Blog

Zerif supports a custom frontpage

Seikkailuseuraa pillu tarinat

seikkailuseuraa pillu tarinat

Pillussa tuntui mukava, ikään kuin pirinä, joka kutkutti myös nivusia. Karvoituksen kolmio pieneni koko ajan. Häpykukkula tuli alastomammaksi mitä ikinä aikuisiällä oli ollut. Oli ihana tunne sivellä kädellä sileätä ihoa.

Levitin sormin vielä häpyhuulia ja pyyhkäisi ne muutamat kiharat jotka niiden päällä olivat pois. Koko toimitus oli niin kiihottava, ettei ollut kovinkaan kaukana se, etten olisi lauennut. Vain muutaman hyväilevän sormen lipaisu klitoriksella, niin olisin tullut. Menin peilin eteen tarkistamaan tulosta ja ihailin sitä. En olisi uskonutkaan miten pieni erikoisuus voi niin radikaalisti vaikuttaa pienen alueen ulkonäköön.

Koko vartalo kihelmöi kuumotuksesta, ja halusin tunteen pysyvän kauan. Se oli niin ihana. Valikoin hajuvesistäni seksikkäimmän tuoksun, sellaisen raskaan, kuin leijuvan pilven. Meikkasin itseni huolella sopivan kutsuvaksi. Pitkät, vaaleanruskeat hiukseni sitaisin huolettomalle, mutta siistille mykerölle niskaan.

Hyvämuotoiset jalat korostuivat erinomaisesti tummissa, lähes nivusiin ylettyvissä stay-up sukissa. Kengät olivat korkkarit, mutta eivät mitkään huikeat, vaan käytännölliset senttiset. Jätin rohkeasti rintaliivit pois, vaikka ehkä tämänikäisen olisi hyvä niitä käyttää. Mutta rinnat nyt sattuu olemaan aika ryhdikkäät. Lopuksi pujottauduin punaiseen, lyhyehköön mekkoon. Alaston vartaloni sen alla tunsi ohuen ja sileän kankaan ihanan hivelyn. Hieraisin sormella nännejä jotka heti kovenivat ja pullottivat ohuen kankaan alla.

Helman alla tuntui ihana veto pyyhkivän sylini yli. Aamupäivällä minulla oli asiakaskäynti ja tapaaminen erään verstaan naispuolisen sisäänostajan kanssa.

Tunsin itseni melkein alastomaksi kun kuljimme tuotantosalin läpi ja ajattelin, että jokainen miespuolinen työntekijä voisi nähdä pilluni. Keskittymiseni myyntityöhön ei ollut sillä hetkellä sitä terävintä, vaan se suuntautui lähes kokonaan himoni ja kiihkoni nauttimiseen. Sylini eritti kiimanestettä ja huusi kosketusta. Anita, joka oli hyvän näköinen, noin vuotias kaunokainen, loi minuun joitain mystisen salaperäisiä katseita, ehkä flirttailevia, ainakin minusta niin tuntui.

Istuimme hänen toimistossaan vastakkain suuren kirjoituspöydän ääressä. Minulla oli pakottava halu pistää käteni, Anitan sitä huomaamatta, reisieni väliin. Vedin hieman mekon helmaa ylemmäksi ja tunnustelin ja hivelin kosteita sisäreisiä. Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun.

Se, että tulisin yllätetyksi teossani, pillun hyväilyssä, lisäsi vaan kiihkoani. Ajatella, jos Anitalla olisi ollut aavistus siitä, mitä hänen edessään tein.

Olisin voinut vaikeuksitta hyväillä itselleni orgasmin pöydän suojassa, mutta olisi ollut todella vaikeata kestää se tulemisen myrsky niin, ettei Anita olisi siihen kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt. Tuli lounasaika ja vein asiakkaani erääseen kaupungin ravintolaan, jossa meitä sitten palveli herkullisen näköinen makupala. Pidin pientä piiloflirttiä hänen kanssaan hänen tarjoillessa lämpimän ruuan.

Hän hymyili hieman epävarmasti ja oli jännittyneen oloinen. Kun hän tuli takaisin korjatakseen astioita, niin helmani oli luisunut ylös reisille ja kuumana kun olin, niin avasin reisiäni ja annoin näkymän joka häkellytti nuoren tarjoilijan. Mies punastui ja vapisten hän kokosi lautasia nippuun. Kahvin kaataminen vapisevin käsin oli oikea koettelemus nuorelle makupalalle.

Jos totuudessa pysyn, niin oli tämä ravintolaepisodikin itselleni myös aika vapisuttava. Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani. Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä. Nyt oli aika siis rauhoittua. Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin.

Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta. Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon. Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan.

Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni. Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa. Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani. Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan.

Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet. Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani.

Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin. Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini. Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen.

Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi. Lasse ohjasi minut erään koneen luo. Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen. Katseemme kohtasivat ja hiljenimme.

Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle. Salkku suojasi kyllä näkymää muualle, mutta ei Lassen katseelta.

Hänen hengityksensä oli hieman hengästynyttä ja housuissa pullotti paisunut kulli. Sormeni hiveli kiiltäviä häpyhuuliani ja pikaisesti yksi sormi livahti syvyyteen ja pikaisesti myös pois sieltä. Hitaasti vein tahmaisen sormeni huulilleni ja imaisen sen koko pituudelta suuhun. Uusin äskeisen menettelyn ja menin Lassen luo ja annoin hänen maistaa sormeani. Hän ähkäisi kiimassaan ja vei minut nopeasti takaisin toimiston puolelle. Menimme Lassen huoneeseen ja hän lukitsi oven.

Toisillemme sanaakaan sanomatta tiesimme mitä tulisi tapahtumaan. Lasse riisui mekkoni ja nosti minut selälleni pyöreälle neuvottelupöydälle. Hänen suunsa painautui heti vasten pilluani. Huudahdin himosta kun kieli porautui vakooni.

Hän nuoli jumalaisesti, suu söi syliäni, hän nuoli pyllyvakoani ja porautui kielensä kanssa myös pakaroiden kätkemään aukkoon. Hän painoi kaksi sormeaan pilluun ja löysi G-pisteen. Samanaikaisesti hän piiskasi kielellään klitoristani ja koin uskomattoman orgasmin. Viimeinen mitä muistin oli se huuto joka minusta lähti. Kun olin taas jotenkuten tolkuissani ja havahduin, niin Lasse seisoi jalkani olkapäillään ja pani minua mahtavalla kullillaan. En ollut aiemmin edes nähnyt niin voimakkaan näköistä elintä, enkä oikein ymmärtänyt, miten niin ihana kulli juuri pani minua.

Pillu tuntui olevan täynnä ja se loiski. Lasse oli huomattavasti minua kestävämpi ja aikaansai taas orgasmin. Hän tunkeutui pohjaan asti ja hieroi lantiollaan klitoristani minun vaikeroidessa orgasmin kourissa. Paljas pylly oli houkuttelevasti pystyssä ja lollot roikkuivat topin sisällä, kun se yritti kontata eteenpäin.

Eikä se sen kauempaa aikaillut, vaan levitti peukaloillaan Mirvan pillunhuulet auki ja painoi paljaan lihamutterinsa niiden väliin. Saatana, kun kiihotti todistaa tällaista ja runkata! Mutta kundi ei välittänyt mitään.

Se painoi paljas perse pinkeänä syvemmälle, varmaan niin syvälle kuin mahtui. Taisi tehdä melkoista hunajaa! Minä olin ihan hiessä pusikossa. Kiinnijäämisen pelko lisäsi mukavasti kiimaani. Kaveri lykki häntä takaa koira-asennossa oikein kunnolla. Minut valtasi jonkinlainen kauhu kiiman lisäksi! Olihan nyt kyse Ollin kihlatusta naisesta, jota työnneltiin uhkarohkeasti paljaalla, gummittamattomalla munalla pimppiin! Vittu, olin ihan hermona! Runkkasin välillä rajusti, välillä hitaammin, kun meinasin tulla.

En saanut selvää Mirvan mutinoista. Siinä vaiheessa meinasin heittää jo omat lastini. Pelkäsin koko ajan, että tulee pollarit tai joku koirankusettajaämmä tai joitain muita siihen ja sotkevat koko näytöksen. Se oli muuten valkoinen, mutta siihen jäi punainen jälki, kunnon horon merkki! Mirva vaikeroi ja antoi persettään paljaalle kullille kihlasormus sormessaan.

Muija kirkaisi oikein tosissaan. Sitten vieras panija heitti Mirvan selälleen kuivalle nurmikolle ja puski päälle. Kuntoa näytti riittävän, joku urheilija varmaan. Mirva huusi ja valitti alla. Polki kuin pyörää, souti kuin soutuvenettä. Sen pallit vain vilkkuivat tummanpunaisina Mirvan valkoista pyllyä vasten. Voi helvetti, mikä näky! Vieraat pallit takoivat Ollin kihlatun persettä ja vieras muna möyhi vittua!

Se oli raju ja äkillinen. Roiskin spermaa joka puolelle lymypaikassani ja huusin melkein ääneen! Se pani sellaisella raivolla, että Mirva saattoi vain vollottaa alla pillunreunat pinkeinä.

Pesä levisi takuulla kunnolla auki! Mitä kaverini Olli tosissaan sanoisi tästä! Kadutti jo, kun en estänyt näytöstä. Nyt kun munani nytkähteli lauenneena, morkkis tuli.

Sen osoitti sekin, miten se laukesi iso muna syvällä pillussa! Tuli mieleen hetki, kun metsästäjä ampuu nuolella jonkun kauriin. Jätkä nosti rintansa ja kaulansa kaarelle ja antoi mennä! Tuntematon jäbä siemensi kaverini muijan! Peli oli saanut raa'an päätöksen! Mirva oli niin ihmeissään, ettei sanonut mitään. Se vain huohotti saaneena. Vittu, miten karu äijä! Se survoi munan housuihinsa, nousi ylös ja teki lähtöä. Sitä itseään se varmasti oli, toisen miehen kihlatun täysin paljaassa pillussa!

Mirva alkoi sopertaa hädissään. Se oli saanut pesää, mitä oli halunnutkin. Uutta kiikariin vaan, sellainen näytti olevan jätkän arvomaailma. Mutta silti on pakko ihailla! Minun kävi Mirvaa sääliksi. Piilotin oman munani takaisin housuihin, kun Mirva keräili vaatteitaan ja laukkuaan maasta. Se veti housut jalkaansa, vaikka spermaa valui ulos punaiseksi nussitusta pimpsasta.

Olimme varmaan molemmat häpeissämme. Teki mieli soittaa Ollille, mutta en pystynyt. Taidan olla aika paska kaveri. Muutin varmuuden vuoksi nämä henkilöiden nimetkin. Saalistajia näkyy olevan liikkeellä ihan kirkkaana päiväsaikanakin. En olisi itsekään uskonut, ellen olisi tätä kokenut.

Spermasatsini tuntui lähtevän liikkeelle selkäytimestä asti ja ynähdellen ruuttasin siemeneni Ailan sisälle. Neljä, viisi, kuusi ruiskausta kuumaa lemmennektariani täytti tätini pillun, josta sitä alkoi valua lakanalle.

Vedin mulkkuni ulos Ailan sykkivästä pillusta ja rojahdin hänen viereensä tasaamaan hengitystäni. Tiina laskeutui toiselle puolelleni ja molemmat hyväilivät kaluani, jonka päästä pulpahteli vielä siementäni. Aila halusi nuolla kaluni puhtaaksi ja annoin sen tapahtua mielihyvin. Täti imi viimeisetkin spermatipat kullistani ja antoi terskalle lopuksi vielä mojovan pusun.

Ja tekkee se minunki mieli saaha pillua, vielä kahta kerralla ja upeaa sellaista. Lepäilin hetkisen, vedin shortsin jalkaan ja menin nauttimaan aamiaista, jonka naiset olivat valmistaneet. Erkki-setäkin heräili krapulaisesta unestaan ja raahautui keittiöön. Silmät punoittaen hän pyysi minua kanssaan aamukalaan. Syötyämme laitoimmekin virvelit kuntoon, työnsimme veneen vesille ja suunnistimme vanhalle apajapaikalle, josta tiesimme saavamme takuuvarmasti reilun saaliin.

Erkki oli melko pitkään hiljainen ja hyräili vain jotain sävelmää jota en tunnistanut. Sitten hän rykäisi kurkkuansa, sytytti tupakan ja kaivoi povitaskustaan kossupullon, josta tarjosi minullekin huikat. Siinä yksi nuorimies vietti melekoisia orkioita. Minä jouvun kahtelemaan sivummalta, kun se nussi kahta naista kuin viimeistä päivää. Kyllähän minä sen ymmärrän, että nuorta miestä pillu kiinnostaa. Eikä se ole pahasta vaikka naitkin minun akkaa ja tytärtä. Sinulla sitä näytti olevan mistä antaa niille suoroa.

Ja eiköhän tuo Ailakin ole paremmalla päällä, kun on saanu mulukkua oikeen kunnolla. Se on ollu niin ärtysällä tuulella viimeaijat, että meillä on menny melokolailla mykkäkoulun pioksi.

Niin sinuako ei haittaa se, vaikka nussisin tätiäni? Ei kait se ennää tuonikäsen akan tavara käytöstä kulu. Ei veikkonen, vaikka Aila sattuuki olemaan minun akkani ja sinun tätisi. Elikkä sitä sukurutsaahan se semmonen teiltä on, mutta olokoon minun puolestani – pillu kun pillu – ei se siitä kummene.

Ja kun totta puhutaan, niin oon se minähi pannu Tiinaa. Se oli kolomentoista kun minä yhtenä iltana kun Aila ei ollu kotona otin siltä piikuuven. Ollaan siitä lähtien naija napsuteltu Tiinan kansa aina kun äitisä ei oo ollu kotosalla. Mitäpä tykkäät, enkö ookki opettanu tyttäreni hyvästi ottamaan mulukkua suihin. Vaikka ite sanon, niin on se melekonen peto sänkytouhuissa. Liekkö tuo tullu äitiinsä niisä asioissa. Ja saattasi se Heidiki tulla rientoihin mukkaan, minä kun oon nainu siskoanihi ja ainaski Aila tietääpi sen.

Tiina kait ei vielä oo tietonen minun ja Heidin nussimisista”, heitin vieheen sekä Erkille puheessa, että järveen uutta haukea narraamaan. Minulla kävi jo viimeyönä sama ajatus mielessä, vaan en kehannu tulla häirihtemään, kun teillä oli semmonen meno päällä. Voitasiin tosiaanni kokkeilla vaikka Ailan kansa yhtäaikaa.

Minua kun on aina haluttanu naija tätijäsi persijeen, mutta se ei oo antanu sitä tehä. Nyt sen on pakko suostua, kun olen muka suuttuvani sille siitä, että anto sinun nussia ihtijään”, Erkki sanoi naureskellen. Löimme kättä päälle ja jatkoimme kalastusta, kunnes saimme mielestämme rittävästi saalista kehdataksemme palata mökille. Aila ja Tiina seurasivat tuloamme laiturilla istuksien ja ryhtyivät perkaamaan kaloja. Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämään saunaa.

Kun sauna oli kylpyvalmis käskimme setäni kanssa naiset ensin saunaan. Olimme sopineet lämmityspuuhien aikana, että runkkaamme kalut valmiiksi pystyyn ja marssimme lemmensauvat tanassa saunaan.

Ailan ja Tiinan ilmeet olivat näkemisen arvoisia kun Erkki ja minä astuimme peräkkäin löylyhuoneeseen. Ensin he näyttivät muka järkyttyneitä, mutta Erkin kertoessa aikomuksemme he rauhoittuivat ja Tiina hypähti alas lauteilta imemään isänsä jämäkkää kullia. Jussi Paina spermas syvälle äitis pilluun: Siitä sunnuntaiaamusta ei paljon puhuttu. Itse olin aika hämmentynyt ja yllättynyt, ja moneen kertaan ajattelin ottaa asian edes jotenkin puheeksi naisystäväni Minnan kanssa, mutta se vain jäi.

Yhdessäolo, seksi ja kaikki muu jatkui hänen kanssaan samaan tapaan kuin ennenkin. Joskus huomasin Minnan vuotiaan blondityttären, Miian, katsovan minua tavallista pidempään, eikä hän enää ujostellut …. Seksiä veljen kanssa ekaa kertaa: Tämä tapahtui eräänä kesänä, kun olin vasta vuotias. Nyt olen jo paljon vanhempi ja elämä on koetellut minua monella tavalla. Pyydän lukijoiltani, että ette moralisoi tapahtunutta ja valintojani, vaan yritätte vain nauttia tarinastani.

Ilma oli kuuma ja hiostava. Mökkitien pinta väreili kuumuudessa ja tunsin, kuinka hikikarpalot vierivät selässäni ja hameeni liimautui kiinni ruskettuneisiin reisiini. Jestas, se pari viikkoa sitten tapahtunut kielletty kohtaaminen mökillä teki lähtemättömän vaikutuksen. Istun kotona huoneessani nahkaisella tietokonetuolilla, selaten nettiä. Kello on kohta kuusi perjantai iltana. Koneella taustalla soi musiikkia, joka täyttää näkymättömästi isohkon huoneeni.

En ole ollut Kaisan kanssa missään sellaisessa kanssakäymisessä sitten mökin. Katseita ja piilotettuja eleitä olemme vaihtaneet välillä, tai ainakin itse luulen niin. Olen meidän sisaruksista vanhin 27v siskoni on kuopus juuri 21v täyttävä ja vielä villissä iässä. Olli oli mennyt vapuksi töihin, kun sai siitä parempaa liksaa. Mirva oli selvästi lähtenyt jatkamaan juhlia omin päin. Muija olikin järjestänyt itsensä melkoiseen tilanteeseen! Se hieroi ja kouri ahnaasti hänen pilluaan haarojen välistä.

Samalla kolli yritti imeä ja suudella. Sepalus oli avattava ja vaihdettava asentoa. Ei sellaista kukaan halua saada. Sitten se kaivoi farkuistaan esille kullinsa. Ei ollut mikään pieni muna, sen näki selvästi! Kävi heti mielessä, että tuo on isompi kuin Ollilla tai minulla! Vaikka Ollin munan olin nähnytkin vain levossa.

Ja samaan aikaan Olli duunasi rahaa yhteiseen kotiin. Terska tuli esiin nahan alta. Mirva imi kiimaisesti posket lommolla. Blondit, kiharretut hiukset keikkuivat nutturalaitoksessaan. Se imetti kyrpäänsä kaverini kihlatulla naisella, joka retkotti kyljellään kuivalla nurmella kuin mikäkin lutka.

Jänteet vain paistoivat paksulta kaulalta. Olisi kelvannut sama käsittely minullekin. Tämähän päihitti kaikki nettipornorunkut yksin tein! Kun kollin lerssi luiskahti vahingossa liian syvälle, Mirva rimpuili päänsä irti otteesta ja sylkäisi munan suustaan. Se kakoi ja yski ja valitteli. Jätkä vain naureskeli sille.

Kaveri piteli kiinni ja molempia nauratti. Ne pelasivat rankkaa peliä. Arvata saattoi, ettei tuollainen jätkä antaisi periksi, ennen kuin saisi pesää. Kiimainen kolli tarttui Mirvan housuihin ja alkoi vetää niitä pois muijan jaloista. Mirva kikatti ja yritti kontata karkuun. Paljaat perseposket vain vilkkuivat ja niiden välistä paljas, piukka pimppi. Voi vittu, että oli kiihottava näky! Ollin muijallahan oli varsinainen herkku haaroissaan! Olisinpa ollut itse tuon äijän paikalla, joka Mirvaa yritti!

Mutta nyt ei auttanut kuin runkkailla piilossa ja kyttäillä, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Olen enemmän runkkariainesta kuin härskiä panomiestä. Vieras jäbä veti hätäisesti farkkuja polviinsa. Kun kaveri sai hihittelevän muijan kiinni, se tarttui lanteisiin tiukasti. Paljas pylly oli houkuttelevasti pystyssä ja lollot roikkuivat topin sisällä, kun se yritti kontata eteenpäin.

Eikä se sen kauempaa aikaillut, vaan levitti peukaloillaan Mirvan pillunhuulet auki ja painoi paljaan lihamutterinsa niiden väliin.

: Seikkailuseuraa pillu tarinat

Seikkailuseuraa pillu tarinat Senssi chat escort service in finland
Bdsm suomi escort seinäjoki Aito orgasmi private nude massage
Seikkailuseuraa pillu tarinat Suomi chat seksi suomiporno
Seikkailuseuraa pillu tarinat Ilmainen pornovideo suomi tunteet
Itse olin aika hämmentynyt ja yllättynyt, ja moneen kertaan ajattelin seksitreffit nainen prostituutio suomessa asian edes jotenkin puheeksi naisystäväni Minnan kanssa, mutta se vain jäi. Vedin kullini ulos Tiinan vielä kouristelevasta pillusta ja siirryin vuorostani Aila-tädin luokse. Olimme varmaan molemmat häpeissämme. Nousin lauteilta ja asetin Tiinan nojaamaan alalaudetta vasten. Saatte kyllä hyvittää vielä tekonne, senki lurjukset. Vittu numerot seksi ukki pornoa poikani mulkku pilluun kyrpää teinille vaipat poikakaverin kanssa seksiä ilmaiset kotimaiset pimpit laitilan panotyttöjä kiihkeät herkkutarinat. Heräsin seuraavana aamuna aikaisin. seikkailuseuraa pillu tarinat

0 thoughts on “Seikkailuseuraa pillu tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *