ja Ankkuli Muskonlahti: Mutakuono ja lakupelle Irwin Goodman Mutapaini: Hei mitä toi mömmö on?

Tanssit navetassa Rafael Ramstedt Neekeri: Kymmenen pientä neekeripoikaa J. Alfred Tanner Neekerikylä: Osoitteeni on Neuvostoliitto Aivoproteesi Neuvostomaa: Osoitteeni on Neuvostomaa Hermannin sosialistiset nuoret Neuvostomusiikin katselmus Reinin myrkky Nevada: Minä lähden huitsin Nevadaan Nääsvillen veljekset New Orleans: New Orleansin zombisaattue vs.

Linnunradan sähköhämyt Ruotomieli New York: Oh, New York, rakkain Kirka Niagara: Numminen Nigeria M. Olin minä poika nuori Pasi Jääskeläinen Nuoriso: Nykyaikainen nuoriso Toukolan kisällit Nuorisojulkkikset: Jurot nuorisojulkkikset Hassisen kone Nuorisokeihäs Kauniit poliisit Nuorisoseurain marssi St. Salomoni Sartenoja Nurmoos Peltosen pelimannit Nussiminen: Turpa kiinni ja nussi Lama Nuubia: Balladi Olavinlinnasta Annikki Tähti Olkihattu: Muistoja olympialaisista kisoista J.

Ah, jos onni oisi Erna Gräsbeck Onnikka: Alfred Tanner Ortni 2. Rovaniemi ja Ounaskoski Kauko Simonen Ounasvaara: Hello ovikello Seksihullut O. Fredi P Paakari: Hiukan hyvää pikkuisen pahaa Dallape Paholainen: Pystypainit Nipa Niemi Painonnostaja: Kun päivä paistaa Maikki Järnefelt Paitaressu: Pai pai paitaressu Aino Ackte Paitsio: Kun palmut huojuvat Eugen Malmsten Paloauto: Säästöpankki on meidän Marion Rung Pannuhuone: Mä en haluu ajaa panssaria Kissa Panssarikolonna Sotajumala Panssarivaunulla Parkanoon Seminaarinmäen mieslaulajat Pantteri: Voi äiti parka ja raukka Ida Ekman Parkano: Kaiken maailman polskaa Parkanosta Takamus Parkkipaikka: Kostoksi ja parkkipaikaksi Hunajantuoksu Parlamentarismi Tuomiopäivän lapset Parolan marssi Suomen Gummitehdas oy: Matkalla Pasilaan Finntrio Paska: Kajaanin sissipataljoonan kunniamarssi Harmonia-orkesteri Patofili Masokismi Pattaya: Eikö paukkendaali olis paikallaan Mutkattomat Paukku: Uskoton ja petollinen Julia Porin Mies-laulu Petos: Rakkaudessa pettynyt Eugen Malmsten Petuski: Tartsan Pielavetellä Martti Innanen Pielinen: Vanhan Pihlavan polkka Firapelipelimannit Pihtaaminen: Pitkänsillan jenkka Markus Rautio Pitäjänmäki: Voi minua poika raukkaa Hjalmar Frey Poikkeava: Olavi-polkka Olavi Rantakangas Polkuauto: Punainen polkuauto Zape Leppänen Polkupyörä: Neljä laulua Pornaisista Vantaan kamarikuoro Pornoblondit: Varokaa pornoblondeja Kari Peitsamon Skootteri Pornografia: Leikattua pornoleffaa Vesku Jokinen Pornolehti: Poroporvarin kohtalo Rauli Badding Somerjoki Porvoo: Kirjoita postikorttiin Muska Postilaukku: Karnevaaliprinsessa Arvi Hänninen Prinssi: Rotestilaulu Simo Salminen Prätkä: Alfred Tanner Puhkutauti Loiskis Puhtaus: Jenkka hevosen puhdistamisesta M.

Liehu, punalippu Ylioppilasteatteri Punasarafaani John M. Eriksen Punavangin laulu Hannes Saari Punaviini: Verta puskurissa Hotellin lakanat Pussycat: Luostarin puutarhassa Suomen Gummitehdas oy: Missä on rakennuslupasi Kuje Rakentaminen: Jos ei Herra huonetta rakenna William Hammar Rakkaus: Vihaan rantaelämää Lapinlahden Linnut Rantala: Min rastas raataa Suomen laulu Rastasfaari Noitalinna huraa!

Suomen ratsuväen marssi Helsingin kaupunginorkesteri Rattaat: Alfred Tanner Rektaalimittari: Hipin reuhake Vandaalit Reuhata: Linda, hei, joku reuhaa hississä! Oodi riekolle Sleepy Sleepers Riemu: Kun rippikoulusta palattiin Markku Aro Rippituoli: Voi kun olis roska Carola Roska-auto: Mä roska-autoon ihastuin Elina ja Juhani Karjalainen Roskakuski: Kytät teloo rosmon Vilperin perikunta Rospuutto: Roudasta rospuuttoon Viikate Rosvo: Rakkauden ruletti Olavi Virta Rullaluistelija: Lahtikaupungin rullalu]]istelijat Juice Leskinen Rullaluistimet: Suomalainen runosävelmä Pasi Jääskeläinen Runoilija: Vertti karhunkaatajan poika Ruoholahden kuningas Kalle Ahola Ruohonjuuritasolla Seminaarinmäen mieslaulajat Ruokavalio: Riistäjän ruoska Ylioppilasteatteri Ruosterastaat Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet Ruostumattoman teräsrotan jenkka Seminaarinmäen mieslaulajat Ruostuneet vanteet ja himmenneet lyhdyt Markojuhani Rautavaara Ruotsi: Kirje ruotukaverille Esa Pakarinen Ruotuväki: Numminen Ruumisautorock Mikko Syrjä Ruusu: Karjalan kaartin rykmentin kunniamarssi Harmonia-orkesteri Rykäys: Saatanan ryssät Shitter Limited Rysty: Eleitä kolmelle röyhtäilijälle M.

Saunasaarna Iivari Kainulainen Saasta: Voi saasta Carola Saastepilkku Magyar Saatana: Ruåtsinkatrilli Sahalahdelta Sorokoska Sahti: Eikä sitä sanaa sanoa saisi Juho Koskelo Sankari: Nyt ylös sieluni Pietarin suomalainen lauluseura Siemenneste: Alfred Tanner Siirtotyöläinen: Laulu siirtotyöläisestä Kristiina Halkola Siitin: Häpeällinen siveysoppi Masokismi Siveysvyö: Sairas soittaja Väinö Sola Soitto: Kun sotakirves haudattiin Muksisryhmä Sotakoira: Karjalainen Stipendi Tolpat St.

Louis blues Rytmi-yhtye Stondaaminen: Aina vain stondaa Aarni Varjonen Jugend Stop: Hei stop jo nyt tuli liikaakin Salonkiorkesteri St. Missä on mun Strömsö Annika Eklund Substraali: Laulu sukupuolikasvatuksesta Helsingin teiniteatteri Sukupuolisuhteet: Summa — Suomussalmi Eugen Malmsten Suonenjoki: Kahdenlainen suudelma Matti Jurva Suuharja M. Kreivin sylissä istunut M. Toiset systeemit Ruuti Syvä: Retkeilyralli Taalainmaalta Juvan kamarikuoro Taalin tehtaanpojan valssi Wilssonin pelimannit Taantumus: Karjalainen ja Mustat lasit Tahto: Rakkauden takia mä Tampereelta lähdin Lauri Gustafsson Tandem: Ajetaan tandemilla Freeman Tanger: Ystäväni Tanner ja ma Theo Weissman - J.

Laulu tasa-arvoisuudesta vuonna Esa Niemitalo Tasavallan presidentti Tasavallan presidentti Tasavalta: Me rakensimme suomalaisen tasavallan Ylioppilasteatteri Tashkent: Laulu Tashkentin jälleenrakentamisesta Avaruuslintu Tattari J. Taivas on Taunuksen takapenkillä Leevi and the Leavings Taustapeili: Taksin taustapeili Nääsvillen veljekset Tavara: Liikaa tequilaa Äimä Terapia: Se mies oli Tommy Ramone J.

Poika oli pohjan Torniosta Toivo Louko Tornionjoki: Voiton torvet Suomen Gummitehdas Oy: Reeniä Petri Nygård Treffit: Hellu Tuirasta Ketunhölkkä Tuittuilla: Alas tulopolitiikka Markus Kainulainen Tulsa: Kukko tunkiolla Kristiina Mäki Tunneli: Ilta tuntureilla Hjalmar Frey Tuomari: Pyysalo Klamydia Turenki: Punk on typerää Se Tyrix Jätkäjätkät Tyrmä: Piikatyttö Olli Suolahti Tyttötalo: Äiti ja tytär Hjalmar Frey Tyydyttäjä: Laulu on iloni ja työni Leo Kauppi Työharjoittelija: Tarina hyvästä työnantajasta Vesa Mäkelä Työpaikka: Jormalla on työpaikka Punk Lurex O.

Unohtunut uistin Lapinlahden Linnut Uittamo: Jenkka ulkosynnyttimistä Rauli Badding Somerjoki Ullakkohuone: Syysunelmia Venäläinen orkesteri Uni: Uni korjaa univelat Aewa Universumi: Aimo Urali Katri Lammi Urheilu: Silloin kun minä urheilin J.

Suomen valkoisen kaartin kunniamarssi Harmonia-orkesteri Valkoinen kupla Eppu Normaali Valkoinen takki: Majakkasaaren valssi Olavi Rantakangas Valta: Rakkauden valtakunta Veikko Tuomi Valtamerilaiva: Vangin laulu Otto Pyykkönen Vankila: Kirje vankilasta Matti Louhivuori Vankileiri: Varis ja valtion varatyömies Songilo Varhaiskevään alakuloinen päivänpäätös Aila Sinkkonen Varis: Talonpoika ja varis Iivari Kainulainen Varjo:

Aasialainen pillu old tom kouvola -

Mua et saa helpolla Minua ei liehitellä tyhjillä sanoilla ja teoilla. Aina saa tulla halaamaan: D niin totta kuin se olla vaan voi. aasialainen pillu old tom kouvola

Aasialainen pillu old tom kouvola -

Pyysalo Klamydia Turenki: Amisautot liittykää jotka harrastatte amisautoja. Sleepy Sleepers Kukitus: Naisten palkka samaksi kuin

Tule kanssani saunaan ;P. Poju - Poika Saunoo. Mää tarjoon sää maksat Petri Nygård. Nukutaan lusikassa Tänne vaan kaikki jotka tykkäävät kyseisessä Mun nyrkki näyttäis hyvältä Ei aina onnistu saamaan..

Jos tyttö sanoo miau, sitä Jos tyttö sanoo miau, sitä pitää pussata. Onko sulla taskussa peili? No onko sulla taskussa peili? Ei taida sulla olla kaikki Oot varmaan väsyny ku oot j Aika jees iskurepliikki ;D. Humalassa olen hieman holtiton Kaikille niille, jotka ovat humalassa hieman Se tietty lantioliike hallu Kaikki, jotka handlaa rytmin ja liikkeen ;D Saletisti natsaa ja meinink Kyllä te tiiätte ;. Pidän sinusta siinä kaikki Sinut jos saan en ketään mu Naisen paikka on kainalossa JUUH.

Selailit mun kuvii eli oot Hei beibi, onks sun persees Älä sano jos et oikeesti ta Aamulla Huomasin Että Olin Jos et pidä musta nii vika Oman kullan viekussa on hyv Puhu vaan paskaa, Teet must Tää kaikille paskan jauhajille. Rakkaus on ikuista sen oike Jos osaat hiihtää, suksi vi Se joka saa minut itselleen Jos minä olen väärässä, se Jos kyyläsin, sinussa oli j Ei aina jaksa sanoo niin vi Naisen ja terroristin ero?

SammakkoSanterin posse in d Kiusaaminen on väärin joka tilanteessa ja tästä Laillistakaa kannabis tai k Selvinpäin ei saa ja kännis Heikot sortuu, vahvat porskuttaa! Rakkaus ei tapa mut sattuu Rakkaus ei tapa mut sattuu ihan vitusti. Jos poliisi kysyy paperit j Seksi kortsun kanssa on kun Se vaan tuntuu kummasti paremmalle ;.

Kännis sattuu ja tapahtuu on kyl totta: Jos vain sun olla saan, nii Rakastuneille ja ihastuneille, jotka tahtoo sen Studio Salon Beauty Nimi kertoo kaiken. Prinsessa ; Ulkonäkö kertoo puolet ihmisestä!

Vittuile vaan joku kaunis p Jatka vaa paskan puhumista, No toimi nyt saatana¿¡¤. En osaa selittää, mutta sel Vaikka sataa,minä en kastu Fakta on se, että tässä ka Ensimmäinen lause on joksinkin totta kaikissa.

Kyyläsit mun kuvii eli oot Klubiin pääsee vain kutsusta tai hakemalla Rakkauden voit saada, peitt Kaikkea ei voi saada.. Oon saletisti jääkaapilla Oon saletisti jääkaapilla c: Miehet Antaa, Naiset saa! En osaa, enkä varmasti opet Kaikille niille, jotka uskaltavat kertoa Koulukiusaaminen kuriin Koulukiusaaminen on saatava kuriin Suomen Saksanpaimenkoirat Tänne voi liittyä kaikki, joilla on tai on Rakkaus on ihanaa ja jos ku Älä kyylää, älä kyttää, san Jos et ymmärrä minua, vika Homofobia on sairaus Homofoobikko on hauskempi kuin lavakoomikko.

Ei huolia kannata yrittää v Näin se vaan on hyvät ihmiset! Muumilimsa 1,5 L pulloon! On ihan hirvee ikävä, jos et dataa mun Alkoholia vain päivinä, jot Pääsy helvettiin pitää ansa Mä tarjoon, kunha maksatte Autoilu on parasta mitä voi Autoilu on parasta mitä voi tehdä housut jalassa.

Illan suunnitelma selkee, j Kyllä jos asia on näin nii liity ihmees: Ei menny taas ihan niinku e Minähän en vilkkua käytä Dataa ilta kanssani kulta ;. Jos tää juominen ei pikkuhi Pelkoa Ja Inhoa Las Vegasissa. Ei mulle lämpee saunakaan. Ei pikku sikailu pahitteeks ole!

En etsi ihmistä, jonka kans Kissaihmiset Kaikille, jotka eivät voi vastustaa noita Prinsessat ei jakele Kukaan tosirinsessa ei jakele kaikille ;. Yksin saan nukuttua, mutta En valitse sitä kenen kanss Eiköhä selitys oo kaikille selvä. Jos hiphop kuolis herättäis Vaikee sanoo jos tunnet suurta,myötätuntoa tätä Koulutuskeskus Salpaus Koulutuskeskus Salpaus. Krapulassa panettaa ; Krapulassa panettaa ;. Kauhajoella kouluammuskelussa kuolleiden uhrien Totuus satuttaa, mutta valh Älä valehtele mulle, mä saa Valehtelu ei tuota tulosta vaan pahentaa asiaa!

Kipuun tottuu, ku tarpeeks Olutta menee, ku sille pääl Paha sana voi olla pieni, m Se minkä tiedän etten saa t Ayumi Hamasaki Tänne vaa kaikki jotka tykkää.. Onks sulla kaikki muumit la Herutan netissä koska luonn Katoit mun kuvii, eli oot s Nauran Paljon, Eli Oon Sale Näin se vaan menee..

Jos sikaa saa sanoa poliisi Runkkaa Päivä Kanssani Kulta. Seksi on kuin lumisade - Et Korttini pitäs olla kuivumassa Kaikille jotka ei nyt ihan noudata yleisiä Minä en ole kännis, känni o Pannaan uunissa, koska muua Niille joille ei lämmetä: P Topi Sorsakoski Jumala loi naisen koska kal Lopettakaa Syrjintä Ja Ns. Olisi hienoa jos ihmiset voisivat elää sovussa Eka mä olin et ei vittu, mu Kaunein viimeinen sana on s Säälin saa ilmaiseksi, mutt Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus pitää ansaita.

Rakasta mua hellästi,Kammarissa villisti. Hymyile, niin ne luulee et Ei tää kuvailemista tarvi: Jatka vaan paskan puhumista Jumita kanssani tämä ilta? Voisitko edes pienen hetken? Lapseni on minulle kaikki k En saa yhtä ihmistä mielest D ne on niin viisaita jotkut taas niin Hymyile eikä kukaan huamaa Aina saa tulla halaamaan.

En juo alkoholia, mitä nyt Kuuluisa Risteilylle Kuuluisa risteilylle menijät:. Rakastan Omaa Kultaani Eli Ei tarkoita välttämättä tappelua! Vaasan ammattiopisto Vaasan ammattiopisto. Ei tarvi olla saletisti hot Elämä ilman viinaa on kuin Nyt olisin ison halin tarpe Muut tekevät mitä osaavat, Varo hirviä liikenteessä ja Ei voi mitään jos itkettää: Sori en juo alkoholia mitä Räppi ei saa kadota.

Räppi hiipuu suomesta yhä harvempi pitää isoja Jokaisessa miehessä asuu pi Tulisitko mun viereen nukku Kavereita voi olla paljon, Sen minkä suoralla menettää Tuu meille nii pussaillaa no eikö se tuossa näy. Ystävyyden säilyttäminen on meille jokaiselle Se tunne kun istut mökömökö Insane Criminals Posse Eli kaikki elämäntapa kriminaalit: Nauran itseni sairaslomalle -.

Jos sinä et jaksa Niin minä Jos sinä et jaksa Niin minä jaksan ;. Mies joka eisaa naista kost Huonot arvosanat kertovat e Misantropia Ihminen on tämän maailman syöpä.

Musta tulee isona prinsessa! Olen niin väsynyt, etten ed Saatanan saatana mikää ei i Aina ei mee nallekarkit tasan. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.. Ei oo helppoo olla prinsessa. Forssan ammatti-instituutti Forssan ammatti-instituutti. Kavereita ei saa koskaa rai Huorasta ei vaimoa saa Huorasta ei vaimoa saa. Jos tuut yöks nii nukut pak Murise niin mie pussaan. Suojaan keuhkoni savulta ni Jos ''Jotain'' Haluaa, Sen Ihan perus elämäntapa jota kaikki elää ja perus Näin unta että sain yhden k Näin unta että sain yhden kommentin.

Olkaa toisille kilttejä ja Kun ei ole kivaa saada niitä valituksia ja Kaikesta saa ongelman Meille, joilla on jalo taito muovata Rakas, oot tatti mun sienik Jos suklaata ei ole saatavi Nissan sx Omistatko kyseisen auton? Pedareilta koko kalusto irti ja joku vois Sini Sabotage Sinil on vaan munaa! Se saa sun levikset Kun etsii sitä oikeaa, voi Naisessa pitää olla vähän m Tänne jos olet sitä mieltä että naisen täytyy Raamattu - satukirja muiden Eiköhän otsikko kerro kaiken.

Rakasta minua eniten, kun a Ei oo kaikki inkkarit kanoo Sanon mitä ajettelen, en aj Älä ota minua tosissasi kun Humalassa saatetaan olla dramaattisia ja Ei se oo niin justiinsa Ei kaiken pidä olla niin justiinsa! Kun Sut Nään,Housuissa Sykk Ratsastus mutta Ei Kysytty Sammakkosanterin kalastuskoulu Sammakkosanterin kalastuskoulu.

Haudassa ei ehdi nukkua, si Herra Ylpön, tai tarkemmin sanottuna Karl Kukaan ei oikein tykkää koulusta, joten ois Tilanne vaatii vittu sanan. Vittuilla saa jos on varaa.

Mä olen tämän talon isäntä Osaan olla tarpeen vaatiess Jos kaveris sanoo jotain sa Pettäminen oikeesti sattuu Jos ette tiedä että pettäminen satuttaa toista En osaa, enkä kyllä vitussa Ilosaarirock Kaikki siellä käyneet tietävät että se on Me vitun tyhmät ja saatanan Mopot ovat samanlaisia kuin Kaverin mopoon ei kosketa. P näinhän se on. On romanttista leikkiä höyh Niinhän se vaan on: Se mikä ei tapa ni sattuu i Meinasin kerran saada komme Se oli niin lähellä Osaan mä matikkaa, 24 olutt Näin se vaan on!

Helsingin sanomat Helsingin sanomat. Saat tulla yöks, jos nukut Ja seuraavaksi haluat kai o Jos tunnistat mainoksen ni tervetuloa xD. Jos nukkumal sais rahaa, ol Niin se vaa menee xD. Kaikki Pusuja kaipaavat tänne!

Nissan Skyline Nissan Skyline. Kinttaat heilumaan eikun juomaan ja pyllyt Ei kait sitä passaa.. Kaikki liittyy, joiden mielestä kaikki Minulla on ruskeat silmät s Otsikko sen jo kertoo;kaikille joilla on Miehet tänne ja myöskin naiset jotka Tontsa youtubeen ja Seiska liveen teen hauskoja ALKO - kaikkien janoisten s Hyvät bosat, miksen heruttas?

Tätä vartenhan ne on tehty, ei pidä piilotella Jos sulla on jokin ongelma Jos sulla on jokin ongelma mua kohtaan, nii tuu Oh I'm sorry, did my sarcas Better Call Saul Kaikille tämän mahtavan 'Breaking bad' spin-off En sano tät tahallaa, mut a Ihan sama nieletkö kunhan imet. Jokela High School Massacre Tässä yhteisössä voit puhua vapaasti Liity tänne, jos sinun on melkein ihan pakko Kun on sama pää kesät talve Vaan puutteessa olevat heru Adatarosa Kotosalla väsättyä matskua..

Baarissa On Pakko Tanssia! Jatka vaan paskan puhumista, teet musta kuuluisan. Musiikki On Kaikki Kaikessa. Tehdään se kaikissa asennoissa. Vaasan lyseon lukio Vaasan lyseon lukio. Ei taida olla kaikki Muumit Kuten otsikko jo kertoo: Kaksi tyttöä voi seurustell Naiset on kyllä vaikeita saada itselle jos Turpa kii mä katon salkkare Tämä sanonta sopii moniin ihmisten välisissä Kissallani on älyvapaita pä Elikkä tää on kaikille kissanomistajille joille Joo kaikki tulkaa tänne sanoo: Tällä naamalla ei saa edes Töhöt on saletisti HOT juu tänne vaan jos tuntee itsensä töhöks.

Älä sano "tiedän miltä sust Aina ei vaan jaksa Ei aina tarvii tehdä jotakin. Kissat on ihania puhutaan kaikkea kissoista: Toivotaan "kalaonnee", että isot kalat jää Sä et juo kaljaa, sä oot sa Uskaltaako Suomessa enää kä Kaikille, jotka miettii tota Jokelan ja Yksin on itse asiassa ihan Ei tarvitse varoa lattialle työntämisiä eikä En Ajattele Mitä Sanon Vaan Mikä on kun ei mikää perille pentele niin saatana.

Jokelan uhrien muistolle Liittykää yhteisöön jotta voimme yhdessä Kauniit naiset seisauttavat vähän muutakin kuin Miehet ja Naiset luotiin ta Jätkät älkää vetäkö hernettä nenään mutta näin Ne jotka osaavat, tekevät m Ne jotka osaavat, tekevät mitä haluavat!

Topi Sorsakoski Yksi suurista laulajista on poissa. Ylä-Savon ammattiopisto Ylä-Savon ammattiopisto. Asa Masa Tunnettu myös nimellä: Avain, Asa ja nyt Asa Kimpassa kivempaa Kimppatouhut kunniaan.. Ei mitään teineilyä, vaan oikeeta Naisia ei saa lyödä, niitä Naisia ei saa lyödä, niitä kuuluu iskeä. Pääkii mä pussaan sua nyt! Rakastan kultaani eli oon s Sitä jota ei rakasta, sen h Valhe vain satuttaa, Todell Kaikki jotka on tullut petetyksi, mut löytäneet Voi vitun pelle et sä osaa Bensalenkkarit Kaikkien autojen kerho kaikille autoilijoille Hymyile nii kukaa ei huomaa Joku saa musta viel hyvän V Oon sun arjen sankari;.

Minusta Seksi ei ole se pää Niille jotka haluavat sitten harrastaa tuota Tämä Krapula sisältää kohta Älä mene riidoissa nukkumaan näin on. Kangasalan Ammattioppilaitos Kangasalan Ammattioppilaitos. Napoleon Says © napoleon is not dead Nissan Racing Tänne kaikki jolla on Nissani ja myös ne jotka Nuuska huulessa pitää naise Nuuska huulessa pitää naiset loitolla.

P Qmat Kissat ja Kollit Kaikki qmikset! Vesalan yläaste Vesalan yläaste. BMW - aivan sama, kunhan se Niille jotka tykkäävät Bemareista tai jotka Dieetti on tarkoitettu ihmi En mä vaikee oo, mut mua pi En mäkään tuu SUN työpaikal Kaikki etenkin asiakaspalvelualalla tietävät Gone In 60 Seconds Pu Heuluta sun niitä ihania t Kehitysvammaisuus EI ole sa Turhan usein kehitysvammasia ihmisiä kiusataan, Koulukiusattujen puolesta koulukiusaamista vastustavat.

Kyllä nainenkin saa olla po Voiko tähän nyt sit mitään kuvausta laittaa, Joo kaikki hipit ja hopparit sun muut pellet Satuta mua, satutan sua! Vaisaaren yläaste Vaisaaren yläaste. BB-Sampo Big Brother kilpailija. Eks uskalla sanoa päin naamaa? Jos haluu saada on pakko an Niille jotka kokee olevansa antava osapuoli Kauhuelokuvat parhaita ja s Kylmä kahvi kaunistaa, mutt Minulle sana ei EI kelpaa!! Kaikille niille joille sana EI , ei vaan Mul on Rastat eli Oon salet Osaan hieroa, eli olen sale Ratsastan,eli mul on saleti Ratsastus Kaikki ratsastajat mukaan.

Rikkaat ryyppää suomessa, k Vaikee ja vittumainen tiety Olen kyllä mukava, mutta osaan myös olla vaikee Vittuuks kyttäät ku et saa Niin se vaan menee.. En oo kussu sun aamu Vuosaaren Lukio Vuosaaren Lukio. Yli määräistä hellyyttä jao Joillekkin ihmisille vaan kertyy hellyyttä, Aku Ankka, salapoliisi conal. En ole vuoteen juonut,mutta Etelä-Savon ammattiopisto Etelä-Savon ammattiopisto. Homotkin sattuvat olemaan i Homotkin sattuvat olemaan ihmisiä! Humalassa olen "enkeli" Kaikki ketkä ovat "enkeleitä" nautittuaan Loud pipes saves lives.

Miksi juoda yksin, kun voi D vittuilee tarpeeks jne. Olen varma, että HPK saavut Osaan olla tarvittaessa vit Ota chillisti älä stressaa!! Se mikä ei TAPA, ni sattuu Viina o viisasten juomaa. Dissaa mua dissaan sua Dissaus ; Taitolaji: Ei Ne Surut Viinaan Huku. Ne Pirut Osaa Uida. Flirttiperseet on kova sana!!! Joillaki on joillaki ei.

Hei beibi sul on himo musam Jos Piffaan Sut Leffaan,Saa Kihloissa ja Onnellinen Kaikki ketkä ovat onnellisesti kihloissa: Lauritsalan koulu Lauritsalan koulu. Martti Vainaa Ja Sallitut A Minä puolustan kaikkia ihmi Niille joita on kiusattu jonkun asian takia.

Oon virolainen eli saletist Ota kuva niin saat kotonaki Seksi kortsun kanssa on ku Kaikki tätä mieltä olevat tänne klubiin: Vaisaaren koulu Vaisaaren koulu.

Niille joille osaavat vai haluavat oppia Vika on sussa, jos et tykkää. Hiphoppari, kokki, ihminen vai känniääliö. Täällä satanistisia ja satanistis-ateistisia Bmw sarja tänne vaan kaikki jotka omistaa viissatasen Forssan yhteislyseo Forssan yhteislyseo. Fuck Politics, Fuck Religio Homma hanskassa ja hanskat Jos mä sanon, et nyt ei NAI Koulutuskeskus salpaus Koulutuskeskus salpaus. Kuntoilusali Kuka harrastaa salillä käymistä mä ainakin Lil Saint Fanclub Tänne voi liittyä kaiken laisiajotka pitäää Luottamus on kuin paperi, k Lyhyet kastuu sateessa hita Mielummi Ruma rokkari ku sa Oon nainen ratissa ja salet Osta kitara niin saat pilluu Niin se vaan on.

Päiviönsaaren yläaste Päiviönsaaren yläaste. Sosiaali- ja terveysala Sosiaali- ja terveysala. Suljettu Osasto - Räppiraideri. Suomisaundi Gotta Love It! Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Täälä kuvakkeessa ei muutak Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan ammattikorkeakoulu.

Vesalan ala-aste Vesalan ala-aste. Ammatti-instituutti Iisakki Ammatti-instituutti Iisakki. Breakdown Of Sanity Breakdown of Sanity is a metalcore band formed Ei oo kaikki murot kulhossa. Niille joilla viiriäiset välillä villiintyy En jaksa olla kaunis tänään Hipsuta mun viiksiä ja sano Joo viisaita lausahduksia taas kerran: Jos ei syö saattaa kuolla.

Kaikissa meissä asuu ideoit Kaikissa meissä asuu ideoita jotka vaativat Koivusaaren yläaste Koivusaaren yläaste. Kuusankosken ammattikoulu Kuusankosken ammattikoulu. Lauritsalan ylä-aste Lauritsalan ylä-aste. Miksi tyytyä 6päkkiin jos v Mua ei sammuta ees paloauto! Ketkä kokevat olevansa niin kuumia? Mulla oli elämä, kunnes jok D nykyää sitä jumittuu vaan Nissan Almera Kuka nyt sattuukin omistamaan kyseisen auton.

Not all boys are in the rel Seksi mielessä ainakin 60 k Seksi mielessä ainakin 60 kertaa minuutissa ;p. Suihkussa laulaminen on mie Talvisalon yläaste Talvisalon yläaste.

Taru Sarmusten Herrasta- Tr The Texas Chainsaw Massacre. What a fox say. Älä sano että olet ihastunu Aina Mukana Menossa ollaan siellä missä tapahtuu. Aina saa, jos vaan haluaa.. Aivot ja maksa ym. Ajotaijjoista ee kannata tulla valittamaan..!! Ennemmin ruma rokkari ku sa Rock'n'roll for life, bitch! Siltä tuntuu yleensä joka päivä. Hiukset ja järki ei pysy sa Kaikki saa mutta komiat ensi!!

Kangasalan Lukio Kangasalan Lukio. Kannattaako rakastua jos se Kirjaudun sisään minuutin v Kaikkiahan ottaa päähän nuo etusivulla Kuusamon Ammatti-instituutti Kuusamon Ammatti-instituutti. Mun kissallaki on isompi ha Olen Amis eli saletisti Hot kaikille jotka ovat amiksia,ja amishan se Opiskelen autoalaa, eli oon Opiskelen autoalaa, eli oon saletisti AMIS. Petri Nygård - Sanon Suoraan. Tänne kaikki jotka ajaa tai on ajanut torilla Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Se olisi kissa ja tekis kur Kissanainen Kehrään teidät kumoon.

Sitruunasaari Hämeenlinnalainen rock-yhtye, joka palaa Tuun teille joulupukiksi jo Tuun teille joulupukiksi jos saan piparia ;. Vaasan Yliopisto Vaasan Yliopisto.

Vaikka en aina osaa näyttää Viinaa, persettä tai bensaa.. Ysao iisalmi Ysao iisalmi. Aja sinä mennessä niin minä Alkoholi on vihollisemme mu Liika laihuus ei ole todellakaan kaunista Carl Sagan Carl Edward Sagan 9. Dont cry, say fuck and smile näin. Ehkä otin tai sitte en tai Ei tippa tapa mutta tipasta En juo enkä polta, eli oon En juo enkä polta, eli oon saletisti valehtelija. En ole koskaan maksanut pil En ole koskaan maksanut pillusta sen takia olen En saa edes unta Niille jotka eivät saa edes sitä.

Haluan aina sellaisen, ketä Haluan juosta alasti kranaa Miksi tyytyä sixpackkiin kun voi ottaa koko Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste. Iisalmen Lyseo Iisalmen Lyseo. Itkin kun Mufasa kuoli Leij Kaarinan sosiaali- ja terve Luettelon tarkoitus on näyttää milloin sanat ovat tulleet käyttöön tai sallituiksi levytyksissä - eli etsitään uusia kielellisiä innovaatioita - kielitieteellis-sosiologinen tutkielma.

Äänitysvuosi on ensisijainen; jos se ei ole tiedossa niin mainitaan julkaisuvuosi. Salainen agentti Irwin Goodman Ahdasmielisyys: Teini-ikäinen aivokirurgi Hullujussi Aivokuolema: Tulevat tänne sotkemaan meidän ajopuuteorian Raptori Ajoratamaalaus Absoluuttinen nollapiste Akaa: Häämarssi Akaasta Pirnales Akaasia: Valkoakaasiat Hannes Saari Akne: Muistoja Alaskasta Arthur Kylander Alastaro: Vaalit ala-Tölöviössä Esa Pakarinen Alavus: Valitettava ampumavälikohtaus Tuomari Nurmio Amsterdam: Menin eilen ravintolaan juomaan aperitiivin Silta Apilan mesi Kirka Apina: Vedenpaisumus ja Noakin arkki Iivari Kainulainen Armo: Oi, kiitos sä Luojani armollinen John Ekberg Armomurha: Tunnen atomipommin sisälläni Threshold Atomirotta: Karjalainen Electric Sauna Aulanko: Miten Aunuksessa kaikki on niin vot-vot-vot J.

Puhkurin auton kuskina J. Alfred Tanner Autobahn: Saukkosen avioero Hannes Saari Aviomies: Kekseliäs aviomies Iivari Kainulainen Avoautot: Typerykset jotka polttavat pilveä avoautoissa Ruger Hauer Avohoito: Voi kun pääsis avohoitoon Mikko Alatalo Avohoitola: Hyvää yötä Bangkok Neljä ruusua Banjo: Auu eli baskiirilainen lehmänetsintälaulu M.

Yksinäisen bensa-aseman blues Hojas Blues Band Bensiini: Pikku-pikku-bikinissä Laila Kinnunen Bileet: Lähe mun kaa bleidaa Loost Koos Blues: Aavebordelli Rotten Skeletor Bore: Andersen Brando soitti congarumpuja J.

Pummilla Galgariin Sleepy Sleepers Cali: Ostin DeSoton Popeda Diagnoosi: Väärä diagnoosi Avo Heyskanen Diapam: Viikatemies diilaa Neljä ruusua Diili: Oliivinvihreä Dodge Dart vm. Suomen eduskunnasta tammikuulta J. Ali Baba Eldankajärven jää A. Hallelujah Elina Salo Elämä: Ma elän Väinö Sola Elämänmuoto: Potifarin emäntä Yrjö Somersalmi Emäntäkoulu: Jouduin emäntäkouluun Kissapuhelin Energiansäästäjä M.

Armaasta erotessa Åggelbykvartetten Erotiikka: Elämää ja erotiikkaa Juha Vainio Erwin Rommel: Mun eukkoni on maalla J. Ristiinnaulittu evoluutio Riistetyt E. Esan Viijatti Splats Fidel Castro: Pyöräfiksari Klamydia Filminauha: Kuin filminauhaa Danny Filosofia: Vanhaa filosofiaa lukiessa Vesa-Matti Loiri Filtteri: Se johtuu geeneistä Tehosekoitin Geisha, teehuoneen tyttö Metro-tytöt Gepetto teki minut!

Kari Peitsamo Geronimo Nummisuutarit Ghana: Maailma on globaali J. Suomeen tarvitaan lisää golfkenttiä Turun romantiikka Golfpallo: Kiusanhenki Grindaa ja flowaa Anna Abreu Grooven tappaja 2. Elegia Gröna Lundissa tapahtuneesta tappelusta Bellmanin janoovat sielut Grönlanti: Huavakuume Verjnuarmu Haavanlehti: Laulu haavanlehdestä Olli Suolahti Haave: Koskenhaltija soittaa Metro-tytöt Halu: Neiti nahkahansikas Limonadi elohopea Hanttapuli Seminaarinmäen mieslaulajat Hanttihommat: Karjalainen ja Mustat lasit Harmageddon!

Nyt tahdon harmissani laulella William Hammar Harrikka: Petersaari Haureus Ajattara Hauska poika J. Alfred Tanner Hauta: Rovaniemeltä Haukiputahalta Ajan laulu Haukkavuori: Heikki se lähti Heinolasta naimaan Pasi Jääskeläinen Heinäkuun Sävelmä Heinävedeltä Minna Kettunen Hekuma: Olen nähnyt Helga-neidin kylvyssä M. Numminen Heli jenkka Olavi Rantakangas Hella: Puuhellalla ajetaan Matti Jurva Hellahuone takaan sen J.

Jope Ruonansuu - Henry Saari Henttu: Hei henttuni Pasi Jääskeläinen Heppu: Alfred Tanner Hepuli: Hervoton hepuli Fröbelin palikat Hermafrodiitti: Korvapoliklinikka Hesperia Sperm Heureka: Pieni Hiace Jope Ruonansuu Hiawatha: Kuin hiipuva hiillos tummentuu Agnes Poschner Hiipuminen: Hirveä hirmulisko Tuntematon tekijä Hirttäminen: Viimeinen hissityttö Lapinlahden Linnut Hitler: Horjuva holtiton matkustaja Kumikameli Hollanti: Mielessäni on Hollywood Markku Aro Homo: Jää vain Houston kutsumaan Vesterinen yhtyeineen Houtskär: Vakiovuoro Huhtarista Apinaan Eläköön elämä!

Heitä huolet pois Leo Kauppi Huoltokytät: Hei hei huoltokytät Sari Huono: Nään huonon enteen Georg Liemola Huonot palkat: Laulu huonoista palkoista Arja Saijonmaa Huopalahti: Pikku Huopalahti Pariisin kevät Huopatossutehdas: Minä ostin huuliharpun A.

Tervehdys hämäläisille Suomen Gummitehdas oy: Neito ja hämähäkki Reino Helismaa Hämärä: Iltahämärässä Eddi Jahrl Häpeä: Nainut mies hyi hävetkää Arja Saijonmaa Härmä: Hei Härmästä poikia kymmenen Olli Suolahti Härmälä: Pienet irtokirjaimet Jam Jam Irvistely: Aito italiaano Laila Kinnunen Itku: Minun itseselvitys Sari Itsy bitsy ja muita taidenautintoja M. Alla jalavapuun YUP Jalkapallo: Menuetti Jepualta Kankaan pelimannit Jermu: Cumulus Jopo ja mä Kansalaiset Jose Cuervo: Totta jumalauta Isot pojat ja tytöt Jumppa: Tehtaan juntti Isot pojat ja tytöt Junttihinttirunkkari Klamydia Juntusen pahvilaatikko Susivatkain Juoksuhauta: Alfred Tanner Juominen: Bussi Jurmuun Esko Rahkonen Jurtzantaa!

Sweet home Juupajoki Vandaalit Juusto: Kyllä juustot hoidetaan Harri Saksala Juutalainen: Kas järjenvalo sammui juuri Kumikameli Järki: Sua lemmin kuin järjetön mä oisin Olavi Virta Järkikulta katoaa Puolikuu Järvelän sottiisi Kaustisen purppuripelimannit Järvenpää: Jotain Järvenpäästä Korpraali Kukkakaali Järvi: Uusi jääkausi uhkaa Virtanen - Veltto Virtanen Jääkiekko: Aimo Jäänmurtajavalssi Ilmari Rae Jäänsärkijä: Halki huuruisen Jönköpingin Vesterinen yhtyeineen Jörn Donner: Ääniä kaasukammiosta Terve päänahka Kaasumeri: Valo kaasumeren hämärässä Eleanoora Rosenholm Kaatumatauti: Lienan kahvilaulu Iivari Kainulainen Kahvinkeitin: Keitä, keitä kahvinkeitin Markku Into ja Intomieliset Kahvitehdas: Soi kaisla Ylioppilaskunnan laulajat Kaislikko Samsa-trio Kaivinkone: Do the kaivinkone J.

Kivikova kalloluu Aivovuoto Kaloha: On kaukana Kaloha Henry Theel Kalossit: Kuka kanalja varasti hääkellot Rolf Sandqvist Kanarian saaret: Tanssit Kankaanpäässä Ossi Ahlapuro Kankkunen: Keskellä kapinaa Dave Lindholm Kapitalismi: Laulu mätänevän kapitalismin ideologisesta ylärakenteesta Heli Keinonen Kappeli Helsingin torvisoittokunta Kapteeni: Kotiin Karhumäestä Teemu Grönberg Karhupuisto: Bää, bää karitsa Laila Kinnunen Karjaa: Sä kasvoit neito kaunoinen Ida Ekman Kasvi: Hymni solulle, kasveille ja kasvikunnan täydellisille laeille Jukka Gustavson's Alone Together Orchestra Kasvipuutarha: Yliopiston kasvipuutarhassa Juliet Jones Kasvot: Lehmäkauppias Kaikkonen Matti Jurva Kaupunki: Nujulan kaupungin historia J.

Vanhukset keljut Muksut Kello: Luostarin kellot Olli Suolahti Kellohame: Naisten kiekonheiton pronssimitali Kari Peitsamon Skootteri Kieli: Joiku Kiilopäälle Tapio Rautavaara Kiima: Jenssen Kiipeilykonsultti Mikko Alatalo Kiire: Castamdia eli kakkiva arbuusi ja kiimainen kirgiisi Pillupuhelin Kirjailijatar Tarleena Sammalkorpi Kirjasto: Faabianin kirje Rafael Ramstedt Kirkko: Kouvolasta Kittilään Robin Kiuruvesi: Balladi Kiuruvedeltä Minna Kettunen Kivennapa: Hakku ja kivääri Marxilais-leniniläisten ryhmien ohjelmaryhmä Klamydia-song Klamydia Klaus Järvinen: Kuka vitun Klaus Järvinen?

Kalamies ja Kokemäen kuuma Kustaa Järvinen Kokkola: Muistojen Kokkola Pekka Himanka Kokonaisratkaisu: Betonikolossit Vandaalit Kolpakko: Möttönen komennuksella Einari Ketola Komisario: Ampukaa komissaarit, nuo hullut koirat! Rikkumaton kondomi Kumisaappaat Kondratjevon polkka Folkswagen Kone: Karjalainen ja Mustat lasit Kooma: Minä seison korkealla vuorella Abraham Ojanperä Korkeasaari: Korven raatajille Hannes Saari Korpijärvi: Pikku korpraali Georg Malmsten Korsetti: Hoi mies, aukaisehan korsetti!

Numminen Korsulaulu Eugen Malmsten Kortesjärvi: Yks pieni kortsu Kumisaappaat Korvaamaton: Kuuliaiset Kottilassa Leo Kauppi Koulu: Kattien kuhertelu Iivari Kainulainen Kuhmoisten katrilli Kuhmoisten pelimannit ? Sleepy Sleepers Kukitus: Minun kultani kaukana kukkuu Hjalmar Frey Kuksia: Juhannushäät Kulosaaressa Sininen majakka Kulta: Tuoll on mun kultani M. Tehtiin kunnarit Pasi Kaunisto Kunnia: Suomen kaartin kunniamarssi Henkivartiokaartin 3.

On kuolo viileen kylmä yö Hjalmar Frey Kuontalo: Meikäläinen ja kupla Irwin Goodman Kupletti: Aimo Kuusankosken partahalla Kaisa ja Kumppanit Kuutamo: Sinä, minä ja kvartaalitalous Gröönroospunkt Kwai-joen silta Olavi Virta Kyljykset ja revontulet Radiopuhelimet Kylkiluu: Miehen kylkiluu Irwin Goodman Kylmä: Päivä kylpylässä Punk Lurex O. Nyt nostan kytkimen Carola Kyttyrä: Kaksi lensi yli käenpesän Freeman Käenpoika laulu fasismista Hector Käheä: Vaikka ääneni on käheä nyt Dave Lindholm Kähinöitä japanilaisessa minibaarissa Murhamurhaitsemurha Kämppäkaveri helvetistä Punkkani ?

Viinan yhdistämä kännykkäkansa Mika Peltonen Kännykkämies 2. Yksi ruusu on kasvanut laaksossa Ida Ekman Laanila: Monotanssit Laanilassa Souvarit Laatokka: Keskeltä Laatokka lainehtii Iivari Kainulainen Lada: Uinuvalla laguunilla Elsa Ojonen Lahja: Me lahtarikaartin laitamme Ylioppilasteatteri Lahti: Sotaa laiskanlinnassa Johnny Sulttaani oy Laitakaupungin lapsi A.

Soppa, apsku, Lasol Kuolema Lasse Vehviläinen: Goltison Laura Häkkisen silmät J. Alfred Tanner Liisteri: Aarteeni, juokaamme likööri M. Laulu Limingalle Limingan nuoriso-orkesteri Limousine: Jumala ompi linnamme Helsingin torvisoittokunta Linnanmäki: Tuo tumma ilta lokakuun Vieno Kekkonen Lokki: Hei punkero tuo lonkero Reijo Tani Lonkka: Sanoma Lou Reediltä Neljä suuta Louisiana: Systeemi Luokkasormus Tuija-Helinä Luokkasota: Vuoden luontokuva Ahkerat simpanssit Luontoäidin vuo Klamydia Luontoääni: Vanha luotolainen Tervapelimannit Luottokortti: Laulu Ludendorffin lutkista eri esittäjiä - Erich Ludendorff Lutkuta eri esittäjiä Luukutus: Täyttä luukutusta Sepi Kumpulainen Luulo:

Vanhukset keljut Muksut Kello: Hipsuta mun viiksiä ja sano Uskaltaako Suomessa enää kä Pieni muna jota en osaa käyttää. Heille joita emme tajua ilman käyttöohjeita. Rantasalmen yläaste Rantasalmen yläaste.

0 thoughts on “Aasialainen pillu old tom kouvola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *