Blog

Zerif supports a custom frontpage

Seksi kaupat penis pumppu

seksi kaupat penis pumppu

Voiko virtsatietulehduksen aikana harrastaa seksiä? Lukuisia hyötyjä terveydelle ja seksielämälle: Tämä seksilelu tulisi löytyä jokaiselta naiselta. Älä sorru yleiseen pesuvirheeseen — näin pidät alapääsi puhtaana ja terveenä. Teetko sinäkin näin alapäällesi? Kasvattaa riskiä infektioihin ja sukupuolitauteihin. Naisen alapää kirjaimellisesti sulkeutui — seksi olisi paljastanut ongelman aiemmin.

Opiskelija sai aivohalvauksen, lääkärit eivät auttaneet — luulivat naisen olevan humalassa. Morsian meni kauneusleikkaukseen ennen häitään — saikin aivovaurion. Onko jalkojen turvotus ja väsyminen tuttu vaiva? Christine Organ sai uimahyppytornissa kohdata nuoria tyttöjä, joiden käytös teki häneen suuren vaikutuksen. Organ päätti kiittää tyttöjä julkisesti kolumnissaan. Ihmiset määritellään ali-, normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä.

Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi. Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Kiihkein kipinä usein sammuu pitkässä parisuhteessa, mutta mitkä merkit paljastavat, ettei kipinää oikeasti löydy enää lainkaan?

Diabeteksesta aiheutuu suuria taloudellisia menetyksiä, ja tuoreen selvityksen perusteella ne tulevat jatkossa kasvamaan. Jos arviot pitävät paikkansa, vuonna diabetekseen saattaa upota globaalisti jopa 2 miljardia euroa vuosittain. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä. Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla.

Näillä vinkeillä siitä kuitenkin voi selvitä amatöörikin. Frosé eli jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Miehet ostivat välineitä peniksen suurentamiseen — ja kertovat nyt, toimivatko ne.

Voiko peniksensuurennusvälineistä todella olla apua? Mainos   uutinen jatkuu alla. Moni luulee, että koko on kaikki kaikessa, vaikka tämä ei ole totuus — lue vaikka: Tätä naiset haluavat penikseltä Seksikolumni: Näin nainen suhtautuu pieneen penikseen Jättitutkimus selvitti peniksen keskivertomitan Miksi väitätte, ettei koolla ole väliä?

Naiset vastaavat Miehet kertovat, millaista on elää megapeniksen kanssa. Näin suuren osan elämästään aikuinen keskimäärin viettää krapulassa Piti lääkärissä käyntiä liian nolona — kolmen lapsen äiti kuoli kohdunkaulan syöpään. Lue lisää aiheesta Miehet. Lue lisää aiheesta Seksuaaliterveys. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla.

Uutta eloa ja puhtia 18 cm pituiseen ja 5 cm halkaisijaiseen penikseen, rouvalle uutta nautintoa: Vuoden suht aktiivisesti käyttäneenä voi sanoa että..

Kokoa on tullut lisää ja suonia näkyviin. Herkkäihoisena esinahka on välillä ollut kuiva kuuman veden takia.

Itse BM on ollut kestävä, ei mitään vikaa ole ilmennyt. Ilman vettä jos käyttää niin liukkaria ainakin tarvii, veden kanssa ei. Erittäin hyvä tuote, suosittelen mutta tarvitsisin uuden tiivisteen omaani, minulla on pienempi malli Bathmate Hercules.

Kasvo muna mutta muija ei tykänny Paras pumppu mitä olen kokeillut. Huh en olis uskonu tämän toimivan, mutta epäilykset olivat väärät!

Luuhu painettu pituus kasvoi 2cm~ kannattee totutella rauhassa, kipua ei saa tuntea yhtään. Kumminkin itsellleni aiheutti ajan saatossa mulkun värin tummemtumista. On makee tuote, toimii paremmin kuin ilmapumput. Ainoa miinus et jos vehkeesi on tavallista isompi, kannattaa jättää väliin ja ostaa Goliath. Pesuhetket menee nykyään erittäin mukavasti. Pitää vielä hommata suihkuremmikin: UPEA laite todellakin ja suosittelen lämpimästi toimii todellakin ja panee veren kiertämään ; Riku.

Toivoisin että lisäisitte pakkaukseen mittatikun jotta tietäisin valittaako emäntä turhaan. Erinomainen laite säännöllisesti käytettynä, erityisesti yhdistettynä venytykseen ja muuhun "treenaukseen". Parhaat tulokset olen saanut käyttämällä session aikana 3x7 minuuttia "jelquttaen" pumppauksien välissä. Miinuspuolena on pumpun pieni koko hyvinvarustetulle. Max paksuus on n.

Jos kalusi on lähelläkään tuota, kannattaa ennemmin harkita Goliathia että on sitten kasvunvaraa, koska sitä tulet tarvitsemaan jos tosissasi käytät!

Vasta viikon pumppaillut ja pumppailun jälkeinen muhkeus on jotain sanoinkuvaamatonta. Saipa ruova tänään pitkiin aikoihin kunnon tärinät ilman omia käsiään ; will.

Ohjeet löytyvät kaalimato klubin tietonurkasta http: Jos jotain voisi toivoa, niin yksi koko lisää tämän ja mega-suuren väliin.

Itselleni tämä on hieman pieni ja se toinen taas ihan liian iso joten Toimii hyvin, ihan ykkönen. On tää hyvä pumppu, vesitoimiset hakkaa ilmapumput aivan totta. Tätä pitäisi päästä ehdottomasti kokeilemaan. Jos pitää osankaan siitä mitä lupaa on upea laite. Kuvauksessa mainitaan, että voi käyttää myös vain ilmalla, mutta tällöin tiiviys ei tunnu riittävän eli painetta en onnistu juurikaan rakentamaan.

Veden kanssa toki toimii loistavasti, mutta aina ei huvita läträtä Jos minkäänlaista kipua ei ole ja tummuminen häviää muutaman päivän pumppaustauon aikana, ei se ole haitallista. Kannattaa myös kokeilla pumppaamista lyhyempiä aikoja ja kevyemmin. Mikäli tummuminen on voimakasta ja pitkäkestoista, kannattaa pumppaaminen lopettaa ja keskustella asiasta lääkärin kanssa. Kuuluuko peniksen olla erektiossa vai ei pumppauksen aikana?

Tuotekortilla on linkki Bathmaten käyttöohjeisiin löytyy myös Klubimme Tietonurkasta http: Entä jos peniksen halkaisija on pienempi kuin tuo 4,6cm, toimiiko pumppu silti?: Suosittelen sinulle pumppua Bathmate Hydromax X20, sen suuaukon halkaisija on 4,9 cm. Suuaukon halkaisijan ei tarvitse olla aivan sama kuin lepotilassa olevan peniksen, koska penishän kasvaa ja paksunee pumppauksen aikana.

Pumpun tiiviste painetaan tiiviisti kehoa vasten. Mustan haitaritiivisteen kohdalta on laite jäänyt pieneksi. Onko isompaa saatavilla vai ostettava isompi malli? Valitettavasti pelkkää haitaritiivistettä ei ole saatavilla eli on ostettava isompi malli, esim. Ihmettelen tässä vain sitä että kuinka paljon on mahdollista muuttaa peniksen kokoa tällä härpäkkeellä. Kannattaa lukaista tuotteen alla olevia käyttäjäkommentteja, niistä voi saada hieman osviittaa miten muilla on toiminut.

Yksilöllisiähän nämä erot aina ovat että sen mukaan harkintaa Moi, onko jotain hygieenistä riskiä tällä pumpulla kun laite täytetään aina vedellä.

Pitäisikö se pestä ensimmäisellä käyttökerralla? Otin suoraan paketista käyttöön ilman puhdistusta, olisiko pumppu pitänyt puhdistaa ennen käyttöä?

Onko mahdollista saada jotain taruntaa? No eipä ole mitään riskiä kun puhtaalla vesijohtovedellä käyttää ja jättää pumpun kuivumaan aina käytön välillä niin, että se saa vapaasti kuivua kauttaaltaan. Kaikki tuotteet mitä kaupoista ikinä ostaa, on aina hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa mutta ei tästä tuotteesta mitään tautia ole mahdollista saada: D Kaalimato, yli 3kk sitten.

Onko bathmate -tuotteilla ikärajaa? Itse olen 17v ja ajattelin hommata tälläisen. Onko viisainta odottaa täysi-ikäisyyttä vai ei? Seksivälineillä ei ole ikärajoitusta. Elokuvilla ja lehdillä on 18v ikäraja. Toimiiko 18 cm pitkän jorman kanssa ja 5 cm paksun? Pidentääkö tämä penistä pysyvästi vai vain väliaikaisesti?

Kyllä monet käyttäjät on kertomansa mukaan saaneet pysyvästi lisäpituutta penikseensä ja nämä käyttäjäkommentit ovat luettavissa jokaisen penispumpun alta tuotekommenttiosiosta. Tärkeintähän on käyttää penispumppua ohjeen mukaan säännöllisesti.

Kaalimadon Tietonurkasta löydät esimerkiksi tämän pumpun käyttöohjeet. No ei oikeastaa voi sillä tuote on tehty nimenomaan veden kanssa käytettäväksi. Vaikutusmekanismi ei toimi oikein mikäli vettä ei käytetä. Se ei valitettavasti ole vaihdettava vaan pumpun kiinteä osa. Aiotteko ottaa valikoimaanne tuota "Bathmate - Hydromax X40" -sarjan pumppua, joka on yhtä kokoa suurempi ja muutenkin uudempaa sukupolvea?

Meillä on ollut kyseistä tuotetta myynnissä, mutta tällä hetkellä ei ole tiedossa milloin on tulossa lisää. Kuinka monta senttimetriä laite painuu pumpattaessa maksimissaan kasaan ja ovatko laitteen kyljessä olevat lukemat pituus ilmoitettuna millimetreinä suuaukolta kun laite on lepotilassa? Laite painuu kasaan n. Mitat ovat ilmoitettu millimetreinä kun laite on painettuna kasaan. Mulla valitettavasti meni rikki tuo pikkuinen musta juttu joka sijaitseee tuossa venttiilissä, niin voiko mitenkään saada tilattuu uutta erillistä kyseistä osaa mistään?

Meillä ei valitettavasti ole myynnissä varaosia kyseiseen tuotteeseen. Mikä tähän bathmateen on peniksen maksimipituus ja halkaisija? Hei, Maksimi peniksen halkaisija tämän tuotteen kanssa on valmistajan mukaan 4,6 cm ja maksimi pituus 21 cm. Hei, Sillä ei ole merkitystä onko penis jo valmiiksi erektiossa vai ei ennen pumpun käyttämistä.

Kummastakaan ei ole myöskään tietääksemme mitään hyötyä tai haittaa. Oma mielipiteesi, kokemuksesi tai kysymyksesi tuotteesta: Jos sinulla on henkilökohtaista asiaa, esimerkiksi tuotteen vaihtoa, palautusta tai takuuta koskevaa asiaa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta. Pidätämme itsellämme oikeuden sensuroida täysin asiattomat kommentit pois! Naisten seksiasut Miesten seksiasut Rooliasut.

Kondomit Liukuvoiteet Hierontavälineet Hierontaöljyt Stimuloivat tuotteet. Ryhdymme juridisiin toimiin jos huomaamme, että materiaaliamme käytetään väärin!

Bathmate Hydromax X30 -penispumppu, sininen Liity sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja hanki itsellesi tehokkaampi ja helppokäyttöinen Bathmate Hydromax X30 penispumppu!

Seksi kaupat penis pumppu -

Tämä napakka mutta joustava tiiviste sopii lähes kaikkiin penispumppuihin. Itse olen treenaillu jo toista pumppua koska ensiksi ostettu kävi pieneksi vuoden jälkeen. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: D Kaalimato, yli 3kk sitten. Myös kalun muodon havaittiin vaikuttavan suuresti naisten kiinnostukseen. Lueskelen huvikseni näitä sivustoja, joista löytyy mitä mielenkiintoisimpia asioita. Bathmatekin on harjoitteluväline, ja oikeita tuloksia alkaa syntyä vasta muutaman viikon käytöllä.

Seksi kaupat penis pumppu -

Kyllä monet käyttäjät on kertomansa mukaan saaneet pysyvästi lisäpituutta penikseensä ja nämä käyttäjäkommentit ovat luettavissa jokaisen penispumpun alta tuotekommenttiosiosta. Jos ohjaaja näkisi nykyisen varustukseni, veikkaan, että minulla olisi myyjän markkinat. Kaalimato, yli 3kk sitten Moi, onko jotain hygieenistä riskiä tällä pumpulla kun laite täytetään aina vedellä. JavaScript seems to be disabled in your browser. Ihmiset määritellään ali- normaali- ja ylipainoisiksi painoindeksin perusteella. Ainoa miinus et jos vehkeesi on tavallista isompi, kannattaa jättää väliin ja ostaa Goliath. Juuri Tuotekortilla on linkki Bathmaten käyttöohjeisiin löytyy myös Klubimme Tietonurkasta http:

Erittäin hyvä tuote, suosittelen mutta tarvitsisin uuden tiivisteen omaani, minulla on pienempi malli Bathmate Hercules. Kasvo muna mutta muija ei tykänny Paras pumppu mitä olen kokeillut. Huh en olis uskonu tämän toimivan, mutta epäilykset olivat väärät!

Luuhu painettu pituus kasvoi 2cm~ kannattee totutella rauhassa, kipua ei saa tuntea yhtään. Kumminkin itsellleni aiheutti ajan saatossa mulkun värin tummemtumista. On makee tuote, toimii paremmin kuin ilmapumput. Ainoa miinus et jos vehkeesi on tavallista isompi, kannattaa jättää väliin ja ostaa Goliath. Pesuhetket menee nykyään erittäin mukavasti. Pitää vielä hommata suihkuremmikin: UPEA laite todellakin ja suosittelen lämpimästi toimii todellakin ja panee veren kiertämään ; Riku.

Toivoisin että lisäisitte pakkaukseen mittatikun jotta tietäisin valittaako emäntä turhaan. Erinomainen laite säännöllisesti käytettynä, erityisesti yhdistettynä venytykseen ja muuhun "treenaukseen".

Parhaat tulokset olen saanut käyttämällä session aikana 3x7 minuuttia "jelquttaen" pumppauksien välissä. Miinuspuolena on pumpun pieni koko hyvinvarustetulle. Max paksuus on n. Jos kalusi on lähelläkään tuota, kannattaa ennemmin harkita Goliathia että on sitten kasvunvaraa, koska sitä tulet tarvitsemaan jos tosissasi käytät!

Vasta viikon pumppaillut ja pumppailun jälkeinen muhkeus on jotain sanoinkuvaamatonta. Saipa ruova tänään pitkiin aikoihin kunnon tärinät ilman omia käsiään ; will. Ohjeet löytyvät kaalimato klubin tietonurkasta http: Jos jotain voisi toivoa, niin yksi koko lisää tämän ja mega-suuren väliin.

Itselleni tämä on hieman pieni ja se toinen taas ihan liian iso joten Toimii hyvin, ihan ykkönen. On tää hyvä pumppu, vesitoimiset hakkaa ilmapumput aivan totta. Tätä pitäisi päästä ehdottomasti kokeilemaan.

Jos pitää osankaan siitä mitä lupaa on upea laite. Kuvauksessa mainitaan, että voi käyttää myös vain ilmalla, mutta tällöin tiiviys ei tunnu riittävän eli painetta en onnistu juurikaan rakentamaan. Veden kanssa toki toimii loistavasti, mutta aina ei huvita läträtä Jos minkäänlaista kipua ei ole ja tummuminen häviää muutaman päivän pumppaustauon aikana, ei se ole haitallista. Kannattaa myös kokeilla pumppaamista lyhyempiä aikoja ja kevyemmin.

Mikäli tummuminen on voimakasta ja pitkäkestoista, kannattaa pumppaaminen lopettaa ja keskustella asiasta lääkärin kanssa. Kuuluuko peniksen olla erektiossa vai ei pumppauksen aikana? Tuotekortilla on linkki Bathmaten käyttöohjeisiin löytyy myös Klubimme Tietonurkasta http: Entä jos peniksen halkaisija on pienempi kuin tuo 4,6cm, toimiiko pumppu silti?: Suosittelen sinulle pumppua Bathmate Hydromax X20, sen suuaukon halkaisija on 4,9 cm. Suuaukon halkaisijan ei tarvitse olla aivan sama kuin lepotilassa olevan peniksen, koska penishän kasvaa ja paksunee pumppauksen aikana.

Pumpun tiiviste painetaan tiiviisti kehoa vasten. Mustan haitaritiivisteen kohdalta on laite jäänyt pieneksi. Onko isompaa saatavilla vai ostettava isompi malli? Valitettavasti pelkkää haitaritiivistettä ei ole saatavilla eli on ostettava isompi malli, esim. Ihmettelen tässä vain sitä että kuinka paljon on mahdollista muuttaa peniksen kokoa tällä härpäkkeellä. Kannattaa lukaista tuotteen alla olevia käyttäjäkommentteja, niistä voi saada hieman osviittaa miten muilla on toiminut.

Yksilöllisiähän nämä erot aina ovat että sen mukaan harkintaa Moi, onko jotain hygieenistä riskiä tällä pumpulla kun laite täytetään aina vedellä. Pitäisikö se pestä ensimmäisellä käyttökerralla? Otin suoraan paketista käyttöön ilman puhdistusta, olisiko pumppu pitänyt puhdistaa ennen käyttöä?

Onko mahdollista saada jotain taruntaa? No eipä ole mitään riskiä kun puhtaalla vesijohtovedellä käyttää ja jättää pumpun kuivumaan aina käytön välillä niin, että se saa vapaasti kuivua kauttaaltaan. Kaikki tuotteet mitä kaupoista ikinä ostaa, on aina hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa mutta ei tästä tuotteesta mitään tautia ole mahdollista saada: D Kaalimato, yli 3kk sitten. Onko bathmate -tuotteilla ikärajaa? Itse olen 17v ja ajattelin hommata tälläisen. Onko viisainta odottaa täysi-ikäisyyttä vai ei?

Seksivälineillä ei ole ikärajoitusta. Elokuvilla ja lehdillä on 18v ikäraja. Toimiiko 18 cm pitkän jorman kanssa ja 5 cm paksun? Pidentääkö tämä penistä pysyvästi vai vain väliaikaisesti? Kyllä monet käyttäjät on kertomansa mukaan saaneet pysyvästi lisäpituutta penikseensä ja nämä käyttäjäkommentit ovat luettavissa jokaisen penispumpun alta tuotekommenttiosiosta. Ympärysmittaa saa helposti muutaman sentin lisää ja pituutta samoin. Lepopituus ja paksuus kasvavat erityisesti kun kaluun levossakin on pakkautunut enemmän verta.

Omat mitat on kasvaneet oikeaoppisesti mitattuna: Kyllähän sitä lihaksiakin saa jatkuvasti treenata. Teissä ei ole ukkoa edes kokeilla sen tehoa, vaikka jokainen tärisee että saisi muutaman sentin pieneen kulliinsa lisää.

Aivan sama kuin lihasten hankkimisen kanssa, joka jannu haluaisi lihaksikkaan kropan mutta suurimmasta osasta ei ole hankkimaan sitä. Kyllä olen pumpputreenarin kanssa samaa mieltä että tyhjiöpumpun kanssa touhuaminen kasvattaa mittaa, tosin se vie aikaa.

Itse olen treenaillu jo toista pumppua koska ensiksi ostettu kävi pieneksi vuoden jälkeen. Treenaus pitää olla säännöllistä min. Ilonsa meillä itsekullakin joten ei pidä tyrmätä jos ei ole itse kokeillut, siis vähintään puoltavuotta ja päivittäi minuuttia.

Yksi kaksi kertaa tuumottaa mutta ei tuloksia vielä. Eli puhdistettu peppu toimii aina. Mutta punish pemppu , Pumpputreenarin raportti oli mainio eikä siihen sinällään ole mitään lisättävää. Minulla itselläni on aivan samanlaisia kokemuksia. Minäkin epäilin vuosikausia laitteen tehoa, kunnes erään kaverini kokemuksesta rohkaistuneena ostin laadukkaan pumpun. Vaimolle en kertonut hankinnastani halaistua sanaa. Turvottelin kaluani pumpussa aina yksin kotona ollessani. Aika pian vaimo alkoi epäillä, että nytkö sinulla jo lähestyy viidenkympin villitys, kun kalukin tuntuu kasvavan.

No, kerroinhan minä lopulta syynkin ja nyt hän suorastaan vaatii minua treenaamaan päivittäin. Hän myös osallistuu siten, että painelee pumpun liipasinta ja ottaa välillä äärimmilleen turvonneen kalun ulos imeäkseen sitä.

Siitä on tullut meille jo eräänlainen esileikki. Minkäänlaisia mittaustuloksia minulla ei ole, mutta näkeehän sen jo paljaalla silmälläkin, että ainakin paksuutta on tullut. Olen treenannut vasta vajaat kolme kuukautta, joten tulokseni ovat varmaan vielä ns.

Jatkan ehdottomasti harjoittelua ja saatan antaa muutaman kuukauden kuluttua uuden raportion. Se näkee ja kokee, joka uskaltaa! Toinen treenari , Kannattaa muuten heti ostaa kunnollinen pumppu, eli siinä pitää olla ainakin paineenalennusventtiili, usein kolo johon laitetaan pieni kumitulppa tai jonka edessä pidetään sormea.

Tämä siitä syystä että alipaineen saa pois pumpusta. Toisekseen mielellään kahvapumppu, se on helpompi käyttää ja kestävämpi kuin pallopumppu joka haurastuu äkkiä. Kolmanneksi osta tarpeeksi suuri pumppu, eli sylinteri on kunnon kokoinen.

Suurin osa pumpuista on meinaan vain cm pitkä sylinteriltään ja hiemankin pidempi penis tai kasvanut on kiinni siellä päässä ja tekee kipeää terskanpäälle. Painetta ei kannata pitää paljon yli 10 minuuttia kerrallaan. Ostin vuosi sitten penispumpun ja halusin testata sitä. Kyllähän sillä sai paisumista aikaseksi,mutta oli tuskaa tuottavaa.

Mansetissa penisaukko liian ahdas. Somenmentävässä aukossa hyvin turvonnut kulli. Tuskien taival saada turvonnut kulli ulos. Lyhensin mansettia jolloin aukko suureni. Pari kertaa lyhensin kunnes eienää ollut kivuliasta. Sitten mansetti ei enää pitänyt imua tarpeeksi hyvin. Sitten hylkäsin koko vehkeen. Sellanen oma kokemukseni siitä kasvattajasta. Eksyin tälle keskustelufoorumille mielenkiinosta, josko jollain muullakin olisi samanlaisia kokemuksia peniksen alipaineharjoittelusta. Ja yllätyksekseni täällä oli monta tarinaa, jotka allekirjoitan täysin.

Ajattelin kertoa myös oman tarinani, josko siitä olisi apua jollekin. Olen nyt 45 -vuotias kaveri ja erosin muutama vuosi sitten.

Ero oli henkisesti aika traumaattinen ja raskas. Vasta noin vuoden kuluttua erostani nainen alkoi jollain tavalla kiinnostaa myös seksuaalisesti. Löysin aivan fantastisen ja eroottisen leidin, jonka kanssa tutustuimme perusteellisesti ennen siirtymistä eroottiselle tutkimusmatkalle. Halusin häntä todella, mutta kalu ei tahtonut oikein totella ajatuksiani.

Se kovettui parhaimmillaankin vain puoliksi ja lerpahti sitten lopullisesti. Olin niin lyöty mies, että varasin ajan urologille. Minulla ei ollut koskaan ollut minkäänlaista ongelmaa erktion kanssa. Lekuri tutki paisuvaiseni ja verisuoneni, kaikki OK. Hän epäili homman olevan henkistä laatua eli eron peruja, joka on hoidettavissa kuntoon lyhyellä Viagra tai Cialis -kuurilla. Mutta hän kehotti myös harkitsemaan erektiopumpun hankintaa, koska hänen mielestään siitä on tehokasta apua heikkoon erektioon ja sen kestävyyteen.

Kalun mahdollisesta kasvamisesta hän ei maininnut mitään. Onneksi sen pumppu oli ns, kahvamallinen, tehokas ja helppokäyttöinen paineensäätöventtiileineen. Mansetti oli riittävän kimmoisa ja pehmeä silikoninen ulkoreuna ei painanut kipeästi häpyluuta vasten.

Sillä sitten harjoittelin lähes päivittäin vuoden ajan siten, että pumppasin alipaineen aika lähelle kipurajaa ja pidin sen n. Sitten laskin alipaineen pois ja annoin kalun asettua. Aluksi nahka tuli hieman kipeäksi, kun se venyi äärimmilleen paisuvaisten päällä kuin liian pieni makkarankuori.

Mutta pian nahka alkoi venyä ja tottua harjoitteluun. Toistin näitä harjoituksia peräkkäin kertaa. Se kävi mukavasti esim. Rakastelu uuden tyttöystäväni kanssa alkoi tuntua aina vain makoisammalta, kun kaluni kesti ilman erektiolääkettä kuin pornotähdillä. Myös kaluni alkoi ihan oikeasti kasvaa. Siitä oli konkreettisena osoituksena se, että jouduin ostamaan uuden, suuremman tuubin, koska vanha kävi liian pieneksi sekä pituuden että paksuuden suhteen.

Nykyisen ostin Saksasta ja siinä on pituuta 27 senttiä ja sisähalkaisija on 7,5 senttiä. Karkean mittaukseni mukaan kaluni on 2 vuoden harjoittelulla kasvanut pituutta n. Tulosten pysyvyydestä minulla ei ole kokemusta, koska aion jatkaa harjoittelua niin kauan kuin seksi ylipäätään kiinnostaa.

Lopetan vasta sitten, kun en enää muista, miksi minun pitää turvotella kaluani tuubissa. Minusta edellä on ihan hyviä hankintaohjeita, joten siihen puoleen en puutu. Täällä oli muuten jollain hyvä huomio kalun sivulla olevien verisuonten pullistumisesta.

Katsokaapa epäileväiset pojat hieman tarkemmin seksileffanne! Siellä esiintyvien adonisten kaluissa pullistelee lähes poikkeuksetta juuri samanlaiset suonet kuin minullekin kehittyi. Urologini sanoi, että sellaiset kehittyvät miehelle vain ja ainoastaan harjoittelemalla tyhjiöpumpulla.

Naiseni mielestä ne sitäpaitsi ovat hiton kiihottavat! Ei siis huono hankinta, vai mitä epäilijät sanotte? Suorastaan ylpeä , Tällä tavalla  Bathmatesta  hyötyy kahdella tavalla. Millaisia tuloksia on odotettavissa?

Sama kasvumäärä näkyy sekä erektiossa että peniksen ollessa rentona. Tulokset ovat yleensä nopeimmin havaittavissa käyttäjillä joilla ero rennon ja erektiokoon välillä on normaalisti huomattavan suuri. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero on  välittömästi nähtävissä , mutta alkuvaikutus alkaa hävitä jo muutaman tunnin kuluttua. Penis ei yliluonnollisesti kasva pysyvästi yhdessä päivässä. Lihaksia treenattaessakaan ei yksi harjoittelukerta vielä tuota merkittäviä tuloksia mutta kolmella tai neljällä harjoittelukerralla viikossa eroa alkaa syntyä.

Bathmatekin  on harjoitteluväline, ja oikeita tuloksia alkaa syntyä vasta muutaman viikon käytöllä. Ensimmäinen havaittava muutos on yleensä että penis on rentona aikaisempaa  pidempi  ja  paksumpi , koska  Bathmaten  käsittely laajentaa paisuvaisia jolloin penis saa enemmän verta.

Yleensä yhdestä kolmeen kuukaudessa pituus kasvaa sentin tai pari, ja mitä enemmän välinettä käytetään sitä pidemmältä ja paksummalta penis näyttää. Kuinka usein sitä käytetään? Ensi alkuun käyttö pitäisi rajoittaa enintään 20 minuuttiin kerrallaan, mutta yhteensä välinettä voi käyttää jopa tunnin verran vuorokauden sisällä. Sekä erektio- että rento koko kehittyvät hämmästyttävästi, mikä parantaa suoritusta myös psykologisesti.

Voiko ympärileikattu käyttää sitä? Ympärileikkaus ei mitenkään vaikuta tuotteen käyttämiseen. Mitä etua tuotteesta on? Bathmaten  käytöstä on paljon etua. Mitä riskejä tuotteesta koituu? Vaikka tuote onkin turvallinen käyttää, käyttöohjeita tulisi silti noudattaa tarkasti. Tuote on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos kärsit fyysisistä peniksen vaivoista, keskustele lääkärisi kanssa asiasta ennen kuin käytät tuotetta. Älä käytä tuotetta jos olet lähiaikoina ollut nivusalueen leikkauksessa tai jos ensimmäisestä käytöstä seuraa kipua tai epämukavuutta.

Penispumppuja on ollut käytössä vuosien ajan ja ne antavat erinomaisia tuloksia. Lääkärit suosittelevat pumpun käyttöä erektiohäiriön hoitamiseen. Voiko tuotetta käyttää suihkussa? Bathmate  toimii aivan yhtä hyvin suihkussa kuin kylvyssäkin, kumpi vain käyttäjälle sopii parhaiten. Bathmate   Hercules  Pumpun mitat: Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Asiakastilini Ostoskori Kassa Kirjaudu sisään. Bathmate- Paras ja tehokkain penispumppu. Nerokas  Bathmate  laitteemme tarjoaa:

seksi kaupat penis pumppu

0 thoughts on “Seksi kaupat penis pumppu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *