Blog

Zerif supports a custom frontpage

Pohjois goa cicciolinos

pohjois goa cicciolinos

Tiedustele sopimustakseista hotellisi vastaanotosta. Bussit Hotellialueilta pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussit ovat täpötäysiä ja aikataulut väljiä. Goasta on yhteyksiä myös muualle Intiaan.

Mumbaihin kestää 11—13 t, mutta kannattaa varautua useidenkin tuntien viivästymisiin. Lippujen hinnat vaihtelevat —1  INR riippuen onko kyseessä ilmastoitu vai ilmastoimaton bussi ja istuin- vai makuupaikka. Riksat Kolmipyöräiset riksat liikennöivät Calanguten, Panjimin, Mapusan ja Margaon alueella ja niiden välittömässä läheisyydessä. Sovi matkan kokonaishinta kuljettajan kanssa etukäteen. Ajoneuvojen kunto vaihtelee huomattavasti.

Junat Goan halki kulkee rautatie. Pääristeysasema on Margao Etelä-Goassa. Aseman lipputoimistosta tai Panjimin bussiaseman lipputoimistosta voi ostaa lippuja kaukojuniin. Junaliput on hyvä varata ajoissa. Mumbaista Goan läpi Etelä-Intiaan kulkevalla Konkan Railway -rautatielinjalla liikennöi junia rajoitetusti. Junalippuja saa ostettua vain rautatieasemilta.

Voit varata liput paikallisista matkatoimistoista. Maan sisäiset lennot ovat kalliita. Varsinkin juhlapyhien aikoihin koneisiin on erittäin vaikea saada paikkoja. Aikataulumuutokset ja lentojen peruuntuminen lyhyellä varoitusajalla ovat yleisiä. Bussikuljetuksen voit ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Merkittävimmät kirkot Goassa ovat Vanhassa Goassa , jota kutsuttiin kukoistuskautenaan Idän Roomaksi. Sé-katedraali  on Vanhan Goan suurin kirkko, jonka puuleikkaukset edustavat paikallisten mestareiden upeaa käsityötaitoa.

Pyhän Fransiskus Assisilaisen luostari ja kirkko ovat Vanhan Goan kiinnostavimpia rakennuksia. Kirkon puuveistokset ja vanhat seinämaalaukset kuvaavat Pyhän Fransiskuksen elämää. Kirkon yhteydessä on arkeologinen museo. Bom Jesuksen luostari ja vuosina — rakennettu basilika tunnetaan kaikkialla roomalaiskatolisessa maailmassa. Sen sisällä on Pyhän Francis Xavierin pyhäinjäännökset. Basilikan vieressä on luostari ja taidegalleria.

Pondan ympäristö on hindulaisuuden tärkeintä aluetta Goassa. Eri jumalille pyhitettyjä temppeleitä ovat mm.

Bondlan luonnonpuistossa on aitauksissa ja häkeissä villieläimiä, mm. Kamerasta ja videokamerasta erillinen maksu. Dudhsagarin vesiputous Goan itärajalla on kiehtova kohde luontoretkeilijälle. Kamerasta ja videokamerasta veloitetaan erikseen. Suosittuja tuliaisostoksia ovat mm.

Laajin ostosvalikoima on Panjimin kaupungissa, mutta niin Pohjois- kuin Etelä-Goassa on lukuisia hyviä ja kiinnostavia liikkeitä. Mapusan, Arporan ja Anjunan markkinoilla sekä Margaon keskustan basaareissa tinkiminen kuuluu asiaan. Panjimissa on ostoskeskus Caculo Mall, jossa on laadukkaita merkkiliikkeitä. Vaatteiden teettäminen on nopeaa ja edullista.

Puku valmistuu muutamassa päivässä. Räätäleitä on paljon, ja työn taso vaihtelee. Markkinat Kaupungeissa on markkina- ja basaarialueet, joilla on edullisinta tehdä ostoksia. Katukauppiaiden kanssa, markkinoilla ja rannoilla tulee tinkiä, sillä hinnat ovat matkailijoille aluksi moninkertaiset. Goan-lomalla kannattaa käydä Mapusan markkinoilla, jotka ovat avoinna arkisin, vilkkain markkinapäivä on perjantai.

Tarjolla on mausteita, vaatteita, silkkiä, nahkaa, kankaita, kultaa ja hopeaa. Kuuluisat Anjunan hippimarkkinat pidetään keskiviikkoisin. Lauantaisin Pohjois-Goassa on Arporan markkinat, jotka alkavat auringon laskiessa ja jatkuvat myöhäiseen iltaan. Markkinoilla on monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi etnisiä ruokakojuja ja elävää musiikkia. Kaupat Kaupoissa on kiinteät hinnat. Alennusmyyntejä on yleensä juhlakausien, esim.

Intialaiseen ruokaan kuuluvat mausteet, erilaiset kastikkeet, leivät ja riisi. Vaikka intialainen ruoka onkin usein mausteista, kaikki ruoka ei ole tulista. Intialaiset ovat usein kasvissyöjiä, joten liharuokaa ei ole kaikissa ravintoloissa tarjolla. Kalaruokia ja merenherkkuja on Goassa tarjolla paljon, kuin myös kansainvälistä ruokaa pizzasta sushiin.

Pohjois-Goassa on runsaasti ruokapaikkoja joka kukkarolle. Iltaa vietetään pubeissa, ravintoloissa ja ulkoilmabaareissa, joissa soitetaan usein musiikkia. Titos Lane Bagassa on Pohjois-Goan yöelämän keskus. Voit viettää myös elämyksellisen elokuvaillan katselemalla Bollywood-elokuvan Panjimin, Porvorimin tai Margaon moderneissa, ilmastoiduissa Inox-elokuvateattereissa.

Diwali , hindujen valon juhla on loka—marraskuussa. Juhlallisuudet alkavat jo 10 päivää ennen varsinaista juhlapäivää. Vanhassa Goassa järjestetään useita messuja päivittäin. Viikon aikana Vanhaan Goaan saapuu valtavat määrät väkeä joka puolelta Intiaa.

Xavierin vuosisatoja vanhaa ruumista käydään katsomassa Bom Jesuksen basilikassa. Goan Portugalin vallasta vapautumisen muistopäivä. Roomalaiskatolisuuden vaikutuksesta joulua ja uuttavuotta vietetään juhlavin menoin. Helmi—maaliskuussa Goan värikkäät karnevaalit , näyttäviä paraateja, pääparaati Panjimissa. Karnevaalit pidetään aina 40 päivää ennen pääsiäislauantaita.

Alkamisajankohta riippuu siitä, milloin on täysikuu. Holia juhlitaan noin viikko. Ohikulkijoita tervehditään värijauholla tai värjätyllä vedellä. Pohjois-Goassa on upeita hienohiekkaisia ranta-alueita. Kaikki rannat ovat maksuttomia ja monin paikoin voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Rannoilla on runsaasti pieniä ravintoloita, shackeja, joiden ruuat ja juomat ovat maukkaita ja hintaan sisältyy usein myös aurinkotuoli ja -varjo. Rannoilla liikkuu kaupustelijoita ja paikallista väestöä, välillä koiria ja muita kotieläimiä. Calangute , Baga Hippikansan luvulla löytämät rannat, ovat nykyään Goan suosituinta ja vilkkainta matkailualuetta.

Paljon pieniä hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Sinquerim , Candolim Ranta-alue alkaa Fort Aguadan rauniolinnoitukselta jatkuen aina Bagan rannan päähän.

Matka Sinquerimistä Bagaan on noin 8 km. Candolimin kohdalla ranta on Calangutea ja Bagaa rauhallisempi. Anjuna Kuuluisa keskiviikkoisin pidettävistä hippimarkkinoistaan.

Edullista majoitusta, ravintoloita, maailmanmatkaajia ja reppureissaajia. Vagator Vagatorin ranta on kukkulan kahteen osaan jakama kaunis ranta, joka sijaitsee porrasmaisen rinteen juurella, kallioiden ja palmujen reunustamana.

Morjim Chapora-joen jälkeen ensimmäinen ranta Goan pohjoisimmalla rannan pätkällä. Hyvin suosittu, vilkas ranta. Ashvem ja Mandrem Kauniit rannat Morjimista pohjoiseen, samalla rannan pätkällä.

Rauhallisempia Morjimiin tai Calanguten rantoihin verrattuna; vähemmän kauppiaita ja matkailijoita. Arambol Arambol on Goan pohjoisimpia rantoja. Suorat Finnairin lennot sisältyvät matkapakettiin. Tarjoamme joustavan erämaksun matkallesi. Tämä kohde löytyy Aurinkomatkat-sovelluksesta. Pala paikallista elämää hienohiekkaisella rannalla Lomalla Pohjois-Goassa sukellat suoraan intialaiseen elämään.

Kohde kuuluu teemoihin Aikuiseen makuun Kohde sopii erityisen hyvin aikuisten kesken rentoutumiseen tai aktiivilomaan. Upeita rantoja Vilkasta yöelämää. Tästä kohteesta löydät paikallisten suosimia ravintoloita, aitoja kokemuksia ja mielenkiintoisia paikallisia tapahtumia. Tässä kohteessa voit rentoutua aktiviteettien tai hemmottelun lomassa. Aito, luonnonläheinen, aurinkovarma lomakohde Ystävälliset goalaiset ovat englannin kielen taitoisia Edullinen hintataso Mielenkiintoinen retkiohjelma ja runsaasti kiinnostavia tutustumiskohteita.

Goan lentoasema—Pohjois-Goan hotellit 20—50 km, matka-aika 1—1 t 30 min. Oppaat Paikalla kohteessa Vastassa lentoasemalla Tavattavissa tarvittaessa. Lomavinkit ja -ohjeet Tervetuloa-lehtinen Lomakansio hotellissa. Palvelu Aurinkolinjalla puhelimitse Sosiaalisessa mediassa.

pohjois goa cicciolinos Ohikulkijoita tervehditään värijauholla tai värjätyllä vedellä. Sairaalat ja lääkärit eivät välttämättä hyväksy suomalaisia matkavakuutuksia. Voit mennä paikalle ilman ajanvarausta. Valuuttaa on helpointa vaihtaa hotellien vastaanotoissa, joskin hotellien vaihtokurssit ovat hieman alhaisemmat. Asukasluku ja etäisyydet Goa n.

Erikoisruokia laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta kärsiville ei ole saatavilla. Lomahuoneistoissa ja bungaloweissa keittiövarustukseen ei kuulu pesutarvikkeita. Ravintoloissa on tapana pyöristää laskun loppusummaa n. Voit halutessasi muistaa hotellin laukunkantajaa, huonesiivoojaa sekä retkibussin kuljettajaa palvelurahalla. Mikäli otat lentoasemalla avuksesi innokkaan laukkupojan, jätä hänelle palvelurahaa enintään 50 INR. Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi.

Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle. Vauvoille on saatavissa riisi- ja vehnäpuurojauheita. Vauvan ruuat kannattaa ottaa Suomesta mukaan. Newton's ja Delfino's-marketeissa on myynnissä joitakin purkkiruokia. Goassa on helpointa liikkua taksilla. Paikallisbussilla liikkuminen on edullista, mutta bussit ovat huonokuntoisia ja täysiä; ilmastointia ei ole.

Muualle Intiaan pääset bussilla, junalla tai lentäen. Mumbaihin liikennöivät ilmastoidut bussit, joissa on makuuosastot. Pohjois-Intiaan voi matkustaa lentäen; lippuja tai valmiita retkipaketteja voi ostaa myös oppailtamme. Taksit Goassa takseja on runsaasti, joten sellaisen saa helposti napattua lennosta. Kuljettajat myös tarjoavat innokkaasti kyytiä ohi ajaessaan, ikkunasta huutaen. Edestakaisen matkan hinta on aina edullisempi kuin yhdensuuntaisen. Hinta ja mahdollinen odotusaika kannattaa aina sopia tarkasti kuljettajan kanssa etukäteen.

Useilla hotelleilla on sopimustaksit, joilla on kiinteät hinnat. Tiedustele sopimustakseista hotellisi vastaanotosta. Bussit Hotellialueilta pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussit ovat täpötäysiä ja aikataulut väljiä. Goasta on yhteyksiä myös muualle Intiaan. Mumbaihin kestää 11—13 t, mutta kannattaa varautua useidenkin tuntien viivästymisiin. Lippujen hinnat vaihtelevat —1  INR riippuen onko kyseessä ilmastoitu vai ilmastoimaton bussi ja istuin- vai makuupaikka.

Riksat Kolmipyöräiset riksat liikennöivät Calanguten, Panjimin, Mapusan ja Margaon alueella ja niiden välittömässä läheisyydessä. Sovi matkan kokonaishinta kuljettajan kanssa etukäteen. Ajoneuvojen kunto vaihtelee huomattavasti. Junat Goan halki kulkee rautatie. Pääristeysasema on Margao Etelä-Goassa. Aseman lipputoimistosta tai Panjimin bussiaseman lipputoimistosta voi ostaa lippuja kaukojuniin. Junaliput on hyvä varata ajoissa.

Mumbaista Goan läpi Etelä-Intiaan kulkevalla Konkan Railway -rautatielinjalla liikennöi junia rajoitetusti. Junalippuja saa ostettua vain rautatieasemilta. Voit varata liput paikallisista matkatoimistoista. Maan sisäiset lennot ovat kalliita. Varsinkin juhlapyhien aikoihin koneisiin on erittäin vaikea saada paikkoja. Aikataulumuutokset ja lentojen peruuntuminen lyhyellä varoitusajalla ovat yleisiä.

Bussikuljetuksen voit ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana. Merkittävimmät kirkot Goassa ovat Vanhassa Goassa , jota kutsuttiin kukoistuskautenaan Idän Roomaksi. Sé-katedraali  on Vanhan Goan suurin kirkko, jonka puuleikkaukset edustavat paikallisten mestareiden upeaa käsityötaitoa. Pyhän Fransiskus Assisilaisen luostari ja kirkko ovat Vanhan Goan kiinnostavimpia rakennuksia.

Kirkon puuveistokset ja vanhat seinämaalaukset kuvaavat Pyhän Fransiskuksen elämää. Kirkon yhteydessä on arkeologinen museo. Bom Jesuksen luostari ja vuosina — rakennettu basilika tunnetaan kaikkialla roomalaiskatolisessa maailmassa. Sen sisällä on Pyhän Francis Xavierin pyhäinjäännökset. Basilikan vieressä on luostari ja taidegalleria. Pondan ympäristö on hindulaisuuden tärkeintä aluetta Goassa.

Eri jumalille pyhitettyjä temppeleitä ovat mm. Bondlan luonnonpuistossa on aitauksissa ja häkeissä villieläimiä, mm. Kamerasta ja videokamerasta erillinen maksu. Dudhsagarin vesiputous Goan itärajalla on kiehtova kohde luontoretkeilijälle. Kamerasta ja videokamerasta veloitetaan erikseen. Suosittuja tuliaisostoksia ovat mm. Laajin ostosvalikoima on Panjimin kaupungissa, mutta niin Pohjois- kuin Etelä-Goassa on lukuisia hyviä ja kiinnostavia liikkeitä.

Mapusan, Arporan ja Anjunan markkinoilla sekä Margaon keskustan basaareissa tinkiminen kuuluu asiaan. Panjimissa on ostoskeskus Caculo Mall, jossa on laadukkaita merkkiliikkeitä. Vaatteiden teettäminen on nopeaa ja edullista.

Puku valmistuu muutamassa päivässä. Räätäleitä on paljon, ja työn taso vaihtelee. Markkinat Kaupungeissa on markkina- ja basaarialueet, joilla on edullisinta tehdä ostoksia. Katukauppiaiden kanssa, markkinoilla ja rannoilla tulee tinkiä, sillä hinnat ovat matkailijoille aluksi moninkertaiset. Goan-lomalla kannattaa käydä Mapusan markkinoilla, jotka ovat avoinna arkisin, vilkkain markkinapäivä on perjantai.

Tarjolla on mausteita, vaatteita, silkkiä, nahkaa, kankaita, kultaa ja hopeaa. Kuuluisat Anjunan hippimarkkinat pidetään keskiviikkoisin. Lauantaisin Pohjois-Goassa on Arporan markkinat, jotka alkavat auringon laskiessa ja jatkuvat myöhäiseen iltaan.

Markkinoilla on monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi etnisiä ruokakojuja ja elävää musiikkia. Kaupat Kaupoissa on kiinteät hinnat. Alennusmyyntejä on yleensä juhlakausien, esim. Intialaiseen ruokaan kuuluvat mausteet, erilaiset kastikkeet, leivät ja riisi. Vaikka intialainen ruoka onkin usein mausteista, kaikki ruoka ei ole tulista. Intialaiset ovat usein kasvissyöjiä, joten liharuokaa ei ole kaikissa ravintoloissa tarjolla. Kalaruokia ja merenherkkuja on Goassa tarjolla paljon, kuin myös kansainvälistä ruokaa pizzasta sushiin.

Pohjois-Goassa on runsaasti ruokapaikkoja joka kukkarolle. Iltaa vietetään pubeissa, ravintoloissa ja ulkoilmabaareissa, joissa soitetaan usein musiikkia. Titos Lane Bagassa on Pohjois-Goan yöelämän keskus.

Voit viettää myös elämyksellisen elokuvaillan katselemalla Bollywood-elokuvan Panjimin, Porvorimin tai Margaon moderneissa, ilmastoiduissa Inox-elokuvateattereissa. Diwali , hindujen valon juhla on loka—marraskuussa. Juhlallisuudet alkavat jo 10 päivää ennen varsinaista juhlapäivää. Vanhassa Goassa järjestetään useita messuja päivittäin. Viikon aikana Vanhaan Goaan saapuu valtavat määrät väkeä joka puolelta Intiaa. Xavierin vuosisatoja vanhaa ruumista käydään katsomassa Bom Jesuksen basilikassa.

Goan Portugalin vallasta vapautumisen muistopäivä. Roomalaiskatolisuuden vaikutuksesta joulua ja uuttavuotta vietetään juhlavin menoin. Helmi—maaliskuussa Goan värikkäät karnevaalit , näyttäviä paraateja, pääparaati Panjimissa. Karnevaalit pidetään aina 40 päivää ennen pääsiäislauantaita. Lomailet paikallisten parissa ja näet joka puolella intialaisia arkisissa puuhissaan.

Pohjois-Goassa tutustutkin helposti paikalliseen ravintoloitsijaan tai saatat jopa törmätä pyhään lehmään jolkottelemassa rannalla! Pohjois-Goa täyttyy mutkattomasta, lomailijaa syleilevästä tunnelmasta, jossa paikalliset neuvovat mielellään parhaat palat kotipaikkakunnaltaan. Pohjois-Goan hotellit sijaitsevat paikallisen arjen keskellä, ja alueelta löytyy myös vilkasta yöelämää.

Oman leimansa Goalle antavat siirtomaa-aika ja intialainen kulttuuri, joten nähtävyyksiä löytyykin portugalilaisista luostareista hindulaisiin temppeleihin. Goan hienohiekkaiset uimarannat kuuluvat Intian hienoimpiin, ja täältä löydät hellivimmät hieronnat.

Herkkusuita ilahduttaa tieto, että Goa tunnetaan monimuotoisesta ruokakulttuuristaan, jossa korostuvat tuoreet merenelävät ja mahtipontiset mausteet. Meillä palvelee suomenkielinen opas.

Olemme aina apunasi ja turvanasi maailmalla. Suorat Finnairin lennot sisältyvät matkapakettiin. Tarjoamme joustavan erämaksun matkallesi. Tämä kohde löytyy Aurinkomatkat-sovelluksesta. Pala paikallista elämää hienohiekkaisella rannalla Lomalla Pohjois-Goassa sukellat suoraan intialaiseen elämään.

0 thoughts on “Pohjois goa cicciolinos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *