Blog

Zerif supports a custom frontpage

Trans sexi asennot

Fakta on, että myös dildoleikit tuntuu hyvältä jos niihin yhdistää myös hellyyden ja käsipelin. Kaikki ei tykkää kaikesta.. Ehkäpä ne lepakot, jotka tykkää dildoista ym. Siksi naiset ja dildoleikit..

Ja siitä peppuseksistä vielä, ei se ole vain homojen hommaa tai jotain miesten fantasioita. Varmasti nautittavaa myös naisten kesken. Itseäni ajatus ei houkuta, mutta muilta kuulleena sitä kannattaisi kokeilla Hyvät uudet vuodet kaikille aidoille naisille! Päättömät kommentit voi jättää omaan arvoonsa.. Hyvää uutta vuotta toivotan minäkin lähes tasapuolisesti kaikille naisille!! Ristilukkiin kiinnostaisi tutustua tosiaan lähemmin.. Homomiehet käyttävät myös dildoja miten LOL se on?

Bisset on myös omansa. Sun kanssa samaa mieltä tuosta dildosta, lesboseksi on aina lesboseksiä vaikka olisi sängyllinen dildoja ei siinä kukaan miestä ajattele kuten lesbona muutenkaan ajattele miehiä juuri lainkaan. Siksi en leimaisi heti tyhmiä miehiksi.

Ensinnäkin dildo ja tekokyrpä on mielestäni kaks eriasiaa! Heteronaiset saattaa kiihoittua pelkästään tekokyrvän ulkonäöstä, miellyttäähän heitä seksuaalisesti aitokin. Ja koska haetaan kiihoitusta, niin tekokyrvällä masturboidessa nainen voi kuvitella sen olevan aito miehen elin. Dildot taas on muotoiltu ajatellen naisen anatomiaa, sitä kuuluisaa g-pistettä ja löytyy naisen sisältä!!

Dildoja on erimuotoisia ja värinältään eri voimakkuuksia. Moni nainen käyttääkin didoa vain ja ainoastaan klitan ja häpärien hellimiseen! Dildo ei ole kyrvän korvike; Kultani haluaa silloin tällöin dildon leikkeihimme mukaan, melko usein itseasiassa. Hän on sataprosenttisesti lesbo, mainitsen vain..

Mutta hän on löytänyt G-pisteensä siitä onnittelut , ja haluaa välillä orgasmin G-pisteen kautta joka on kuulemma erillainen ja voimakkaampi,kokonaisvaltaisempi orkku. Itse haluan joskus dildoa klitan hyväilyyn, jotkut asennot sopii dildon käyttöön.

Molemmat kädet ovat vapaana vaeltelemaan kumppanin vartalolla. Te ootte lesbopalstalla, ei jokainen nainen halua edes sitä dildoa, huhhuh! Kuinka ahdasmielistä se on? Kerro mikä tekee siitä heteroseksiä? Onko lesbo siis lesbohetero kun hän käyttää dildoa? Tiedätkö mitä eroa on dildolla ja tekopeniksellä? Siitä tässä on kyse, ei oikeasta heteroseksistä tai miehistä.

Miten on noin vaikea myöntää että se dildoseksi ON lähempänä heteroiden harjoittamaa yhdyntää, kuin seksi ilman dildoa tai vastaavaa? Ottaako tosiaan noin koville ettei itselleen voi tätä pientä eroavaisuutta myöntää?

Ota kuitenkin rauhassa, mä ainakin hyväksyn sut, yritä säkin hyväksyä ne joita ei se dildo kiinnosta eikä tule kiinnostamaan!

Miten on mahdollista lesbojen keskustelussa dissailla muita sen perusteella tykkääkö dildoista vai ei?!? Jos jätettäis näin typerät jutut ihan omaan arvoonsa? Ketään ei pakoteta käyttämään sitä dildoa eikä ketään tarvitse dissata jos tykkää käyttää. Onko susta siis kaikki naiset jotka käyttää housuja tai joilla on lyhyet hiukset tai kalju ovat heteromiesmäisä?

Ei dildon käyttämisessä ole mitään heteromaista, miksi ihmeessä joillain on tarve vääntää heteroutta joka asiaan. Ei lesboseksi muutu heteroseksimäiseksi ei niin millään. Onko se noin vaikeaa ymmärtää mikä on lesboseksiä ja mikä heteroseksiä. Jos heteromies nuolee naistaan onko se lesboseksimäistä? Jos lesbot harrastaa pyllyseksiä onko se homoseksimäistä?

Hupiahan tää enempi on, joskus on kiva väännellä. Et vaan näe omaa reikääs pidemmälle! Ja totta se on "g-piste se on lesbollakin! Ei tarvitsisi lesbojen olla niin fanaattisia kuin lesbous olisi joku aate. Kai voisi hyväksyä, että tytöistä tykkääviä tyttöjä on monenlaisia. Eivät kaikki lesbot niinkään, että lasten hankinta on heterojen hommaa Joskus on tilanne, että tahtoisi saada tietoa ennen kuin kokeilee kunnolla lesboseksiä, jos vaikka molemmat on vähän kokemattomia ja etenkin se toinen pelkää ym.

Itse ajattelin ensin että olen lesbo ja sitten että olen hetero ja nyt taas ajatukset seksisin kun olen rakastunut niin totaalisesti naiseen, ja se on fyysistä ja psyykistä ja kaikkea mahdollista. En voi sille mitään, mutta olen jollain tasolla kovin lesbo omasta mielestäni. Seksiä en haluaisi naisen kanssa muuten vaan, mutta kai aina silloin kun rakastun naisiin. Seksissä en voi kuitenkaan sietää sormia enkä nuolemistakaan, tulee helposti kaikkea tulehduksia enkä muutenkaan tykkää. Tykkään hygienisestä yhdynnästä miehen kanssa, kortsun ja liukkarin kera, myös anaaliyhdyntä on ollut yllättävän mieletön kokemus!

Minua ei voi siis laittaa perinteisiin stereotypioihin näissä mieltymys- ja rakastamisasioissa. Ei kai lesboksi syntymisen edellytys voi olla, että tykkää toisen tekemästä käsipelistä tms Juuri nyt ainakin haluaisin tietää muista tavoista! Naisen kanssa luulen, että tykkäisin saksista. Ristilukista en tiedä mitään eikä googlaus tuottanut ainakaan vielä mitään.

Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia, jos joku harrastaa naisen kanssa seksiä vaikka sellaisella dildolla, jossa on kaksi päätä. Voiko silloin saada molemmat mielihyvää samaan aikaan? Onko jollain näistä käytännön kokemusta mitä suostuisi jakamaan? Herran jestas kuunnelkaa nyt toisianne! Siis toinen nyt vaan tykkää esim. Dildo seksistä ja toinen ei! Veikkaan et puolet ainakin saattaa olla miehiä, kun ei oo järkeviä asioita keskusteltavina!!

Pienenä veljeni puhui samallailla! Aika nolot jutut ainakin alku päässä joillain!!! Ei kai niissä naisten elimissä nyt niin suuria rakenteellisia fysiologisia eroja ole saman lajin edustajien keskuudessa.

Kilpikonna on sitten asia erikseen, mutta ihmislajin nnaarailla on osapuileen samantapainen pillu kaikilla, ettei se ihan mielipideasia pitäisi olla Periaatteessa kaikkien olisi mahdollista nauttia. Kyse lienee vähän oppimisesta ja opettelemista. Pitäiskö naislle aloittaa koulussa pillunsa tuntemis ja käsittely kurssit video oppimateriaaleineen, jos eivät osaa harrastaa itseopiskelua? En enää haluaisi naista, joka ei halua käyttää dildoja..

Naisen perustarve oli lesbo tai hetero, so what. Sormet on usein olleet liian pienet Taitaa olla ennemminkin ettei kumppanisi ole osannut käyttä niitä räpylöitään. Tykkään dildoistakin, osasi käyttää räpylöitään tai ei. Vastatkaa nyt oikeesti tähän mieltä askarruttavaan asiaan. Toimiiko oikeiasti sellainen dildo, joka istutetaan toisen sisään, siis ilman mitään hihnoja? Pysyykö paikallaan ja saako sen paikalleen? Sellainen vastaus, että osta ja kokeile on huono, koska en osta jos kukaan ei ole onnistunut sen käytössä.

Onhan ne kalliitakin, hitsi. Noin dokumnettielokuvaa aihtta sivuten http: Ei noi oo tosielokuvia jne Yleensä sellaisten naisten, jotka harrastavat sexiä - tai joille on sattunut vahinko tai jotka on raiskattu - miesten kanssa, pillut ja kohtu ovat Hänen välikappaleita meidän tänne tuottamisessa. Ahdasmielisiä ovat lesbot, jotka ei tajua miten jotkut voi käyttää dildoja. Mutta sekin on hyväksyttävä ettei lesbot välttämättä tykkää dildoista.

Olen bi, tyttöystävä lesbo. Tiedän ettei hän pidä dildoista yhtään, koska muistuttavat penistä. Se on hyväksyttävä enkä halua häntä ahdistella minkään tekopeniksen kanssa. Sitäpaitsi en koe tarttevani mitään dildoja naiseni kanssa. Seksi naisen kanssa on kuitenkin miljoona kertaa parempaa kuin miesten kanssa: Se että ei halua käyttää dildoa ei ole ahdasmielisyyttä: Aika fetissoitumista se vaatii, että portti löytyy. Oletko koskaan tutustunut tuohon sissy-hypno-kulttuuriin netissä?

Kyllä mä uskon että moni vetää rajan yli fetissin voimalla ja poikki menee sitten itsemurhan kautta. Mulla toi lähti siitä että suhteeseen tuli alkuvaiheessa pieni katko. No se muija pani parin "rakkaan ystävänsä" kanssa siinä välissä.

No muutaman viikon sen tauon jälkeen se koki tarvetta tunnustaa. Se teki sen ensin "leikisti", mitä jos Vastaavia fantasioita lienee monella. Vaan on se 10 aika monta. Ass up face down. Olin sitten itse alla tai naista panemassa. Mulla ei ole ikinä toiminut, että nainen on päällä. Uskon, että fetissin myötä täyteen sukupuoli-identiteetin muutokseen päätyminen on itsemurhan resepti.

Hmm en ole naimissa, mutta parisuhteessa ollessani olen kyllä hairahtanut hyppäämään jonkun vanhemman miehen auton kyytiin. Ja kotiinikin kutsunut jonkun. Luulitko että sun on pakko ottaa ku tarjotaan?

Älä hermostu, voit sanoa ei. En viitsinyt uutta aloitusta tehdä Vaan onko tämä sponssihaku täällä niinku Ei muka ammattilaisen hakemista, että löytäisi niinku naisen, joka ei ole ammattilainen, joka ottaa rahaa? Mutta ajatuksissa vain tältä yhdeltä sponsorilta? Mites alan tytöt on ratkaisseet ongelmaa? Siinä meinaa hermot kyrvähtää, kun sitten se yksi tyyppi joka ois oikeasti tulossa, ei ymmärrä, että se varmistustekstari piti ihan oikeasti laittaakin.

Etsi Toggle navigation Valikko.

Hän on sataprosenttisesti lesbo, mainitsen vain.. Mutta hän on löytänyt G-pisteensä siitä onnittelut , ja haluaa välillä orgasmin G-pisteen kautta joka on kuulemma erillainen ja voimakkaampi,kokonaisvaltaisempi orkku. Itse haluan joskus dildoa klitan hyväilyyn, jotkut asennot sopii dildon käyttöön. Molemmat kädet ovat vapaana vaeltelemaan kumppanin vartalolla. Te ootte lesbopalstalla, ei jokainen nainen halua edes sitä dildoa, huhhuh!

Kuinka ahdasmielistä se on? Kerro mikä tekee siitä heteroseksiä? Onko lesbo siis lesbohetero kun hän käyttää dildoa? Tiedätkö mitä eroa on dildolla ja tekopeniksellä? Siitä tässä on kyse, ei oikeasta heteroseksistä tai miehistä. Miten on noin vaikea myöntää että se dildoseksi ON lähempänä heteroiden harjoittamaa yhdyntää, kuin seksi ilman dildoa tai vastaavaa? Ottaako tosiaan noin koville ettei itselleen voi tätä pientä eroavaisuutta myöntää?

Ota kuitenkin rauhassa, mä ainakin hyväksyn sut, yritä säkin hyväksyä ne joita ei se dildo kiinnosta eikä tule kiinnostamaan! Miten on mahdollista lesbojen keskustelussa dissailla muita sen perusteella tykkääkö dildoista vai ei?!?

Jos jätettäis näin typerät jutut ihan omaan arvoonsa? Ketään ei pakoteta käyttämään sitä dildoa eikä ketään tarvitse dissata jos tykkää käyttää.

Onko susta siis kaikki naiset jotka käyttää housuja tai joilla on lyhyet hiukset tai kalju ovat heteromiesmäisä? Ei dildon käyttämisessä ole mitään heteromaista, miksi ihmeessä joillain on tarve vääntää heteroutta joka asiaan.

Ei lesboseksi muutu heteroseksimäiseksi ei niin millään. Onko se noin vaikeaa ymmärtää mikä on lesboseksiä ja mikä heteroseksiä. Jos heteromies nuolee naistaan onko se lesboseksimäistä? Jos lesbot harrastaa pyllyseksiä onko se homoseksimäistä? Hupiahan tää enempi on, joskus on kiva väännellä.

Et vaan näe omaa reikääs pidemmälle! Ja totta se on "g-piste se on lesbollakin! Ei tarvitsisi lesbojen olla niin fanaattisia kuin lesbous olisi joku aate. Kai voisi hyväksyä, että tytöistä tykkääviä tyttöjä on monenlaisia.

Eivät kaikki lesbot niinkään, että lasten hankinta on heterojen hommaa Joskus on tilanne, että tahtoisi saada tietoa ennen kuin kokeilee kunnolla lesboseksiä, jos vaikka molemmat on vähän kokemattomia ja etenkin se toinen pelkää ym. Itse ajattelin ensin että olen lesbo ja sitten että olen hetero ja nyt taas ajatukset seksisin kun olen rakastunut niin totaalisesti naiseen, ja se on fyysistä ja psyykistä ja kaikkea mahdollista.

En voi sille mitään, mutta olen jollain tasolla kovin lesbo omasta mielestäni. Seksiä en haluaisi naisen kanssa muuten vaan, mutta kai aina silloin kun rakastun naisiin. Seksissä en voi kuitenkaan sietää sormia enkä nuolemistakaan, tulee helposti kaikkea tulehduksia enkä muutenkaan tykkää. Tykkään hygienisestä yhdynnästä miehen kanssa, kortsun ja liukkarin kera, myös anaaliyhdyntä on ollut yllättävän mieletön kokemus!

Minua ei voi siis laittaa perinteisiin stereotypioihin näissä mieltymys- ja rakastamisasioissa. Ei kai lesboksi syntymisen edellytys voi olla, että tykkää toisen tekemästä käsipelistä tms Juuri nyt ainakin haluaisin tietää muista tavoista!

Naisen kanssa luulen, että tykkäisin saksista. Ristilukista en tiedä mitään eikä googlaus tuottanut ainakaan vielä mitään. Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia, jos joku harrastaa naisen kanssa seksiä vaikka sellaisella dildolla, jossa on kaksi päätä. Voiko silloin saada molemmat mielihyvää samaan aikaan? Onko jollain näistä käytännön kokemusta mitä suostuisi jakamaan? Herran jestas kuunnelkaa nyt toisianne! Siis toinen nyt vaan tykkää esim. Dildo seksistä ja toinen ei! Veikkaan et puolet ainakin saattaa olla miehiä, kun ei oo järkeviä asioita keskusteltavina!!

Pienenä veljeni puhui samallailla! Aika nolot jutut ainakin alku päässä joillain!!! Ei kai niissä naisten elimissä nyt niin suuria rakenteellisia fysiologisia eroja ole saman lajin edustajien keskuudessa. Kilpikonna on sitten asia erikseen, mutta ihmislajin nnaarailla on osapuileen samantapainen pillu kaikilla, ettei se ihan mielipideasia pitäisi olla Periaatteessa kaikkien olisi mahdollista nauttia. Kyse lienee vähän oppimisesta ja opettelemista. Pitäiskö naislle aloittaa koulussa pillunsa tuntemis ja käsittely kurssit video oppimateriaaleineen, jos eivät osaa harrastaa itseopiskelua?

En enää haluaisi naista, joka ei halua käyttää dildoja.. Naisen perustarve oli lesbo tai hetero, so what. Sormet on usein olleet liian pienet Taitaa olla ennemminkin ettei kumppanisi ole osannut käyttä niitä räpylöitään. Tykkään dildoistakin, osasi käyttää räpylöitään tai ei. Vastatkaa nyt oikeesti tähän mieltä askarruttavaan asiaan. Toimiiko oikeiasti sellainen dildo, joka istutetaan toisen sisään, siis ilman mitään hihnoja? Pysyykö paikallaan ja saako sen paikalleen? Sellainen vastaus, että osta ja kokeile on huono, koska en osta jos kukaan ei ole onnistunut sen käytössä.

Onhan ne kalliitakin, hitsi. Noin dokumnettielokuvaa aihtta sivuten http: Ei noi oo tosielokuvia jne Yleensä sellaisten naisten, jotka harrastavat sexiä - tai joille on sattunut vahinko tai jotka on raiskattu - miesten kanssa, pillut ja kohtu ovat Hänen välikappaleita meidän tänne tuottamisessa.

Ahdasmielisiä ovat lesbot, jotka ei tajua miten jotkut voi käyttää dildoja. Mutta sekin on hyväksyttävä ettei lesbot välttämättä tykkää dildoista. Olen bi, tyttöystävä lesbo. Tiedän ettei hän pidä dildoista yhtään, koska muistuttavat penistä. Se on hyväksyttävä enkä halua häntä ahdistella minkään tekopeniksen kanssa.

Sitäpaitsi en koe tarttevani mitään dildoja naiseni kanssa. Seksi naisen kanssa on kuitenkin miljoona kertaa parempaa kuin miesten kanssa: Se että ei halua käyttää dildoa ei ole ahdasmielisyyttä: D Mäkään en käytä mun tyttöystävän kanssa. Molemmat ollaan määrittelemättömiä, tai jotain bin ja lesbon välimaastossa. Perus klittavibraa ollaan käytetty joskus huvin vuoks. Yleensä ei käytetä mitään ns.

No mitenkäs sit sellanen lesbo, kuka on ns. Huvitti kerran ku mainitsin jotain dildoseksistä yhdelle tutulleni lepakko.. D Olisi kai pitänyt letkauttaa siihen vielä, että joo omistan montakin dildoa, mutten kehdannut: Itse en suostu enää seksielämään ilman niitä.. Outoa väittää että se liittyisi jotenkin miehiin kun kaksi naista rakastelee silloin tällöin lelujen avulla? Minusta lesboseksi on hyvin kaukana heteromenosta, oli leluja tai ei. Hyvältä se "täyttäminen" tuntuu, siltikään en miehistä ole kiinnostunut.

Tunsin kerran erään tytön joka ei halunnut edes sormea sisälleen koska se oli "liian heteroa". Yleisimpiä asentoja taitavat olla meillä perinteinen lähetyssaarnaaja, ratsastus vaimo ratsastaa ; ja takaapäin minä takana. Ja vaihtelun vuoksi lisäksi muutakin tribbausta, lootusasentoa, Seksileluja emme käytä ollenkaan, mutta ei minulle ole mitään heitä vastaan, jotka käyttävät.

Paras asento on minä päällä vähän kuin nelinkontin, nojaan toiseen kyynervarteeni ja sormetan naista. Nainen alla ja sormettaa minua.. Kylläpäs moni ihmettelee miten lesboseksi menee: Vastaa alkuperäiseen viestiin Asentoja? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Oletko koskaan tutustunut tuohon sissy-hypno-kulttuuriin netissä? Kyllä mä uskon että moni vetää rajan yli fetissin voimalla ja poikki menee sitten itsemurhan kautta. Mulla toi lähti siitä että suhteeseen tuli alkuvaiheessa pieni katko. No se muija pani parin "rakkaan ystävänsä" kanssa siinä välissä.

No muutaman viikon sen tauon jälkeen se koki tarvetta tunnustaa. Se teki sen ensin "leikisti", mitä jos Vastaavia fantasioita lienee monella. Vaan on se 10 aika monta. Ass up face down.

Olin sitten itse alla tai naista panemassa. Mulla ei ole ikinä toiminut, että nainen on päällä. Uskon, että fetissin myötä täyteen sukupuoli-identiteetin muutokseen päätyminen on itsemurhan resepti. Hmm en ole naimissa, mutta parisuhteessa ollessani olen kyllä hairahtanut hyppäämään jonkun vanhemman miehen auton kyytiin.

Ja kotiinikin kutsunut jonkun. Luulitko että sun on pakko ottaa ku tarjotaan? Älä hermostu, voit sanoa ei. En viitsinyt uutta aloitusta tehdä Vaan onko tämä sponssihaku täällä niinku Ei muka ammattilaisen hakemista, että löytäisi niinku naisen, joka ei ole ammattilainen, joka ottaa rahaa?

Mutta ajatuksissa vain tältä yhdeltä sponsorilta? Mites alan tytöt on ratkaisseet ongelmaa? Siinä meinaa hermot kyrvähtää, kun sitten se yksi tyyppi joka ois oikeasti tulossa, ei ymmärrä, että se varmistustekstari piti ihan oikeasti laittaakin. Etsi Toggle navigation Valikko. Parittelu - useammassakin taivutusmuodossaan.

: Trans sexi asennot

Pillun kuvia striptease pori Sidonta porno overwatch porno
Haluan nussia best milf massage 693
Isoäiti seksi massage sex tube Fakta on, että myös dildoleikit tuntuu hyvältä jos niihin yhdistää myös hellyyden ja käsipelin. Toivon, että olet savuton ja alkoholiakin kuluu erittäin maltilla. D Mäkään en käytä mun tyttöystävän kanssa. Moni ihminen puhuu, kuinka 69 seksiasento on paljon normaalia suuseksiä parempaa 69 seksiasentoon liittyy monenelaisia uskomuksia ja tässä niistä muutama: Joskus on tilanne, että tahtoisi saada tietoa ennen kuin kokeilee kunnolla lesboseksiä, jos vaikka molemmat on vähän kokemattomia ja trans sexi asennot se toinen pelkää ym. Jos on hyvät käsivoimat, voi hyödyntää kaikkia eikä tarvi tyytyä mihinkään apostolinasentoon.
Trans sexi asennot Pienet pillut joensuu huora
PORNO ART AIKUISTA SEURAA Viesti on mainos tai massapostitus. Tuo pre-op katujien määrä lienee penishieronta best thai näiden "vastustajien" arvioita ja post-op "kannattajien" Periaate kysymys Vähän sama linja. Ja kotiinikin kutsunut jonkun. Dd Nyt sit haluisin edetä vähän mutta mutta miten sen tekis sillee niinku sulavasti? Itseäni ajatus ei houkuta, mutta muilta kuulleena sitä kannattaisi kokeilla Ei kai lesboksi syntymisen edellytys voi olla, että tykkää toisen tekemästä käsipelistä tms
Vaikka paino onkin yksi tekijä, voitte silti esimerkiksi makaa rinnakkain 69 asennossa jolloin asento onnistuu hyvin. Tiedän ettei hän pidä dildoista yhtään, koska muistuttavat penistä. Sunsets ja Qruiser nim. Ja siitä peppuseksistä vielä, ei trans sexi asennot ole vain homojen hommaa tai jotain miesten fantasioita. Tylsään lauantai iltaan tarvis nyt piristystä Se teki sen ensin "leikisti", mitä jos Ketään ei pakoteta käyttämään kovaa panoa seuraa oulu dildoa eikä ketään tarvitse dissata jos tykkää käyttää.

0 thoughts on “Trans sexi asennot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *